Arinara Bangtao Beach Resort

Anonyymi

Onko kellään kokemuksia ao. hotellista ihan lähiaikoina? Mielelläni kuulisin kokemuksistanne.

25 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Olis tosi kiva kuulla paikasta lisää ja mitä hyviä ruokapaikkoja yms. Lähellä ??3.1 1 ja 4 vuotiaan kanssa matkaan lähdemme...

 • sama!

 • mä lähen 62 vuotiaan kanssa. minne mennä?

 • Millaista oli Arinara Bangtao Beach Resortissa? Oliko venäläisiä?

 • Jaksaisko joku hotellissa lomaillut vastata ja laittaa tuoreita kokemuksia?
  Tuoreet tiedot kiinnostaisi varmaan monia,kiitos!

 • Eikö kukaan ole käynyt hotellissa viime aikoina...?

 • Kokemuksia hotellista löytyy tosi vähän. Me nyt varasimme sinne matkan kuitenkin. Näyttää kuvissa aivan ihanalta paikalta!

 • Olimme siellä kun hotelli oli ihan uusi. Moni paikka oli vielä kesken ja paikka ei ole niin hieno kuin kuvissa. Altaat pieniä ja todella kallista. Jopa netti piti maksaa kun se yleensä kuuluu huoneen hintaan. Paikka pieni eli vain muutama ruokapaikka ja kallein oli Steak House jossa ruoka kalliimpaa kuin Suomessa. Pitkä matka kentältä. En mene enää ikinä vaikka ranta oli hieno. Valitettavasti meduusoja täynnäö monena päivänä. Finnmatkat tätä paikkaa markkinoi kuten yleensä ko yritys tekee ja halvalla ei hyvää saa. Ei ole mitään järkeä ottaa matkaa minkään yrityksen kautta ja näin maksaa myös heille. 2 viikon hotelli tässä hotellissa maksoi silloin 300 euroa euroissa. Lentoja saa Phukettiin jopa alle 600 euron niin voi helposti laskea mihin kannattaa rahat laittaa. Ko paikassa menee aikansa kun tottuu avoviemäreihin eli paskan hajuun.

 • Se jäi kertomattaa että hotelli oli alunperin Dalar Resort. Ja jos ei tykkää ruotsalaisista...ovat muuten pahempia kuin venäläiset ja heitä on tässä paikassa 90% eli jopa satoja. Melkoinen paikka mutta kuten sanoin niin halvalla ei parempaa saa.

 • Jos ei halua lomalla hotellissa jokaisesta drinksusta ja snackystä maksaa niin kannattaa ottaa hotelliin All inc. Kun on matka maksettu ennen lomaa niin ei tarvii sitten hotellissa hintoja turhaa murehtia vaan nauttii lomasta ja syö ja juo mitä huvittaa!

  • tuo on pahin virhe mitä voi Thaimaa matkalla tehdä mutta siitä vaan jos kiinnostaa. Viime reissulla monet luopuivat 3-4 päivässä ja kyselivät missä on hyviä ruokapaikkoja. Ko paikalla niitä on kylläkin todella vähän mutta eihän paikkakaan ole kovin kummoinen turistikylä.

 • Osaako joku kertoa onko hotellissa mitään iltaohjelmaa? Tai ylipäätään aktiivista ohjelmaa? Oliko hotellialueella paljon aktiviteetteja eli esim. dartsia, biljardia, vesijumppaa, petangueta, tennistä, lentopalloa, koripalloa, leikkimielisiä kisoja? Toivottavasti olis edes jotain toimintaa...

 • Juuri Arinarasta palasimme. Aivan napakymppi hotelli! Upea ranta ja todella siisti hotelli. Luojan kiitos otimme etukäteen all inclusiven sillä hintataso oli aika kova ravintoloissa koko kaupungissa.

  Hotellin ruokatarjonta todella monipuolista ja värikästä. Paljon seafood-juttuja.

  Huonoja puolia oli henkilökunnan surkea englanninkielen taito ja iltaelämän hiljaisuus. Henkilökunta kuitenkin oli äärettömän ystävällistä ja asiat hoitui vaikkei yhteistä kieltä aina löytynytkään.

  Ihana allasalue ja sijainti. Onnekkaita olette, jotka tämän hotellin valitsitte.

  • Paikkahan ei ole kaupunki vaan kylä pahanen ja vielä kovin pieni. Kuten kerroin niin palvelut vähissä ja kaikki hirmuisen kallista jopa Thaimaassa. Ranta upea mutta siihen myös jää. Altaat pieniä kun parhaillaan niitä käytti 200-300 ihmistä.
   5 vuotta sitten oltiin avajaisissa mutta sitten olen paikan kiertänyt kaukaa. Oli muuten niitä pahimpia paikkoja v.2004 kun tshnami osui juuri näihin rantoihin pahiten.Tämänkin paikalla oli ennen hotelli jonka vesi vei. Minusta sen vuoksi alueella on huono karma.

  • Mitä tarkoittaa käytännössä että ravintoloiden hintataso on kova?
   Voitko antaa jotain esimerkkejä hinnoista?
   Eikö kylällä ollut mitään halpoja "muovituolipaikkoja" eli pikaruokapaikkoja?
   Meillä on pian lähtö Bangtaolle niin olisi kiva kuulla hintoja ja lisääkin ravintoloista!

  • Heippa nimim. upea loma. Me myös lähdössä tuonne ensi talvena ja otimme ensimmäiseksi viikoksi juuri tuon all inclusiven lasten tahdosta. Mutta oliko siellä tarjolla juuri niitä lasten herkkuja...kananugetteja, ranskalaisia, pizzaa? entä oliko muita alkoholijuomia kuin paikallisia, kuuluiko paukut all inciin? paikallinen viini kuulemma kauheaa..? Kiitos tiedoista jo etukäteen

 • Henkilö joka kirjoitti että altaassa 200-300 ihmistä on kyllä ollut jossain oudossa hotellissa..? Arinarassa tuskin kymmentä ihmistä enempää ikinä valtavassa altaassa näin. Todella viihtyisää ja rauhallista. Lapset mekastivat omissa altaissaan.

  Tyylikkäämpi illallinen ilman juomia maksoi 600bht eli 15€. Normi illallinen 10-12€. Pizzaa ym. saa halvemmalla mutta eihän sitä pikaruokaa montaa kertaa jaksa. Cocktailit 200-250bht eli 5-6€ paremmassa ravintolassa. Kalja katubaareissa tietty halvempaa. Rahaa saa kyllä palamaan jos ei ole all inclusivea.

 • Buffetissa aina myös pizzoja, riisiä, ranskalaisia ja kymmeniä juttuja varmasti lapsillekin! Ei huolta, nauttikaa! Itselleni tuli 2 viikossa 5kg ja miehelle 7 kg...tosin cocktailitkin maistui...ja suosikkini Mojito. All inclusive on paras!

 • Ja talonviinit olivat yllättävän hyviä! All inc asiakkaille on ihan oma (pitkä) drinkkilista!

  • Drinkkilista kuulostaa hyvälle! Pelkäsin jo, että pitää litkuttaa paikallisia viinejä ja oluita vaan...

 • Siisti hotelli, ranta lähellä ja hienohiekkainen. Hyvä kävellä vesirajassa
  Aamupala erinomainen.
  Hyvä pieni ravintola resepsunista heti oikealle, kadun toisella puolella, ensimmäinen kulmassa. Palvelu erittäin ystävällistä ja ruoka hyvää! Kallein 390 patia. Seuraavissa ihan eri hinnat.

 • Voi olla, että kysyjä ei pidä vastauksestani, mutta ko. on vain vastaus. Juuri Bangtao Beachiltä palanneena, niin tiedän ko. rannasta jotain. Hotelli, jonne majoituin, niin oli SBB ja lomani onnistui hyvin. Kävelin päivittäin Bangtao Beachin rantaviivaa pitkin hotellini kohdasta kohti rannan alkupäätä, jossa Arinara sijaitsi. Tuo alkupää Bangtao Beachiä oli useimmiten roskainen ja toisenlainen kuin ko. rannan puoliväli, jossa SBB sijaitsi ja toisenlainen, kun ko. rannan loppupää. Nautin jokainen päivä uinnista Andamaaninmeressä SBB:n kohdassa. Ja yleensä aamupäivisin lähdin kävelemään kohti ko. rannan toista päätä mieluimmin kuin tuota alkupäätä, jossa Arinara sijaitsee.

 • Arinaran altaat oli todella likaiset. Keskiallas niin samea ettei pohjaa näe vaikka vettä alle puolitoistametriä. Oma reunaallas huoneen edustalla myös huonolla hoidolla. Pohjassa kökköjä ja reunat limaa täynnä. Kertaakan ei tullut uitua altaissa. Netti myös todella surkea huoneissa.

 • Kun kävimme tammikuussa 2015 niin altaat olivat tosi siistissä kunnossa, myös priva-allas. Siitä samaa mieltä että osassa huoneista netti heikko. Riippuu missäpäin huone sijaitsee.

 • Parhaillaan paikan päällä. All inclusive otettiin, ja ehkä ihan hyvä valinta tähän paikkaan. Henkilökunnan englanninkielentaito todella huonoa. Esim juomatilaukset meni osittain miten sattui sen vuoksi. Mm pineapple ja coconut olivat osalle liian hankalia sanoja ymmärtää, vaikka nuo sanat esim heidän smoothielistassaan oli. Osa henkilökunnasta vaikutti siltä, että ei pitänyt hotellin vieraista. Kohtaamiset olivat tylyjä ja hymyyn ei hymyllä vastattu. Tuntui että anteeksipyydellen sai tilata all inclusiveen kuuluvia ruokia ja juomia etenkin allasbaarista. Onneksi kohta paikan vaihto toiselle rannalle ja toiseen hotelliin.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.