Miten saada vanhemmat ostaan GTA V

GTA player

Eli siis olen 11.v poika ja vanhemmat ei suostu ostaan GTA V :(

Vinkkejä!

31

4567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voiherranjumala

      Ootko nyt ihan tosissas?! Sun ei edes pitäis tietää vielä, mikä on GTA. Siihen on varmasti syy, miksi se peli on K18. Tässä tapauksessa voisi luetella kymmeniä asioita, mitkä tekevät siitä K18-pelin.

      • Anonyymi

        On se niin surullista, kun alaikoululaisillekin tuputetaan liian varhain teinimeininkiä ja varhaista aikuistumista. "Käydään maksullisilla naisilla " ja askarrellaan koulussa suuseksisuojia. Taidan ymmärtää hyvin nykyään esim. amisheja ja lestadiolaisia. On niin todella "kivaa" kuulla, kuinka joku 9-vuotiaskin tietää minua, aikuista paremmin erilaisia pornosivuja.


    • ahlamsahlam

      Tervejärkinen 15 vuotias tajuaa pelin ja todellisuuden eron, joten ymmärtäisin, jos 15 vuotiasta ketuttais, mutta 11 vuotias ei vielä ymmärrä, joten vanhempas tekee ihan oikein, mutta sää et vaan tajua sitä vielä.
      Oot ehkä pelannu muita GTA-pelejä, joten luulet, että V ei oo yhtään sen raaempi, koska on sama ikäraja. Ei. V:ssä on emennän paljasta pintaa, raaempaa ja aidompaa väkivaltaa, huumeita ja mitä vielä. Siinä ei ole mitään sellaista, mikä tervejärkistä 11-vuotiasta kiinnostaisi.

      • 11v_poika

        Oon ite 11 ja luulet että en erota peliä ja todellisuutta. Niinku en olis sotapelejä pelannu.. nyt en tarkota niitä 5fps low graphic paskoja joita saa ilmaseks kännykälle. Vaikka oon pelannu gta v:tä nii kumma ku en oo vielä tappanu ketää eikä oo mitää sivuvaikutuksia tullu.


    • vitunjonneoot

      Sano äidilles, että sää hakkaat sen pesäpallomailalla, pöllit sen auton ja ajat sillä strippiklubille, jossei se osta sitä sulle.

      • loltrollXD

        :D ja sano viel et menee ryöstää kaupan


      • s44t4n41

        ÄLÄ AVAA LINKKIÄ

        nimimerkki 345 on huåra


    • re4er4hger

      hahaha vitun pentu

    • Odota 7 vuotta ja osta itse.

    • nakkimcPaskA

      Voi vittu! Hyväksy tosiasia: jos sun vanhemmat on noin paskoja niin häpeä itteäs vitun runkku. Osta se salaa perkele

      • gta v

        Oho, kunnon gangsta se siellä aukoo päätään.

        Myyjä ei varmastikaan myy K-18 peliä 11-vuotiaalle, joten ei kannata edes yrittää. Turha tästä on myöskään syyttää vanhempia, koska he tekevät ihan oikein.

        Eikä se ole myöskään mikään häpeän asia, jos ei omista ko. peliä. Pelissä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta gta:ta kerkeää kyllä pelaamaan sittenkin, kun on ikää tarpeeksi.

        Ja tälle kirjoittajalle tiedoksi, että tuolla nimimerkillä ja tuollaisella kommentoinnilla, ei tarvitse hävetä kuin itseään.


      • Jaa122456789å
        gta v kirjoitti:

        Oho, kunnon gangsta se siellä aukoo päätään.

        Myyjä ei varmastikaan myy K-18 peliä 11-vuotiaalle, joten ei kannata edes yrittää. Turha tästä on myöskään syyttää vanhempia, koska he tekevät ihan oikein.

        Eikä se ole myöskään mikään häpeän asia, jos ei omista ko. peliä. Pelissä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta gta:ta kerkeää kyllä pelaamaan sittenkin, kun on ikää tarpeeksi.

        Ja tälle kirjoittajalle tiedoksi, että tuolla nimimerkillä ja tuollaisella kommentoinnilla, ei tarvitse hävetä kuin itseään.

        Oon 12 ja eilen ostin tampereelta gamestopista watch dog pelin(18) ja ainut mitä kysy oli että otanko pussin


    • joni076

      Hei olen 13 vuotias poika ja en ole koskaan pelannut K-18 pelejä. Jos et ymmärrä semmoinen muuttaa luonteen ajattelu tavan ja järjen. Jos tosiaan haluut pelata niin ensin kysy lupa edes K-16 pelien pelaamiseen. Jos sun vanhemmat suostuu niin lataa Team Fortress 2 joka on K-16 peli ja voi ladata Steam verkkokaupasta ilmaiseksi

    • ritvamummo
    • dLC4

      Sen voi ostaa vanhemmilta salaa ainakin playstationille kun menet kauppaan ostaa Playstation network lahjakortin ja sit meet Playstation storeen sun pleikallas meet sinne missä lukee joku laita koodi ( Redeem codes ) englanniksi. Ja sit ku oot lisänny sen rahan sinne meet ostaa sen Playstation storesta.

    • Pelaaaja

      Ite oon 8v isoveli opetti ni saan sen ostan ihme et ne anto ostaa :D

    • Anonyymi

      Valehtele ikäs ps storeen ja osta kaupasta lahja kottti wala

    • Anonyymi

      Mä oon ny 11 ja sä oot 18. Ookko saanu jo sen gta:n
      :D :D :D :D :D

    • Anonyymi

      Mitä vittua. Mä oon 11 v ja mä tajuun että jos Gta:ssa poltetaan taloja niin se ei ole oikeeta elämää eikä sitä pidä ottaa tosissaan.

    • Anonyymi

      sanoetosta auto peli

      • Anonyymi

        auto peli tööt tööt ja sitten pimeille kulmille 🤣


    • Anonyymi

      Oon ite 9v enkä saa pelaa mitään GTAata:-(

      • Anonyymi

        Aikuisten tehtävä on suojella lapsia heidän psyykettä ja kehitystä haittaavalta materiaalilta sen sijaan, että olisi lapselle kiva kaveri, joka ei halua tuottaa pettymyksiä "kavereilleen". 9-vuotiaan elämään ei kuulu sellaiset asiat, mitä GTA pitää sisällään.


    • Anonyymi

      Moi

    • Anonyymi

      Mikä nykyvanhempia vaivaa, kun ovat vastuullisten aikuisten sijaan kavereita lapsille, joiden pettymystä ei kestetä jos ei osteta GTA:ta lapselle. Ostakaa saman tien tupakkaa ja viinaakin lapsille.

    • Anonyymi

      On syitä miksi he eivät osta sitä sinulle mutta voit jutella vanhempiesi kanssa asiasta että oletko valmis pelaamaan väkivaltaisia ja muutenkin epäsopivia pelejä

    • Anonyymi

      vittu et kerro

    • Anonyymi

      Niin no oon kyllä saatanan myöhässä mutta itse olin 13 silloin kun peli tuli ja vanhemmat suostuivat ostamaan sillä ehdolla että pelaisin pelkästään niiden katsoessa vieressä. Noin viikko mentiin näin eikä sen jälkeen enään kiinnostanut vanhempia. Mutta näin 10 vuotta peliä pelanneena voin sanoa että on sille ikärajalla ihan syy mutta jos joku ei saa GTA:ta ja eksyy tänne vielä tänä päivänä niin kannattaa kokeilla. Itse myöskin maksoin pelin itse. Jos joku 10 vuotias tänne tulee pyytää vinkkejä miten saada peli jossa on seksiä, huumeita, alkoholia ja yksi pelin päätavoitteista on tappaa ja ryöstää ihmisiä. Niin onhan se ihan perkeleen sairasta itse kuulin 11-vuotiaanan kun koulukaverit puhuivat GTA 4:sta enkä sitä ennen ollut edes kunnolla tiennyt muuta kuin vain että siinä ryöstetään ihmisiä. Mutta onhan se yksi maailman raaimmista peleistä.

    • Anonyymi

      odota tai olet skill issue nobo lmao

    • Anonyymi

      paitsi et se on kyl kuollu peli

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe