Hyviä rantahotelleja Khao Lakissa ?

Koht Khao Lak

Moi kaikille,

Olen lähdössä Khao Lakiin vuoden alussa ja haussa ois kiva hotelli hyvältä paikalta. Mitä hotelleja suosittelisitte ?
Täydellinen vaihtoehto olisi tietenkin laadukas, kohtuu hintainen hotelli kauniilta paratiisirannnalta joka lähellä olisi kuitenkin kivoja ravintoloita ja kauppoja.
Hotellissa tulisi olla hyvä uima-allas ja baari altaalla olisi mahtava jotta voisi jonkun drinkinkin joskus altaalla ollessa nauttia. Myös hyvä aamiainen olis kiva.

Tiedän että kaikkea ei voi saada yhdessä hotellissa joten kriteereissä täytyy joustaa.

Olen katsellut seuraavia vaihtoehtoja:

JW Marriott Khao Lak Resort and Spa
Casa de La Flora
Khaolak Merlin Resort
Beyond Resort Khaolak
Ramada Khao Lak Resort
La Flora Resort & Spa

Kertokaa jos on kokemuksia kyseisistä hotelleistä tai suositelkaa jotain. Kaikki palaute on tervetullutta, niin negatiivinen kuin positiivinenkin.

7

809

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mielestäni samantasoinen hotelli olisi vielä le meridien. Muutenhan ne siinä taisivat ollakkin.

      Itsellä kokemusta listasi hotelleista vain merlinistä, mutta siellä tultu käytyä useammankin kerran. ketjuja hotellista palstalla muutama, joista viimeisin vielä etusivulla näkyvissä. Siinä taas linkkejä edellisiin ketjuihin.

      shopattavaa ei hirveästi khao lak beachillä ole, mutta siitä lyhyt matka khao lakin keskustaan (Bangla on) n. 4-5km, ja lam kaeniin 2km, jossa paikalliset shoppaavat ja asustavat. Ravintoloita lienee kuitenkin kymmenkunta. Merlinissä on baari jonne pääsee uimalla. Tosin uima-altaita merlinissä on useita. Ainakin 5, plus sitten muutama pieni allas, jotka tarkoitettu kohdalla majoittuvien käyttöön. Pääaltaan tuntumassa on myös baari, jonne pääsee kuivinjaloin.

      Aamiainen on mielestäni loistava. Mm. useita tuoremehuvaihtoehtoja, jotka vielä vaihtelevat päivittäin, kuten lämpimät ruoatkin aamiaisella. Jos aamiainen ei ole kelvollinen on vika mielestäni arvostelijassa :)

      Merlin on usein palkittu hyvästä palvelustaan, kuten jostain noista ketjuista hotellista varmaan ilmeneekin.

      Ranta on mielestäni parempi kuin keskustan (Nang thong) tai bang niang ranta. Ranta ei ole hirveän iso, muutama satametriä, mutta parikiveä helposti kiertämällä, pääsee poseidon beachille, jolloin ranta tuplaantuu. Rannalla on muutama juomabaari, joisssa osassa myös tarjotaan hierontaa, sekä komols cornerilla vielä syötävääkin. komol´s corner näistä suosituin, ja syystä.

      Alueella on vain 4*hotelleja, ja iltaelämä rauhallista, joka varmasti valikoi matkustajia koko rannalla. Toki koko khao lak on melko rauhallinen.

      Kuten useasta käynnistäni hotellissa voi päätellä, olen ollut merliniin enemmän kuin tyytyväinen. Onko se sitten parempi tai huonompi vaihtoehto, kuin listasi muut hotellit, en osaa sanoa, kun muissa en ole yöpynyt.

      Seuraavalla matkallani varmaan valitsen kuitenkin hotellikseni diamondin, joka vähän rennompi, kuin merlin.

      Jos jotain kysyttävää, niin vastaillaan, jos osataan

      • Koht Khao Lak

        Kiitos mahtavasta vastauksesta. Kävin tutkimassa netin ihmeellisessä maailmassa Merlin hotellia ja hyvältähän se vaikuttaa. Siitä tuli juuri yksi varteenotettavista vaihtoehdoista.

        Osaatko sanoa kumpi hotelli on etäisyydeltään lähempänä ns. keskustaa, Merlin vai JW Marriott ?


    • Baankhaolak resort on myös kiva tosi ei järin suuri mutta hyvällä paikalla,keskustaan matkaa noin 600 m (Khao Lak centeriin) majoitutaan bungalovissa tai hotellin puolella uimaallas aivan rannassa alue tosivehreä omat aurinktuolit rannassa ,joka näytti kepaavan molemmin puolin sijaitsevien isompien hotellien asikkaille myös päivisin,koska kyseisillä hotelleilla ei ole aurinkoovuoteita aivan rannassa.Hotellissa oli viimetalvena saksalaisiaa ,sveitsiläisiä ranskalaisia ,ruotsalaisia ja pari suomalaista meidän lisäksi mikä oli mielestäni positiivinen asia tosin jokainen viettää lomansa miten parhaaksi katsoo.

    • Me olimme viime vuonna Khao Lakin eteläpäässä sijaitsevassa Briza Beach Resortissa. Loistava ja siisti kolmen tähden hotelli rauhallisella rannalla. Hotelli jakaantuu uuteen ja vanhaan puoleen, joiden välissä on pieni tie. Me olimme tien toisella puolella uudessa rakennuksessa. Aluksi harmitti, mutta lopulta totesimme, että se olikin parempi vaihtoehto. Allas on todella iso ja usein se oli yksinään meidän käytössä. Kaiken lisäksi ekan kerroksen huoneista oli pääsy suoraan altaaseen.

      Täällä lisää kokemuksia hotellista ja Khao Lakista:
      http://walleni.us/khao-lak-35-asteinen-terapia/

    • merlin on lähempänä keskustaa.

      http://www.khaolaklovers.com/Khao-Lak-Map.htm
      Kartassa ei marriott taida näkyä, mutta sijaitsee khuk khak beachillä. merlin taas khao lak beachillä, joka kartassa kyllä lukeekin. keskustan rantahan oli se nang thong. Siitä voinee päätellä vähän etäisyyksiä.

      hotellit marriot ja merlin ovat hieman erityyppisiä hotelleja. marriot selkeä linjainen ja moderni hotelli, kun taas merlinissä viidakkomainen tunnelma.

    • kanttarellib

      Jos haluat luxusta, khaolakin parhaan rannan ja rauhallisuutta niin valitse kantary beach.

    • Koh Chang

      Tutki myös;

      Khao Lak Orchid Beach resort

      Khao Lak Sunset Beach resort

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe