Sadex

ajaankohta

Onko kellään mitään sanottavaa tälläsestä yrityksetä. Tekee autosta noita rännejä kuulemma ja asentaakin sekä saa noita piippukulkuteitä myös. Kertokaahan jos on kokemuksia.

28

13237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tempossa

      Vanha aihe mutta on sanottavaa. Tavara on ihan laadukasta mutta asennusjäki ei niinkään. Kourun kulmat vähän niin ja näin. Alastuloputket vinossa.
      Siittä on menty mistä aita on matalin.

      • Sadex

        Pahoittelut, että sinulla on ollut huono kokemus asennustyöstämme. Asennustyön jälki on meille ensiarvoisen tärkeä asia, jonka takia haluamme korjata mahdolliset puutteet. Otathan yhteyttä yhteyshenkilöösi tai myyntijohtajaamme Ville Kukkoseen, niin saamme hoitaa asian kuntoon.


    • eisadex

      Itselläni on erittäin huonoja kokemuksia Sadexin työn laadusta. Kiertäkää tämä firma kaukaa, jos haluatte kunnollista asennustyötä! Samaa tavaraa saa muualtakin, muiden asennusfirmojen kautta. Hintakaan ei ollut kovin kilpailukykyinen. Kaikkia virheitä ei jaksa kertoa. Esimerkkinä on, että heti ensimmäinen ränni asennettiin vaakasuoraan ilman kaatoa! Asentajalla ei ollut edes vatupassia mukana puhumattakaan kunnon mittaus- ja merkkausvälineistä. Sadexille tuntuu olevan vain mielessa nopeat voitot

    • eise

      Taitaa nää x-loppuset puljut olla mitä sattuu...

    • Apetre

      Vain huonoa sanottavaa

    • vanhakupelehtija

      kai se vesi osaa tulla alas ilman passiakin? ite kun tekee, ei tartte ainakaan muita arvostella, ja saa sitä parasta mahdollista laatua myös. näin oon toiminu, ja rännit toimii myös.

    • Tampere121

      Itse olisi pitänyt tehdä, mutta kun ei vaan meinaa ehtiä. Maksoin sitten alan "ammattilaisille", että homma tulee hoidettua. Tulihan se, kun itse korjasi näiden tekeleitä. Opin kerrasta. Kyseiseen firmaan en enään rahojani laita kun muitakin tekijöitä on tarjolla.

    • Ei_Sadexia_enää

      Huonoja kokemuksia Sadex -firmasta löytyy täältäkin, meidän tapauksessa Keski-Suomen alueelta. Tilattiin viime vuonna rännit Sadexilta. Myyntimies oli kyllä oikein palvelualtis ja asiallinen. Tuotteet vaikuttavat olevan OK.

      Asennus sen sijaan ei saa kovin suurta arvosanaa. Ensin ei asentajia meinannut kuulua. Sitten kun joku vaivautui paikalle, äijä lähti samana päivänä yllättäen veks. Rännit ja muut vermeet jäivät levälleen pihalle päiväkausiksi.
      Noh, lopulta rännit saatiin asennettua. Päärakennuksen asennus suhteellisen OK, voisi olla paremminkin.

      Ulkorakennuksen ränni sen sijaan asennettu siten, ettei kaatoa ole nimeksikään. Lisäksi rännejä kolhittu ja vanhojen rännien kiinnikkeet jätetty paikalleen. Kyllä pitää aika juntti asentaja olla jos ei osaa ränniin kaatoa laittaa. Kyse ei ole ydinfysiikasta tai rakettitieteestä.

      Valitin myyjälle. Lupasivat korjata virheet. Vanhojen rännien kiinnikkeet oli kyllä poistettu, eli revitty irti ja heitetty maahan. Piti itse käydä korjaamassa pois. Ränniin ei sen sijaan saatu kaatoa, kuulemma talo on vinossa. Kas kummaa kun toisella puolella rakennusta ränniin oli osattu laittaa tarpeeksi kaatoa. Ei voi kun ihmetellä tällaista hölmöilyä.

      Lisäksi myyjä lupasi rännit kaupan päälle pieneen grillikatokseen. Eivät laittaneet. Ei kuulemma muista että tällaista olisi luvattu...

      Näillä kokemuksilla en suosittele Sadex -firmaa missään tapauksessa!

      • vatupassikäteenpölö

        jos toisen puolen talon räystäs on suora, niin se ei tarkoita että se olisi suora myöskin toisella puolella.


    • Surullinen

      Sanottavaa on! Ja ei hyvää! Meille laitettiin sadexin rännit 14.7.2018. Yksi asentaja tulee laittamaan ihmettelin mitenkäs onnistuu? Kaato toisella puolen taloa ihan väärin , jiirin kohta vuotaa että ämpäri alla! Viikkoon ei kuulunut korjaajaa vaikka ilmoitin. Kaksi kertaa soitellu ja johan olivat käynyt korjaamassa. Edelleen jiirin kohta vuotaa! Maalipinta lähtenyt joistain! Nyt siellä automaatti vastaa johto lomalla! Kyllä harmittaa kun en ottanut niitä vesivekin rännejä!

      • Anonyymi

        Ne vuotaa vielä pahemmin


      • Anonyymi

        Vesi pysyy Vesivek!


    • Anonyymi

      Älkää ikinä sortuko tuohon firmaan. Täyttä kuraa ja kokemusta on paljon! Ylihintasia ja työ tehdään kiireellä, asentajilla kova paine saada tehtyä riittävästi yhteen päivään jotta palkkaa saa ja siltikään sitä ei aina saa, näin on moni asentaja purkanut tunteitaan. Joten älkää ikinä sortuko kyseiseen firmaan!

    • Anonyymi

      Jos haluaa takuuvarman vuotavan katon niin kannattaa valita sadex.

      • Anonyymi

        Sadex ei tee kattoja...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sadex ei tee kattoja...

        Sadex ei tee kattoja mutta tekee kattoihin vuotavia reikiä.


    • Anonyymi

      Ois pitäny uskoa foorumeita.Toisen puolen talon ränni tehty kahdesta osasta ja yksi varttikaton levy särjetty. Halavalla ei saa hyvää.

    • Anonyymi

      Huonoa sanottavaa todella!! Tekivät äidilleni ränniremontin ja kaikki rännit mitattu väärin, pari cm liian lyhyitä niin vesi valuu nyt laudoitukseen..kaadot päin pyllyä. Kolme vuotta sitten tekivät ja kun valitettiin ränneistä heille niin kävivät kyllä paikalla mutta eihän se ränni mihkään veny! Älkää nyt hyvät ihmiset tähän firmaan sortuko!!

    • Anonyymi

      Nyt nämä rosvot ovat saaneet valtiolta corona tukirahan. Mahtaa olla hyvät perustelut!

      • Anonyymi

        Tuloksen perusteella eivät olisi tarvinneet tukia. Täysin kieroa porukkaa.


    • Anonyymi

      Omituista hommaa jos tekee autosta noitarännin ja piippukulkuväylän? Olen aina luullut että piippu pysyy paikallaan... jaaaaaa... nythän minä hokasin, eikös siinä yhdessä leffassakin sanottu suurinpiirtein että uunikin hakee paikkaansa... pitäähän sillä silloin piipullakin olla kulkuväylä.

    • Anonyymi

      Pari vuotta sitten tilasin kattotikkaat sekä kattosillan. Toimitus sovitusti, joskin osan kamoista oli kuljetusfirma hävittänyt. Lähettivät sitten uudet kun rahtifirma eri löytänyt lähettämiään.

      Asennus tietty itse.

    • Anonyymi

      Eikös sadeksikin ole näitä lahkolaisia?

    • Anonyymi

      Vuodet on vierineet mutta Sadexin toimintatavat pysyneet yhtä huonoina.

      Uusivat rännit sukulaiseni taloon. Kun keskusteltiin tarjouksesta, myyntimies oli palvelualtis ja asiallinen. Tuotteetkin näyttivät ihan hyviltä, ja kun tilaus oli tehty, asentaja saapui paikalle sovittuna aikana. Talon asukkaat, jotka ovat vanhoja ja liikuntarajoitteisia, olivat ihmeissään kun vain yksi asentaja saapui, ja soittivat Sadexille. Sieltä vastattiin että heiltä tulee aina vain yksi asentaja, ja kyllä homma hoituu, vaikka rännit ovat 15m pitkät.

      Työ tehtiin vauhdilla, lasku tuli perässä, ja asukkaat maksoivat välittömästi, kyllähän siellä näyttivät uudet rännit räystään reunassa olevan.

      Kun pääsin paikan päälle tarkistamaan työn laatua, näin että rännit eivät ole saumattomat, vaan ne on tehty kahdesta kappaleesta, ja valmiiksi kolhittu ja naarmuilla. Kaadoissakin on ilmeisesti vikaa, koska ränneissä seisoo vettä. Syöksytorvien liitoskohdissa törröttää pitkiä teräviä ruuveja, jotka tekevät rännin puhdistamisesta hankalaa.

      Asennuksella piti olla usean vuoden takuu, ja ajattelimme, että varmasti Sadex tulee korjaamaan virheet, heti kun niistä ilmoitetaan. Niin ei kuitenkaan ole käynyt, vaan yhteydenottoyrityksiin ei ole tullut minkäänlaista vastausta Sadexilta. Heidän takuunsa ei ilmeisesti ole minkään arvoinen, tai ehkä he pitävät puutteellista tai virheellistä asennusta ihan hyväksyttävänä.

      Sanon niin kuin joku muukin on sanonut: olisinpa ottanut Vesivekin! Sadexia neuvoisin välttämään. Jos kuitenkin päätät heiltä tilata urakan, kannattaa tarkistaa työn tulos ennen laskun maksamista. Sitten kun rahat on saatu, Sadexin kiinnostus laatuvirheiden korjaamiseen tuntuu tipahtavan nollatasolle.

    • Anonyymi

      Tarvikkeet tilattu tuolta, eikä niissä valittamista, itse asennettu, niin ei siinäkään mitään valittamista.

    • Anonyymi

      Itselläni hyviä kokemuksia, ei valittamista.

    • Anonyymi

      Kyllä työ oli surkeaa, teki taloyhtiömme uudet rännit viime syksynä. Meidän asunnon kohdalla oli erityishaasteita mm.roskaamisen ja eri korkeuksiin kanssa alunperin.
      Sanoimme näistä erityistarpeista alunperin myyjälle ja vielä asentajalle,jonka vastaus kuului nyt tulee sellainen ränni ettei ongelmia tule.
      Seuraavana keväänä samat ongelmat jatkuivat, kävi jopa firman pomoja paikalla katsomassa. Totesi että kohtaan olisi tarvinnut tehdä aivan toisenlainen ratkaisu mutta ei kuulu heidän hommiin. Sanoi myös että oli laitettu aivan väärän malliset rännit näin roskaavaan ympäristöön.
      Itse vielä kun myöhemmin asian tarkistin niin ränniä ei ollut edes liitetty poistoputkeen ja sadevesi olisi valunut rakenteisiin.
      Minusta suurin ongelma on se että myyjät myyvät, eivätkä osaa ottaa kartoituksessa huomioon haastavia kohtia urakassa, eli puuttuu tekninen osaaminen ja kertominen taloyhtiölle mitä urakka vaatii , lisäksi johtoportaan asenne tyyliin ei kuulu meidän hommiin on myös kauheaa.

    • Anonyymi

      Sadex laittoi meidän omakotitaloon rännit 2018.
      Tulivat sovitusti ja työ tehtiin ripeästi. Tänä keväänä rännit tulivat lumen mukana muutaman sentin alas ja soitin Sadexille. Tulivat korjaamaan tilanteen eli kiinnittivät rännit uudelleen ja vaihtoivat uuden otsalaudan. Veloituksetta.
      Olen tyytyväinen työhön ja työntekijään.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1485
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1275
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      12
      1097
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1073
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe