OLETTEKO NÄHNEET KÄÄRMEITÄ?

käärmekammo

Olemme menossa marraskuussa Khao Lakiin ja pelkään todella paljon käärmeitä. Kysyisin paikassa käyneiltä oletteko nähteet käärmeitä ja missä siellä ? Onko niitä kyseisessä paikassa enemmän kuin esim. Egyptissä?
ASIALLISIA VASTAUKSIA KIITOS.

27

1990

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Egyptistä en osaa sanoa mitään, kun en ole käynyt.

      Itse olen muutaman kerran khao lakissa käyneenä, nähnyt yhden ainoan käärmeen hotellialueella. sekin oli pieni n. 40cm vihreä ja vaaraton käärme. Silti hotellin henkilökunta hävitti sen.

      khao lakista phuketin suuntaan, on pikkuteitä joissa olen skootterilla huristellut. Siellä nähnyt kerran kunnon käärmeen, joka oli keltamusta. Harmittaa vieläkin etten pysähtynyt kuvaamaan. Se kuitenkin oli kaukana hotellialueista, ja asutustakin oli vähän.

      Niitä vihreitä pieniä käärmeitä näkee usein, chong fa vesiputoukselle mennessä luikertelemassa tien yli. Pelkäävät ihmistä selvästikin, joten niistä ei tarvinne olla huolissaan.

    • Don't worry

      Hei, olen ollut Khao Lakissa yhteensä 5vkoa enkä ole vielä kertaakaan käärmettä siellä nähnyt :)
      Eli rennoin mielin vaan sinne :)

    • Ei tullut meillekään vastaan Khao Lakissa ainoatakaan käärmettä (pelkään ja inhoan niitä myös). :-)

    • khaolakloverboy

      Ei ole koskaan tullut luonnossa vastaan käärmettä khaolakin ydinalueella. On tullut vietettyä 15talvea kuitenkin siellä :) Jos käärmeitä haluaa nähdä niin niitä löytyy esim khaosokin sademetsästä, nähtiin mm magrovekäärmes ja boa.

    • thailoverr

      Me oltiin viime vuonna Khao Lakissa (neljäs kerta Thaimaassa) eikä siellä "turistialueella" näkynyt yhtään käärmettä. Emme ole aiemmin nähneet koskaan käärmeitä Thaimaassa, lukuunottamatta merikäärmettä snorklatessa. Vuokrasimme skootterin, ja lähdimme sillä ajelemaan vuorille viidakkoa kohti (etsimme vesiputouksia), ja tuolla reissulla tien reunassa näkyin pari käärmettä kiemurtelemassa viidakkoon. Käärmeistä en itsekään todellakaan pidä, mutta eivät nuo haitanneet kun vain ohimennen mopon kyydistä nähtiin.
      Siis tottakai Khao Lakissa-kuten Thaimaassa ja viidakossa ylipäätään on käärmeitä, mutta tuo moporeissu oli ainut kun olen niitä nähnyt. Ja kuitenkin kyseisellä matkalla käytiin ihan kävelemässäkin viidakossa ja vesiputouksilla ym. Aiemminkin olemme tehneet viidakkoretkiä kuumille lähteille, norsuretkiä viidakossa ym. Joten käärmeiden takia ei kyllä tarvitse matkaa perua! ;)

    • oumaikaad

      OLLAAN NÄHTY. Kaikenlaisiin elikoihin kannattaa/pitää varautua Thaimaan matkalla.

    • näin

      thaimaassa ku oltii käärme esityksessä katsomoo heitettiin vaaraton käärme

      • AoNang

        Ihanko totta? Helkatti minä saisin sydänkohtauksen tuollaisesta! En siis mene näytökseen!


    • kammo myös
    • kohta takas

      Tammikuussa oltiin lakissa, yksi isokäärme tuli vilkkaalla autotiellä vastaan(kansallispuiston kohdilla)

      • otitko valokuvan

        Käärme ajoi autoa. Vau.


      • kohta takas
        otitko valokuvan kirjoitti:

        Käärme ajoi autoa. Vau.

        Eikun tuktukilla tuli vastaa, käski lähettää sulle terkut!


    • Khaolak_x_2

      En ole Thaimaan reissuilla nähnyt ensimmäistäkään käärmettä. Hämähäkkejä onkin sitten suurempi mahdollisuus bongata. Katso ylös puun latvoihin ja sähköjohtoihin, jos haluat nähdä isoja keltamustia hämyreitä (ei myrkyllisiä).

    • tosi myrkyllisiä

      kun olin khao lakissa sukeltamassa laiteilla ni jostain kiven kolosta tuli esiin meri käärme no en mää sitä ny pelästyny kauheena mut sukeluksen jälkee katoin netist se oli mailman viienneksi myrkyllisin käärme.

    • 28x...

      Voihan persukatarallaa miten elämä voi olla kivaa ja yksinkertaista.
      En olekaan pitkään aikaan nauranut niin paljon kuin nimim. otitko valokuvan loistavalle huomiolle. Kiitos siitä! Siis ihan oikeesti!

    • Täti-ihminen

      Olen ollut 15 kertaa Thaimaassa ja etupäässä juurikin Etelä-Thaimaassa. Ei ole ollut yhtään ainoaa reissua, etten olisi käärmettä nähnyt. Niitähän on kaikkialla, mutta pitää olla tarkkana, että niitä näkee. Pari kertaa kobra on mennyt karkuun mitä kovinta vauhtia ja niitä pieniä virheitä on paljon. Yläilmoihin katsellessai näet hienojen hämppisten lisäksi käärmeitä, iso osa niistä asuu puissa. Mutta ne pelkäävät sinua enemmän kuin sinä niitä, joten ei hätää. Eivät tule taatusti tekemään tuttavuutta vapaaehtoisesti.

    • King Kobra

      Juurikin näin. Khao Lakissa todellakin on käärmeitä. Ylempänä joku väitti olleensa täällä 15 talvea näkemättä käärmeitä???? Hmmm...no jos tuolla keskustahotellin kylpyammeessa istut sen 15 talvea niin eikait niitä siellä näe??
      Täällä hiukan reunemmalla kun asustelee, niin kyllähän niitä nyt näkee viikoittain, ja jos kuolleet käärmeet lasketaan mukaan niin päivittäin. Se vaatii tosin liikkumista muuallakin kuin välillä, Hotelli-Nangthongin Supermarketti-Hotelli.
      Ei tänne matkaansa käärmeiden takia kannata perua, mutta täällä todellakin on niitä, muunlainen kirjoittelu on paskapuhetta.

    • Onhan niitä
    • 939393939

      Hei "King Kobra" haistappa vittu. Olen pyöräillyt useita kertoja Khao lakin keskustasta (nang thong) takua pa. 15talven aikana ei ainakaan siinä pätkällä ole tullut yhtään käärmettä vastaan.

      En tiedä millä kokemuksella herra kirjoittaa mutta itse omistan asunnon Khao Lakissa. Joten 7kk vuodessa paikanpäällä olevana ehkä tiedän jotain.

      • King Kobra

        Tiedatko missa on KT OPTIC niminen liike? Ei liity kaarmeisiin. mutta siella myydaan vahvuuksilla olevia silmalaseja.
        Edellinen LIVE kaarme on viime viikon alkupuolelta, CHAK KA BIKE nimisen fillaripuljun lahelta lahtevalta sivutielta, siina nakyi sellanen vihrea pieni pirulainen.
        Taman aamun lenkilla kaarmeen raatoja nakyi ainakin RT hotellin eesta, Pakarang Villan edesta, lisaks kun noustaan Takua Paan suunnasta kohti Pakarangin risteysta, raato loytyy myos siita.
        Ota se fillaris ja laita vilkku oikeelle Beyond hotellin jalkeen ja ajele kohti Takua Paan wanhaa kaupunkia. Eiko vielakaan nakynny edes kuolleita kaarmeita? Jos ei, niin kiirusti sinne optikolle.
        Khao Lakissa on siis kaarmeita. Ei valttamattta turismin ydinalueilla, eli hataa ei kellaan ole.


      • King Kobra
        King Kobra kirjoitti:

        Tiedatko missa on KT OPTIC niminen liike? Ei liity kaarmeisiin. mutta siella myydaan vahvuuksilla olevia silmalaseja.
        Edellinen LIVE kaarme on viime viikon alkupuolelta, CHAK KA BIKE nimisen fillaripuljun lahelta lahtevalta sivutielta, siina nakyi sellanen vihrea pieni pirulainen.
        Taman aamun lenkilla kaarmeen raatoja nakyi ainakin RT hotellin eesta, Pakarang Villan edesta, lisaks kun noustaan Takua Paan suunnasta kohti Pakarangin risteysta, raato loytyy myos siita.
        Ota se fillaris ja laita vilkku oikeelle Beyond hotellin jalkeen ja ajele kohti Takua Paan wanhaa kaupunkia. Eiko vielakaan nakynny edes kuolleita kaarmeita? Jos ei, niin kiirusti sinne optikolle.
        Khao Lakissa on siis kaarmeita. Ei valttamattta turismin ydinalueilla, eli hataa ei kellaan ole.

        ...unohtui eras kaarmekokemus parin-kolmen viikon takaa, joten lisaan sen viela. Ajelin fillarilla White Sandin ohi menevaa pikkutieta ja stoppasin kuselle siihen puron ylittavalle sillalle, ja kas, musta kaarmeen loiro uiskenteli siina puropahasessa.
        Tahan kokemukseen riitti pelkat aurinkolasit, ei tarvittu vahvuuksia....


    • Polskija

      Onko tietyn väriset käärmeet myrkyllisiä? Meillä oli Krabilla uima-allas alueella joku ruskea käärme.

    • Näin Thaimaassa

      Ainakin muutama vihreä käärme ,kuten Pope´s pit viper on erittäin myrkyllinen.Väritys on vähän kuin ahvenella tummempia vihreitä sahanterä kuvioita selässä.Erittäin myrkyllinen otus.Muutamia muitakin vihreitä vipereitä on pohjois osissa Thaimaata,jotka on myrkyllisiä.Mutta Pope´s pit viper on etelä Thaimaan käärme.Turisti alueiden,ehkä myrkyllisin.Pieni kooltaan 50-75 cm.

    • Paikalliset kysyy aina väriä ja selkäkuvioita,jos kerron nähneeni käärmeen.Yksi tappavan myrkyllinen Malaijan Pit Viper on harmaa selkäkuviot mustia "kissimirri rusetteja".Mutta on vain keski ja pohjois Thaimaan riesana.
      Vihreä Pope´s Pit Viper voi olla lähes metrinkin mittainen,mutta yleensä pienempi.

    • 23552352

      KingCobra, sulla taitaa olla tarvetta KT optikolle ja kohta myös dr cusakille ;) Ne mustat erimittaiset pätkät tien laidalla on yleensä kumin palasia, että sikäli. Jos niitä kaikkia pidät käärmeinä niin näät käärmeitä päivittäin satoja jos liikut suuremmilla teillä :DS:

    • kikkalainen

      Ystävämme olivat hiljattain jollain sukellusretkellä saarella, ja siellä oli seurue syömässä ravintolassa, kun yht´äkkiä yläpuolelta puusta oli tipahtanut käärme yhden lautaselle! Ei kuitenkaan mikään vaarallinen, paikalliset vaan hätistivät sen jollain kepeillä pois. Semmoistakin voi siis sattua.

      Itsellämme kerran eräällä retkellä oli kans keskellä kävelypolkuamme jokin käärme, jota opas hätisteli pois; ei ilmeisesti vaarallinen sekään. Eli onhan niitä.

    • Anonyymi

      Tunisiassa , vihreä selkä, keltainen maha
      .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      45
      3213
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2043
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      18
      1502
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1385
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1351
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1261
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1171
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1105
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      8
      1066
    10. 22
      1047
    Aihe