Millennium Broadway Hotel - Times Square

NYC CALLING

Onko kokemuksia kyseisestä hotellista?
Sijainti olisi ainakin aivan loistava!
Kuuluuko Times Squaren äänet hyvin lähellä oleviin hotelleihin? Tiestysti nyt jokapuolella kuuluu jonkinlaisia ääniä, mutta häiritseekö Times Squaren äänet jotenkin erityisen paljon eli oliko vaikea saada unta. Kiitos jo etukäteen!

8

380

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NewYorker2013

      Kyseisestä hotellista ei ole kokemuksia, mutta seuraavaa voisin suositella: the French quarters guest apartments. Hotelli sijaitsee Times Squaren lähellä sivukadulla ja ainakaan sisäpihan puoleisiin huoneisiin äänet ei kuulu. Hotelli on pieni ( ehkä 20 huonetta) , siisti, erittäin ystävällinen palvelu, aamiainen ja wifi kuuluvat hintaan. Hinta oli n. 188€/ 2-hh/yö.

    • NYC CALLING

      Kiitos suosituksesta! Tuo täytyypi katsoa.

    • lkklklklk

      Mielestani Millennium Broadway ei ole hintansa vaarti. Sijainti tosiaan periaatteessa ihan ok, mutta veikkaan, etta et siella Times Squarella jaksa kovinkaan pitkaan pyoria, ja esim alempana sijaitseva hotelli voisi olla rauhallisempi (itseani ainakin ahdistaa joutua suoraan hotellista ihmisvilinaan).

      Millennium Broadway -kokemus riippuu myos todella paljon siita, millaisen huoneen satut saamaan. Alakerrosten huoneet etenkin ovat pienia eivatka valttamatta niin rauhallisia. Ylakerroksien huoneista puolestaan on paremmat nakoalat, etenkin jos saat kulmahuoneen. Millennium Broadwayn yhteydessa on myos Premium-puoli, joka on uudehko, ja jossa on kivat ja rauhalliset huoneet.

      Aamupala on yleiseen NYC-tasoon verrattuna suht kattava.

    • City view

      Eiköhän asiakas sen huoneen saa minkä on tilannut ja maksanut. Miksi ihmeessä ne antaisin halvimman standard huoneen maksaneelle $100 kalliimman city view huoneen, ellet sitten ole hotelliketjun taso kanta-asiakas. En sitä sano ettei joskus tuuri voi käydä, mutta kyllä ne parempien huoneiden upgradet menee poikkeuksetta kanta-asiakkaille.

    • NYC CALLING

      Kiitos kommenteista! Pitää vielä miettiä tätä hotellivalintaa.
      Jos nyt loppujen lopuksi päätyisin kyseiseen hotelliin, niin ottaisin varmaan hieman paremman huoneen, kun ebookersilla voi ainakin valita mieleisen huoneen pientä rahastusta vastaan.
      Hotelliehdotuksiakin otetaan ilomielin vastaan. Hotellin pitäisi olla lähellä Times Squarea, siisti eikä mikään erityisen hintava.

    • wardiox

      Hotelli Times Squaren läheltä on ääliömäisintä mitä Nykiin matkaava voi tehdä. Hotelli pitää ottaa Midtownilta jostain Empire Staten nurkilta. Hinta on halvempi, hotelli parempi hinta-laadun osalta, mukavampi ympäristö, halvemmat ravintolat... jne jne. Times Squarella liikkuminen on järkyttävää tönimistä ruuhkissa. TS:llä voi piipahtaa pari kerttaa, musicalissa ja Disney-kaupassa, mutta muuten sitä kannattaa välttää. Samat kaupat löytyy muualtakin.

    • Amaryllis

      Itse varannut kevääksi huoneen Bedford Hotellista, 118 East 40th Street, onko kokemuksia? Sijaintia kehuttu kovasti, samoihin suht isoja huoneistoja - kuluneisuus ei meitä haittaa. Eka kerta kaupungissa ja siksi vähän vaikea tietää, mikä on "hyvä" sijainti. Meillä 6 vrk aikaa koluta kaupunkia.

      • wardiox

        Aika hyvä paikka. Grand Central ihan vieressä eli metrolla pääsee joka paikkaan. Grand Centralissa on mm. Juniors kahvila, josta saa maailman parasta juustokakkua. Sinne on myös tulossa burgereiden ykkösmesta Sahe Shack. Times Square on lähellä, mutta ei liian lähellä. Park Avenue on kulman takana. Varsin hyvä valinta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1797
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      77
      1659
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      779
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe