Avaruusalus Maa?

dgdfdg

Onko maapallo itseasiassa jonkinlainen avaruusalus? Jos seuraavassa esitetty pitää paikkansa, niin ainakin älykkäästi suunniteltu rakenne maaplaneetalla on:

http://www.librarising.com/hollow/atlas.html

Jos planeetta Maa on rakenteeltaan tuossa artikkelissa kuvatunlainen, niin mikseivät kaikki muutkin planeetat voisi olla...ja kenties tähdetkin?

Teosofisten - ja hyvin laajalti tunnetujen - uskomusten mukaan auringossamme on aurinkokuntamme korkein Hierarkia. Ajatus auringon sisällä olevasta elämästä esitettiin jo 2000 vuotta sitten ensimmäisen kerran ja myöhemmin tieteentekijätkin ovat spekuloineet asialla useaankin kertaan.

Jos planeetat ja tähdet todellakin ovat kehittyneitä avaruusaluksia, niin kuka sitten suunnittelee ja synnyttää (luo) maapallon, auringon ja muidenkin tähtien kaltaisia massiivisia kokonaisuuksia (auringon sisälle mahtuu noin 1 300 000 maapalloa ja on olemassa tähtiä, joiden sisälle mahtuu miljardeja aurinkoja)?

Kuka - tai mikä taho - voisi olla niin valtavan suunnittelun ja luomistyön takana? Jos ihminen on uskossa, niin hän vastaa tähän oikopäätä, että Jumala, eikä se ole huono vastaus, mutta siitä voi saada käsityksen, että yksi ainoa ylivertainen jumalolento tekee kaiken luomistyön henkilökohtaisesti, kun tosiasiallisesti on olemassa korkeiden - ja korkeimpien - olentojen ja voimien laajoja Taivaallisia Hierarkioita, joilla on usein suuriakin luomiskykyjä.

On siis yksi Alkulähde, absoluutti, korkein luova voima ja ykseyden lähde, mutta on olemassa myöskin suuria ja laajoja Taivaallisia Hierarkioita, joihin mm. Enkelit kuuluvat. Persoonallisen Jumalan voi ymmärtää vain näiden Hierarkioiden kautta, sillä alkulähde, absoluutti ja korkein luova voima on persoonaton ja kaikenlaisten inhimillisten piirteiden ja kuvailujen tuolla puolen. Alkulähteen korkein ilmaus ovat Jumalalliset Hierarkiat.

Ufot?

Ufoilmiö on nyt ajankohtainen ja moni pelkää mm. maailmankuvansa puolesta, mutta ufot ja uskonnollisuuskin ovat sovitettavissa yhteen, jos vain ymmärtää ja hyväksyy suuren jumalallisen suunnitelman olemassaolon. On olemassa voimia, jotka luovat jumalallisen kohtalon universumin kaikille kehittyville maailmoille ja nyt elämme tärkeää ja suurta positiivisen muutoksen vaihetta tässä maailmassa.

8

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ddfgdf

      Niin, mitä me yleisemmin oikeastaan suuresta kokonaisuudesta ymmärrämme ja tiedämme? No, esimerkiksi se tiedetään, että universumin halkaisija on vähintään 93 miljardia valovuotta, mutta todennäköisesti satoja kertoja suurempikin...ja ehkä lähes ääretönkin (tieteellinen arvio).Galaksien lukumäärä taas on satoja miljardeja (jopa 400 mrd) nykykäsityksen mukaan.

      Monet uskovat, että aurinkokunnat ovat järjestäytyneet - tai ne on järjestetty - siten, että ne kiertävät kellontarkasti siten, että ne tarkasti laskettuna aikanaan saavuttavat korkeamman energian vyöhykkeen, joka vaikutaa värähtelytasoon
      ja siten myös vähitellen kollektiiviseen tietoisuuteen (vuodesta 1997 alkaen).

      Kaikki auringot (tähdet) ovat kuulemma yhteydesä toisiinsa ja jokaisella järjestelmällä on oma keskusaurinkonsa ja jokaisella galaksilla on suuri keskusaurinko, josta galaktinen luominen alkaa.

      Tarkoituksenmukaisuus näyttää siis vaikuttavan maailmankaikkeudessa näennäisestä kaaoksesta huolimatta. Älykäs suunnitelu on totisinta totta.

      Todella mahtavista ja käsittämättömistä voimista täytyy olla kyse ja yhä useampi tuon jollakin tavalla nykyään jo ymmärtääkin.

      Uskonnollisuuskin on nyt uudenlaisen vaiheen edessä, sillä tietoakin tarvitaan, jotta mm. ufojen olemassaolo ja läsnäolo voidaan ymmärtää ja nähdä osana suurta kokonaisuutta ja jumalallista suunnitelmaa.

    • ****
    • 01011001

      Öh, maapallolla on kiinteä ydin ja maankuori lämpiää auringon kiihtyneen säteilyn myötä,.

      • rr r r e ee

        500 km syvyydessä on mm. vettä.
        Jos et usko lue tiede lehdestä.


    • *******

      https://www.youtube.com/watch?v=aTbksd5-Rdg

    • jgghjghj

      Mm. teosofiassa aurinkoa pidetään paitsi elävänä olentona, niin myös Henkisen Hierarkian ("Solar Hierarchy") kotipaikkana...ja on helppoa päätellä, että jos se on totta, niin Hierarkia ei asua ainakaan auringon pinnalla.

    • Metatron AE

      Auringon valo pitää meidät hengissä täällä. Se on todella kirjaimellisesti VALOA!
      Kosminen vuosi on n. 26 000 maan vuotta. Jakautuen kahteen 13 000 vuoden jaksoon, joista elämme juuri tämän kohottavan jakson ensimmäisiä vuosia. Kosminen vuosi jakautuu 13 kuukauteen, jossa yksi kuukausi on n. 2000 maan vuotta.

    • wrrgw

      Kuu on keinotekoinen satellitti, Maa on muodostunut luonnollisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7917
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      176
      1744
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      61
      1015
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      191
      934
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      910
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      813
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe