flash-kysymyksiä

tartuntako

Poistin flashin, koska win7 kaatui silloin tällöin kesken areenan katselun. Jotakin hämärää koneessani on oltava, sillä se kaatuu myös kesken essentialsin täydellisen virustarkistuksen, vaikka poistin flashin. Mikä adobea tai konettani vaivaa, kun en saa ladattua flashin uusinta versiota? Miten saan tehtyä täydellisen virustarkistuksen? Ei huvittaisi alkaa ihan alusta kovalevyn tyhjennyksellä. Miksi muuten youtube näkyy ilman flashia, vaikka videoiden alussa sanotaan tarvittavan sitä?

1

83

  Vastaukset

  • Sattumalta luin kysymyksesi. En tiedä oletko Suomessa vai muualla, mutta itse ulkomailla olevana arvelen että sama ongelma voi olla, riippumatta siitä, missä maassa fyysisesti.

   Itsekin taistelen sen kanssa että ei videot näy määrätyissä paikoissa. Joskus harvoin näky aikaisemmin, mutta nyt ei ollenkaan. Youtube näkyy kyllä myös aina.

   Haluaisin kyllä nähdä muuallakin, ja yleensä uutiskanavilla (peruskanavat).

   Olen tulllut siihen tulokseen, että täytyy poäivittää määrätyt ohjelmat, voidakseen nähdä. Jotkut päivitykset eivät ehkä onnistu, siksi kun yleensä englanninkieliset tekstit, joita ainakin minä vähän vierastan. Pelkään ymmärtämättömyydessäni lataavani koneelle jotain, mikä maksaa, ja kun ohjelmat eivät yleensä ole Suomalaisia, epäilyttää ostaa muista maista. Ovat ehkä kopioituja, tai laittomia muuten, josta negatiiviset seurauikset.

   Nyt olen kuitenkin aloittanut, kun löysin sattumalta, uudemman ohjelman lataamisen, ja kun kielikin oli tuttu sivulla jolla sitä tarjottiin, ja vielä ilmainen ojhjelma, niinkuin tähänkin asti, uusin näin sitten Adobe Reader Xl. Edellinen oli 7.
   Nyt vain etsimään uusia ladattavia, että sitten vihdoin olen päivittänyt koneeni viimeisiin (flash ohhjelma myös).

   Nyt tietenkin joku ajattelee, että miksi ilmaiset? Siksi koska olen ostaessani koneeni maksanut jo kaikki ohjelmat, jotka ovat koneellani. Päivittämisessä on sitten ajan kuluessa tullut jotain hämminkiä, ja siksi ei määrätyt asiat toimi.

  SEISKA.FI

  • Muistatko ysäritähti David Charvetin? Tältä entinen Baywatch-tähti näyttää nyt – kuvat!
  • Huh, mikä kesäbeibe! Amanda Harkimo poseeraa seksikkäänä bikineissä ja housutkin kintuissa: paljasta peppua ja kunnolla povea - kuvat!
  • Hurja video leviää: Jason Derulo löi golfmailalla Will Smithiä kasvoihin - menettikö tähtinäyttelijä hampaansa? Katso!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   133
   3850
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   3706
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2341
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   195
   2159