FF-novelleja.

Päätin ruveta väsäämään uusia ff-novelleja aikani kuluksi.

19

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cloud kiirehti hädissäään keittiöön ja huusi kaikille: "minulta puhkesi immenkalvo!"
      Kaikki rupesivat nauramaan makeasti kun Barret selitti Cloudille hänen tarkoittaneen umpisuolta.

    • Eräänä iltana Rinoa kertoi kaikille, että oli tehnyt abortin. Squal meni hiljaisena nurkkaan itkemään laulaen samalla hiljaa laulua "siipi enkelin".

    • Wakka oli lähdössä töihin, mutta hatun sijasta hän laittoin vahingossa päähänsä kusisen potan. Lulu tuijotti Wakkaa huuliansa lipoen.

    • Prinsessa Garnetilla oli huono asenne kaikkeen. Mitätahansa Garnetilta kysyikään hän vastasi: "mutsis on!". Eräänä päivänä Garnet paransi tapansa kun Zidane sanoi Garnetille: "äitisi on rumaläskilehmä".

    • Auron kysyi Seymourilta miksi hän haluaa olla sin. Seymour sanoi haluavansa syödä suuria määriä planktonia sininä.

    • Eräänä kauniina päivä Wakka pahoinpiteli Lulua. Lulu itki ja kysyi miksi Wakka tekee niin, johon Wakka vastasi: "koska rakastan sinua Lulu".

    • Kun Barret, Cloud ja muut olivat menossa räjäyttämään reaktoria, he yllättyivät nähdessään Shinran sotilaita. Sotilaat pidättivät jokaisen muun paitsi Cloudin. Muiden kysyättyä Cloudilta miksi hän oli pettänyt heidät niin Cloud vastasi: "tarvitsin rahaa."

    • Mysterious Stranger

      Viisas barret saapui metsästä samoilemasta. Hän oli mietiskellyt ja meditoinut kuusien katveessa, linnunlaulua kuunnellen. Saapuessaan takaisin Midgariin hän huomasi Cloudin muikea hymy kasvoillaan. "Mikäs sinua noin naurattaa?" kysyi Barret Cloudilta. Cloud ei vastannut, hymyili vaan typerästi tuijottaen Barretia silmiin. Barret oletti Cloudin vain olevan oma vammainen itsensä ja käveli hänen ohitseen. Kotonaan Barret löysi pöllönsä, yhtä viisas kuin Barret itse, tukehdutettuna työntämällä kakkaa nokan sisälle. Itkiessään Barret vilkaisi ikkunasta ulos ja näki Cloudin yhä kaukaisuudessa tuijottavan häntä hymy kasvoillaan.

    • Tidus ja muut kysyivät Kimahria tanssimaan. Kimahri kehui olevansa parkettien partasieni ja kaikki nauroivat Kimahrin virheelle.

    • Vince

      Cloud päätti hakeutua kesätöihin huvipuistoon hattaranmyyjäksi. Hän kehitti oman hattaraerikoisensa, ja nimesi sen proteiinihattaraksi. Oitis vanhemmat kävivät ostamassa lapsillensa tätä terveystuotetta. Lapset tykästyivät hattaran suolaiseen makuun.

    • Arkkisilli

      Tidus, Wakka, Kimahri, Lulu, Rikku ja Yuna istuivat Besaidin kylässä nuotion ympärillä kun Auron saapui paikalle. Hän jakeli kutsukortteja syntymäpäivilleen, mutta Tidus jäi ilman. "Me kaikki vihataan sinua", Auron sanoi ja kaikki nauroivat paitsi Tidus joka itki. Kimahri potki tulisia hiiliä Tiduksen päälle.

    • Arkkisilli

      Snow oli juuri suihkussa kun hän kuuli Hopen äänen eiku ei sittenkään mitään ei ketään kiinnosta nämä tyypit.

    • Arkkisilli

      Wakka ja Tidus olivat uimassa. Wakka meni Tiduksen viereen ja ehdotti että he kilpailevat kumpi ruiskuttaa vettä kauemmas suustaan. Molemmat ottivat suun täyteen vettä ja Wakka pidätteli naurua, sillä hän oli tehnyt jekun ja kussut veteen. Wakka voitti myös kilpailun koska Tidus on surkea.

    • Arkkisilli

      Cloud muisti, kuinka Tifa ehkä kerran humalassa Lifestreamista jutellessa sanoi, että on kaunista, kuinka kuolleet ihmiset palaavat osaksi planeetan energiaa. Eräänä yönä Cloud hiipi nukkuvan Tifan viereen ja painoi tyynyn hänen kasvojaan vasten. "Olen kateellinen sinulle", Cloud sanoi kun Tifan ruumis lopetti sätkimisen.

    • Yuna ja muut olivat menossa temppeliin aeonia hakemaan. Rikku halusi jäädä ulos, mutta muut hakkasivat hänet huutaen "epäpyhä saatana!"

    • Dipsusipsu

      Piru ett repesin arkkisillin novelleille. Kynnykseni nauraa ääneen on valtavan suuri. Katsoo jos jossain välissä jaksan oksentaa näppäimistölle ja katsoa mitä syntyy.

    • Dipsusipsu

      Tifa avaa oven Cloudin huoneeseen. "Mitä! Taasko sinä teet tätä!" Cloud istuu sänkynsä kulmalla partaterä toisessa kädessään. Haavat vuotavat verta. Cloudin käsivarsissa on enemmän aukinaista kuin tervettä kudosta. "MIKS VITUSSA SÄ TEET TUOTA MULLE, MIKS TEET TUOTA ITSELLES! SÄ TIIÄT ETT MÄ RAKASTAN SUA!" Cloud jatkoi hiljaa istumista sängyllään ja tuijotti tyhjyyteen.

      • DipsuSipsu

        Anteeksi :-D

        KIrjoitan lisää kun jaksan


    • Arkkisilli

      Tiduksen jouluseikkailu

      "Joulu on täällä!" kiljui Tidus juostessaan ympäri Besaidin ainoata nuotiota. Silloin paikalle porhalsi Wakka silmät punaisena. "Meidän uskonnossa ei joulua vietetä", sanoi Wakka Tidukselle tiukka ilme kasvoillaan.

      Tidus ei tästä lannistunut, vaan hän päätti opettaa ihmisille joulun merkityksen. Seuraavana aamuna Tidus leikkasi ison nipun rasvaisia hiuksiaan ja liimasi ne ikikarvattomaan leukaansa parraksi. Sitten hän osti kaupasta säkillisen kalliita ja hienoja tavaroita lahjaksi ja palasi nuotion luo. "Ho ho hoo! Jeesuksen Kristuksen nimeen nyt te vääräuskoiset saatte mitä ansaitsette!" Tidus ölisi omasta vitsikkyydestään ylpeänä ja työnsi kätensä lahjasäkkiin tuijottaen Wakkaa silmiin.

      Siinä samassa Auron syöksyi paikalle ja löi Tidusta täysiä nyrkillä mahaan. Tidus kaatui maahan henkeään haukkoen. Auron otti kunnon kulauksen pullostaan ja antoi osan juomasta roiskua Tiduksen silmille. "Minä vain esitin joulupukkia ja yritin antaa teille kivoja lahjoja", Tidus pihisi tuskissaan. "Tiedän", Auron sanoi ja kaikki kyläläiset nauroivat. Sitten he hakkasivat kaikki lahjat mäsäksi ja karkottivat Tiduksen Besaidista. Tidus ei osannut edes rakentaa suojaa, joten hän joutui nukkumaan ulkona ja silloin satoi kylmää vettä koko yön.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3056
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1451
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1189
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1157
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1147
    Aihe