Metsätöissä

wetbmtobii

Aamulla, lasten lähdettyä kouluun, runkkasin nettipornon ääressä aamuseisokin pois.
Lomautetun päivä jatkui metsätöillä, polttopuun hankintaa ja metsän raivausta. Hikihän siinä satakiloista ruhoa ja moottorisahaa liikutellessa tuli. Sahan tankki tyhjeni sopivasti palstan reunassa ja jäin hetkeksi tuumaamaan seuraavan reissun tekemisiä.
Palstan rajalle syntynyttä lenkkipolkua lähestyi näinen, läheisen talon emäntä Tiina. Tiina jäi juttelemaan ja hetken kuluttua kysyi, joutaisinko pistäytymään heillä allekirjoittamassa erään pöytäkirjan ja juomassa iltapäiväkahvit. Kyseenalaistin käyntiäni rähjäisen, hikisen ja likaisen olemukseni vuoksi, mutta Tiinaa se ei kuulema haitannut. Itsekseni ihmettelin iltapäiväkahvista puhumista, olihan vasta aamupäivä.
Tiinan perässä kävellessäni totesin saman, jonka olin aikaisemminkin huomioinut, vartalonsa puolesta hän on kylän seksikkäin nainen, pituutta kohtalaisesti, muotojakin on, mutta ei löysää läskiä. Pöytäkirjaa lukiessani huomasin hänen tulevan huomattavan lähelle minua. Pöytäkirja oli kunnossa, allekirjoitin ja annoin sen hänelle.
Siinä hän otti minua kädestä kiinni ja sanoi suoraan, että haluaisi minun panevan häntä. Hämillenihän siinä minäkin hetkeksi menin, mutta eipä vastaavia tarjouksia ole turhan usein eteen tullut, niin en lähtenyt perääntymään. Hän sanoi kiihottuneensa minun hikisestä ja metsätöille tuoksuvasta kehosta. Mieleen palasi, että olin paria tuntia aikaisemmin tyhjentänyt pussini omakätisesti, jokohan onnistuu uusi seisokki. Pienen koskettulun jälkeen hän käski minun odottaa siinä, keittiössä, hän kävi hakemassa toisesta huoneesta kondomin. Hänen avatessaan housujani, huomasin helpotuksekseni erektionkin alkavan nousemaan. Ilman aamullista runkkaamista varmasti olisi ollut jo kovasti ahdasta housuissa. Muutama runkkausliike hänen kädellään viimeisteli seisokin. Kondomi oli mansikan tuoksuinen ja makuinen, kun Tiina kuulema ottaa mieluummin kondomin kanssa mieheltään suihin kuin paljaaltaan. Muuten paljas olisi ok, mutta mälliä en tahdo ottaa suuhun, hän kertoi. Tottuneen oloisesti hän alkoi asettamaan kortsua paikalleen. Nyt et saa minulta suuhoitoa, tahdon koko rahalla kyrpää sisääni. Hieman liian pieneltä se kortsu tuntui, mutta sai sen kuitenkin päälle. Nyt oli minun vuoro riisua häntä, housut nilkkoihin ja hieman hiestä nihkeä paita paljaiden rintojen yläpuolelle, hänellä ei ollut ollenkaan rintaliivejä.
Työnsin oikean käden hänen pillulleen ja vasemmalla kädellä hyväilin kiinteitä rintoja. Pillusta löytyikin heti märkää, hän sanoi kostuneensa jo siellä metsänreunassa. Eleistä päätellen hän tahtoi kyrvän sisäänsä ilman isompia leikittelyitä. Niin siinä naitiin, hän käsillään keittiön pöydästä tukea ottaen, minä takaa työnnellen ja sormilla pillua etupuolelta hieroen. Kovasti kiimainen hän vaikutti olevan, kun orgasmin kourissa jo hetken kuluttua voihki ja vääntelehti. Löysäsin tahtia ja tunnustelin tilannetta. Samalla kaavalla mentiin hänen toiseen orkkuun, sitä menoa en kestänyt enää itsekkään, vaikka olinkin tähdännyt hänen tyydyttämiseen laukeamatta vielä toisellakaan kerralla. Pidättäminen kuitenkin onnistui aika pitkään, kun edellinen laukeaminen oli niin lähellä, ja sitä paremmaltahan se tuntuu, mitä pidempään onnistuu pidättelemään.
Ei kuulema omalta ukolta saa samanlaista kyytiä.

1

7720

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PeraKarvakalu

      juups, naapuri Timo oli muuttunu Tiinaksi, ja emännäksi tässä kertomuksessasi.. tule jo kaapista sinäkin, ja kerro reilusti, kuinka sait parrua anaaliis..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe