Sociksen KUMMITUS?

Urban LEGENDMAN

Olipa mielenkiintoista juttua uutisissa Seurahuoneen historiasta siellä nimittäin kummittelee aave nimeltä Elsi. Aikoinaan remontin yhteydessä oli paljastunut huone jonne ei ollut mitään sisäänkäyntiä ja myöhemmin huoneesta oli tehty Elsi- kummituksen kammari, johon yleisöllä lienee vapaa pääsy.

Mikä mahtanee olla tuon Elsi-kummituksen tarina ja minkälaisia viboja olette saaneet Seurahuoneella vuosien saatossa tai lieko kukaan joutunut tuon kummituksen pauloihin kokien kauhun hetkiä Sociksen yössä?

Jk. Kumpi nimi on parempi rakkaalle hotellillemme Socis vai Seurahuone?

http://www.kp24.fi/uutiset/349651/Seurahuone-toiminut-jo-115-vuotta-historia-tuo-lisäarvoa

30

1013

  Vastaukset

  • Se kummitus olen minä BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!...

   • Kiitos sinulle rohkelikko, kun astuit vihdoin ulos kaapista paljastaen olevasi kummitus se lepuuttaa kummasti palstalla vaeltavia ihmetteleviä sieluja :D

    Muistatko vielä Seurahuoneen 70-luvun muinaisen kakkoskerroksen biljardihuoneen siellä otettiin kaisapöydän äärellä miehestä mittaa.

    Seinän vieressä oli puhelimella varustettu drinkkipöytä ja nostaessaan luurin möreä naisääni kysyi kohteliaasti mitä herroille saisi olla,, no kaksi tonikaa totta maar ja vesi kiitos,, taisi olla se kummitus, koska drinkit saapuivat lentäen :D


  • Mää kompastuin viimetalavena siinä Söösiksen uluko-oven rappusilla kö joku kamppas mut ja polovi meni mäsäksi eikä ketään ees näkyny ympärillä niin nyt mää ymmärrän se oli se kummitus asialla. Polovi on vieläki kipee eikä lekuri löyä siitä mitään vikaa muutaku ristinmerkki arven nahassa niin nyppä täytyyki mennä sinne Elsin kammariin anelemaan armoa kö oon niin helekkarin taikauskonen.

  • Olisikohan ollu Elsi kyseessä jonka raahasin sieltä mukaan viime viikonloppuna, aamulla kyllä säikähdin tosi pahasti kun näin hänen kasvot.

   • kerran kävin harriniemen suunnalla ilta-kävelyllä, en mene toiste


  • Soon se Liisan isoniskanen ukko.

   • Olikohan juuri tuo sama Liisa, joka kurkki kenties samaisen kammarin ikkunasta Sosiksen lamppujen hämyssä näkyykö Vaakunassa porukkaa ei kait tuo se kummitus voinut olla vaikka siltä pahasti näyttikin.

    Huomasin tuon samaisen naisen Sociksen yössä aina Vaakunan ikkunapöydässä istuessani morsiameni kanssa iltaa pitämässa hyvän tanssimuusiikin parissa ja olikohan se nyt 80-luvun alussa, kun yläkerrassa oli vielä liinatkin pöydissä.


  • Työskentelin itse Seurahuoneella 90- luvun alussa jolloin hotellissa kävi vain muutama ihminen illassa monasti ehnkilökuntaa oli enemmän kuin asiakkaita silloin eräänä iltana Elsi livahti yläkertaan. Näin vilaukselta kuinka joku livahti luvattomasti yläkerran suljettuun kapinettiin kävin tarkistamassa asian mutta siellä ei ollut ketään. Kävimme vielä DJ: kanssa uudestaan tutkimassa joka paikan mutta ketään ei löytynyt. Samana yönä yö respa kuuli askelia alakerran rapussa joka johtaa henkilökunnan tiloihin( siellä on muuten ollut joskus ruumisarkku liike) hän säikähti että talossa on joku luvatta ja soitti poliisit paikalle. Poliisit tutki joka paikan koirankanssa mutta mitään ei löytynyt.
   Toinen tapaus sattui samoihin aikoihin kun silloinen paikan johtaja työskenteli hotelli huoneessa ja kuuli kuinka joku tuli viereiseen huoneeseen jonka piti olla tyhjillään. Hän tuli kalpeana alakertaan ja pyysi portsaria tarkistamaan huoneen siellä ei kuitenkaan ollut ketään. Elsistä on myös lukuisia muita havaintoja vuosien varrelta.

  • Oliskohan se tuo Elsi kummitus, joka lyö valomerkin jäläkeen ovella kantakööriä kirveellä päähän, ku aamulla on jokasella niin paha jysäri?!

  • Seurahuone on parempi nimi kuin Socis. On sitä paitsi suomeakin.

  • Mutta miksi Elsi kummittelee joutuiko hän hotellimurhaajan uhriksi vai päättikö kukaties itse päivänsä rakkaansa jättämänä särkyneen sydämensä vuoksi? Ehkäpä jonkun olisi syytä selvittää synkkä salaisuus sitä Elsi varmaan ajaa takaa?

  • Oikein viihteellinen kummitussaitti tästähän tuli varsinainen urbaanilegenda =D

  • kummitus ja kassakaappi. Hyvä mainostemppu:)

  • Elsi taisi kuolla lapsineen synnytykseen? Lapsi oli jonkun kantakaupungin porvarin siittämä, ja nyt Elsi etsiskelee käytävillä lapseaan. Piiathan asuivat aikoinaan Seurahuoneella ja piikoivat vanhankaupungin taloissa?

  • Olin parisen vuotta sitten yötä Seurahuoneella. Ensimmäiseen huoneeseen en voinut jäädä. Istuin siinä sisällä ja koko ajan karmiva tunne voimistui. Kun suljin silmäni näin miehen mahallaan joen tai järven rannalla jäällä reikä selässään. Koin, että huoneessani oli tuolle miehelle läheinen sielu.

   Olin hieman pahoillani, että vaihtohuone oli samasta kerroksesta, vaikkakin toiselta puolen käytävää. Tuijotin oveen kohti sitä ensimmistä huonetta, kunnes lopulta uni voitti.

   Myöhemmin luin, että hotellissa oli aikoinaan venäläisiä immigrantteja, jotka olivat paenneet vallankumousta.. Luin myös, että eräs ulkomaalainen porukka oli ollut Seurahuoneessa yötä ja puolet oli nukkunut huonosti. Nimittivät Seurahuonetta "Haunted hotel"liksi. Kirjoitus katosi myöhemmin netistä.

  • Vähän samanlainen paikka se on, kuin Hohto-elokuvan hotelli...

  • Se Lissun ukko oli Kauko joka piti joskus Kotkassa Kairo nimistä tunnettua ravintolaa ennen tänne tuloa. Kummitteleeko se kannuslainen mies joka oli monta päivää hotellihuoneessaan kuolleena ennenkuin löytyi joskus reilut parikymmentä vuotta sitten. Kuka muistaa tapauksen.

  • Kummitus on vanha ulosottomies.

  • Mustaa magiaa, manausta, noituutta.

   • Voi saa..na mitä passkaa täällä jauhetaan. Ikivanhoja lapsuksia vedetään esille. Ja mikä hell..tin Socis, en ole ikinä kuullutkaan. Täytyy olla hiukan "hei hei"- tyyppi, joka tätä typeryyttä harrastaa. Mutta niinhän sitä sanotaan, että hullulla on halvat huvit, hah hah haaa!!!...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voi saa..na mitä passkaa täällä jauhetaan. Ikivanhoja lapsuksia vedetään esille. Ja mikä hell..tin Socis, en ole ikinä kuullutkaan. Täytyy olla hiukan "hei hei"- tyyppi, joka tätä typeryyttä harrastaa. Mutta niinhän sitä sanotaan, että hullulla on halvat huvit, hah hah haaa!!!...

    Cocic cummitus


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voi saa..na mitä passkaa täällä jauhetaan. Ikivanhoja lapsuksia vedetään esille. Ja mikä hell..tin Socis, en ole ikinä kuullutkaan. Täytyy olla hiukan "hei hei"- tyyppi, joka tätä typeryyttä harrastaa. Mutta niinhän sitä sanotaan, että hullulla on halvat huvit, hah hah haaa!!!...

    Hotelli kaipaisi pikaista kunnostusta .


  • En ymmärrä tätä pas.aa ja olen käynyt viimeksi ravintolassa Perhossa. Osuuskaupan ylläpitämässä seurustelu ruokaravintola Perhosessa oli valkoiset liinat pöydissä ja siellä syötiin veitsellä ja haarukalla toisin kuin kotona. Söimme aina isän kanssa siellä lihapullia ja muusia. Isä otti ruokajuomaksi aina pilsneriä ja siihen pari hota-pulveria. Nyt ei naurata.

  • Olen muutamana kesänä käynyt siellä maksullisilla "hoidattamassa itseäni" ja ainakaan silloin siellä ei kummitellut.Voi tois olla että kiimaisen 25v ammattilaisen kyydissä voi jäädä jotain oleellista huomaamattakin.

  • Eipä ole kuulunut mitään siitä vanhasta kassakaapista, joka muutama vuosi sitten löydettiin ja kokkola lehdessä oli juttua, kun sitä yritettiin avata onnistumatta.
   Sai mennä yrittämään, jos ajatteli, että saa sen avattua kaappia rikkomatta.
   Ei ole hiiskuttu mitään siitä kassakaapista ja aikaa on kulunut useampi vuosi.
   Onkos kassakaappi edelleen lukossa, olisi kiinnostava tietää???

  • Outoja ääniä on kuulunut monista huoneista, mutta kun on menty katsomaan... siellä ei ole ollut ketään.

   • "Hotelli humina"... Oravat, pulut, lepakot, kotihiiret, kotisirkat, sisiliskot, russakat, hevosmuurahaiset yms "saivaret ja ötiäiset" siellä pitävät juhliaan, kun ihmismeteli lakkaa... Olette te niin saa..nan naurettavia ja lapsellisia pissiäisiä, hah hah haaa!!!...
    JK Muka kummitukset, hah!...


  • Repeä pelottaa yksin asustaa. Välillä liskoja ja lepakoita tulee uniin pitkän putken jälkeen.

   • Lepakot levittävät sitä koronaa...


  • Okkultismia ja outoja menoja on ollut...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   162
   4267
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   92
   4034
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2356
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   210
   2010
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1899