Millennium Broadway Hotel - Times Square

NYC CALLING

Onko kokemuksia kyseisestä hotellista?
Sijainti olisi ainakin aivan loistava!
Kuuluuko Times Squaren äänet hyvin lähellä oleviin hotelleihin? Tiestysti nyt jokapuolella kuuluu jonkinlaisia ääniä, mutta häiritseekö Times Squaren äänet jotenkin erityisen paljon eli oliko vaikea saada unta. Kiitos jo etukäteen!

8

371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NewYorker2013

      Kyseisestä hotellista ei ole kokemuksia, mutta seuraavaa voisin suositella: the French quarters guest apartments. Hotelli sijaitsee Times Squaren lähellä sivukadulla ja ainakaan sisäpihan puoleisiin huoneisiin äänet ei kuulu. Hotelli on pieni ( ehkä 20 huonetta) , siisti, erittäin ystävällinen palvelu, aamiainen ja wifi kuuluvat hintaan. Hinta oli n. 188€/ 2-hh/yö.

    • NYC CALLING

      Kiitos suosituksesta! Tuo täytyypi katsoa.

    • lkklklklk

      Mielestani Millennium Broadway ei ole hintansa vaarti. Sijainti tosiaan periaatteessa ihan ok, mutta veikkaan, etta et siella Times Squarella jaksa kovinkaan pitkaan pyoria, ja esim alempana sijaitseva hotelli voisi olla rauhallisempi (itseani ainakin ahdistaa joutua suoraan hotellista ihmisvilinaan).

      Millennium Broadway -kokemus riippuu myos todella paljon siita, millaisen huoneen satut saamaan. Alakerrosten huoneet etenkin ovat pienia eivatka valttamatta niin rauhallisia. Ylakerroksien huoneista puolestaan on paremmat nakoalat, etenkin jos saat kulmahuoneen. Millennium Broadwayn yhteydessa on myos Premium-puoli, joka on uudehko, ja jossa on kivat ja rauhalliset huoneet.

      Aamupala on yleiseen NYC-tasoon verrattuna suht kattava.

    • City view

      Eiköhän asiakas sen huoneen saa minkä on tilannut ja maksanut. Miksi ihmeessä ne antaisin halvimman standard huoneen maksaneelle $100 kalliimman city view huoneen, ellet sitten ole hotelliketjun taso kanta-asiakas. En sitä sano ettei joskus tuuri voi käydä, mutta kyllä ne parempien huoneiden upgradet menee poikkeuksetta kanta-asiakkaille.

    • NYC CALLING

      Kiitos kommenteista! Pitää vielä miettiä tätä hotellivalintaa.
      Jos nyt loppujen lopuksi päätyisin kyseiseen hotelliin, niin ottaisin varmaan hieman paremman huoneen, kun ebookersilla voi ainakin valita mieleisen huoneen pientä rahastusta vastaan.
      Hotelliehdotuksiakin otetaan ilomielin vastaan. Hotellin pitäisi olla lähellä Times Squarea, siisti eikä mikään erityisen hintava.

    • wardiox

      Hotelli Times Squaren läheltä on ääliömäisintä mitä Nykiin matkaava voi tehdä. Hotelli pitää ottaa Midtownilta jostain Empire Staten nurkilta. Hinta on halvempi, hotelli parempi hinta-laadun osalta, mukavampi ympäristö, halvemmat ravintolat... jne jne. Times Squarella liikkuminen on järkyttävää tönimistä ruuhkissa. TS:llä voi piipahtaa pari kerttaa, musicalissa ja Disney-kaupassa, mutta muuten sitä kannattaa välttää. Samat kaupat löytyy muualtakin.

    • Amaryllis

      Itse varannut kevääksi huoneen Bedford Hotellista, 118 East 40th Street, onko kokemuksia? Sijaintia kehuttu kovasti, samoihin suht isoja huoneistoja - kuluneisuus ei meitä haittaa. Eka kerta kaupungissa ja siksi vähän vaikea tietää, mikä on "hyvä" sijainti. Meillä 6 vrk aikaa koluta kaupunkia.

      • wardiox

        Aika hyvä paikka. Grand Central ihan vieressä eli metrolla pääsee joka paikkaan. Grand Centralissa on mm. Juniors kahvila, josta saa maailman parasta juustokakkua. Sinne on myös tulossa burgereiden ykkösmesta Sahe Shack. Times Square on lähellä, mutta ei liian lähellä. Park Avenue on kulman takana. Varsin hyvä valinta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1194
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      52
      716
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      588
    Aihe