Typerää(kö)?

lisbeth3

Oma koirani tulee vaihtelevasti toimeen toisten koirien kanssa. yleensä ensin on varautunut ja saattaa murista aluksi. menin tässä pari päivää sitten koirapuiston ohi (itse emme käy puistoilemassa). ja siinä samalla kävimme aidan läpi tutustumassa puistossa oleviin koiriin. oma koirani normaaliin tyyliinsä aluksi pari kertaa ärähti mutta rupesi sitten aidan läpi leikkimään erään toisen koiran kanssa ja minä taas puolestani juttelin tämän koiran omistajan kanssa kunnes eräs toinen puistossa oleva nais henkilö tuli minulle kurkkusuorana huutamaan että vie se verikoira pois puiston alueelta ( kyllä, oma koirani näyttää hieman hurjalta). Onko tuo hieman ylireagointia koska en kuitenkaan ollut aidan sisäpuolella vai olisinko itse voinut pysyä poissa puiston alueelta? mitä olette mieltä? Oma koirani on vasta nuori ja siksi haluaisin kuitenkin jatkossakin päästää koiraani haistelemaan puistossa olevia koiria jotta tottuisi paremmin toisiin koiriin.

7

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mun hurtta

      Ei mun mielestä mitään ongelmaa, eihän se ollut ees puiston sisällä. Mullakin koira eka jostain syystä ärähtää muille kun pyytävät leikkiin mutta sit hetikohta onkin jo innoissaan mukana leikkimässä. Jotkut aremmat koirat kyllä vähän tän ärinää säikkyvät eivätkä sit enää uskalla leikkiä..

    • puistovahdit

      Typerää minusta. Ettehän edes olleet koirapuiston sisällä ja koirasi oli varmaan ihan hallinnassasi,
      Koirat saattavat käyttäytyä epäluuloisemmin toisiaan kohtaan kun toinen tai molemmat ovat kiinni hihnassa, Voi olla, että koirasi saattaisi tulla hyvinkin toimeen muiden koirien kanssa jos menisitte sisälle puistoon.
      Äla anna kovaäänisten kiusaajien häiritä, niitä riittää koiranomistajissakin. Sinä tunnet koirasi ja tiedät parhaiten miten sen käyttäytyy.

    • puistis3

      Verikoira :'D Ei tuollaisia kannata väistellä - aina on nillittäjiä. Omanikin kanssa käyn puiston aidan ulkopuolella totuttelemassa muihin koiriin; muilla on mahdollisuus olla tulematta morjestamaan, eikä omallani mahdollisuutta irvistystä pahempaan.

    • 9++2

      MInusta taas on typerää tuoda koira siihen aidalle . Aita luo jännitteitä ja riitaa tulee helpommin . Koirat jotka eivät aidan läpi tule toimeen voivat tulla ihan mainiosti juttuun vapaana .

      Itse en edes puiston sisällä päästä koiriani aidalle ja sekös joitakin sapettaa kun haluttaisiin vaan testata tuleeko nämä juttuun . Omani käyttäytyvät ja jos et ole varma omastasi jätä tulematta.

      • hfghgjghgjgh

        Samaa mieltä testata voi hihnassa normaalilla lenkillä mutta aidan ulkopuolella ne alkaa vaan häiritsemään muita koiria.


    • iloinen2

      On näitä vaan ihana lukea ku toisilla on epäsosiaalisia koiria ja mulla on sosiaalisuuden huiput 2 omaa koiraa ja niiden kanssa voi mennä ihan pusiton sisään :) Kouluttakaa koiranna, mitäs olette ottanu rodun joka ei tule toisten koirien kanssa toimeen lälälllläääää

    • Simonox

      Älkää ottako, etenkään naiset, koiria, jotka ovat niin suuria ja voimakkaita että ette niitä fyysisesti hallitse. Yksi paukapää nainen kuljettaa kahta vihaista koiraa lenkkipolulla minua vastaan, vie koirat metsän puolelle kun ei niitä kykene fyysisesti pysäyttämään ja sieltä huutelee minulle, puistotiellä koiraa vievälle että "miksi koirani provosoi tuijottamalla hänen koiriaan jne." Voi taivas. Minun koirani saa katsella ihan mihin suuntaan vaan ja hänen olisi syytä luopua liian isoista ja vihaisista koiristaan TAI käydä salilla niin, että jaksaa sen 120 kiloa penkistä nostaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8146
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2502
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      21
      1898
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe