Sukupuolen valinta - kokemuksia

Toiveissa Tyttö

Uskon että ehkä yhdellä henkilöllä on täälä kokemusta tästä, mutta jos se henkilö lukee tämän, ole kiltti ja vastaa. Saa kertoa myös mielipiteitä!

Eli mieheni suvussa on vain miehiä! Miehelläni on 2 veljeä, joilla yhteensä 6 poikalasta. Ei yhtään tyttöä. Mieheni isällä on myös kaksi veljeä, kaikilla pelkkiä poikia. Miehen isällä kylläkin yksi sisko, jolla taas pelkkiä poikia. Haluaisin tyttölapsen.. Tietysti minulle on tärkeintä terveys ennen kaikkea, mutta olen aina halunnut sen prinsessan, jota pukea, ja jonka kanssa shoppailla kun tullaan teini-ikään.
Onko kellään kokemusta samanlaisesta suvusta jossa vain poikia? Oletteko saaneet tytön silti? Haluamme mieheni kanssa tasan 2 lasta, joten ei ole varaa antaa luonnon yrittää. Mitä jos tuleekin kaksi poikaa.. Ei sillä että en rakastaisi, mutta jäisi harmittamaan lopun elämää..
Olen siis lukenut netistä sukupuolen valinnasta. On alkio- ja siittiöseulontaa, josta alkioseulonta on kalliimpi (n.5000e) mutta 100% varma. Siinä kasvatetaan ilmeisesti monta alkiota, joista otetaan koe palat ja nähdään, kumpi on kyseessä. Tässä prosessissa menee kuulemma "monta alkiota roskiin" ja se kuulostaa mielestäni aika rajulta..
Siittiöseulonnassa taas käytetään jotain ainetta, joka saa tyttö ja poika siittiöt hohtamaan erilailla ja ne erotellaan toisistaan. Se saattaa kuitenkin aiheuttaa terveysriskejä, joita ei kuitenkaan ole todettu sukupuolivalituilla lapsilla sen enempää kuin "luonnonlapsillakaan". Tämän tulos on n.75% varma, ja maksaa huomattavasti vähemmän (n.1200e). Täytyy kuitenkin vielä maksaa lisäksi matkat ulkomaille, sillä suomessa tätä eikä alkioseulontaakaan tehdä.
Miksi se edes on laitonta? Eikö olisi hienoa jos voisimme itse suunitella perheemme? Jos sitä tietenkin tietyssä määrin rajoitettaisiin.

Kumpikohan tapa olisi kannattavampaa tianteessani, sukupuolen valintaan kun aika varmasti jokatapauksessa turvaudun. Äidit, auttakaa!

4

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äippyli 29v

      Tsemppiä sulle! Meillä oli minun puoleltani suvussa samaa, tytöillä. Mies tahtoi kovasti poikaa, jonka saimmekin sitten ensimmäisenä. Kokeile ensin kumpi tulee, saatat yllättyä. Olen nyt kahden tytön ja yhden pojan ylpeä äippä:)

    • 2 lapsen äiti

      kasva aikuiseksi ja suunnittele perhettä vasta sitten. Jos edes pystytte saamaan lapsia, ei ole sekään varmaa. Jos käy niin onnellisesti, että voitte saada lapsia, ota ne, jotka saat. Ne ovat sinun lapsiasi, lapsen sukupuolielimillä ei ole mitään merkitystä. Jos miehen suvussa on vain poikia, voisiko olla niin, että x-siittiöt ovat jostain syystä sairaita ja elinkelvottomia, joten vain poika-alkiot kehittyvät normaalisti? Anteeksi vain, mutta tahaton naurunpyrähdys minulta pääsi kun luin tuon "pukea prinsessaksi ja shoppailla teininä"-kohdan. Kuulostaa niin typerän lapselliselta ja hölmöltä.

      Kysytykö muuten tosissasi, miksi alkioseulonta Suomessa on laitonta? Vähän yksinkertainen ihminen ilmeisesti kaikesta päätellen olet.

    • Uskomatonta sontaa

      Toivottavasti tämä on provo...Muuten pistää vihaksi.

    • poika-tyttö

      Ja vaikka saat tytön, niin voihan se olla täysin poika-tyttö, eikä sitä kiinnosta prinsessat ja shoppaus.. Itse harvemmin koskaan halusin mitään tyttöleluja tai prinsessa juttuja.. Enkä koskaan tykännyt käyttää hametta tai mekkoa, vaikka minut niihin puettiinkin.. Leikin pääasiassa poikien kanssa poikien leikkejä.. :P

      Vaikka sais sen sukupuolisen lapsen minkä toivoo, niin välillä asiat ei mee niin kun toivoo. Juurikin näin, että tyttö voi olla poikamainen tai poika voi olla kiinnostunu tyttöjen jutuista..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2468
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2230
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2059
    5. 173
      1876
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      43
      1865
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1548
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe