Similan saaret

**mummo

Voisiko joku kertoa, mitä siellä on ja onko siellä mitään sellaiselle, joka ei snorklaa eikä sukella. Olemme käyneet snorklausretkillä, mutta viettäneet aikamme maissa. Sellaiselle vois ensi talvenakin lähteä, jos saarilla olisi jotain.... aurinkotuoleja, ravintöla tai jotain.

13

896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taata2

      Me käytiin viime talvena similanin retkellä. Ei siellä sen kummemmin ravintoloita ole. Jollakin saarella oli kioski mistä sai vettä ja kai siellä kaljaakin oli. Käytiin muutamalla saarella missä voi uida ja snorklata ja parissa paikassa pysähdyttiin hetkeksi snorklaamaan. Maisemiahan kyllä piisaa ja voi nähdä kilpikonnia uiskentelemassa. Matka kesti kai reilun tunnin per sivu. Ihan mukava päiväretki. Sinnehän järjestetään myös varsinaisia sukellus retkiä ja ne kestää pari kolme päivää. yöpyyvät laivalla. Sinne vaan, eikä maksa paljon.

    • Valitsimme viime vuonna retken Similanin saarista Tachain siksi, että se on rauhallisempi kuin esim. pääsaari Similan. Luulen, ettei juuri millään Similanin saarella ole aurinkotuoleja. Se on vähän niin kuin kansallispuiston idea, että rannat pidetään koskemattoman näköisenä.
      Itse en käynyt ollenkaan snorklaamassa, mutta sain hyvin päivän kulumaan Tachailla. Uin, kävelin rantaviivaa, tutustuin upeaan metsään, lekottelin puiden alla ja ihailin lumoavan kaunista maisemaa. Ruuista ei tarvinnut huolehtia, koska ne kuuluivat retken hintaan. Ja nuo syötiin siis juuri Tachailla.

      Täällä lisää kuvia ja videota Tachailta:

      http://walleni.us/thaimaan-unelmaranta-video/

      • Kiitosvinkistä

        Kiitos sanna vinkistä.
        Kokeilemme ensi kerralla myös tuota Tachainia. Similanin massat ei enää houkuta, vaikka mitään erakoita ei tosiaan olla. Oliko siellä paljon itänaapureita keikistelemässä valokuvattavina rantavedessä. Se nimittäin oli jokseenkin ärsyttävää prinsessasaarella viime talvena.


    • onni3

      muistaakseni aurinkotuolit on kielletty similanilla.niitähän on monta saarta,osaan on pääsy kielletty.upeat rannat,bisset mukaan.ei siinä sen kummenpaa.

    • Me_Matkaajat

      Käytiin viime tammikuussa sekä Tachailla että Similanilla; ihan mielettömät snorklausmestat ja mahtavat maisemat. Saarilla on luontopolkuja, joille kannattaa lähteä seikkailemaan. Aurinkotuoleja ei ole ja hyvä niin.

    • 555445454

      Ympäri maapalloa reissaneena voin sanoa että Similanin saaret kuuluva ihan top5 luokkaan. Samanlaista luontoa löytää esim Seychelleiltä, joskin matkat sinne maksavat omaiksuuksia -kuten myös eläminen siellä.

    • kohta mennään

      Paljonko tuollainen pelkkä uintiretki sinne maksaa? Ja kenen kautta? Matkatoimistojen hinnat kuulostaa hupaisilta 6 hengen perheelle


      • selalit

        Hintahaitari aikuisilta 50 -110 hlö, matkatoimistoillta kallein. Lapset noin puoleen hintaan. Ihan ilmaiseksi sinne ei pääse, matkaa mantereelta n.60 km.


    • The Sands

      Ollaan myös katsottu retkeä Similanille. Finnmatkojen kautta 152 taalaa ja suoraan Rayan kautta 4800 bath turistimaksun kanssa. Netissä muitakin retkenjärjestäjiä mutta ei olla vielä päätetty minkä järjestäjän kautta otetaan. Suosituksia?

    • kauaspois
    • Jep, suosittelisin itsekin tuota kauaspois-nimimerkin sosittelemaa similantouria. kyseessä on siis maailman ensimmäinen/ainoa varta vasten snorklaajia varten suunniteltu liveaboard-matka. eli mennään saarille kolmeksi päiväksi, kaksi yötä yövytään laivalla. Upeaa snorklailua ja hienoja autiosaarimaisemia. Tuolla reissulla saa aivan eri kuvan Similanista kuin hätäisillä päiväretkillä. Ehdottomasti yksi Thaimaan ykköselämyksistä.
      Täältä löytyy pitkä matkareppari juuri tuolta reissulta. Saa hyvän kuvan matkan tunnelmista ja käytännönpuolesta:
      http://kerranelamassa.fi/thaimaa-koh-similan-snorklaus/

    • ahdin valtakunnassa

      SAmoin, täydet pisteet similan tourin snorklausretkille. Upeat muistot ahdin valtakunnasas!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      203
      8248
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4668
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2240
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2148
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1945
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1825
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1746
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1736
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe