Nainen vailla työtä!

työtekijäänsäkiittää

Terve!

Eli tässä kirjoittelee 25 vuotias palveluvastaava, joka huonon tuurin vuoksi tuntuu jatkuvasti pettymään työpaikkoihinsa perä jälkeen. Milloin on YT-neuvotteluja, milloin päättyy määräaikaisuus jne.

Asun alueella, jossa työtä ei kovin ole tarjolla. Elämäntilanteen vuoksi en kuitenkaan pysty muuttamaan esim. pääkaupunkiseudulle vakityötä hakemaan. Keikat kyllä luonnistuvat, joten työ sinänsä voi hetkellisesti sijaitakin kotipaikkani ulkopuolella.

Työhaastatteluissa olen käynyt, ja olenkin ollut kovin pidetty ja varteenotettava työntekijä -kuitenkin paikkaa saamatta. Palautteena on tullut useasti, että löydän varmasti ammattitaitoani vastaavan työn vielä, sillä turhaan näissä pesteissä aikaasi tuhlaat. MITÄ??! EIkö ravintola-alalle enää haluta ammattilaisia, vai onko kaikillä säästölinjat niiden suhteen? En ole koskaan vaatinut Tessiä isompaa palkkaa.

Olen myös myynnillisesti supliikki persoona. Olen itsevarma, jonka vuoksi pystyn kyllä myymään lähestulkoon mitä vain ja sen vuoksi olen myös toiminut myynnin parissa aina tarjousten tullessa kohdalle.

Kouluttaudun myös mielelläni, mikäli tuleva työnantajani sitä ehdottaa. Olen optimisti ja avoin eri mahdollisuuksille. Uskon vakaasti, että löydän vielä paikkani työelämässä. Sisäistän nopeasti uudet asiat ja annan täyden panoksen kaikelle, mitä teen.

Käytännössä voit tarjota minulle mitä tahansa työtä, mikä pitää sisällään asiakaspalvelua, myyntiä tai oikeastaan mitä tahansa työtä, jota sinulla mahtollisesti olisi tarjolla. Yhdessä keskusteltuamme voimme päättää, olenko sinulle oikea persoona.

Ulkonäöllisesti olen viehättävä, ehkä se on ollut yksi seikka mikä epäilyttää monia työnantajia. En tiedä miksi, mutta olen kuullut monen vastaavassa tilanteessa olevan naisen myös kertovan samaa. Haluankin painottaa, että ulkokuoreni alla on oikeasti fiksu ja älykäs nainen, jonka ÄO on oikeasti normaalia korkeampi. Älkää tuomitko ihmistä ulkonäon perusteella - minäkään en tee niin.

-Minulla ei ole lävistyksiä, eikä tatuointeja.
-Minulla on neutraalin väriset hiukset ja tyyliltäni edustan klassisen tyylikästä pukeutumista.
-Omistan B-ajokortin
-Ei rikosrekisteriä
-Alkoholi&hygieniapassi sekä anniskelupätevyys
-Koulutettu Nuori-Suomi -ohjaaja (Olen myös ollut lasten kanssa paljon tekemisissä)
-Hyvä kielitaito (Sulava englanti 3 muuta kieltä, äidinkieli Suomi)

Tässä pähkinänkuori itsestäni ja ajatuksistani. Laita alla olevaan sähköpostiini viestiä tarjolla olevista työmahdollisuuksista tai vinkeistä, joita sinulla on takataskussa.
Voit myös ilmiantaa minut pontentiaalisena työntekijänä Yritykselle/yksityishenkilölle, joka mahdollisesti hyötyisi avustani. Kiitän siitä etukäteen - KIITOS!
Olen tosissani, olethan sinäkin. Jatketaan keskustelua sähköpostitse. Yksityisyyteni säilyttämisen vuoksi annan henkilötietoni vasta kahden keskeisessä keskustelussa.

Hyvää syksyn jatkoa!

[email protected]

1

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tähh

      Voi olla vaikea kenenkään ottaa sinuun yhteyttä, kun et kerro missä asut. Suljit pois pääkaupunkiseudun mutta koko muu Suomi on vielä avoin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8464
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2575
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2297
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe