Aihe

Metsätöissä

wetbmtobii

Aamulla, lasten lähdettyä kouluun, runkkasin nettipornon ääressä aamuseisokin pois.
Lomautetun päivä jatkui metsätöillä, polttopuun hankintaa ja metsän raivausta. Hikihän siinä satakiloista ruhoa ja moottorisahaa liikutellessa tuli. Sahan tankki tyhjeni sopivasti palstan reunassa ja jäin hetkeksi tuumaamaan seuraavan reissun tekemisiä.
Palstan rajalle syntynyttä lenkkipolkua lähestyi näinen, läheisen talon emäntä Tiina. Tiina jäi juttelemaan ja hetken kuluttua kysyi, joutaisinko pistäytymään heillä allekirjoittamassa erään pöytäkirjan ja juomassa iltapäiväkahvit. Kyseenalaistin käyntiäni rähjäisen, hikisen ja likaisen olemukseni vuoksi, mutta Tiinaa se ei kuulema haitannut. Itsekseni ihmettelin iltapäiväkahvista puhumista, olihan vasta aamupäivä.
Tiinan perässä kävellessäni totesin saman, jonka olin aikaisemminkin huomioinut, vartalonsa puolesta hän on kylän seksikkäin nainen, pituutta kohtalaisesti, muotojakin on, mutta ei löysää läskiä. Pöytäkirjaa lukiessani huomasin hänen tulevan huomattavan lähelle minua. Pöytäkirja oli kunnossa, allekirjoitin ja annoin sen hänelle.
Siinä hän otti minua kädestä kiinni ja sanoi suoraan, että haluaisi minun panevan häntä. Hämillenihän siinä minäkin hetkeksi menin, mutta eipä vastaavia tarjouksia ole turhan usein eteen tullut, niin en lähtenyt perääntymään. Hän sanoi kiihottuneensa minun hikisestä ja metsätöille tuoksuvasta kehosta. Mieleen palasi, että olin paria tuntia aikaisemmin tyhjentänyt pussini omakätisesti, jokohan onnistuu uusi seisokki. Pienen koskettulun jälkeen hän käski minun odottaa siinä, keittiössä, hän kävi hakemassa toisesta huoneesta kondomin. Hänen avatessaan housujani, huomasin helpotuksekseni erektionkin alkavan nousemaan. Ilman aamullista runkkaamista varmasti olisi ollut jo kovasti ahdasta housuissa. Muutama runkkausliike hänen kädellään viimeisteli seisokin. Kondomi oli mansikan tuoksuinen ja makuinen, kun Tiina kuulema ottaa mieluummin kondomin kanssa mieheltään suihin kuin paljaaltaan. Muuten paljas olisi ok, mutta mälliä en tahdo ottaa suuhun, hän kertoi. Tottuneen oloisesti hän alkoi asettamaan kortsua paikalleen. Nyt et saa minulta suuhoitoa, tahdon koko rahalla kyrpää sisääni. Hieman liian pieneltä se kortsu tuntui, mutta sai sen kuitenkin päälle. Nyt oli minun vuoro riisua häntä, housut nilkkoihin ja hieman hiestä nihkeä paita paljaiden rintojen yläpuolelle, hänellä ei ollut ollenkaan rintaliivejä.
Työnsin oikean käden hänen pillulleen ja vasemmalla kädellä hyväilin kiinteitä rintoja. Pillusta löytyikin heti märkää, hän sanoi kostuneensa jo siellä metsänreunassa. Eleistä päätellen hän tahtoi kyrvän sisäänsä ilman isompia leikittelyitä. Niin siinä naitiin, hän käsillään keittiön pöydästä tukea ottaen, minä takaa työnnellen ja sormilla pillua etupuolelta hieroen. Kovasti kiimainen hän vaikutti olevan, kun orgasmin kourissa jo hetken kuluttua voihki ja vääntelehti. Löysäsin tahtia ja tunnustelin tilannetta. Samalla kaavalla mentiin hänen toiseen orkkuun, sitä menoa en kestänyt enää itsekkään, vaikka olinkin tähdännyt hänen tyydyttämiseen laukeamatta vielä toisellakaan kerralla. Pidättäminen kuitenkin onnistui aika pitkään, kun edellinen laukeaminen oli niin lähellä, ja sitä paremmaltahan se tuntuu, mitä pidempään onnistuu pidättelemään.
Ei kuulema omalta ukolta saa samanlaista kyytiä.

1

6598

  Vastaukset

  • juups, naapuri Timo oli muuttunu Tiinaksi, ja emännäksi tässä kertomuksessasi.. tule jo kaapista sinäkin, ja kerro reilusti, kuinka sait parrua anaaliis..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   110
   9356
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   7217
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   283
   4901
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   91
   3156
  5. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   53
   2780