Oletteko käyneet panotreffit sivuilla?

Utelias

Onko kukaan saanut sieltä seuraa vai onko koko sivu huijausta?

56

14678

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elämä on

      Kyllä pitää mennä huonosti jos ei oikeesta elämästä löydä seuraa

      • No eipä mene vahvasti vissiin sullakaan?


    • Vedätystä

      Huijausta, netistä kerättyjä feikkikuvia.

      • Anonyymi

        Seksitreffit - https://tier.loverevenue.com/tiny/DUfpa
        Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi. Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.


    • yhtä makoisaa 37v

      avioliittomme jälkeenkin pitää vaan löytää aina uusia,uusia leikkejä taivas vaan on rajana kun opimme nuolemaan toisiamme se tuntui aaaaah' senjälkeen ollaan menty kovasti eteenpäin nyt on jo mukana mm. dildo vaimoni huutaa,kirkuu nautinnostadildo sisällään terskaa toiseen reikäään sissus saat.......mitkä orgiat siitä syntyykään

    • Huijausta

      Huijausta on. Pistin piruuttani viestiä yhdelle. Vastasi kyllä asiallisesti mutta ei suostunut antamaan minkäänvaltakunnan s-postiosoitetta jatkaaksemme. Ihankuin olisin keskustellut ylläpitäjän kanssa joka yritti vain lypsää minulta 2€ viestejä.

      • aonang

        huijausta on viestejä lypsetään.


      • polymarin

        panotreffit.com ja smsdeitti.com ovat samoja rahastuspajoja jollekin.Kummassakin on yritystä saada mahdollisimman paljon tekstiviestejä liikkumaan.Mitään tietoa etkä treffejä tule koskaan saamaan.Vain viestin lähetysiloa jos kukkarosi kestää.Mene enne baariin ja juo ne rahat.Minä kokeilin kans.vaikka tiesin sen jo niin aina löytyy jokin este tapaamiselle.Viestejä tulee perään että mihin mies hävisi,kiinnostusko lopahti vai kunto.Ei tule enää viestejä.Otan vain eteeni tulevan naisen kontaktiin.Saa ainakin luomua.:)


    • ...

      iskuri net on paras paikka.

      • est

        siellä maksullisia ja hujareita


      • Jeppis_74

        Ainakin Pohjanmaalla liikkuu monta feikkiprofiilia. Ne vastaavat aina parin minuutin kuluessa milloin vaan vuorokaudessa. Vastaukset ovat samantyylisiä, lyhyitä ja itsevarmoja. Usein tulee joku löysä vastakysymys. Rahapussit loppuvat nopeasti. Hyi...


    • kallejajallupois
      • Huijausta

        Taidat olla yksi niistä kun vastailet sivustolta.


    • ?!?

      Pitääpä käydä katsomassa.

    • ---

      Minä en rahojani noille huijareille anna. Netissä on parempiakin sivuja.

    • niiiinn

      mikä voisi olla se palsta.

    • Hyym
    • uhri

      erotiikkachat ja panotreffit sivut huijaavat teiltä rahat. Älkää missään tapauksessa käyttäkä noita sivuja!!!

    • drtfghj,jg

      Jep.. Paljastanpa tässä ainakin yhden Heidie -nickin, jolle pistin viestin panotreffeissä. Viestittely tyssäsi alkuunsa, kun kyseinen tapaus ei suostunut "Tanssimaan mun pillien mukaan!!", eli juttelemaan sähköpostilla. Sen sijaan pitäs maksaa se 2€/viesti tosta palvelusta. Joko nickin takana oleva tapaus on äärimmäisen tyhmä ja keskenkasvuinen tai sitten tuo sivu todellakin on viimeisen päälle kusetusta.
      Noh, nyt on testattu.

      • Kusetusta

        on ... ylläpito kirjoittaa vastaukset .


      • Huijausta3

        Taitaa olla panotreffit.com, pelkkää kusetusta kun koko "elämänkerta" täytyisi kertoa useammassa viestissä. Välillä luvataan asioita mutta esim. sähköpostiosoitetta ei voi antaa tai puhelinnumeroa ennen kuin on mukamas tavattu. Ja sitten kun koittaa ehdottaa tapaamista niin onkin jotain muuta mutta mielellään olisi tullut ,panemaan ym. sanottiin. Miksei sitten voisi suoraan sanoa koska mahdollisesti kävisi tapaaminen??? Kun ei, kysellään vaan et mukamas päästään oikein itse asiaan.....


      • VeemiJaHanna
        Kusetusta kirjoitti:

        on ... ylläpito kirjoittaa vastaukset .

        Kyllä. Ja nehän ei sitä myönnä. Heittäytyvät vaan tyhmiksi.


    • kusetusta

      Ei tulisi mieleenkään mennä noihin, jos tulee lähtee heti pois.

      • turhaan

        Täyttä kusetusta. Samojen tyttöjen kuvia, eri kuvakulmista, eri maakunnista hakee seuraa. Ylläpito kirjoittelee. 2 egua/min. Paskaa!


    • Huijarit

      Panotreffit on täyttä huijausta! Sieltä ette seuraa saa. Kuvien takana on sivun ylläpito joka vastailee. Yrittävät vedättää mahdollisimman monta viestiä ja mikään muu viestintämuoto ei kelpaa kuin 2€ viestit!

    • haabee

      ihana täyttä huijausta,ei kannata edes kokeilla,itse totesin että saman nimimerkin takaa löyty kaks eri tyyppiä.

    • xxfffggghh

      Luuserit noilta sivuilta hakee seuraa ja epätoivoset sohvaperunat

    • iskurifan

      Mä olen keski-ikäinen nainen.Aika tavallinen.
      Iskurin kautta olen löytänyt muutaman vuoden aikana tosi kivoja miehiä.Vähän valkkaamista ja vaivannäköä se vaatii,mutta vaivat palkitaan.

    • Yksinäinenyrjö

      No joo kai mulla sit menee huonosti. Mä en pysty liikkuu kunnolla, mulla on hermostosairaus ja näkövamma. Multa murtu jalkaterä mihin sairaalassa tehtiin hoitovirhe minkä johdosta jalkaterä ja nilkka onpahassa virheasennossa eikä sillä voi kävellä. Luonani ei käy ketään enkä tapakaan näin ollen ketään. Mistä muualta voin löytää seuraa? Kun netissä on pelkkiä huijapanotreffit.comiin minulla ilmeisesti meni 500 euroa viesteihin muutaman päivän viestittelyn jälkeen tuli ilmoitus"olette saavuttaneet tämän kuukauden 500€:n rajan tähän lyhyeen koodiin" eivätkä viestini enää menneet eteenpäin henkilölle jonka kanssa viestitttelin sillä sain tuon saman ilmoituksen uudelleen. Kenelle tästä voi ilmoittaa? Poliisillekko? Asia on kiusallinen

      • toinentonttu

        ja minä kun luulin että minulla tuli kalliiksi, huh huh sanon minä. kyllä se niin vaan on että kun tuo laskutus kulkee liittymän palveluntuottajan kautta, se perkele on maksettava tai menee perintätoimistolle. näistä on ollut tapauksia näköjään ennenkin muillakin sivustoilla ja poliisi on mukamas ollut kiinnostunut mutta ei ole tehnyt tutkintaa. minulle kävi törppöys helmikuussa ja vieläkin raivostuttaa. sanonpahan vaan että jos joskus jonkin ihmeen kautta saisin tuon henkilön selville ja olisi narttu, niin saisi varmasti perkele koko rahan edestä sitä itseään.


    • petkuhuiputusta

      panotreffit ja panokaverit.com ovat samaa kusetusta. molemmissa vastailee se sama setä joka moderoi sivustoja.kuvat ovat feikkejä ja ainoa mitä saat on suuret laskut ja tietokoneviruksia.
      vedätys jatkuu ja jatkuu.. näihin sivustoihin ei kannata tuhlata aikaa tai rahaa....eikä iskuri ole yhtään sen helpompi-samaa skeidaa.....

    • mikapetteri54

      Täyttä huiausta viestittelin leidin kanssa pohjanmaalta,kyseli joka toisessa viestissä mitä mies tekee,ja kun ehdotin soiteltaisiin niin ei piti tutustua vain viesteillä koko ajan tuli samoja kyselyitä johon piti vastata.loppui vasta kun sanoin että ottaa yhteyttä halvemmillä viesteillä/sähköpostilla.

    • Nainen333

      Mä oon saanu asiallista seuraa pari kertaa herkku.net chatista. Ei ollu huonoa ja herrat sen verran turvallisia että ihan ok saattaa kotia, ehkä hyvä mäihä osunu kohalle.
      Iskurin kautta ois kans ihan ok tasosta, haastavaa vaan aikuisten elämässä anonyyminä koittaa löytää jotain joka ois enempi kuin ok. Haluaisin siis hyvää seksiä enkä terapeuttina oloa, harmillisen usein kohdalle osuu niitä joiden kaa synkkaa kuin kavereilla. Oon myös ulkonäkökriittinen ja en itse tietty miellytä valtaosan makua niin kysynnän ja tarjonnan kohtaaminen voi olla haastavaa. Pääosin kuitenkin normaalit miehet tykkää persoonastani, sitten jää vaan se tykkääkö kurveista vai timmistä..

    • Vuosia_takana

      Seksichatit on hyvä tapa aloittaa seksideittailu. Siitä on sitten helppo siirtyä ihan oikeisiin petipuuhiin, jos sopivan tuntuinen kumppani on löytynyt. Jos kiinnostaa kuulla enemmän, niin kannattaa katsoa esittelyt Suomen parhaista seksitreffisivustoista (siellä pääsee seksichattaamaan ja löytää myös ihan oikeaa seksiseuraa) http://www.panolle.com/hanki-panotreffit-netista-suomen-parhaat-sivustot-listattu

    • luottokorttitiedotvaaras

      Panokaverit.com sivustolta lähestyttiin juuri tekstiviestillä.ovat siis jäljittäneet luottokorttitietojen perusteella operaattorilta puhelin numeroni. Ilmeisesti jakelevat luottokorttitietoja ympäri maailmaa.
      Ja todellakin,vastaajana on moderaattorisetä,kaikki ilmot ovat feikkejä ja kuvat kopsattu netin pornosivustoilta.

      Veetuillessani aion viedä asian nettipoliisin tutkittavaksi,Forss kavereineen tutkikoot..

    • Olen kätnny eiseuraa

    • padsi

      Kusetusta, sivun alalaidassa lukee "Käyttämällä palvelua hyväksyt palvelun käyttöehdot ja säännöt ja tiedostat että sivusto on aikuisille suunnattu VIRTUAALINEN tekstiviestiVIIHDE palvelu."

    • Pelkkää_pissitystä

      Meno on siis panotreffeillä samanlaista kuin iskurissa, pelkkiä huoraajia ja kusettajia väärällään, viimeisempänä kusetuksena iskurissakin on tullut muutamalta sähköpostiin vastaus html muodossa sisältäen troijalaisen, viesti pitää siis klikata auki ja sitä rataa saat koneeellesi ties mitä pöpöjä, jos et tuolta palstalta myös peenikseesi saa ties mitä pöpöjä. Aikaisemmat iskurin kusetukset ovatkin olleet, lataa mulle prepaid saldoa tapaamisen ehtona, tai maksa ns. "varmistusmaksu" ilmoittajan tilille tapaamisen ehtona, tai liity sille ja tälle maksulliselle treffipalstalle jatkaaksesi jutustelua (jutustelu jatkuukin sitten tasan niin kauan noilta feikki profiileilta, kun palvelusta maksat). Miksi tämä kusetus on mennyt jo liian pitkälle, ja eri modet palstoillaan mahdollistavat tämän? Iskurihan on täysin valvomaton nykyisin, jossa olen törmännyt jopa alaikäisiin seuranhakijoihin, jotka alkuun ilmoittavat itsensä täysi-ikäisiksi.

    • Huijausta on panotreffit!

    • Helposti_narutettu

      Ihan silkkaa kusetusta yli 1000tk;n arvosta viestejä laittaneena voin sanoo. Eipä tosin silti ilmasia pisteitä net oli 10 pistettä kun tulee päivittäisestä käynnistä, 30pv putkeen 200. Älkää ainakaa ostako sieltä mitään.
      Kumma juttu muuten jos kirjauduit etkä laittanu viestiä sait olla rauhas, jollekki böönalle pari viestiä heitit niin eiköhän tuu joltain randomilta kuulumiste kyselyä.

    • panomerkki

      Kokeilin piruuttani käytöstä poistetulla prepaid-kortin loppusaldolla panotreffiä ja laitoin viestiin suoran numeron vastaamiseen. Hah! Moderaattorilta meni VAIN 1 minuutti 12 sekuntia vastata kysymyksiä sisältävällä viestillä!! Tyhmä tai epätoivoinen täytyy täytyy olla, jos tuon jälkeen vielä maksullisia viestejä lähettelee... Panotreffit tarkoittaa oikeasti sitä, että pääsee panemaan rahaa ylläpitäjän tilille ;-) Panemistahan sekin :-D

    • Jooopa

      Kyllä vituttaa kun aluksi luuli että panotreffit.com on oikea sivusto mutta ei sitten. Sinne menny muutamana kuukautena 200€ nii että helähti

    • Perseelleen

      Niin on ja mulla mennyt yht koko paskaan 1000 euroa. Kyllä olis aika vaatia sivustolta rahat takasin.

    • painepesuri38

      Minulla ei ole mennyt kuin viisi euroa kerralla, kun olen käynyt tyhjentämässä pussini Turun XXX Paradisessa. Sieltä lähtee yleensä tyytyväisiä asiakkaita ja harva sanoo, että on huono paikka. Kerran kun olin niin yksi vanhempi mies sanoi, että kerran sitä vaan eletään niin ei kannattaisi kyllä hirveästi säästellä. Saa suuhoitoa yleensä jos työntää kullinsa luukkuun tai reikään. Tuonne xxxparadise.net voi laitella kysymyksiä ja seuranhakuviestiä jos on kysyttävää tai etsii tietynlaista seuraa.

    • TotuudenTorviTietääTotta

      No.sivustoillahan lukee, että kyseessä on virtuaalitekstiviestisivusto!!! Ei sillä mitään naisia ole...kaikki on virtuaalista.....eli 2e/viesti jotkut hölmöt ovat maksaneet😅😅😅😅

    • TotuudenTorviTietääTotta

      Lukekaa ohjeet...virtuaalista paskaa😅😅😅

    • Asiantuntija11

      Koko sivu on kusetusta!! Tekstiviestittelet oikeastaan henkilökunnan kanssa koko ajan leikkivät siellä pipsaa, mirvaa, tupsua ties mitä kunnes lypsäävät kaikki rahat sinulta etkä saa yhtään mitään koskaan!!!! Ne kuvat on kaapattu jotka esittää niitä muijia siell ei ole olemassa koko sivusto on täyttä kusetusta!! Käyttävät ihmisiä hyväkseen!! Jos olet epätoivoton älä tuhlaa rahaa tähän kusetukseen!!!!

    • Saatana22

      Teen ilmoituksen poliisille tästä sivustosta!! Samaa kuin joku varastaisi rahaa sinulta!!!!!!!!!

    • Bodycontact.com on hyvä eikä mitään maksurajoituksia mutta täytyy olla kärsivällinen kun siellä ei ole paljon jäseniä suomesta. Ja sitten vasta kun on luonut tilin täytyy odottaa 24 tuntia ennen käyttöä mutta ei oo koskaan sillein että täytyy maksaa viestien lukemisesta.

    • pilluajoo

      huoriin vain suoraan ...niin ei mene rahat turhaan paskan jauhamiseen ....

      • Cgghhj

        Työnnä sinä sonni löylykauha perseesees saat euron


    • pano_petteri56

      tykkään juustosta

    • Anonyymi

      Huijaustahan tämä on. Ehdotin sähköpostia niin ei kelvannut. vastaukset ja kysymykset ovat juuri semmoista, että koitetaan lypsää rahaa mahdollisimman paljon. En usko, että ikinä kuitenkaan olisi treffejä tullut.
      Parasta on että kuvia kun hakee, ne löytyy netin syövereistä. Kusetusta koko homma.

    • Anonyymi

      Helpppoo lihaa😂😚💪

    • Anonyymi

      U­­u­s­­i sek­­­siteatteri ava­­­utu­­u Su­­­ome­­­en! Ku­­tsu­­mme kai­­­kk­­­i­­­. Il­mo­­it­­­tau­­­tum­­­inen ry­­­hmä­ämm­­­e tääl­­lä 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/T3k9F2

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 145
      4097
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      112
      3700
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2575
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      90
      1496
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    Aihe