E-lippu, kokemuksia?

emilia0001

Olen miettinyt konserttilippujen "tilaamista/varaamista" sivulta nimeltä viagogo. Voisiko joku kertoa kokemuksia tästä sivusta, onko se täysin luotettava? Sitten kokemuksia e-lipun käytöstä, miten lippu toimii konsertissa paikanpäällä?

138

14844

Vastaukset

 • No minä menin pahasti halpaan ViaGoGo:n kanssa. Andrei Rieun konsertti Helsingin Hartwall-areenalla 7.6.2014. Laitoin googleen hauksi Anre Rieu Helsinki ja ekana tuli tuo Viagogon:sivu jolle menin. Siellä teksti VERTAILE, jonne siirryin. Se näytti että vapaita lippuja E-katsomoon olisi enää 4 kpl. No siinä menin halpaan ja ostin äkkiä liput, koska halu konserttiin oli kova. Myöhemmin huomaan, että Lippupiste myi aivan samoja lippuja samaan katsomoon hintaan 74 €/lippu ja niitä oli tarjolla runsaasti. Itse maksoin Viagogolle niistä 163 €/lippu. Tyhmyydestä sakotetaan, enkä enää koskaan käytä Viagogota. Jos et usko niin käy rauhassa vertailemassa asioita itse.

  • TÄSSÄ 1 UHRI, MENI 170 EGEE, ALA KÄYTÄ TÄTÄ SIVUSTOA IKINÄ!


  • Ostin eilen liput tampereelle oopperaesitykseen, maksoin aika paljon ylimääräisiä kuluja varauksesta. Nyt tuli ilmoitus, että liput ladattavissa, mutta sivulle ei pääsekään! Viagoko outo!


  • Samoin kävi minulle. Scorppareiden liput tosi kalliit. Siten rupesi Visalle tulemaan kuluja Viagogolta, vaikka en ollut mitään ostanut. Varokaa!


 • Samoin täällä Sonisphere 2014 oli ne liput tarjolla jo 2013 jouluna, sieltä vertaile ja näytti että vip lippujen hinta vaan nousee. Lopputulema hinta kahdelle lipulle 5 kertaa Lippupalvelun hinta ja liput tuli Suomesta eli jollekin onnittelut hyvästä provikasta. Älkää käyttäkö Viagogo katsokaa Google hakusanalla The great ticket scandal.

  • Tulin myös Viagogon huijaamaksi. Oopperajuhlien( 2019 )neljälle lipulle tuli 164 € yli hintaa. Sen huomasin vasta katsottuani Visan laskua. Se meni niin ovelasti ettei sitä huomannut tilatessa.
   Yritykseen on tosi vaikeas saada yhteyttä, joten luovutin. Olen vihainen itselleni, etten lukenut ja ottanut selvää firmasta, se tilaaminen oli tehty niin helpoksi ja asialliseksi, eikä missään kohtaan ollut mainintaa kuin kuluista, jotka oletin olevan 10-20 € luokkaa. Toivon tällaisen firman pikaista lopettamista. VAROKAA!!!


 • Samaan konserttiin menossa, eli Andre Rieun konserttiin ostin liput ja hinta oli 88€/kpl Viagogossa. Ostin liput ja kolmen lipun hinnaksi tuli kaikkine kuluineen 305€. Kun tulostin liput, ne tulivat Lippupisteen sivulta ja hintana 48€/kpl.
  Huijatuksi tulin, enkä koskaan enää osta mitään Viagogolta.

  Google on yks p*****le, se kauppaa ekana Viagogoa lippujen myyntipaikaksi.

  • Siis toihan on törkeetä kusetusta! Onko tänä päivänä internetin aikaan rikollisuus laillistettu? On. Miksei tollekin touhulle laiteta loppu?!


  • Ostin Viagogon kautta liput Inter-Torino peliin kaksi kuukautta ennen ottelua ja tilaus vahvistui katsomoon 234. Lipun hinta oli noin 100 euroa. Kolme päivää ennen ottelua sain 30 euron arvoiset liput piippuhyllylle. Lennot ja hotellit oli jo maksettu, joten pakko oli jotain ottaa. Eivät hyvittääneet kuin 30 euroa per lippu eli TÄYSIN KUSETUSTA!!


 • paska paikka, just nyt ei liput kelpaa Madridissa konserttiin, vaan likat joutu ostamaan uudet liput.:(

  • Sama paska jatkuu. Maksoin Lazion peliin 150 euroa kahdesta lipusta plus 50 kymppiä kuluja ja sain 80 euron liput. 120 euroa veti välistä. Ei ikinä.


  • Niin, mutta mistä muualta pystyy saamaan Serie A:n lippuja??? Pitäisi ostaa Napolin peliin liput ja Viagogo näyttäis olevan ainut, joka myy.


 • Sama kokemus meillä: ostin 430 eurolla kaksi lippua Real Madrit - Valencia FC jalkapallo-otteluun. Liput maksettuani ruudulla on tieto, että saamamme liput voivat olla alle tai yli maksamani arvoiset. Nettikaupassa on kahden viikon palautusaika, jos ei ole tuotteeseen tyytyväinen. Muutamaa päivää ennen ottelua saimme linkin, josta liput voi tulostaa. Saimme kaksi kappaletta 40 euron lippuja. Yhteydenottoihimme ei koskaan vastattu, tein reklamaation Master Cardille ja rikosilmoituksen. Käsittelyaika on kaksi kuukautta ja nähtäväksi jää saanko mitään takaisin. Tapahtumalippuja hankkiessa suosittelen käyttämään tapahtumajärjestäjän sivuja.

  • Saitko mitään takaisin reklamaation jälkeen? Informaatio lisäkuluista on nimittäin todella näkymätöntä ennen kuin olet jo maksanut laskun (jossa näkyvät nk lisäkulut, esim 49e/lippu).


  • Sama kokemus. Lisäkulut tulevat viimeisellä sivulla, ja sen jälkeen ei enää voinut perua, koska korttitiedot oli pitänyt syöttää aiemmin. Vaikka en viimeistä nappia painanut, vaan keskytin oston, viesti silti lippuvarauksesta tupsahti samalla s-postiin ja tililtä lähti rahat, mutta "E-lippusi ovat ladattavissa viimeistään kolme päivää ennen tapahtumaa". Tässä vois olla paikka olla yhteydessä Kilpailu- ja kuluttajavirastoon. Onko jollain kokemusta tai tietoa, onko Viagogosta valitettu?


 • Älä osta!! osta konsertti järjestäjältä. Tyhjä liput Barcelona U2 oli meillä ja hurja sotku muutenkin ja kallis. Saa nähdä saako rahat takaisin....

 • Ehdottomasti kannattaa ostaa suoraan tapahtuman järjestäjältä tai tapahtuman yhteydessä mainitulta taholta. Viagogo on kallis eikä takuuta ole: ostin pari viikkoa sitten lipun David Guettan konserttiin Hasseltissa. LIpun hinnaksi tuli 124 euroa merkinnälla "zitplaats" (istumapaikka). Sain lipun maanantaina..kirjattu nimelle Valentin Nica, Romania. Lipussa luki hinta 49 € - yleinen sisäänpääsy, ei istumapaikasta tietoa. Yhteystietoja Viagogolle ei lôytynyt eli soitin suoraan Ethias Areenalle, josta kerrottiin, että konserttiin ei ole ollenkaan istumapaikkoja!!!!!

 • Siinä saa kyllä syyttää ihan itseään, jos ei tajua ensin yrittää ostaa lippujaan suoraan lippupalvelusta/tiketistä tms. Viagogostahan kannattaa ostaa vain loppuunmyytyihin tapahtumiin lippuja, koska siellä myytävät liput ovat yksityisten myyjien (eli ei viagogon, joka toimii välittäjänä) hinnoittelemia. Kannattaisikohan ottaa vähän asioista selvää, ennen kuin syöksyy ostamaan ja sitten julistamaan tulleensa huijatuksi. Jessus.

  • Kuule, mistäköhän asiakas voi tietää ETUKÄTEEN, että häneltä otetaan ensin kolminkertainen hinta lipusta ja vielä johdetaan täysin harhaan kertomalla että konsertti on lähes loppuunmyyty?

   Minulle kävin näin. Kyseinen konsertti oli päinvastoin niin vähän myyty, että se oli jouduttu siirtämään kokonaan toiseen paikkaan, ja en saanut asiasta mitään ilmoitusta, vaikka uusi paikka oli jo tiedossa, kun lipun ostin.. Olin siis ostanut 3 kertaa kalliimman lipun konserttiin, jota ei edes ollut.

   Otin asioista selvää: myyjä on se, tässä tapauksessa Viagogo, joka on vastuussa tästä suoraan itse.


  • Veikkaisin että Viagogo tai muu vastaava yritys näyttää sivuillaan vain ja ainoastaan sen OMAN saldonsa eli montako lippua HEILLÄ on myytävänä kyseiseen tapahtumaan. Voidaan kuvitella että Viagogo on hankkinut tapahtumaan 300 lippua myytäväksi ja heidän sivuillaan lukee 4kpl jäljellä. Tarkoittaa siis sitä että niistä 300 Viagogon lipusta on enää 4 jäljellä. Eli sillä saldolla ei ole mitään tekemistä esimerkiksi lippupalvelun sivujen kanssa. Herätkää ihmiset hyvät, omaa tyhmyyttä jos ei ymmärrä katsoa ensin esim. sieltä tapahtuman järjestäjältä.

   Mutta, ainahan siinä on riskinsä kun siellä yksityiset myy lippuja joten huijareita mahtuu aina joukkoon. Silloin Viagogon tai muun vastaavan pitäisi olla vastuussa, siitä olen samaa mieltä.


  • Viagogo on sekä virallinen lippujenmyyjä että yksityisten henkilöiden lippujen edelleenvälittäjä. Tunnetumpi enemmän lippujen edelleenvälittämisestä. Lisää voi lukea http://www.viagogo.com/about

   Yksityisten henkilöiden lippujen hinnat määräytyy sillä hinnalla millä yksityinen henkilö on sen halunnut myydä. Vigogo ei itse määrittele hintaa. Vigogo ottaa itselleen vain oman komission/palkkion lipusta, myytäisiin lippu vaikka ilmaiseksi yksityisen henkilön puolesta. Tämän ansiosta yksityinen henkilö voi tarjota ylimääräisiä lippujaan kaupaksi ilman mitään maksuja.

   Samalla sivulla sanotaankin millä tavalla he varmistavat että yksityishenkilöiden eteenpäin välitettyjä lippuja ei ole myyty useaan kertaan tai se on huijaus. Lippujen myyjät kun eivät saa rahojaan ennen kuin ostaja on tapahtumassa/tapahtuman käynyt. Tämän takia huijaus ei onnistu palvelussa.


  • Selvennystä.Vigogoon kirjoitti:

   Viagogo on sekä virallinen lippujenmyyjä että yksityisten henkilöiden lippujen edelleenvälittäjä. Tunnetumpi enemmän lippujen edelleenvälittämisestä. Lisää voi lukea http://www.viagogo.com/about

   Yksityisten henkilöiden lippujen hinnat määräytyy sillä hinnalla millä yksityinen henkilö on sen halunnut myydä. Vigogo ei itse määrittele hintaa. Vigogo ottaa itselleen vain oman komission/palkkion lipusta, myytäisiin lippu vaikka ilmaiseksi yksityisen henkilön puolesta. Tämän ansiosta yksityinen henkilö voi tarjota ylimääräisiä lippujaan kaupaksi ilman mitään maksuja.

   Samalla sivulla sanotaankin millä tavalla he varmistavat että yksityishenkilöiden eteenpäin välitettyjä lippuja ei ole myyty useaan kertaan tai se on huijaus. Lippujen myyjät kun eivät saa rahojaan ennen kuin ostaja on tapahtumassa/tapahtuman käynyt. Tämän takia huijaus ei onnistu palvelussa.

   Huijausta on myydä lippu kolmekin kertaa kalleimmalla kuin mitä oikea hinta olisi.


 • Päteekö tässä se 14 vrk peruutusaika?

 • Sama kysymys, päteekö 14 vrk peruutus ?
  Viagogo on rikollisuutta täydessä mittakaavassa.

  • Onko jollain kokemuksia tästä peruutuksesta? Erehdyin tilaamaan liput Rammsteinin keikalle ja luulin että ovat jo loppuunmyyty, vaikka tulivat vasta tänään myyntiin. Ja minulta veloitettiin lippujen hinta ruplina, vaikka piti olla euroina. Lippujen olisi pitänyt maksaa 290 e mikä sekin on paljon, ja nyt luottokortilta velotaan yli 400 euroa kun olikin yhtäkkiä hinta muuttunut rupliksi.


  • Ei ollu tuttu firma ja luulin, että tää on lafka mikä myy liput niinku muutki (lippupalvelu,tiketti jne...) oli ensimmäisenä google haussa. Lipun hintaan tuli 50e ekstraa toim.kuluja ja varausmaksuja mitä en tietäänkään huomannut. Guns rosesin liput tulee muutenki vasta huomenna myyntiin...noh eipä tarvii ainakaa huomenna taistella lipuista. Tyhmyydestä sakotetaan. Muuten mitä lukenu ni lafka toimii vissii ihan moitteettomasti, mutta hinnat on mitä on. Sen näkee sit heinäkuussa miten käy...


  • turoteppo kirjoitti:

   Ei ollu tuttu firma ja luulin, että tää on lafka mikä myy liput niinku muutki (lippupalvelu,tiketti jne...) oli ensimmäisenä google haussa. Lipun hintaan tuli 50e ekstraa toim.kuluja ja varausmaksuja mitä en tietäänkään huomannut. Guns rosesin liput tulee muutenki vasta huomenna myyntiin...noh eipä tarvii ainakaa huomenna taistella lipuista. Tyhmyydestä sakotetaan. Muuten mitä lukenu ni lafka toimii vissii ihan moitteettomasti, mutta hinnat on mitä on. Sen näkee sit heinäkuussa miten käy...

   Tein saman virheen ja ostin tyhmänä Guns N' Rosesiin liput Viagogolta. Kehtaakohan etes pitkän matkan päästä lähteä yrittämään sisään vaan todetakseen tulleensa huijatuks. Lukiko sulla lipussa manuel.martour@hotmail.com "lipunostajana"? Laitoin ticketmasterilleki spostii että pystyykö noitten lippujen aitoutta varmistamaan.. Ei helvetti ku sylettää oma tyhmyys, ylihintaset ja jos ei vielä takuita sisäänpääsemiseks. Sitku vielä tilinki tyhjentäävät ni avot.


  • Pöljämikäpöljä kirjoitti:

   Tein saman virheen ja ostin tyhmänä Guns N' Rosesiin liput Viagogolta. Kehtaakohan etes pitkän matkan päästä lähteä yrittämään sisään vaan todetakseen tulleensa huijatuks. Lukiko sulla lipussa manuel.martour@hotmail.com "lipunostajana"? Laitoin ticketmasterilleki spostii että pystyykö noitten lippujen aitoutta varmistamaan.. Ei helvetti ku sylettää oma tyhmyys, ylihintaset ja jos ei vielä takuita sisäänpääsemiseks. Sitku vielä tilinki tyhjentäävät ni avot.

   Hei. Vastattiink sulle ticketmasterilta mitään?


  • Mvvvvv kirjoitti:

   Hei. Vastattiink sulle ticketmasterilta mitään?

   Haksahdin ostamaan myös pirun kallit liput ja kun tajusin asian kyselin Ticketmastersilta niiden toimivuutta. Eivät voi taata, että liput toimivat paikanpäällä, koska Viagogo ei ole virallinen lipunmyyjä vain välittäjä. Ohje oli saapua paikalle ajoissa että ei kukaan muu ehdi samalla lipulla ensin sisälle. Kovat oppirahat meni -laitoin liput uudelleen myyntiin, saa nähdä meneekö kaupaksi ja saanko edes osaa rahioista takasin. Ja sitten ostin vielä viralliset liput. Vituttaa oma tyhmyys ihan sikana, mutta sivusto on taitavsti tehty. Niin ja kuoletin pankkikorttini!


 • Hei, osaisikohan joku täältä neuvoa. Ostin e-liput konserttiin viagogosta, mutta en halunnutkaan niitä joten laitoin ne takaisin myyntiin ja kaupaksi menivät. Näiden lippujen hinta, mitkä ostin silloin, näkyy nyt varattuna pankkitililläni. Saanko kotiin paperisen laskun viagogolta, jos kyllä, niin koska? Vai kuinka voin maksaa? Tai voinko vaihtaa maksutapaa esim. PayPaliin ja sitten heti maksaa? Kiitos, jos joku osaisi auttaa, tyhmyydestä sakotetaan enkä enää viagogolta osta yhtään mitään. Kaikki tapahtui siis eilen, jos sillä on jotain merkitystä.

  • He tilittävät maksun vasta konsertin jälkeen. Millään muulla tavalla he eivät pysty varmistamaan sitä että et ole lippua myynyt monelle eteenpäin tai lippusi on pelkkä huijaus.


 • Apuva sentään. Minäkin eilen ostin viagogolta hätäpäissäni gunnareiden suomen keikalle lipun. ei todellakaan olisi pitänyt, selkeä huijaus. toivottavasti ei lähde tililtä sen enempää rahaa kuin sen lipun hinnaksi oli määritelty!!!!! eikai ne siinä enää huijaa et vielä lisää lähtis velottelemaan? onko kokemuksia tai neuvoja kuinka nyt täytyisi toimia? aamulla käyn pankistani kysymässä neuvoa kuinka säilytän turvallisuuteni.

 • te ketkä olette ostaneet viagogolta, onko teille tullut muita ongelmia kuin "vain" että olette maksaneet ylihinnan lipusta tai lippu onkin ollut epäkelpo? nehän halusivat veloittaa hinnan suoraan tililtä. ettei lähde kaikk irahat nyt taivaan tuuliin?

 • Moi! Mulla ei varsinaisesti ole vastausta tähän mutta lisäkysymys kyllä.
  Eli; Rahat lähti luottokortilta ja kuitti ostoksesta tuli heti mutta kun kirjaudun omalle tilille ostojen kohdalla ei näy mitään!? Alan tässä jo huolestumaan ja mistään ei löydy yhteystietoja mistä voisi kysyä! Help

 • mä suljin mun kortin ja olen huomenna pankkiin yhteydessä.

 • Mäkin ostin suomen keikalle gunnareitten liput niin ei se google tarjonnu muuta ja kalliiksi tuli ku lähtee jotain varausmaksuja...mulla ainakin siellä omassa lukee et ei niitä voi perua mut ilmotelkaa jos onnistuu...ku luotolta maksoin niin saakohan rahoja takaisin...ja mitenköhän tuo myynti muka tuolla onnistuu...

 • Ostin myös gunnareiden keikalle pari lippua viagogo:n kautta ns. Vahingossa. Liput ovat ticketmasterin ja tulostin ne sähköpostista itselleni. Toivotaan että pelittää heinäkuussa. Jos muilla on kokemuksia ko. Lipunvälitusys firmasta niin mielelläni luen niistä?

 • Tietääkö kukaan, voiko myyjä myydä lippua moneen kertaan? Elikkäs, lipussani on toisen henkilön nimi. Voiko hän käyttää minulle myydyn lipun tai myydä sitä useammalle henkilölle samaan aikaan?

 • Kuulemma kukaan ei voi taata, etteikö lippuja voisi kopioda ja myydä useammalle.
  ensimmäisenä paikan päälle mennyt saa viivakoodilla paikan, muut jäävät ilman.

 • ÄLKÄÄ IHMISET OSTAKO TÄSTÄ VERKKOKAUPASTA MITÄÄN, ITSELLENI OSTI X-FACTOR LIPUT JA MYIN ETEENPÄIN MUTTA MITÄÄN LADATTAVIA LIPPUJA EI OLE TULLUT. JA JOS EN SAALÄHETETTYÄ LIPPUJA HE LASKUTTAVAT VIELÄ TOISET LIPUT???
  TÄMÄ ON AIVAN KUSETUS SIVU.
  KYLLÄ OIKEESTI V...AAA
  JOUDUN TEKEMÄÄN RIKOSILMOITUKSEN ASIASTA.

 • Kävin New Yorkissa kattelee NHL pelejä ja myrskyn takia yksi peli peruttiin 14.03.2017 ja siirrettiin pelattavaksi 28.03. Olen koittanut saada selville Viagogon emailia tai edes jotain yhteystietoa, mutta heidän sivuilla ei ole mitään. Onko kellään email osoitetta? Koetin saada lippuja uudelleen myyntiin, mutta ei onnistu, koska heillä ei ole tietoa edes uudesta pelistä. Muuten kahteen peliin ostetut liput toimivat erittäin hyvin, vaikka olikin nimellisarvoa hieman kalliimmat, mutta vertaillessa Ticketmasteriin aika samoissa.

 • Älä missään nimessä osta lippua ao. huijariputiikista. Maksat lipusta nelinkertaisen hinnan , eikä sinulla ole mitään varmuutta lipun saamisesta.
  Menetin itse fake-lipun takia n. 300 euroa + matkakulut.

 • mitens tää E-lippu, eikö siinä ole mahdollista että myyjä ehtii käyttää lipun ennenkun olen paikalla vai miten koko systeemi toimii

 • Menin myös lankaan, kun kokemattomuuttani ostin ko. Viagogon kautta Jvg-liput syksyyn. Mietin 88€/lippu olevan jo aika kova summa, mutta koska paikkoja ei mukamas ollut jäljellä enää kuin 3% niin päädyin ostamaan. Kiireessä en tajunnut, että loppusummaan oli lisätty järjetön määrä kuluja, minkä vuoksi yksi lippu tuli maksamaan n. 130€/kpl. Ostin siis useampia lippuja. Olen tosi pettynyt ko. firman myyntitapaan.

 • Selväksi on käynyt, että useampi meistä on päätynyt maksamaan palvelussa omista lipuistaan paljon "normaalia" suuremman hinnan. Näin myös itsekkin.

  Tässä vaiheessa en kuitenkaan enää välitä maksamastani ylihinnasta, vaan tärkeintä on että lippu vain toimii, ja että pääsen konserttiin sisään. Gunnareiden konserttiin menossa siis ensi kesänä itsekkin. Onko kellään omia kokemuksia, että ostamanne liput eivät olisi toimineet ja ette ole päässeet konserttiin tai johonkin muuhun tapahtumaan sisälle?

  Netistä lukemieni lähinnä ulkomaisilla sivuilla olevien juttujen mukaan palvelu on kyllä luotettava, ja lippujen pitäisi toimia normaalisti. Sinällään uskon tähän koska kuinka tällainen palvelu voisikaan pysyä pystyssä jos huijauksia esiintyisi jatkuvasti?

  Noh, ei kai auta kuin toivoa parasta.

 • Huh, samaan mokaan menin minäkin. Ostin liput Viagogolta futismatsiin Espanjassa, noin 80 euroa hintaa per lippu. Nyt matsin lähestyessä lipun saisi samalle paikalle viralliselta myyjältä hintaan 16 euroa kappale. Täyttä kusetusta, välttäkää tätä.

 • Älkää ikinä ostako kyseisestä paikasta yhtään mitään. Liput ovat vähintään kaksi kertaa kalliimmat kuin ostettaessa suoraan tapahtuman järjestäjältä. Ostettaessa ohjelma näyttää vain lippujen perushintaa, ilman ALV:tä 24% ja varausmaksua joka voi olla jopa 100 euroa lisää. Ostoa ei voi peruuttaa ja ostettaessa ohjelma väittää lippujen loppuvan tapahtumaan kohta. Aivan huijausta koko juttu, mutta jos hinnalla ei ole väliä liput palvelun kautta kyllä pääsääntöisesti kuulemma saa.

 • Täyttä sontaa, ostin Enrigue Inglesiaksen keikalle kaksi lippua. Järjestelmä näytti että viimeisiä viedään. Hinnaksi tuli vajaa 200€, ticketmasterilla on nähtävästl vieläkin lippuja kasapäin a 60€/kpl. Ei koskaan enää yhtään lippua viagogolta!

  • Varmistakaa vielä pääsettekö sisään, lippuja voi viagogossa myydä moneen kertaan, eikä Viagogoon saa millään yhteyttä jos tulet huijatuksi.
   Näin kävi vasta abaotticellin konsertissa 2804, eikä Viagogo ole vieläkään vastannut , eikä palauttanut rahoja jo kertaalleen myydyistä lipuista.
   Aionko kokemuksia miten edetään


 • Viagogo-nimistä firmaa kannattaa välttää. Myy alkuperäisiä lippuja ja toimittaa ihan jotain muuta. Mukana vielä liian korkeat kulut... En suosittele - omakohtaisia kielteisiä kokemuksia. Ei asiakaspalvelua, ei puhelinnumeroita...

 • Toimituskulut ovat lisäksi korkeat. Ostin kolme lippua tammikuussa riviltä 2 ja sain muutamaa päivää ennen ottelua linkin, josta ne pystyi lataamaan ja liput olivat riveillä 14 ja 15 ja 19 euroa/kpl halvemmat kuin maksamani. Täyttä kusetusta koko toiminta. Toiminta perustuu pitkälti siihen, että esim. paikalliset myyvät itsellään olevia lippuja Viagogon kautta, joista VIAGOGO OTTAA PALKKION JA SITTEN OSTAJALTA VIELÄ RASVAISEMMAT KULUT JA LIPUT EIVÄT VASTAA SITÄ, MITÄ ON TILATTU/MAKSETTU.

 • Oletteko laittaneet lippuja uudelleen myyntiin viagogon kautta? Saako niiltä rahoja takaisin?
  Halpaan menin minäkin.

 • Minulla vain vähäistä kokemusta nettilippujen ostosta ja töpeksin pahemman kerran.Lapset olivat googlanneet valmiiksi sivun Marcus & Martinuksen keikalle,enkä kyseenalaistanut sitä mitenkään.Olisi pitänyt mennä Ticketmasterin sivuille.Ostin siis Viagogon sivuilta liput suolaiseen hintaan.En välitä edes rahan menosta vaan siitä,toimivatko liput ovella.Voiko sellaista tarkistaa mistään? Suurin huoli ettei niihin ole merkitty edes paikkanumeroita,piti olla 2 kpl alalatsomoon Hartwall Areenalle.V:mäinen firma,kun ei saa yhteyttä keneenkään.Kuoletin pankkikorttini,jonka tiedot annoin Viagogolle.Tililtäni on katevaraus,mutta Nordean 24/7 palvelussa ei varmaksi voitu
  sanoa,menetinkö rahan.Sen näkee myöhemmin.Lisää eivät ainakaan voi veloittaa,se on turvattu.Ja missä vaiheessa saan sähköiset liput? Sivuston mukaan viimeistään 2-3 pvää ennen tapahtumaa.Tyhmyydestä sakotetaan,mutta ei tämän jälkeen enää koskaan.Hätäillen toimittiin,kun ne liput norjalaiskaksikon keikalle viedään käsistä.

  • Samaa retkuun meni tämäkin äiti eli jännällä ootan tuleeko lippu M&M konserttiin ja käykö ovella...julmetun kallis oli!


  • Hei,suoritin eilen oston Viagogossa ja muutaman tunnin päästä tuli omalle Viagogo tililleni e-liput.Aiemmin ei näkynyt tarkkoja paikkoja,vain merkintä alakatsoma ja esteetön näkymä.Tämä pitikin paikkansa,e-lipuissa oli tarkat paikat.Olivat ticketmasterin liput ja vertailin googlehaulla aitoihin.Samalta näyttivät,tiedä sitten :O


  • samoin viagogosta ostettiin kaks lippua hintaa vähän päälle kolme sataa


  • Tyhmyrimamma kirjoitti:

   Samaa retkuun meni tämäkin äiti eli jännällä ootan tuleeko lippu M&M konserttiin ja käykö ovella...julmetun kallis oli!

   Pääsittekö M&M:n konserttiin, toimiko liput? Ite ostin helmikuulle. Rahasta viis mutta jos tyttö käännytettään ovelta kanssani ni sitä ei korvaa mikään!


 • itse odotellu e-lippujani noin 2 kuukautta, tapahtumaan on vielä melkein kuukausi mutta vähän huoletuttaa saanko edes lippuani

 • Oli jo Haloo Helsingin keikkaliput varattuna Viagogossa (paniikilla varattu kaikkien "PIAN LOPPUUNMYYTY!" -tekstien kera), kun vielä ennen maksamista googletin ko. firman ja tämä ketju pomppasi eteen. Laitoin yhteensä 242€ maksavat 2 lippua takaisin jakoon ja ostin suoraan Ticketmasterilta samat liput samaan katsomoon hintaan 100€.

  Kiitos kaikille ketjuun vastanneille hyvistä neuvoista!

  • Oletteko te saaneet rahanne takaisin laittamalla viagogoon liput takaisin myyntiin? Sama tarina täällä ja nyt en uskalla enää painaa mitään. Luottokortilla maksettavana aika iso summa rahaa.. Hmtti! Että on tyhmä olo..


  • Saitko rahat kokonaisuudessaan takaisin eli myös ne törkeät "käsittelykulut"?


 • Vaimo myi joulukuussa lipun Foo Fightersin kesän Helsingin keikalle Viagogo:n kautta.
  Vähän jännitti miten käy.
  Tänään tuli rahat tilille ja 10€ alkuperäisen hinnan päällekin.
  Näin päin ainakin homma toimi.

  • miten lippujen toimitus meni, toimittiko Viagogo liput automaattisesti eteenpäin uudelle ostajalle? Tuliko rahat viagogon kautta vai uudelta ostajalta?


 • Joo.. Aika kusetettu tunne kans tuli..... Ostin 6 lippua raskasta joulua konserttiin hätäpäissäni ja maksoin 759€!!!!!! Ticketmastersilta olis saanut 239 eurolla samat liput.... Eipä taida olla muuta tehtävissä kuin kärsiä nahoissaan... Voi PRKL!!!!!!

  • Hei! Minä haluaisin kysyä, miten minun tulee toimia. Ostin tällä viikolla lipun Ultra Bran keikalle Viagogon kautta. Liput tulevat Ticketmasterin kautta myyntiin vasta huomenna. Maksoin lipusta lähes 140 euroa. Onko minulla mitään mahdollisuutta saada rahoja takaisin? Lippu tuli jo sähköpostiini ja siinä on toisen henkilön nimi. Ja paikkanumero; yleensähän permannolla ei ole istumapaikkoja. Minua on varmaan huijattu. Kyllä on tyhmä olo.


  • Minäkin ostin Ultra Bran keikalle kaksi lippua, ja nyt tuntuu olo huijatulta!


  • mjv79 kirjoitti:

   Hei! Minä haluaisin kysyä, miten minun tulee toimia. Ostin tällä viikolla lipun Ultra Bran keikalle Viagogon kautta. Liput tulevat Ticketmasterin kautta myyntiin vasta huomenna. Maksoin lipusta lähes 140 euroa. Onko minulla mitään mahdollisuutta saada rahoja takaisin? Lippu tuli jo sähköpostiini ja siinä on toisen henkilön nimi. Ja paikkanumero; yleensähän permannolla ei ole istumapaikkoja. Minua on varmaan huijattu. Kyllä on tyhmä olo.

   Tuskinpa vaan rahoja saatte takaisin? Yhtiö sijaitsee Sveitsissä eikä Suomen poliisilla ole sinne minkäänlaisia toimivaltuuksia? Tänään oli Iltasanomissa juttu kyseisestä huijarifirmasta! Hyvinkäällekkin se myi lippuja Club For Fiven konserttiin Hyvinkään kirkkoon vaikka konsertti on Hyvinkää salissa jne! Jos maksoitte luottokortilla niin saattaa tulla isompikin lasku? Itse suljin heti kortin kun huomasin tulleeni huijatuksi ja sulkupalvelusta kerrottiin ettei ainakaan sielä näy vielä veloitusta, mutta tiesivät firman heti kun mainitsin! Kaveri oli ostanut liput Saksassa pelattavaan jalkapallo-otteluun ja häneltä oli veloitettu kymmenkertainen summa lipuista! Lehtijutussa on lisää!


 • Tässä ketjussa on ajan kuluessa kerääntynyt erilaisia tunteita Viagogoa kohtaan, ja kirjoitin eilen että ostin liput Ultra Bran keikalle ja nyt kaduttaa. Mietiskelin asiaa synkkänä pitkin yötä, ja tuli myös tutustutta asiaan. Ilmeni, että tosiaan konserttilippuihin ei päde 14 vrk peruutusoikeus, ja tämä koskee siis koko EU:n aluetta. Kyse on jotenkin siitä, että ostettu palvelu on sidottu tiettyyn päivämäärään ja koskee vapaa-ajan tapahtumaa. Ei ole siis toivoa saada rahoja takaisin.

  Yritin pistää omat lippuni myyntiin palvelussa, palvelu siis sitä korostaa kovasti, mutta en ainakaan heti keksinyt miten liput voisi myydä, ei ollut olemassa linkkiä. En siis tässä vaiheessa ole saanut lippuja sähköpostiin, joten myyminen varmaan onnistuisi paremmin, kunhan liput tulevat ladattaviksi. Palvelun mukaan liput tulevat ladattaviksi viimeistään 3 vrk ennen tapahtumaa, joten on hyvin kyseenalaista saako liput myytyä jos näin tosiaan käy, jos saa, niin mihin hintaan. Maksamani hinta oli noin kolminkertainen lippujen todelliseen arvoon nähden, plus eril. palvelumaksut. Yhteensä reilut 300 euroa, joista reilut 200 jäänee minun kuitattavakseni.

  Harkitsin luottokortin sulkemista, mutta olisin joka tapauksessa ollut vastuullinen ostoksesta. Eli ei kannata, tulee vain turhaa vaivaa eikä mitään hyötyä. En lähde tekemään petosta väittämällä, että joku muu teki lippuostoksen luottokortillani.

  Yleensä en tällaisiin haksahda, mutta tällä kertaa tilanne oli koneen ääressä kiireinen ja stressiä täynnä, ja ko. liput olivat tarkoitettu lahjaksi, Jokaisella on varmasti omat syynsä ostaa ylikalliita lippuja, eikä siitä sen enempää. Jos joku lukee tätä ketjua ja miettii, että hitto kun tuli tehtyä typeryyksiä jonkin lipun kohdalla, niin yritä rentoutua: et ole ainoa.

  Minun kohdallani menetetty rahasumma ei kaada talouttani, lähinnä kyse on kahdesta ongelmasta: omasta epäonnistumisen ja käsittämättömän typeryyden tunteesta ja siihen liittyvästä hirveästä noloudesta, sekä yhden henkilön luottamuksen horjumisesta. Yöunet meni kertaalleen, toivottavasti ei mene enää jatkossa tämän asian vuoksi.

  Toinen keskeinen ongelma on nyt saapunut epävarmuuden tunne siitä, ovatko liput nyt sitä mitä niiden pitäisi olla. Asia saattaa tosiaan selvitä vasta kuukausien kuluttua. Olen päättänyt, että jos liput eivät ole sitä mitä niiden pitäisi olla, yritän luonnollisesti saada rahat takaisin. Tapahtuma olisi joka tapauksessa lipun saajalle mieleen ja tilaisuuteen liittyvät muut kulut ovat suhteellisen vähäisiä (voisi nimittäin olla huonomminkin). Jos en saa lippuja myytyä takaisin, ne käytetään. Lippujen myynti pois perustuu siihen, että kompensoisin nolouden tunnetta, yrittäisin paikata epäonnistumista sen mitä pystyisi, keikasta viis.

  Vielä harkinnassa oleva asia on, kannattaako Viagogosta tehdä ilmoitus jonnekin eurooppalaiseen kuluttajansuojaorganisaatioon, ja mikä ko. organisaatio sitten voisi olla; paikan mainostushan ja ostosprosessi oli hyvin painostavaksi tehty.

  • Kuinkahan monta pettynyttä Ultra Bra-fania notkuu Hartwall Areenan ovella joulukuussa kädessään huijauslippu! Minäkin ostin kolme lippua Viagogon kautta ja kalliilla hinnalla! Harmittaa - konsertista piti tulla ikimuistoinen synttärilahja!

   P.S. Minä löysin linkin lippujen edelleen myyntiin sähköpostiviestistä.


  • Minäkin menin ostamaan liput Ultra Bran konserttiin Viagogon kautta. Onko tosiaan niin, että liput ovat huijausta!? Pystyykö aitoutta selvittämään mitään kautta? Vai pitääkö jännittää seuraavat kolme kuukautta pääseekö edes sisään?

   Nyt harmittaa ja paljon!! Olisi pitänyt vaan tyytyä Ultra Bran levyyn. :(


  • Te, jotka ostitte Ultra Bran liput Viagogolta, ovatko teidän lippunne englanninkieliset? Minun lipuissani lukee mm. "Keep me safe I'm your ticket" kun aina ennen on lukenut "Tämä on lippusi, ole hyvä!". Mistä tiedän ovatko liput aidot?
   Miten tuollaisesta huijarisivustosta ei ole varoiteltu kunnolla jos kerran noin moni ihminen on mennyt halpaan?


  • Tuolla ylhäällä joku kysyikin jo, että onko kokemusta, että liput olisivat olleet feikit täällä Suomessa? Hintahan ei sitä kerro. Pääsikö esimerkiksi nuo gunnarifanit sisään kesällä normaalisti?


  • Tosiaan onkohan Suomessakin myyty feikkejä lippuja vai ainoastaan ulkomailla? Ticketmasterilta lienee turha kysyä ovatko liput aitoja...?


 • Ticketmaster saisi kyllä kommentoida aitoutta, trokaavathan lippuja itsekin (seatwave.com) Hinnat sielläkin kalliinpuoleiset. Jälleenmyynnin tuomitseminen olisi tekopyhää kun itse pyörittävät vastaavanlaista sivustoa. Sieltä vain kysymään!

  • YLE Uutiset Ticketmaster trokaa lippuja - YouTube


 • Laitoin kyselyn Ultra Bra lipuista Ticketmasterille. Vastauksen mukaan liput on ostettu Ticketmasterilta. Lippujen käytettävyyttä ei voi varmistaa ja neuvoivat menemään mahdollisimman ajoissa tapahtumapaikalle. P.S. Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa!

 • Menin läpin tuon ostoprosessin, ja ennen maksua tulee selvästi näkyviin "Kokonaishinta", jossa eriteltynä palvelumaksu, toimitusmaksu ja ALV. Vielä toisen kerran tämän kokonaishinta tulee näkyviin viimeisellä varmistussivulla, eli käytännössä näette tuon lopullisen summan kahdesti ennen kuin teette lopullisen ostopäätöksen. Sillä ei ole mitään merkitystä kuinka iso osa summasta on "kusetusta" tai palvelumaksua; jos haluatte maksaa lipuista summan X, niin menköön vaikka suoraan Viagogon omistajan taskuun koko raha. Teidän ostopäätös.

  Lippujen myyminen tapahtumaan onnistuu niinkin vaikeasti kuin painamalla jokaisella tapahtumasivulla olevaa yläkulman "Myy lippuja" -painiketta.

  Onneksi ymmärrätte edes hävetä. Huuto.netin trokareita kannattaa suosia, mikäli haluaa suomalaista asiakaspalvelua.

 • Itse ostin Ultra Bran 17.12. konserttiin kaksi 60,-€:n lippua VIAGOGO:lta yhteishintaan 250,-€. Taitavasti koko ajan kello tikittää ja kertoo jäljellä olevan ostoajan + että tähän kategoriaan enää kolme lippua jäljellä ja kymmenen uutta ostajaa jonossa.

  Onko kukaan selvittänyt kuluttaja-asiamieheltä, onko kaupan peruuttaminen mahdollista ?

 • Näkeekö jostain, olisiko viagogota vastaan olemassa joukkokannetta kyseenalaisesta ja valheellisesta markkinoinnista ja ihmisten huijaamisesta? Tuollaiseen voisivat liittyä sitten kaikki, jotka tuntevat tulleensa huijatuksi lippukaupoissa.

  Sivusto ensinnäkin markkinoi itseään virallisena lipunmyyntisivustona, väittää, että lippuja on jäljellä enää pieni määrä ja kehuu, kuinka nyt olet tekemässä hyvän kaupan ja saamassa liput edulliseen hintaan. Sekä painostaa ihmisiä ostamaan nopeasti päivittämällä lipputilannetta jatkuvasti ja korostamalla, että lippuja on tosiaan jäljellä enää muutama (vaikka koko tilaisuus olisi vasta puoliksi myyty). Valheellista markkinointiahan tuo on, jos mikä! Ja tosiaan, nuo suuret kustannukset näkee vasta siinä vaiheessa, kun on jo luottokorttitiedot laitettu, ja kulujen jälkeen onkin lippujen hinta moninkertainen alkuperäislippuihin nähden. Mainostavat myös, että jälleenmyynti on maksutonta, mikä sekään ei pidä paikaansa, vaan myös jälleenmyynnistä peritään huimat kulut ja jos haluat saada lipuista takaisin maksamasi summan, on lippujen hintaa nostettava puolella siitä, mitä olet niistä itse maksanut. Minusta sivusto tarjoaa alustan rikollisille myydä olemattomia lippuja tai ainakin periä lipuista moninkertaisen hinnan valheellisella markkinoinnilla.

  Kyllä tässä nyt vähintäänkin petoksen tunnusmerkit täyttyvät

  Lainaus sivulta
  https://www.laki24.fi/riri-rikokset-petos_muu_eparehellisyys-petos/
  'Petos
  Mikäli henkilö hankkiakseen itselleen tai toiselle oikeudetonta taloudellista hyötyä taikka toista vahingoittaakseen, joko erehdyttämällä tai erehdystä hyväksi käyttämällä saa toisen tekemään tai jättämään tekemättä jotakin ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle tai sille, jonka eduista tällä on ollut mahdollisuus määrätä, katsotaan hänen syyllistyvän petokseen. Petoksesta tuomitaan myös se, joka edellä mainitussa tarkoituksessa dataa syöttämällä, muuttamalla, tuhoamalla tai poistamalla taikka tietojärjestelmän toimintaan muuten puuttumalla saa aikaan tietojenkäsittelyn lopputuloksen vääristymisen ja siten aiheuttaa toiselle taloudellista vahinkoa. Teon yritys on rangaistava. Petoksesta tuomitaan sakkoa tai vankeutta enintään kaksi vuotta.'

 • Tässä on nyt EU-lainsäädännössä selvä porsaanreikä, kun lain mukaan 14 päivän peruutusoikeus ei koske mm.
  -tietyille päiville varattuja lento-, juna- ja konserttilippuja, hotellivarausta, autonvuokrausta tai ravintolapalveluja
  Tämähän on kuin kutsu järjestäytyneelle rikollisuudelle huijata rahaa kuluttajilta, ja samalla rikastuu viagogo laskuttamalla huikeita kuluja välityspalvelusta. Tilausvahvistuksessa eurot oli muutettu Tsekin korunoiksi, mikä edelleen vahvistaa tuota epäilyä. Liput luvataan toimittaa viimeistään 3 päivää ennen tilaisuutta, joten ennen sitä ei edes ole tiedossa mitkä paikat on varannut.
  Täällä ohjeet siihen, kuinka huijatuksi tulleen kannattaa viagogon tapauksessa toimia.
  http://fanfairalliance.org/think-youve-ripped-off-claire-turnhams-self-h...
  Huijatuksi tulleille on myös sivu facebookissa
  Victim of viagogo

 • Lippuni ovat olleet nyt ladattavissa. Näyttävät periaatteessa ihan aidoilta, joskin englanninkielisiltä.

  Palvelun kautta ei kuittia löydy mistään, siis mistä kokonaissumma koostuu. Se ärsyttää.

  En lähtenyt vaatimaan rahoja takaisin, katsoin asiani liian epävarmaksi aiemmin mainitsemieni EU-sääntöjen vuoksi.

  Laitoin lippuni myyntiin, menevät kaupaksi tai sitten eivät, menetän joka tapauksessa rahaa. Ja löysin kyllä myyntilinkin, kiitos neuvojille... Odottelen jonkin aikaa lippujen menekkiä. Hiton bändi pisti vain uusia keikkalippuja myyntiin, sotkee kuvioita. :)

  Vieläkin tympii, toteanpa tähän. Viagogosta oli jotain uutisjuttua syyskuun alussa, mutta olin tuolloin maailmalla ja tympi muutenkin, niin eipä tullut kovin tarkasti luettua. Kuluttajan vastuu, eipä siinä muuta.

 • Älä osta, menin myös halpaan sarah brightmanin lippujen kanssa,toimitusmaksu 200.- !!! tein korttireklamaation mutta ei auttanut.

 • Ostin tammikuussa 2 lippua U2 keikalle Dubliniin. Muuta vaihtoehtoa ei kerta kaikkiaan ollut, jos keikalle halusi päästä. Ovelle asti sai jännittää, ovatko liput aidot, onko ne myyty kenties useampaan kertaan tms. Lippujen kanssa ei ollut ongelmia. Eli, tässä on hyvä esimerkki onnistuneesta ostotapahtumasta.

 • Ylen toimittaja Juha-Matti Mäntylä kerää kokemuksia lipputrokauksesta. Laittakaahan viestiä juha-matti.mantyla@yle.fi. Erityisesti Ticketmasterin ViaGoGo:lle ohjaamat siirrot, joita se ei tunnusta (omakin kokemus tästä, ostettu Ticketmasterin verkkokaupasta mutta tulivatkin ViaGoGolta) on syytä raportoida että tämä toiminta saadaan loppumaan. Kuluttaja-asiamies sanoi, ettei voi puuttua EU:n ulkopuolella olevan firman toimintaan.

 • Viagogo tosiaan jälleenmyy jo ostettuja lippuja ja ottaa siitä palkkion. Alkuperäinen myyjä määrittää hinnan lipulle. Viagogon palkkio on toki suuri. Tässä ei kuitenkaan sinänsä ole mitään laitonta. Ostaja päättää, kuinka paljon on halukas maksamaan jo LOPPUUNMYYDYSTÄ konserttilipusta. Ensin kannattaa tietysti katsoa, onko lippuja myynnissä vielä normaalimyynnissä. Viagogo on siis usein se viimeinen mahdollisuus saada lippuja. Toinen asia on tietysti viagogon sivustolle luotu jännitysnäytelmä lippujen loppumisesta. Eivät ne useinkaan Ole juuri silloin loppumassa, kun sinä sinne satut. Ja loppuminen tarkoittaa tosiaan viagogossa tarjolla olevia lippuja. Oikeasti lippuja voi olla vaikka kuinka paljon vielä normaalimyynnissä. Itse olen viagogosta pari kertaa lipet ostanut, kun en Ole enää muualta saanut. Kallista mutta sisään olen päässyt aina.

  • Helpottavaa kuulla, että pääsee sisään, ei tarvitse enää jännittää.

   Mutta, pari kummallisuutta omassa tapauksessa: ostaja (en minä) aloitti Ticketmasterin sivuilta valitsemalla vapaat paikat. Ei ollut likikään loppuunmyyty, mutta jokin linkki vei silti Viagogo:lle ja kokematon asiakas ei huomannut. Oma vika toki ettei lukenut joka sivua tarkkaan, mutta siirto toiseen lippukauppaan asiakkaalta kysymättä on vähintäänkin kyseenalaista, vaikka hinnassa ei olisi ollut eroakaan.

   Vertailin lipunmyyntitilannetta kummassakin: jälleenmyynnissä oli eräissä katsomonosissa enemmän lippuja kuin Ticketmasterin paikkakartassa näkyi myytyinä. Vanhemmalle väelle suunnattu konsertti, vaikea uskoa että kymmenittäin mummoikäisiä edes osaisi laittaa lippujaan myyntiin tuollaiseen paikkaan. Ei siis ainakaan pelkkää jälleenmyyntiä.

   Vaikkei olisi laitontakaan, niin pitäisi edes kysyä, että haluatko asioida tuon toisen firman kanssa. "Huomaa että kauppaehdot ja hinnat voi olla erilaiset" Tuossa olisi kuluttaja-asiamiehellä sanomista. Odotan vastausta, onko Ticketmasterikin ulkomaalaisvetoisena Suomen lakien ulkopuolella.

   Laaja julkisuus voisi auttaa ainakin siinä, että tumpelompikin asiakas oppisi, ettei luotettavaksi kehutusta verkkokaupastakaan kannata ostaa silmät kiinni.


 • Ostin liput Viagogolta ja sain sen jälkeen tietää, että on huijarifirma. Soitin pankin "kadonneet kortit" palveluun ja kuoletin kortin. Viagogo ei ollut vielä ehtinyt veloittaa lippuja. Heillä tosin on osoitteeni, joten varmaan lähettävät laskun.

 • Ostin reilu vuosi sitten Viagogosta liput loppuunmyytyyn Bayern Münchenin kotipeliin. Maksoin kahdesta lipusta yhteensä 145e, joka ei mielestäni ollut paha hinta. Sain e-liput ja portille asti jännitin toimivatko ne. Pääsimme sisään ilman ongelmia ja olin tyytyväinen. Tämän johdosta päätin nyt ostaa liput ensi kesän jalkapallon mm-kisoihin, tällä kertaa toimitustapana oli UPS international ja ne on luvattu toimittaa viimeistään kolme päivää ennen tapahtumaa. Onko muilla liput tulleet postissa ajallaan? Onko ollut ongelmia sisäänpääsyssä? Kova hinta jonka lipuista maksoin ei haittaa kunhan niillä pääsee itse tapahtumaan.

 • Miten teillä on käynyt lippujen kanssa, onko e liput olleet aidot ja olette päässeet keikoille? Itse ostin Iron Maideniin liput ja jännittää huijattiinko nyt.

  • Juuy, sama homma:D Itelle tuli liput, joissa luki että Fanclub, varmaan joku ostellut lippuja etukäteen ja myy sitten puolet kalliimmalla. Toivotaan, ettei oo useemmalle myynyt samoja lippuja..


 • ostin liput Raskasta Joulua konserttiin. Maksoin onneton neljästä lipusta yli 600 euroa. Nyt kaksi päivää ennen tapahtumaa pistin liput heidän kauttaan myyntiin.
  Sain viestin "Listauksesi ei tällä hetkellä ole ostettavissa sivustollamme, koska voimme tarvita sinulta joitakin lisätietoja. Otamme sinuun yhteyttä seuraavien 3 päivän kuluessa vahvistaaksemme, että listauksesi on aktivoitu TAI pyytääksemme sinulta lisätietoja voidaksemme aktivoida listauksen myyntiin.

  Listauksesi ei tällä hetkellä näy internetsivuillamme, ÄLÄ yritä listata lippujasi uudelleen.

  Koska listaus ei nyt näy missään, en myöskään pysty poistamaan lippuja enää myynnistä!
  Voi prkl että voi ihminen olla tyhmä.

 • Oletteko päässeet lipuilla sisään vai onko huijausta? Itse ostin Iron Maiden konserttiin ja en edes tiedä saanko lippuja ajoissa?

  • Mikä estää käyttämästä kotimaista vaihtoehtoa. Viagogo on viimeinen oljenkorsi.


 • Itseäni myös kusetettiin lippujen tilauksessa. Tilasin siis liput Popedan konserttiin ja tililtä ei ole mennyt vielä euroakaan. Soitto Nordean, jossa virkailija lopetti kyseisen kortin, jolta lippujen veloitus tulisi tapahtumaan ja kuulemma veloitusta ei voi enää tehdä, koska kortin numero vaihtuu. Lisäksi tein korttireklamaatio.

 • Ostin 2 lippua popedan 40 konserttiin JA NE OLIVAT KUULEMMA MELKEIN VIIMEISET. Hinnaksi oli merkitty 114 euroa kappale ja paikoilta oli kuulemma "esteetön näkyvyys ja vierekkäiset istumapaikat". Tililtä lähti kuitenkin yli 300 euroa koska tilaukseen oli tullut ALV ja kuluja yli 100 euroa. E-liput tulivat ja ne oli Ticketin sesomapaikat joiden hInta Ticketin sivuilla oli yhteensä 105 euroa. No, voihan sitä nurmikolla istua vierekkäin... Voi vittu, että näin fiksu ihminen on niin vitun tyhmä...

 • Itse tilasin myös 2 lippua Depeche Moden keikalle 18.2.2018 ja typerä kun olin en osannut epäillä kyseessä olevaa viagogo:ta ollenkaan, ei mtn tietoa ollut ennestään saati mitään kokemuksia kuullut keltään.

  Luin tän ketjun kommentit ja samaan huumaan minäkin sorruin; kiire saada hommattua liput kun oli tuolta lohkolta minne halusin niin pari paikkaa enää jäljellä ja muita ostajia katselee tätä saa paikkaa kun minä ja monta ihmistä jonossa... kiire ja paniikkihan tuossa iski äkkiä saada lyötyä kauppa lukkoon kun olen aina halunnut ko. bändin nähdä :'(
  Lipussa lukee osittain englanniksi tiedot ja TOISEN HENKILÖN NIMI! Ladatuissa lipussa näkyy eri tilaustunnus kuin mitä tiedoissani viagogon sivuilla. Luottokortin tiedot annoin ostohetkellä ja ajattelin soittaa huomenna pankkiini. Mutta kysymys kuuluu: voinko turvata luottokorttini tiedot maksua varten siten että tietenkin maksan summan mihin olen itse lupautunutkin, mutta sitä en hyväksy että luottokortiltani otetaan enemmän kuin mitä tiedän. Lipussa lukee 85€/kpl (ostohetkellä kartta näytti tuon kohdan olevan 95€ arvoinen ja tämän summan luulin luonnollisesti olevan ostamassa tuona hetkenä yhdestä lipusta) mutta viagogo näyttää tiedoissani että kokonaissumma olisi reilu 258€, tämä ihan fine koska itse olin tyhmä ja suostuin, mutta onko tuo todisteena jos otan kuvakaappauksella kuvan tuosta kokonaissummasta ettei tulekin yllätyksiä ja oo summana enemmän ku tuo 258€? Voiko pankin kanssa sopia että tuota enempää en maksa vai kuinka? Minua neuvottiin ticketmasterilta menemään ajoissa paikalle, sillä jos noita lippujani on enemmän myyty niin eka sisäänmenijähän sen lipun saa tietty käyttöön.
  Joku tuossa tiesi kertoa että lippu veloitetaan vasta keikan jälkeen..? Mutta jos menen keikalle niin mitä jos luottokortti laskuissani on ihan eri summa kuin mitä tiedän?#?!! Onko tästä veloituksesta kokemusta jos se tehdään keikan jälkeen, että onko se se mitä viagogon sivu näyttää vai onko siihenkään luottamista?? Ja voin kertoa tää on EKA JA VIPA KERTA KU OSTAN TUOSTA PAIKASTA MTN!!!!!

 • Te jotka olette ostaneet e-lipun viagogosta, kauan on mennyt että se on tullut sähköpostiin? Ostin eilen liput konserttiin googlettamatta ensin firmaa ja nyt pelottaa että tulinko huijatuksi. Milloin siis liput on näkynyt sähköpostissa? Ja ovatko liput toimineet portilla?

 • Ostin kuluineen 85e liput Ajaxin peliin. Lippujen nimellisarvo oli 30e. Sisään ei kuitenkaan päästy viivakoodilla. Henkilökunta sanoi että lipuissa on ongelma. Antoivat lapun jossa luki että liput on ostettu mustan pörssin kautta kuten ViaGogo ja there may be duplicate tickets. Mikäs estää myymästä e-lippua vaikka sataan kertaan.

 • Täysin huijarifirma. Ostin Depeche Moden 2 lippua loppukesästä 2017 omaa tyhmyyttäni ennen kuin ko. firmasta oli enemmälti juttua mediassa. Kahdelle 75 euron lipulle tuli kaikkine ”lisämaksuineen” hintaa vähän yli 320 euroa! Lopullinen hinta selvisi vasta lippujen toimituksen yhteydessä. Tuli kokeiltua tämä huijari ja oppiraha maksetuksi.. Muistan kyllä jatkossa asian ja levitän sanaa kaikille.

  • Yksi hölmö täälläkin ilmoittautuu. Yleensä olen todella tarkka asioidessani netissä. Viagogon toiminta lipunostotilanteessa on kuitenkin sellaista, että siinä tarkkakin ihminen menee niin sanotusti vipuun. Lippujen piti maksaa 166 euroa, tililtä velvoitettiin 246 euroa. Jälkeenpäin pääsin katsomaan, että oli tullut jtn varausmaksuja noin 30 euroa/lippu. Tästä ei ollut mitään mainintaa ostohetkellä. Kyllä harmittaa, että meni lankaan. Nyt saa vielä päälle miettiä, menikö koko raha hukkaan ja mitä mahdollisia muita ongelmia tulee. Pankkiin pitää ilmeisesti ainakin ottaa yhteyttä asap!


 • Olipahan hauska keskustelu. Ko palvelua haukutaan huijariksi, kun ostaja ei ole ollut tarkkana mitä on ostamassa ja mihin hintaan. Itsellä useita ostoja tuolta, kun liput ovat olleet loppu viralliselta myyjältä, eikä koskaan ole ollut ongelmia. Välillä huvit maksavat...

 • Kiinnostavasti sivusto pysyy esillä. Kirjoitin tänne aikaisemmin Ultra Bra-keikkalipuista, ja unohtui joulukuussa lisätä, että niillä lipuilla tosiaan pääsi konserttiin paikalle ja konsertti oli sinällään mainio. En yrittänyt reklamoida rahaa takaisin, sillä nähdäkseni sille ei olisi ollut perusteita.

 • Porukka itkee täällä Viagogosta ja omasta tyhmyydestään. Itse olen ostanut Viagogosta lippuja moniin eri tapahtumiin ja kaikki on toiminut joka kerta hyvin. Suosittelen lämpimästi kyseistä lipun välittäjää. Ei kai kukaan luule, että loppuunmyytyyn tapahtumaan saisi ostettua lippuja jälkimarkkinoilta normaaliin hintaan? Tottakai, niistä joutuu maksamaan enemmän!

 • Ostin eilen kyseisestä firmasta e-liput ja heti sain ne tulostettavaksi. Enemmän kyllä joutui maksamaan kun ticketmasterilla mutta loppuunmyyty oli siellä joten ostin viagogosta. Lisäksi vahvistus tuli sähköpostiin myös. Ainoa mikä hiukan mietityttää nytten kun lukenut ihmisten kokemuksia että toimiiko ovella liput.

  • Ostin tänään liput ja mietin samaa, että tulevatko liput toimimaan.. lipuissa lukee jonkun toisen henkilön nimi..


 • olen myymässä lippuja tapahtumaan joka on heinäkuussä, itselleni näitä lippuja ei ole vielä toimitettu. Onko kokemusta, jos liput menevät kaupaksi, niin välittääkö viagogo liput eteenpäin koska minulla niitä ei vielä ole? Mitenkä rahat, tuleeko ne uudelta ostajalta vai suoraan viagogolta?

 • Faktaa! Tilasin liput ratinaan Popeda konserttiin Viiacoco 2kpl hinta 225.09eur
  Samat liput 2kpl lippupalvelusta 105eur

  Niin tää viiacoco laskussa loppusumma oli Ruplina!!?? 15839.00RUB

  Kattelkaa ny vähän muut etette me samaan vipuun!!!

 • Vaimo osti paperilippuina konserttiin 3.7.2018 liput. Saatiin kuitenkin ostetuksi lähempää samaan konserttiin liput. Myytiin paperiliput viagogon kautta. Kaikki meni siististi. 1.6.2018 kävi UPS paperiliput hakemassa, ja kaikki piti olla ok. Tulostin ohjeen mukaan uuden ostajan tiedot ja UPSStandardin mukaisen etiketin. Tämä siis hyvissä ajoin 1.6.2018. Nyt pari päivää sitten (27.6) tuli viesti, että liput ovat too late, ja otettu pois myynnistä. Eikä kerkeä enää lähettämään edes last minute -myyntiin. Haloota, paperiliputhan menivät jo 1.6. viagogon antamaan osoitteeseen. Ja hyvissä ajoin. Olisi ollut aikaa lähettää ne 11.6.2018 mennessä. Ostajan tiedot ovat Roxana L....
  46238 Bottrop Germany
  Eli taisipa mennä rahat hukkaan. Haiskahtaa tältä osin aivan p:lta koko Viagogo
  Erityinen SUPERMIINUS on, että ei vaan sitten mitenkään saa yhtään elävää sielua emailin tai puhelimen päähän.

  Itse ostaminen kävi ok, mutta eteenpäin myyminen näköjään mission impossible. Jos voi välttää, en käytä enää ikinä

  • Iltasanomat tänään; Karu vedätys ulkomailta Raskasta Joulua -lipun ostaneille: Rahaa mennyt moninkertaisesti, konserttiin ei pääsyä – poliisi voimaton.


 • Älkää käyttäkö Viagogota. Liput on törkeän ylihintaisia eikä ole takeita pääseekö niillä sisälle tapahtumaan.

  Eri nimi lipussa on todellakin ongelma. Me ei meinattu päästä sisälle Ed Sheeranin Tukholman konserttiin 14.7.2018. Tarkastaja sanoi ovella, että voidaan saada rahat ehkä takas lipuista. Eipä paljon lohduttanu. Samassa tilanteessa oli useita Viagogosta lipun ostaneita.

  No me päästiin kuitenkin sisälle, kun yritettiin uudelleen ja sanottiin et liput on Ticketmasterista. Suurta kusetusta koko Viagogo, en todellakaan suosittele.

 • Tämä Viagogo on ihan paskaa. Että vituttaa, kun sen ilmoitus tuli Googlella ensimäiseksi vilkuttelemaan, että ihan just on tapahtuma myyty loppuun, joten toimi kuule nopeasti. Menin sitten tyhmyyttäni toimimaan ja maksoin, ei todellakaan läheskään loppuunmyydyistä, lipuista kolminkertaisen hinnan. Tuskin niistä nyt enää eroonkaan päsee, joten oppirahoiksi meni.

  ÄLKÄÄ TILATKO SIELTÄ MITÄÄN!

 • ÄLKÄÄ OSTAKO VIAGOGO LTA LIPPUJA, HUIJAAVAT IHAN SIKA HINTOJA, EI VOI PERUUTTAA KAUPPOJA!!!!!

 • Onko kukaan saanut visan kautta takasin rahojaan/kauppoja peruttua?

 • Älkää hyvät ihmiset tilatko lippuja Viagogon kautta!!! Täydellinen huijarifirma! Ja röyhkeys on huipussaan. Kun ei ole ollut lippuja koko tapahtumaan, firma kysyy tapahtuman jälkeen, otitko valokuvia ja pyytää lähettämään valokuvia tapahtuneesta. Tosi härskiä. Toivottavasti firma joutuu vastaamaan huijauksistaan, oikeusjuttu on käsitteillä Sveitsissa. Jouduin uusimaan pankkikorttinkin. tein rikosilmoituksen ja korttireklamaation. Kamala kiipeli!
  VAROKAA VIAGOGO-RIKOLLISFIRMAA!!!!!

 • En suosittele, huijareita. Veloittivat 2 kpl lipuista luottokortilta 350€ Joiden hinnaksi näytettiin 80€ kpl.

 • Täysi huijaus, 2x85$ lipuista veloitettiin lopulta 350€

 • Huijateita vievät tahasi

 • Voi turkasen Tulikivi. Halusin Helsinkiin tiettyyn konserttiin. Ensimmäiseksi tuli tämä myyjä. Ajattelin että onpa kalliit liput, tuntui olevan enää vähän saatavilla ja maksaa piti nopeasti. Hölmö en googlannut tätä palstaa. Maksaessasi vielä tuli tuhottomat kulut päälle. Ja peruuttaa ei voi. Siinä meni nautinto koko konsertista kun harmittaa.

 • Reilua, että Viagogo tulee Googlen hakutuloksissa ensimmäisenä. Maksaneet mainostamisesta.. Voin kertoa, että rahoja ei saa Visankaan kautta takaisin, muutaman euron, sen mikä on lisätty loppusummaan vielä hyväksymisen jälkeen, saa. Eli kalliit oli oppirahat!

 • Menin halpaan? Elikkä ostin liput Club For Fiven konserttiin ja kun niitä ei näkynyt missään eikä sähköpostiin tullut minkäänlaista vahvistusta ja lisäksi liput olivat ylihintaiset! Menin sitten vasta tänne keskustelupalstoille ja näin kuinka monia oli huijattu! Soitin heti korttien sulkupalveluun ja suljin kortin jolla maksu suoritettiin? Virkailija kertoi ettei kortin ostoksissa/veloituksessa vielä ainakaan näy kyseisen firman laskua joten saatoin selvitä säikähdyksellä? Poistin kaikki tietoni ko firman sivuilta HETI enkä koskaan asioi enään kyseisen firman kanssa! Olen aina ennen ostanut kaikki lippuni Suomalaisilta välittäjiltä eikä ole ollut mitään ongelmia! Tällä kertaa menin tyhmä ja googletin konsertin ja se ohjasi minut Viagogon sivuille. Yritin soittaakkin heidän numeroonsa mutta sielä oli vain englantia puhuva "automaatti"? Toivotaan että selvisin säikähdyksellä!

  • Haloo...tekis mieli kirota...Viagogo myy lippuja Club for fiven joulukonserttiin Hyvinkään kirkkoon vaikka konsertti on Hyvinkää Salissa???
   CLUB FOR FIVE
   Hyvinkään Kirkko, Hyvinkää, Suomi
   maanantai, 03 joulukuuta 2018 19.00
   AIKA ON OIKEA, MUTTA PAIKKA VÄÄRÄ!!!


 • Sivustoa ylläpidetään Sveitsistä
  Lippuja hakeva ohjautuu yleensä Googlen kautta myyjän sivuille. Sivusto on niin aidon näköinen, että se saattaa harhauttaa luulemaan sitä viralliseksi lipunmyyntipaikaksi.
  Sivustoa ylläpidetään Sveitsistä käsin, ja näin ollen se on EU-lainsäädännön ulkopuolella. Myöskään Suomen poliisilla ei ole toimivaltaa puuttua sivuston toimintaan eikä tutkia asiasta kirjattuja petos rikoksia.
  – Internetistä lippuja ostavan kannattaa varmistua huolellisesti miltä sivustolta lippuja on ostamassa, Korhonen kertoo.

  Ohjelmatoimistojen sivuilta löytyy yleensä maininta siitä, kuka on tapahtuman virallinen lipunmyyjä. Internetin hakukoneella kannattaa myös selvittää taustoja ja muiden kokemuksia lipunmyyjästä. Kuluttajaviraston sivuilta löytyy myös tietoa niistä yrityksistä, joista virastoon on tullut runsaasti yhteydenottoja.
  Jos huomaamattaan ostaa lipun jonka tilaus- ja veloitustiedot eivät vastaa alkuperäistä, kannattaa ensin käydä verkkopankin kautta suojaamassa tili, eli asettamassa pankkikorttiin internet- ja ulkomaankäytönesto.
  Jos ostotapahtumaan on käytetty luottokorttia ja tililtä on veloitettu kerrottua enemmän, asiasta voi reklamoida luotonantajaa.

  • Sellainenkin asia tuli vielä mieleen, että kannattaisiko kaikesta huolimatta sittenkin kuolettaa kyseinen kortti jota on käytetty ostokseen, sillä mikä estää kyseistä "rosvofirmaa" veloittamasta lisää myöhemmin koska heillä on sinun tietosi luottokortin tiedot ja varmistusnumero? Tai ainakin tehdä tämä, verkkopankin kautta suojaamassa tili, eli asettamassa pankkikorttiin internet- ja ulkomaankäytönesto kunhan muistaa poistaa sen kun lähtee reissuun...HEI mutta sitten kun esto on reissun takia poistettu niin "rosvo" voi laskuttaa lisää!
   Itse pelasin varman päälle eli kuoletin kortin kokonaan ja viikon päästä tulee uusi!


 • Täällä yksi ylihintaa maksanut lisää...muutama kymppi Tampereen Teatterin Saiturin Joulu esitykseen.
  Ja lippuja olisi saanut vielä suoraan Teatterin sivuiltakin. Virheistä pitää oppia ja jää kyllä muistiin viagogo. Googlella tuli ensimmäiseksi sivuksi (eli maksavat eniten googlelle, niin se toimii...).
  Korttia en ala tämän takia kuolettamaan, luottokunnalla on vastuu virheellisistä veloituksista jos niitä myöhemmin tulee. Harmittaahan nämä ja tyhmyydestä sakoitetaan.

 • Luottokorttiyhtiölle reklamoimalla sain itse ainakin kauppasumman 1:1 takaisin.

 • Älkää edes vilkaisko Viagogon sivuja! Ja älkää MISSÄÄN NIMESSÄ tilatko sieltä lippuja!!! On nimittäin erittäin todennäköistä, että menin hassaamaan lähes 500 euroa toukokuun Steve Hackett -konserttiin. Soitin äsken lakimiehelle, joka antoi arvokkaita neuvoja, miten lähtisin vaatimaan rahojani takaisin, mutta hän antoi ymmärtää, että mahdollisuuteni ovat heikot. No tietenkin ökyrikkaat, jotka voivat huoletta heittää takkaan satoja euroja ihan huvikseen, niin heille Viagogo on varmaan ihan mukavaa ajanvietettä.

  • Saitko liput? Pääsitkö konserttiin sisälle?


 • Mäkin haksahdin. Sain liput tulostettaviksi seuraavana päivänä. Lipuissa vaan jonkun ulkolaisen nimi, paikat ja rivit ok. En joutunut maksamaan ees ylihintaa. Nyt vaan huolettaa toimiiko liput kun mennään ko. tilaisuuteen? Kokemuksia siitä kaipaan.

 • Minäkin haksahdin ja vituttaa. Lippujen hinta 86€, mutta kun painoin maksa hinta oli 118€. Lippupalvelussa ois ollu 80€. Saa nähdä tuleeko edes ja lipuissa lukee:opiskelijalippu, eikä olla opiskelijoita, joten päästäänköhän näillä edes sisään. Onneksi en enempää oppirahoja maksanut.

  • Ei missään nimessä.


 • Ja nyt menin minä halpaan. Susanne Vegan konsertin liput nousikin yllättäen 47 eurosta 66 euroon. Edellisestä konserttikäynnistäni on kulunut yli kymmenen vuotta. Enpä osannut odottaa, että tällaisia "luotettavia" lipunmyyntisivuja onkaan. Nyt olen epätietoinen josko pääsen ollenkaan odottamaani artistia näkemäänkään. Olen kerran ollut hänen konsertissaan kauan kauan sitten. Täytyy toivoa vain parasta ja uskoa, että lippu sentään tulee.

 • Heippa
  Tässä kanssa yksi joka maksoi VIAGOGOLLE 127e
  80e maksavasta lipusta mikä ei ikinä tullut spostiin mutta rahat menivät ja mitään asiakaspalbelunumeroa heillä ei ole,eivätkä vastaa spostiin,kusipäistä meininkiä

 • En ole kertaakaan ostanut lippuja netin kautta, mutta tuosta Viagogosta oli jo keväällä lehdissä Kuluttaja-asiamiehen juttu että huijaavat eikä pitäisi sen kautta ostaa lippuja......eikö ihmiset seuraa mediaa kun eivät vieläkään tiedä tuosta huijarisivusta …..itse olen jo vanhempi ja epäluuloisena googletan AINA ensin firman jos olen netin kautta jotain jostain ostamassa.....enkä koskaan osta siitä ensimmäisestä joka googlekyselyllä nousee ensimmäiseksi tuloksissa

 • Ostin juuri Viagogon kautta lipun Suomessa tapahtuvaan esitykseen. Ihmettelin lipun korkeaa hintaa ja ylihinnoiteltuja palvelumaksuja. Sivulla sanottiin, että lippuja oli vain muutama jäljellä ja niin päätin ostaa lipun palvelimen kautta.
  Päädyin maksamaan melkein nelinkertaisen hinnan lipun todellisesta hinnasta. Printtilippussa oli muitakin omituisuuksia.
  Nähtäväksi jää, pääsenkö sillä esitykseen sisään. Jos en, joudun nostamaan "kissan pöydälle". En voi suositella Viagogon käyttöä. Vaikuttaa huijaukselta.

 • VIAGOGOA EI PIDÄ KÄYTTÄÄ! Huijausta ja lipusta maksaa helposti kolminkertaisen hinnan.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3512
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1624
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1170