Urakka kannattaa

el carpenter

Otettiin pieni levytysurakka ja se meni paremmin kuin oli suunniteltu. Minä ja kaverinini tienattiin per nuppi n 7500€ kolmessa viikossa pelkästä seinän levytyksestä. Hiki valui välillä jopa nukkuessa.

Sitä ihmettelen että ministerit saa saman palkan tekemättä mitään.

10

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 25877

      Palkkakin taisi tulla nukkuessa. Ei senpuoleen, hyvä uni varmaankin. Ja herätessä ketutti koska keikka oli pelkkää unta.

    • el carpenter

      Niinhän sinä luulet ja toivot :) hah hah hah hah haa

    • kateellinentimperu

      Urakan sopinut mestari varmaan sitten sai myös silitystä? Toisaalta jos kolme viikkoa painatte pitkää päivää jopa viikonloppuisin levyttäessä nukkuen niin korvaus on ihan aiheellinen.

      Itsekin tekisi jos saisi välillä painaa vain..

    • Urakka kannattanee.

      Halvalla Pojat tekee.

      Itse asensin Matot eräällä Koulusaneeraustyömaalla.

      Pari viikkoa meni ja palkka oli yli 12 000e.

      • jarskajarskaq

        Mää tein steissin kompassitasolla lämpö ja viemäriremontin kaverinkans toiminimellä vuonna 2005... saatiin siitä 2 viikon hommasta 16000 t.delta solo


    • Lahden nikkari

      Minä asensin 6 väliovea parissa päivässä. 6000 vain sain. Olisi pitänyt pyytää enemmän.

    • taitavat osaavat!!

      Jos osaa hommansa, osaa hommansa. Tyhmä se joka ei siitä osaa veloittaa.

    • Rahaa saa jos haluaa

      Jo on pojilla kovat duunit. Minun mieheni tekivät mm. putkistoja parille suurelle yhtiölle. Tienattiin siinä yhtiökumppanini kanssa mukavat summat. Paperilla oli toki toimitusjohtaja, joka oli alkoholisoitunut ja muutoinkin käytti kaikkia päihteitä mitä sattui.

      Kuusi vuotta pyöritettiin firmaa, suurinosa palkoista pimeänä. Mitään kuluja ei maksettu, pakolliset tarvikkeet kyllä hoidettiin, verot jäi omiin taskuihin ja alvit myös. Tai siis tämä johtaja pyöritti. Paperilla. Mistään hän ei älynnyt mitään. Käry alkoi olla liian lähellä, joten toim,johtaja lähti ulkomaille, eikä ikinä palannut. Kuulin viime vuonna, että kyseinen kaveri on kuollut. Ei siinä mitään, bulvaani meni ja kuoli, mutta meille jäi rahat ja mainekin säilyi.

      Tästä on jo aikaa, mutta tuolla toiminnalla saimme kovan pääoman ja nyt on töissä toistakymmentä miestä, sekä firma kunnossa. Ihan turhaa meuhkata muutamasta tonnista, sellaisia summia ei kehtaa edes mainita bisnesmaailmassa.

      Toisessa firmassamme on töissä vain ulkomaista työvoimaa. Kyllä nyt laskukaudenkin aikana pärjää, jos osaa hieman ajatella. Toki kilpailu on kovaa, mutta varmasti menestyy, jos osaa laskea urakat oikein.

      Mikään pakuyrittäjä harvemmin ikinä menestyy. Koko ikänsä punnertavat naama punaisena Transitissaan.

      Toki osa työmiehistäkin sai kovan liksan, nostivat kai vielä tuet ja palkka viikottain suoraan käteen. Yksikin hitsari osti uuden Mersun.

      Alussa vielä sovittiin duunareiden kesken, että palkka tulee joka viikko, osalle se ei silti sopinut. Lähtivät kävelemään. Mutta tästä on jo aikaa, sitä kultaista 1990-luvun nousua, kun lama alkoi hellittää.

    • Vähempi kehu riittää

      " Minä ja kaverinini tienattiin per nuppi n 7500€ kolmessa viikossa pelkästä seinän levytyksestä."

      Takavuosina näitä siteeratun kaltaisia menestystarinoita kerrottiin metsureiden suorituksista. Vaan kun verokalenterista vertasi näiden "hirmujen" vuosiansioita meihin rakennusmiehiin, vain parhaat olivat hädin tuskin saavuttaneet keskivertotimpurin tason.

      Jos näitä nykyajan timpureiden ansioita taas verrataan pitemmän ajan keskivertona vaikkapa paperitehtailla työskentelevien työmiesten ansioihin, juuri kukaan ei yllä keskiverto-paperityöläisen ansioihin. Eikä siellä paperitehtaassa tarvitse turkishaalareita ylleen pukea, eikä pakkasilla näppeihin puhallella. Joten pidetäänpä pienempää ääntä.

      • VOI VOI TEITÄ.

        Kyllä niitä näitä raksa hankkeilla kehuvia sitten riittää,kumma vaan kun näillä ei ole minkäänlaisia pääoma tuloja vaikka tulot onkin niin kovat,meneeköhän se palkka kurkusta alas ja autokauppiaan tilille vai miksi raksalla on niin paljon perse aukisia reppanoita.

        Itse en ole milloinkaan kehunut palkallani.Viime vuodet olen saanut bruttona vähän yli 40 tuhatta euroo.Siitäkin jää sijoitettavaksi yli kymppitonni vuodessa ja olenkin koonnut kohtuullisen osake salkun itselleni josta saan muutaman kuukauden palkan arvosta osinkoja joka kevät.Ikinä ei ole ollut tarvetta leuhkia omalla naamallani näistä osingoista.

        Rakennus väellä on valitettavasti se sivistys taso sen verran heikko etteivät edes monet tiedä mikä osinko on todellisuudessa.Tämä on todella sääli niiden kannalta jotka tienaavat hyvin mutta silti eletään kädestä suuhun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe