Laskuja palveluista joita et ole saanut tai tilannut

En enää anna

Hupsista!
Onko jollekin toiselle täällä käynyt niin jotta on huomannut tulleensa laskutetuksi puhelinlaskussa palveluista joita ei ole saanut saatikka tilannut. Minullakin viime laskussa kuusi tapahtumaa ja nyt kun selviteltiin, niitä on ollut koko tämän vuoden. Ei siis kannata olla sinisilmäinen ja kannattaa tarkistaa laskunsa tarkemmin. Oppia ikä kaikki.Rahoja ei taida saada pois koskaan.

19

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minkalaisista tapahtumista oli kysymys? Soitoistako, viesteistäkö, nettiyhteydestäkö vai mistä sinua liikaa veloitettiin?.

      Joskus kun olen tehnyt sopimuksia olen itse tehnyt virheen ja sitoutunut joihinkin määräaikaisuuksiin ja niitähän ei saa pois kun määräajan loputtua.

      • en anna enää

        Mainostekstareista, niitä en ole tilannut.Viime laskussa 18 euroa.


      • hoxhoxhox
        en anna enää kirjoitti:

        Mainostekstareista, niitä en ole tilannut.Viime laskussa 18 euroa.

        Todennäköisesti olet! Naamioitu niin tehokkaasti, ettet ole tajunnut tilanneesi.


      • en enää anna
        hoxhoxhox kirjoitti:

        Todennäköisesti olet! Naamioitu niin tehokkaasti, ettet ole tajunnut tilanneesi.

        Eli siis on oikein että joudun maksamaan kaksi euroa mainoksen vastaanottamisesta. Voinkohan saada rahat takaisin?


    • pa*ka prepaid

      Ole hyvilläsi jos kukaan ei ole päässyt pelaamaan puhelinliittymäsi laskuun nettipokeria. Niinkin voi käydä, ainakin jos on preipaid/Saunalahti ;-(((( Se on 5 euroa/laaki. Jos ei puhelin satu juuri silloin olemaan käsillä niin et mokomaa edes huomaa, ilmoitus tulee näytölle tyyliin: "äskeinen toiminto maksoi 5 euroa" plää plää plää vaikka puhelin oli pöydällä eikä sitä näppylöinyt kukaan. Ja ilmoitus ei jää mihinkään tekstiviestimuistiin vaan häviää saman tien.

      Mitään et voi. Palveluntuottaja sanoo vaan että kun ei sulla ole ESTOJA. Peeveli. Miten tämä juttu nyt näin on voinut kääntyä?

      Joojoo. Kuluttaja-asiamiehelle ilmoitus vaan ---- ihan turha vaiva. Epärehellisiä hyväksikäyttäjiä on bittimaailma täynnä.

      Niin: oletko muistanut tarkistaa pankkitilisi saldon, siis alkusaldo plus/miinus itse tekemäsi maksut ja tilisiirrot. Voit yllättyä. Vilunkimiehet kun on aina askeleen edellä.

      • En enää anna

        Tuttavaltani oli kanssa peritty rahaa tekstiviestimainoksista. Vaati ja sai rahat takaisin, osittain. Yritän samaa, aika näyttää kuis käy.Jahka nyt ensin selvitän paljonko kaikkiaan on peritty.


      • häippäs

        Saunalahden preipaid liittymässäni hävisi noin 20 € jonnekin viime kesänä, mikä lie vienyt.


      • pa*ka prepaid
        häippäs kirjoitti:

        Saunalahden preipaid liittymässäni hävisi noin 20 € jonnekin viime kesänä, mikä lie vienyt.

        Ehkä tuo sama tyyppi joka pelaa muiden piikkiin nettipokeria. Harmillista tosiaan kun 'ilmoitusviesti' vain häivähtää näytöllä eikä jää mihinkään talteen. Huono alkaa rahoja perätä. Sinun rahoillasi siis pelattu esim. 4x5e. Joskus ajattelin alkaa seurata saldoa jatkuvasti mutta se on jäänyt. Varmaan pitäisi.


      • hihii.......,,,,
        pa*ka prepaid kirjoitti:

        Ehkä tuo sama tyyppi joka pelaa muiden piikkiin nettipokeria. Harmillista tosiaan kun 'ilmoitusviesti' vain häivähtää näytöllä eikä jää mihinkään talteen. Huono alkaa rahoja perätä. Sinun rahoillasi siis pelattu esim. 4x5e. Joskus ajattelin alkaa seurata saldoa jatkuvasti mutta se on jäänyt. Varmaan pitäisi.

        Josse "joku" satuu voittamaan nettipokerilla, rahathan tulevat sinun tilillisesi.


      • pa*ka prepaid
        hihii.......,,,, kirjoitti:

        Josse "joku" satuu voittamaan nettipokerilla, rahathan tulevat sinun tilillisesi.

        Aijaa, pitää varmaan ilmoittaa tilinumero että varmasti tulevat :)


    • Tuomion uhassa

      Tuleehan noita aiheettomia laskuja jatkuvasti. On tullut 10 vuotta. Aikanaan otin yhteyttä tilanteen korjaamiseksi, ei korjaantunut. Sitten tein rikosilmoituksenkin, eivät edes tutkineet. Nyt olen vain kylmästi jättänyt maksamatta. Perintätoimiston kirjeet olen palauttanut merkinnällä "Häirikköpostia. Palautetaan lähettäjälle tämän kustannuksella". Kai se raastupa joskus kutsuu. Siellä tunnetusti voittaa se, joka eniten rahaa kantaa juristille.

      • Tuomion uhassa

        Nyt se sitten tuli se ulosottokirje. Pitää kirjoittaa vastine, vaikka eihän se täällä virkamiestyranniassa mitään auta. Kokeiltu on ennenkin.


    • Hei Kaikki!

      Palveluviestien kestotilausten lopetus, ja palveluntarjoajan yhteystietojen selvittäminen reklamaatiota varten hoituu aina operaattorin kautta, eli soittoa asiakaspalveluun vaan!

      Saunalahden laskuilla näkyy nykyään palvelunumeroiden puhelinnumerot, niiden perusteella pääsee jäljille itsekin, katso esimerkiksi lista täältä: http://elisa.to/H1Wyzu

      Lisätietoja asiasta osoitteessa: http://elisa.to/1a0tvD3

      - Mikko / Saunalahden Palstatiimi
      http://palsta.saunalahti.fi

      • En enää anna

        Minun puhelinlaskuissani on näitä "palveluviestejä! viime kuukauden ajalta 11kpl `2 euroa eli 22 euroa, mikä on puolet koko puhleinlaskustani. Puhumattakaan mitä tulee vuodesta 2011 alkaen, onneksi olen säästänyt kaikki paperilaksut ja loput saanen operaattorilta. Operaattorini avusti palveluiden lopettamisessa, ja myös noiden palveluiden tuottajien tunnistamisessa. Mutta yhteyttä tulee ottaa itse ja arvaas tavoittaako niitä? Otanko siis jatkossa yhteyttä asiakaspalveluun,

        Tässä myös kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistusta ongelmatianteisiin.

        http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/mobiilipalvelut/


    • tarkkana, porkkana

      En enää anna

      Minulle oli yllätys, että Kolumbus (Elisa/Saunalahti)alkoi veloittamaan puhelimestani aikaisemman 0,65,-/kk maksun sijaan 1,92 ja aikaisemman puh. erittelyn ilmaisesta paperilaskusta 1,90,-€??

      Omapa on häpeäni, sillä ilmeisesti muutoksista on tullut ilmoitus laskun yhteydessä, mutta, koska minulla on suoraveloitus, niin en ole tutustunut näihin liitteisiin.

      En tiedä vielä, kuinka DNA toimii halpojen hintojensa kanssa, mutta ainakin Saunalahti korotti nettiliittymäni hintaa muutaman sentin.

      Mieheni puhelin on oikein mainosten pesä ja hän ei halua, että minä poistaisin niitä, mutta onneksi lapseni voi niitä tehdä.

      Lapseni lapsilla taas yritämme vahtia heidän puhelimiaan, että ei tulisi mitään sopimattomia viestejä, eikä tarjouksia, joihin he voivat tietämättömyyttään vastata, siis lapsukaiset ovat alta 10-v.

      Itse epäilin joskus ylimääräisistä puhelin veloituksista, joten tilasin tuon erittelyn, joka oli ilmainen. Ostin myös prepaid liittymän ja soittelin vain sillä. Ihmeesti laskuni asettui oletukseni mukaisiksi??

      • En enää anna

        "tarkkana, porkkana"
        Juu, tarkkana saa olla. minä kuitenkaan en ole tilannut mitään kestona mistään, lisäksi toisen laskuttajafirman nimeä en edes ikinä aiemmin ollut kuullut.Pöyrityttävä ajatus että olen maksanut palveluista joita en ole saanut saatikka tilannut.


    • Nimimerkille "En enää anna" tiedoksi että asiakaspalveluun kannattanee olla yhteydessä mikäli palveluntarjoajaa ei saa kiinni. Voimme olla yhteydessä sinne päin myöskin.
      Surullinen tosiasia on se että osaa noista palveluntarjoajista on joskus vaikea saada kiinni.

      Nimimerkille "Tarkkana, porkkana" totean että nuo mainitsemasi kuukausimaksuveloitukset ja laskun toimituslisät eivät johdu palveluviesteistä, vaan Elisan keväällä 2013 toteuttamasta liittymäuudistuksesta: http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/113/

      Varsinaista asiaa sivuten, mutta asiaahan sekin on, ovat nuo markkinointiluvalliset liittymät.
      Mikäli miehelläsi on käytössään Saunalahden liittymä, joka sisältää markkinointiluvan, voi markkinointiluvan halutessaan peruuttaa. Tästä lisätietoa osoitteesta http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/281/
      Markkinointiviestit voidaan ilman muuta estää alaikäisten lapsenlastesi käytössä olevista liittymistä, siihen riittää liittymien käyttäjien (lasten) tietojen ilmoittaminen operaattorille, asiakaspalvelun kautta onnistuu sekin. Tämä tietysti estää vain Saunalahdelta ja yhteistyökumppaneiltamme tulevat markkinointiviestit. Muiden yhteydenottojen estämiseksi lapsille kannattaa ehdottomasti harkita salaista numeroa, sekä Asiakkuusmarkkinointiliiton puhelinmarkkinoinnin rajoituspalvelua, ns. Robinson-kieltoa. Lisätietoja siitä osoitteesta: http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/281/

      Harmillisiahan tuommoiset ajoittain miltei huomaamatta muodostuvat palveluviestien kestotilaukset ovat. Varmimman suojan niille tarjoaa tietysti palvelunumeroesto liittymälle, jolloin maksullisia palveluita ei pääse tilaamaan, vahingossakaan. Palvelunumeroestoista lisää osoitteessa: http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/284/

      - Mikko / Saunalahden Palstatiimi
      http://palsta.saunalahti.fi

      • En enää anna

        Kiitos Mikko

        Toisen firmoista tavoitin muuta kautta kuin sivuillansa antamansa sähköposti, toisesta ei toistaiseksi ole kuulunut mitään. Mielenkiintoista nähdä kuinka käy., sillä oikeudet ne vielä toistaiseksi on oltava kuluttajallakin.


    • miksi......

      Minulla oli 30 senttiä ulkomaalle viestimisestä, en varmasti ole viestiny, ei ole ketään tuttua siellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      85
      3535
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      2075
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1638
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      152
      1491
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      315
      1471
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      7
      1305
    7. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      123
      1251
    8. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      20
      1233
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1209
    10. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      45
      1087
    Aihe