Golden Eagle korvaava?

koiraetsivä

Onko kellään haisua siitä, mikä edullisempi ruoka olisi hyvä korvaava kuivamuona Golden Eagle:lle (Holistic Health). Meillä tää muona toiminut superhyvin, mutta on todella kallis, etenkin kun perheenpäät on nyt molemmat työttöminä. Meillä tuo 2,5 kg menee hyvinkin viikossa viikossa, eli yhdelle viikolle muonahintaa luineen päivineen tulee nyt sen 17-23 €.

13

6921

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kehuu

      Nutro tai Hau Hau. Nimmarilla: omistin aikanaan todella herkän koiran ja noi uppos hinnaltaan sekä sisälöltään hyvin.

      • 4+1

        Nutro on melko lailla saman hintaista kuin Golden Eagle, joten ehkä itsekin kallistuisin sitten Hau Haun ruokien puoleen... GE on kyllä lyömätön eväs täälläkin. :)


    • pari e halvempi

      Meillä syödään canagania n. 15 euroa tuo 2,5kg mutta pitäisi olla hyvä allergisille ja herkkävatsaisille, ja hyvin maistuu meillä nirso koira syö mielellään.

    • ajatus

      Miksi et osta isompaa säkkiä? Jos ostaa 15 kg säkin (n. 75 e), niin hintaa jää 12.5 e/ 2.5 kg, joka on kuitenkin 5 e viikossa säästöä :)

    • Hauhau....
      • 20+19

        Öö, väitätkö tosissasi, että Golden Eagle ja Hau Hau Champion on suurinpiirten samaa ruokaa?! Ei todellakaan. Ehkä pohja on aika pitkälti samanlainen mutta GE sisältää kyllä paljon muutakin kuin HHC! Lisäksi jälkimmäisessä on kemiallisia säilöntäaineita (olen kysynyt maahantuojalta).

        Jos rahat on tiukilla niin suosittelen kans ostamaan isompia satseja kerrallaan. GE:stäkin on juuri nyt meneillään tarjous Peten koiratarvikkeessa ja aina välillä jossain muuallakin, kun vaan viitsii etsiä. Jos kuitenkin haluaa vaihtaa edullisempaan ruokaan, niin HHC:tä minäkin marketista suosittelen, muita en koirilleni syöttäisi.


    • Eaglaaja

      Justiin tultiin eläinlääkärin pakeilta ja kysyikin mitä syötämme koiralle kun turkki on hyvä laatuista sekä kiiltävää eikä korvatkaan töhni. Yksinkertaisesti: Golden Eagle

      • koira on koira

        Voi hyvänen aika teitä :) Niin on meidänkin koiraa ihasteltu (saksanpaimenkoira) niin eläinlääkärin kuin vastaantulijoiden toimesta. Ruokana on se mitä kaapista löytyy. Raaka liha, kotiruoka, ruuan tähteet ja kuivamuona. Kuivamuonaa kävin ostamassa nyt tuon tarjoustalon HHC tarjouksen innoittamana kaksi säkkiä (riittää vuodeksi). Koiran hyvinvointi lähtee suolistosta, jos siellä kaikki tasapainossa voi koira kokonaisvaltaisesti hyvin eikä ellillä tarvitse ravata. Ruokaa voi myös vaihdella vaikka joka päivä erillaista eikä mitään vatsavaivoja yms. tule. Pelkkä kuivamuona ei ole millekään koiralle sitä optimaalisinta ruokaa, suolisto tarvitsee oikeita hyviä bakteereita toimiakseen oikein, antakaa siis myös lihaa. Meillä myös kuivamuonana ollut RC, J&V ja Orijen. Merkillä ei meillä ole väliä, kaikki toimii :)


    • Herkku ruokapöytään

      Erittäin laadukas, hyvä ja toimiva kuivamuona on Acana. Se on kohtuu hintainen ja sitä saa pienissä erissä tai 13 tai 18 kg säkeissä. Omille koirille ostan 13 kg säkin, joka on 65,80 ja lisätietoihin laittaa "toimitus ovelle ja puhelinnumeron" niin ne tuodaan maksutta kotiin. Jos tilaa vain pienen erän, on maksu silti vain 4,90. Itse olen käyttänyt Acanaa myös kissoille, koska on myös täysin viljaton vaihtoehto. Kannattaa tutustua:
      http://verkkokauppa.slnimport.fi/index.php?route=product/category&path=10

    • Ridi

      Meillä taas herkälle koirallemme on kaikkein parhaiten sopinut James Welpeloved muonista Turkey & Rice Kibble Se nyt ei tosin ole kylläkään yhtä edullinen kuin tuo Hau Hau,mutta se on auttanut hyvin koirani ihon kunnossa pitämiseen ja rahat säästyy siinä sillä tavalla kuitenkin, kun ei ole enää tarvinnut juosta eläinlääkärin pakeilla sen jälkeen.

      • Irlis83

        Tuossa marketin HHC:ssä otettava huomioon että vaikka on viljaton, niin se valmistetaan samalla hihnalla viljaa sisältävien kanssa, eli sisältää jäämiä. Meidän vilja-allergikolle ei käynyt. Nyt menee GE ja hyvin toimii. Pennulle menee myös GE, kalliiksi tulee kun 15 kiloa ei kuukautta riitä (kyseessä irlis pentu), mutta kyllähän tuo tiedossa oli. Ja ei se kasvukausi niin kauaa kestä =)


    • ..............

      Syötin aikoinaan meidän erittäin allergiselle ja herkkävatsaiselle kultsullemme Golden Eaglen lohi&perunaa ja maksoihan tuo 12 / kilon säkki noin 70 e jos muistan oikein. Ajattelin pitkään että kun on niin kallista että mikä sen korvais halvempana ja löysin Mustista&mirristä Brit Care sarjan ja siitä hain säkin myös lohi&perunaa ja loppuelämän söi sitten sitä.
      12 kiloo makso 58-60 e.

    • käyttis

      Meillä kans kasvuajan käytössä Golden Eagle. Nyt alettu totuttamaan Jahti-Vahti kana-riisiin eikä ainakaan vielä ole näkynyt muutoksia koiran voinnissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4723
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4562
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      617
      4168
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3117
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2671
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2203
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2153
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      220
      2152
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1765
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1502
    Aihe