Aihe

ÄLÄ OSTA Logitech G500

Ex Logitech

Ite käytin tätä hiirtä pitkään ja kuvittelin sen olevan hyvä vaikkakin halpaa muovia. Alkoi hermo palamaan kun kovamuovisesta hiirimatosta kului pinta sileäksi ja kiiltäväksi. Ostin sitten pikaisesti kauppareissulla Prismasta Steelseries QcK-maton. Sormiin tuntui hämmästyttävän hyvältä kangasmatolta vaikka en ole näistä aikaisemmin välittänyt. Hetkellisesti toi lätty lensi jo roskiin ku ei toiminu hiiren kanssa yhtään. Kursori hyppi ruudulla ja pelaaminen oli mahdotonta.

Googlettelin mielipiteitä tosta matosta. Verkkokaupassa asiakkaat arvostellu, oliko jopa täydet 5 tähteä. Googlesta nousi esiin nimenomaan mun G500 hiiri ja sen ongelmista kangaspintojen kanssa.
Hain heti gigantista Steelseries Sensein ja ai että. En muista tunteneeni ikinä vastaavaa tarkkuutta. Toimi roskiksesta takaisin poimitulla matolla kuin unelma ja vanhalla kuluneellakin lähes yhtä hyvin. Katselin myös muita Logitechin hiiriä ja kummastelin muovisuutta ja ufomaisuutta. Enään ei tähän taloon tule yhtään Logitechin hiirtä.

Joten halusin varoittaa. Alkuperäinen G500 irtoaa nykyään tosi halvalla, älkää sortuko. Enkä väitä että kaikki Logitechit olisi huonoja. Miinuspuoli tossa Senseissä on että ei voi muokata painoa ja on matalampi ja aavistuksen pidemmän oloinen. Suunniteltu varmaan jonkun luisevan nörtin käteen. Itellä tuli ranne kipeäksi, ehkä kaipaa vain tottumista mutta otin ranteelle tuen ja kaikki hyvin.

2

530

  Vastaukset

  • AI että meni juuri kallis Razor Mamba hiiri rikki (150e). Noh kaivan kaapin pohjalta vanhan kunnon GVIISSATASEN ja toimii kun unelma. Tuntuu tämä 50e hiiri jopa paremmalta kun tuo razori. Kädessä ja tarkkuudelta. En tiedä mistä sä noita kankaita ostat mutta ihan hyvin toimii ainakin ultimat kangas matolla. Logitech

  • Voi olla että sul oli vialline hiiri ym. mutta mulla on g500 toiminu pyötä pinnalla jo yli vuoden.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   27
   1422