Tuntuu pahalta sydämmessä.

varisharakkakettu

Miksi täällä sanotaan että on rasvaisia ja juoppoja? Miksi sanotaan että Laukaa on huono paikka? Asun täällä ja nyt oikeasti on alasvievää kun suu käy niin kuin paholaisella täällä näillä ihmisillä jotka haastaa Laukaata.

Minusta tuntuu huonolta kun ihmiset puhuu potaskaa täällä.
Jos puhutte pahoja, tiedättehän ettei se tee teistä parempia? Masennutatte joitakin.
Miksette puhu hyviä asioita?
Yleensä siellä missä on pahaa on myös hyvääkin... ja minä en nyt haasta mitään uskontojuttuja, vaan moraalisella tasolla yritän puhua teille järkeä.

Voisitteko lopettaa sen pahan olon levityksen?
Harakkakuningaskin... (mutta häntä ei ole olemassa joten kaikki argumentit häntä ja häntä koskevia asioita vastaan ovat irrelevantteja, valitan.)
...on sitä mieltä että jos sinusta tuntuu pahalta, niin älä levitä sitä muihin ihmisiin - meidän kaikkien pitäisi yrittää olla hyviä tyyppejä.
Hyvät tyypit on oikeasti niitä koviksia. Pahat tyypit on taas sydämmeltään sairaita. Ja siksi, teidät pitää parantaa.
Ettekö saa tarpeeksi rakkautta?
Rakkaus on ääretön... sitä voi antaa loputtomasti. Se tekee meidät onnelliseksi ja hyviksi tyypeiksi.
Jos joku rakastaa sinua, älä kiusaa sitä ihmistä... mutta vaikka joku vihaisikin sinua, älä kiusaa pahaakaan ihmistä. Koska jos sinä sanot pahalle pahaa, sinustakin tulee paha tyyppi!
Ja se on tosi huono juttu.

Joten... hei... mitä jos lopetetaan tämä masennusmarssi? Lakataan haukkumasta viattomiakin ihmisiä läskeiksi ja juopoiksi.

Jos haluatte sanoa että minä olen tyhmä ja hullu jne... ei se mitään... voitte tulla itkemään minun untuvaiseen syliini koska vain. Mutta, te ette voi myöskään sanoa että olen läski tai juoppo.
Tiedätkö miksi?
Koska sinun pitäisi ottaa minut kiinni kirjoittamasta. Ja se on mahdotonta kun LÄHETÄ - nappia on painettu.
Minä toivon ettei ylläpito puuttuisi Laukaan ongelmiin. Tämä täytyy selvittää tai sopu ei tule koskaan.

Ei haasteta riitaa. Myös oikeasti pahat tyypit voi miettiä tätä. Koskaan ei ole myöhäistä olla hyvä tyyppi!

60

875

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikävä kyllä

      On tainnu vetää pilvee kun runosuoni sykkii entisenä asukkaana tiedän millasta sakkia Laukaassa asuu ei ole omaa elämää kyttäämällä kytätään toisten touhuja Se kylä on täynnä kukkahattu tätejä itteensä kyllästyneitä mielenterveysongelmaisia juoppoja

    • .............

      tuo on niin totta, et se kylä on täynnä mielenterveys ongelmaisia juoppoja. Voisivat vaan itekin myöntää sen.

    • Lyhyesti:
      Menkää haukkujat vetämään käteen.


      Pitkästi:
      Ei ole täynnä. Minä näin tänään kunnollisiakin ihmisiä. Niitäkin mahtuu Laukaaseen. Rautakaupan äijä oli söpö. Alemakasiinin kassatäti hyvä sydämeltään. Pankista nostava ukkeli kohtelias. Ja näin myös hyvännäköisen miehen...
      Joten täynnä juoppoja se paikka ei ole, he vain pitävät itsensä näkyvillä.

      Te haukkujat olette vielä tylsempiä kuin mitä haukutte.

      Kaikki vähän poikkeuksellisemmat näyt Laukaassa tekevät siitä oikeastaan varsin kotoisan paikan, omalla tavallaan... mutta jos lopettaisitte tuon luotaantyöntävän asenteen, saisimme tänne lisää ihmisiä. Niitä tarvitaan, että syntyy vähän vilinää.
      Laukaasta ei tule koskaan autiota paikkaa, joten lakatkaa yrittämästä, hölmöt vihaajat.

      • .,,....

        Kaikki täyspäiset on jo muuttanu laukaasta


      • Anonyymi
        .,,.... kirjoitti:

        Kaikki täyspäiset on jo muuttanu laukaasta

        Juuri näin minäkin olen muuttanut laukaasta 17 vuotta sitten ENKÄ VARMASTI PALAA SINNE TAKAISIN!asuuko romaneja keskustan alueella eli mustalaisia........


    • wewef

      Nyt Pekka rajoita tuota.

    • Olisi pitänyt tajuta että haukkujien todellisuudenkäsitys on rajoittunut vain heidän huoneistoonsa koska he ovat niin paksuja että he eivät mahdu sieltä menemään pois.
      Anteeksi, olen vähän tyhmä. Mutta hyvä että lopuksi tajusin.

      Haluaistteko että esittäydyn? Olen ollut alueella 15 vuotta mutta ujouttani en ole läheinen toisten kuin lainmukaisen perheeni kanssa.
      No, ei kai teitä 18-vuotias kevyt neitsyt kiinnosta.

      58 kiloinen rasvanahkahan se täällä vain. Höh? Luulin että rasvanahkaksi pitää olla ainakin SATA kiloa painoa.
      TOSI HURJA JUTTU...
      Antakaas kun kerron teille tarinan, olen oikeastaan hyvä siinä.

      Kerran ulkoavaruudesta Laukaaseen putosi ohjausratin jäykistymisen takia (sieltä löydettiin jälkeenpäin pussi koksua joka heti vedettiin nenään. sen jälkeen avattiin tietokone ja mentiin 24-suomi sivustolle...) avaruusalus. Se oli täynnä söpöjä pieniä leijonia, tiikereitä, leopardeja ja ilveksiä. Leijonat tykkäsivät rauhallisuudesta joten he valloittivat kirkon. Tiikerit varastivat autoja ja toimivat maantierosvoina koska he ovat seksikkäitä. Leopardit tekivät ahkerasti töitä koska se on oikeasti se kova juttu. Ilvekset olivat Leopardien opissa koska Leopardit valloittivat kaikki työpaikat heti eikä Ilvekset ehtineet ottaa mitään.

      Sitten Leijonat maksoivat Tiikereille siitä että ne varastaisivat kakkuja Ilveksiltä ja Leopardeilta. Leijonat söivät kakkuja niin itsensä tönköksi. Leopardit laittoivat Ilvekset hautaamaan sydänkohtaukseen kuolleet Leijonat kirkon ympärille, sitä kutsuttiin sitten hautausmaaksi.
      Myöhemmin PoliisiLeopardit saivat selville että Leijonat olivat kirjoitelleet tuhmia 24-Suomeen. Onneksi pahantekijät olivat jo kuolleet joten asiassa ei ollut niinkään selvittelyä.

      Tiikerit varastelivat edelleen ja PoliisiLeopardit päättivät lopettaa tuon päättömän toiminnan. Seurasi suuri Leopardit vs Tiikerit sota. Tiikereillä oli konekiväärejä ja Leopardeilla samuraimiekkoja sekä heittotähtiä.
      Tiikerit voittivat.... PoliisiLeopardiToimisto joutui lopettamaan Laukaassa. Se vähä mikä heistä jäi siirtyi Jyväskylään. Mutta, vielä liian monta hyvää Leopardia Ilveksineen jäi Laukaaseen.

      Sitten seurasi kauhea muutos. Tiikerit houkuttelivat vähän masentuneita Ilveksiä pimeisiin hommiin! He kävivät Ilveksillä orjakauppaa. 1 Ilves vastasi peräti KYMMENTÄ varastettua KAKKUA! Lopulta Ilveksiä tuskin jäi näkyviin.
      Nykypäivänä heitä näkee vain vilahdukselta. On vieläkin epäselvää kumpi osapuoli kirjoittaa tuhmia suomi 24:seen. Vai ovatko ne sittenkin ne Leijonazombit jotka ovat pimeyden kautta saaneet tassunsa tietokoneisiin?

      Heidän aivonsa ovat mädät, joten tottakai he kirjoittelevat tuhmia.

      Mutta, kaikesta huolimatta, muutama rehellinen Ilveskin löytyy. Tiikerimaantierosvot sitten ajavat autoillaan ja pitävät musiikkia kovalla. Joskus Leopardit näkevät painajaisia siitä kun heidän maukkaita kakkujaan varastetaan.

      Onneksi Leopardit kuitenkin yhä jaksavat työskennellä ja he myös ovat solmineet salaliittoja kaukaisten sukulaisten kanssa Tiikereitä vastaan ;)

      Ehkä tämä loppuu vielä hyvin! Mutta Leopardeja tarvitaan lisää. Toivottavasti Tiikerit muuttuvat hiljalleen Leopardeiksi, eikös? On tosi epistä kun kakku varastetaan joka yö kaapista.
      Tienatkaa omat kakut perhana!

    • paskoo piisoo

      ja sitten tuli piipaa-auto ja vei varisharakkaketun takaisin pehmustetuun koppiinsa lepäämään ...

    • Anonyymi

      Laukaahan on aivan loistava paikka asua, huonoa seuraa löytyy joka kaupungista mutta luonnonkaunis laukaa järvimaisemineen on yksi kauneimmista paikoista ja ihmiset ystävällisiä ja hymyilevia, varsinkin K kaupan ihanat tytöt, kuntosalikin löytyy eli ei muutakuin suu hevosenkengälle ja Laukaaseen asumaan.

      • Anonyymi

        Ei saakeli tää oli paras vitsi 😂 en todellakaan muuta enkä suosittele muillekaan.
        Ainoa paikka on hautuumaa laukaassa missä käyn kun sattuu sukulaisia olevan mullan alla.
        Koulukin on keskisuomen kiusatuin ja naapuri tietää asiasi paremmin kuin sinä itse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei saakeli tää oli paras vitsi 😂 en todellakaan muuta enkä suosittele muillekaan.
        Ainoa paikka on hautuumaa laukaassa missä käyn kun sattuu sukulaisia olevan mullan alla.
        Koulukin on keskisuomen kiusatuin ja naapuri tietää asiasi paremmin kuin sinä itse.

        Kyllä se tiedetään puheiden perusteella jo näköjään kuka siellä kirjoittelee joka keskusteluun Laukaan palstallr. Taisit itse muuttaa 15 vuotta sitten pois Laukaasta Jyväskylään, kun ei pälli kestänyt meitä jotka ei ole sossupummeja ja hulluja päästään niinkuin sinä. Ainakin niin jaksat täällä aina kehua kuinka Jyväskylä on parempi.


    • Anonyymi

      Niinhän se asia on,et " mömmönvetäjät" ovat just siel negatiivisella puolella,eiväthän ne ajattele selkeesti,eivätkä toimi. lAUKAA ON TOSI HYVÄ PAIKKA. Kaunis luontoineen ym. Aina on jonkinverran JOKA paikkakunnalla asukkaita,joilla ei ole hyvä olla missään, ja veikkaan et peiliin katsomalla ja asenteita muokkaamalla alkais näyttää paljon positiivisemmalta maailma ja asuinpaikka, niin ja ainahan voi muuttaa pois,jos paree paikka on löytyäkseen. Hyvin yksinkertaista! Tottakai tälkin kommentille tietyt tahot venkuttaa ,mut yritetään ymmärtää heitä!Asiat eivät ole ,eivätkä mee maailmassa tasapuolisesti!

      • Anonyymi

        Laukaassa ei hyväksytä mitään erilaista sen sai kokea omat lapseni aikoinaan koulussa.
        Nimiteltiin ilman mitään syytä ja tönittiin loppui sekin kun tajuttiin muuttaa jyväskylään.
        Loppu kiusaaminen ja se ns.. Kyttääminen ja paskan jauhaminen.
        Ei ikinä enää Laukaaseen sisäsiittoista sakkia täynnä


    • Anonyymi

      Sitä ikävä kyllä tapahtuu vähän joka paikassa,ainakin meidän kunnassa,jopa minua aikoinaan aivan syyttä kiusattiin par vuotta yläasteella ,olen jo elämän " virallisen " työpuolen suorittanut, monella sen ajan kiusaajilla ei ole mennyt sittemmin ihan putkeen elämässä, mut minun onnenni ollut koulun jälkeen jostakin syystä.Asun edelleen paikkakunnalla ja olen erittäin tyytyväinen kuntaani. Ja kaverit on saanut valita itse. Kuten eräässä laulussakin sanotaan, -kun on hilpeä mieli ja puhtaat munat,niin elämässä kaikki onnistuu, vitsinä ! Ottakaa rennosti,kyl elämä on ihan jees.

      • Anonyymi

        Voi jessus sentään syö lisää onnellisuus pillereitä niillä siellä hiipoareitten ja kyylien kylässä selviää


    • Anonyymi

      Niin niin ,niimpä tietenkin taas näitä kavereita ??!

    • Anonyymi

      Okay,mennään tällä,ni pysyy mieli hyvänä.

    • Anonyymi

      Muutin Laukaasta 5 vuotta sitten pois ja se oli elämäni paras ratkaisu. Hulluja ja juoppoja ja kyttääjiä koko kylä täynnä. Maajusseja, peräkamaripoikia ja yh-äitejä maha pystyssä. Kaikki ihmettelee Siwan seisojia ja Osuuspankin rappusilla istuvia pultsareita. Lestat kiusaa toisia lapsia koulussa ja kukaan ei tee mitään. Kuka haluaa asua tämmöisessä paikassa?

      • Anonyymi

        Ei sitten kukaan täysjärkinen


    • Anonyymi

      Hyvä paikka tää Laukaa, 10kk asunut enkä muuta koskaan pois, niin on ihania ihmisiä ja kaunis luonto... jos täällä ei pärjää niin huono on ennuste muuallakaan..

    • Anonyymi

      Ihanuus loppuu kun ensimmäinen pultsari kaupan tuulikaapissa oksentaa rinnuksillesi tai pyytää rahaa.

    • Anonyymi

      ai tää onkin semmonen paikka missä pultsareita, etimpä suomesta sellaisen missä ei ole..

      • Anonyymi

        Mutta laukaa vetää enkat siinä hommassa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta laukaa vetää enkat siinä hommassa

        Tuo juttu kyttäämisestä pitää kyllä paikkansa. Mulla on muutama sukulainen tässä kyseisessä kylässä, ja se on juurikin sitä, että juoruillaan tuntemattomien ihmisten asioista ja kyttäillään naapureita ikkunoista kiikareilla, ja ollaan oltu vuosikymmeniä sossun elättinä. Ketjun avaus toi erehdyttävästi mieleen erään henkilön. Ongelmiin pitäisi hakea apua, ei asiat sillä korjaannu että ollaan vuosikymmeniä jouten, ja puhutaan vaan muiden asioista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo juttu kyttäämisestä pitää kyllä paikkansa. Mulla on muutama sukulainen tässä kyseisessä kylässä, ja se on juurikin sitä, että juoruillaan tuntemattomien ihmisten asioista ja kyttäillään naapureita ikkunoista kiikareilla, ja ollaan oltu vuosikymmeniä sossun elättinä. Ketjun avaus toi erehdyttävästi mieleen erään henkilön. Ongelmiin pitäisi hakea apua, ei asiat sillä korjaannu että ollaan vuosikymmeniä jouten, ja puhutaan vaan muiden asioista.

        Miehen työkaveri muutti jokiniemestä pois jyväskylään.
        Sanoi ettei siellä kerta kaikkiaan voi asua juuri tuon kyttäämisen ja juruamisen takia.
        Loppui siihen moinen kun jyväskylään muutti


    • Anonyymi

      Minun mielestä täällä ei kytätä tarpeeksi, runkkaan joka päivä lidlin parkkipaikalla kyrpääni mutta en saa millään laukaan naisia kyttäämään ,mikä neuvoksi... Nim hukkaan heitetyt spermat

      • Anonyymi

        Vain unelmissas


    • Anonyymi

      Joka ikisessä pikkumaalaiskylässä ihmiset kyttäilee toisiaan, muuttakaa vittu stadin ytimeen jos ahistaa, siellä teitä ei kyttää kukaan. Muutenkin tommosia kitisijöitä pitäs välillä vetää nyrkillä turpaan että heräisivät todellisuuteen, hankkikaa emäntä!

      • Anonyymi

        Johan osui ja upposi perähikiän sankarin hermoon tuota se tuppukylässä asuminen saa aikaan..


    • Anonyymi

      Me Laukaalaiset pistetään kuule käkättimeen tommosia kukkakeppi ukkoja , täällä vain vahvat pärjäävät, hiiret romahtaa ja muuttaa karkuun täältä tosimiesten mailta ja palaavat nettiin ruikuttamaan ,se on ymmärrettävää koska sinäkin haluaisit olla Mies, mutta olet vain löysä vinkuheinä, Hahahaaaa... ruikkukukko :)

      • Anonyymi

        Oohh tämmösiä pikku peijoonia on kasvanut tuppukylässä..
        Mutta sehän on selvää kun ei ole ollut sitä isän mallia reppanoilla.


    • Anonyymi

      Ei teitä vässyköitä kukaan ole kytännyt, ootte olleet vaan niin surkeita maanantai kappaleita ja miehen irvikuvia joilla niin susipaska itsetunto että pelottaa liikkua asunnon ulkopuolella, näin pienestä ja kiltistä pikkukylästä paskan puhuminen onkin sitten hurjin ja rohkein saavutuksenne, niinhän se on että jossei pärjää jossain niin poishan sieltä pittää karata ja huudella paskaa perään netissä. Vetäkää hattu päähän ja menkää vuorille hus hus

      • Anonyymi

        Tästä viestistä huokuu Laukaalaisuus ja pelko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tästä viestistä huokuu Laukaalaisuus ja pelko.

        Tyypillinen laukaan yh äipän jälkeläisen katkera vuodatus


    • Anonyymi

      Kyllä se on nyt niin hiiret että teitä pelottaa, pitää oikein muuttaa kaus pois kun joku kyttää, mitä kyttäämisen arvoista teidän mitättömässä persaukisessa elämässä muka on, ei mitään, kovat on luulot että teidän halvat tuulipuvut tai ruosteiset autot aiheuttaa kyttäystä katsokaas mikkihiiret; kateus ja kyttääminen pitää ansaita, jos ei kestä kuumuutta ,ulos keittiöstä. T ; Laukaan Iso Alfa Uros

      • Anonyymi

        Menehän nyt pullistelemaan sinne paikalliseen juottolaan jos joku vosu vilauttaa reittä


    • Anonyymi

      Totuus taisi kirpaista, ei semitään sellaista sattuu, mene sinä hakemaan sitä pirkka olutta, minä kun en alkoholia tarvitse ollenkaan, minusta on niin mukava seisoa alasti peilin edessä ja katsella näkymiä, kokeile samaa luuseri :) Ps. Laukaa on uskomattoman kiva paikka asua kun on kondiksessa, kun on paskassa kunnossa päästä ja kropasta kaikki kaupungit on ikäviä.

      • Anonyymi

        Molemmilla pojilla on ammatit, toinen DI ja toisella oma yritys, sinun toimeentulotuesta ei mene centiäkään mutta se että vittuilet jos joku kasvattaa yksin lapsensa kertookin jo kaiken, ei ihme että joudut vaihtamaan tiuhaan paikkakuntaa, happy halloween, toivottavasti nenä kestää


    • Anonyymi

      Hyvä, hieno asia !

    • Anonyymi

      Sellasta paikka,eikä kuntaa ole Suomes,mis ei " marmattajia" ole joka lähtöön.

    • Anonyymi

      eihän se nyt kaupunkilaisten vika ole jos on heikkolahjainen ihmisten pelkääjä, pitää muuttaa pudasjärvelle tai nuorgamiin, siellä on mukavata porukhata..

      • Anonyymi

        No miksi et jo muuta ei muuta kuin reppu pykälään ja menoksi


    • Anonyymi

      Asun helsinkiss mannerheimintiellä kaatohuoneistossa, ja voin sanoa että en menisi laukaaseen mistään hinnasta! ja minun asuntoni arvolla saa sieltä kymmenen omakotitaloa!

    • Anonyymi

      Osta ihmeessä pian ne, ja laita vuokralle, mistä helpoiten hynaa .Nyt järki käteen nopeesti ja asialle.

      • Anonyymi

        kiitos neuvosta


    • Anonyymi

      Laukaa on kiva paikka asua, mukavia ihmisiä ja naista saa uskomattoman paljon ja helposti, mikäs täällä on asuessa.

      • Anonyymi

        Ja kaikki tuossa oli yhtä tuubaa paitsi ne yh:t niitä riittää yhden illan toivoksi


      • Anonyymi

        Laukaa on ihan OK paikka niille, joilla ei ole luottokelpoisuutta asuntoon paremmalla alueella, ja joilla on tarve piiloutua maailmalta omien pahojen tekojensa tähden.


    • Anonyymi

      Laukaaan haukkujat ovat lähtökohtaisesti epäonnistuneita omassa elämässään ja sitten syytetään paikkakuntaa, kun muuhun ei enää kyetä... säälittävää. Muuttakaa pupuhuhtaan kaikki :)

      • Anonyymi

        Se nyt on tosiasia jotta laukaa on keskisuomen surkein ja sisäsiittoisin kylä..
        Kaikki yhtään järjen omistava on tajunnut muuttaa pois jopa se puparikin on järkevämpi paikka asua.


    • Anonyymi

      Puparari, kangaslampi ,keltinmäki, ne on hyviä paikkoja jos kiekko ja pore maistuu..

      • Anonyymi

        Takakäsi vartaloon

        Puparissa

        Ja etukäsi tekee töitä


    • Anonyymi

      kanimäestä ei vauhti lopu, sinnevaan jos vedot maittaa, nauhat venyy ja tikkua voi jatkaa, kukanyt landella doupata jaksaa kun pydet paukkuu eikä luukkua voi vaihtaa..

      • Anonyymi

        Vedä sitä!!!!!


    • Anonyymi

      suoraan kaulaan....ilman välikäsiä...pussy

    • Anonyymi

      laukaa on hyvä hyville ja paha pahoille, niinkuin muutkin kaupungit, menneisyyttä ei pääse pakoon, se tavoittaa, aina..

      • Anonyymi

        Kusse kuljet, ja samaa kuonaa olet sinäkin.


    • Anonyymi

      When Im God, everyone dies

      • Anonyymi

        Hakkaan sun mutsin ja panen sua perseeseen, muahahaaa


    • Anonyymi

      kato,tuli paskat housuun nettimatsissa, tuu salille kokeileen ilman hanskoja ja kortsua

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe