Pitäisikö Pattisfanien julistaa sota

28x...

Phuketia vastaan? Hua Hiniläiset on jo lyöty. Muutama vielä henkitoreissaan vastaan pyristelee että käy jo sääliksi.
Katselin juuri ohimennen Phuket- keskusteluketjuja. Ovat niin ihanan viattomia ja maailman pahuudesta tietämättömiä. Kyselevät siellä vielä toisiltaan silkkikankaista ja hotellien uima- altaista.
Vai onko se liian julmaa tarjota heille tietoa maailman pahuuksista ja vääryyksistä, valehteluista ja mafioista?

Aiheina voisi olla aluksi vaikka varovaisia arvosteluja Thaimaan kalleimmista takseista ja oppaista sekä häiritsevistä baarikortteleista joissa ilmiselvästi käydään ihmiskauppaa prostituutiolla. Onko mokoma paikka todellakin perheille sopiva?
Voiko sinne enää viedä edes lapsiaan?

58

449

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TIP
    • Halveksuttava toi 28

      Kerrot palstalla, miten Pattayalla aikuisen päiväkulutus ilman golfia ja hotellia ja oppaita on 150euroa, ja varmuuden varaksi luottokortilta nostettavat. Edes Bangkokissa tai Phuketissa en ole pystynyt tuollaiseen kulutukseen.

      Kenelle maksat Pattayalla? Kiristetäänkö siellä tosiaan yleisesti rahaa turisteilta? Ryöstetäänkö sinut joka päivä siellä? Joku tarinassasi ei vain toimi, jos Pattaya olisi tosiaan halpa. Et taida olla koskaan käynyt Helsinkiä kauempana kotoasi, koska tarinasi on niin epäjohdonmukaisia. Yrität kai virtuaaliturismia, mutta sen esittäminen ei ole helppoa, narahdat näistä epäjohdonmukaisuuksistasi.

    • eläkerranitsekin

      Sällilä on hauskaa, kerrankin elämässään, ja HutsulaHinin tylsimys kadehtii.

      Näin sen elämän pitääkin mennä.

    • amaran

      Eipä tuohon sodanjulistuksen onnistumiseen kovin paljon provokaatiota vaadittu.

      Joskus tätä on niiiiin hauska seurata! ;)

      • Äiti apuun

        Muu Thaimaa 10 - Pattaya 0 tällä hetkellä tätä palstaa lukiessa.

        Kohta Pattaya kaverit soittaa äidin apuun, muuten tulee itku ;)
        Sitä saa mitä tilaa. Kaverit, jotka eivät ole käyneet kuin Pattayalla (jos sielläkään), kertovat tarinoita muista rannoista ja haukkuvat muita. Onneksi äiti soittaa ja auttaa näitä :D


    • 28x...

      Eikös Reepehpanilla(oik. kirj. ei tark.) ole oikein eristetty hu*ra -alue etteivät rahattomat pönttöpäät ja perheelliset tulisi sinne vain töllistelemään ja viemään neliöitä toimen pojilta?
      Samaa ehdotan nyt Pattis- citylle. Siellä sitten meidän juoppojen kelmien kelpaisi mellastella kaikessa rauhassa suojassa siveyden sipuleilta joilla ei sukupuoliviettiä ole. Porteille pitää palkata alaa tuntevat tuntevat pi**u- poliisit jotka tunnistaisivat heti töllistelijän ja tulo stoppaisi siihen.
      Vielä parempi olisi myydä alan miehelle passi; hinta 500 patia. Sitähän nämä pöllöilijät eivät suostuisi ikinä maksamaan.
      Näin saavutettaisiin rauha kaikkien osapuolien välille.

      • Hyvä idea!

        Erinomainen ehdotus. Katu täyttyy kamerat kaulassa selvinpäin tanhuavista ujoista pojista, pullistelijoista, nuorista pariskunnista ja russiaani tyttökaksikoista / kolmikoista.
        Oikea asiakas ei meinaa sekaan sopia.
        Onneksi nuo edellä mainitut norkoilijat ja tanhuajat eivät uskalla baareihin sisälle, ei edes avobaareihin. Sieltä käsin voi sitten naureskella heille vuorostaan.

        Viime talvena joukko suomalaisia "kotipaparazzeja" seuraili suomalaisia julkkiksia walkkarilla ja kyttäsi hetkeä milloin saisivat samaan kuvaan jostakin kulmasta naisen ja julkimon. Seiskaan myivät sitten nuo lavastetut "deittikuvat".

        Bambuhäkkiin pitäisi laittaa nuo kyttääjät kenellä ei ole omaa elämää.


    • hämmästellyt

      Olen ihmetellyt eräiden matkaajien kertomuksia näillä saiteilla, hurjista lomistaan.
      Valtavista matkabudjeteista jne.

      Itse en ole pattyalla käynyt, enkä muissakaan ns. tyttökohteissa. Ei minulla niitä kohteita mitään vastaan ole, pidän vain rauhallisemmasta menosta. Thaimaassa kuitenkin jonkun kerran päässyt käymään.

      Itselläni ei ole valtava matkabudjetti, itseasiassa varmasti melko vaatimaton suurimman osan mielestä. Taatusti en yritä antamaan varakasta kuvaa itsestäni. Eikä ulkoiset avunikaan mitenkään mairittele. Ikääkin on jo kertynyt varmasti enempi kuin monilla *supermatkaajilla* .

      Itseäni naurattaa suorastaan se kuinka paljon kiinnostusta herätän paikallisissa väestössä. Toki se imartelee vanhaa miestä, kun kauniitkin naiset osoittavat kiinnostusta ja palveluhaluaan, myös vapaa-aikanaan. On kutsuttu heidän omiin illanviettoihin ja koteihinsa. On esitelty sukulaisille, ja naapureille. Padthaita, khauphadia, tai kuai tiauta (lientä ja palleroita), ollaan yleensä syöty jostain kojusta, turistialueiden ulkopuolella kaksistaan, jossa ne eivät maksa juuri mitään. vesi heille kelpaa juotavaksi, vaikkei se itselleni niin maistukkaan.

      Ihmetten vain sitä, miksi nämä supermatkaajat joutuvat tyytymään maksullisiin palveluihin? Joku vain ei tunnu täsmäävän. Luulisi että näille supermatkaajille, olisi suorastaan vaivaa päästä eroon tarjokkaista, eikä niin että joutuisivat maksamaan kaikista tarpeistaan, ja lisäksi kustantamaan oppaansa tarpeet.

    • Sotakin -hullu

      Ala-arvoista kaikki tämän nimimerkin ns. " keskustelut ,aloitukset ja yritykset ".
      Mutta , " kun on lusikalla annettu , niin ei voi kauhalla vaatia"...
      Vertaus , valitettavan moneen Pattyafaniin osuu . Eiköhän teille pikapuoliin
      sotimista siellä omilla kujilla löytyne riittävästi, venäläismafian kanssa.
      Ketähän tässä sääliksi käy...

    • 28x...

      Erinomaista mister nimim Pattis! Nuo Wikipedian sivustot olivat suorastaan kaikenkattavia. Ne yhdistettyinä tosikkomatkailijan netistä hakemiinsa hotelli- ja hintatiedusteluihin aiheuttaa sen ettei näitä kyseisiä keskustelupalstoja enää tarvita.
      Minä peukutin Sinua mutta tuli jostain syystä kaksi. Kymmenenkään ei olisi liikaa.

      Mutta lomamatkailussa on kyllä kyse muustakin kuin ainoastaan kylmistä factatiedoista. Mielestäni huumori ryydittää mukavasti sivustoja. Myönnän kyllä että ylilyöntejä on turhan useasti tapahtunut, koska en sanomisiani millään tavalla etukäteen suunnittele vaan annan näppiksen paukkua ja lähetän tuotoksen saman tien ilmoille.

      Samalla voidaan hieman kyseenalaistaa esim. tuossa yläpuolella olevan nimim.
      Sotakin -hullun hengentuote. Tuollaistako palstoille sitten halutaan?

    • virus scan

      Montako virusta saitte koneeseenne noilta sivuilta?

    • lonkero5

      varmaan pitäisi lukea palstan otsikko ennen kuin alkaa kirjoittelemaan jostain muusta thaimaan alueesta,ei ole mitään järkeä alkaa mollaamaan jotain toista kohdetta jos esim.keskustelu on hua hinistä.palstan valvoja pitäisi vetää lipputankoon hänellä ei riitä mielenkiintoa työhönsä.

      • Good,better,best

        Eihän täällä " esiintyvien " eräiden vakionimerkkien jutuissa muutenkaan mitään
        älynväläyksiä ole luettavissa. Toivoisi todella ( jos jonkin sortin valvojaa ON )
        enemmän seuraavan ja poistavan pahimmat " sodanjulistukset " .


    • 28x...

      Kiitoksia nimimerkki Hämmästellyt viisaista sanoistaan. Niistä paistaa elämänkokemus ja - taito.
      Sinua nauratti se kuinka kiinnostava olet paikallisten silmissä. Tottahan on että maaseudulla lännen mies herättää paljonkin huomiota, olemme tosi hassun näköisiä heidän mielestään. Mutta eikö ole kivaa että kaikki nauravat.

      Palaan nyt vielä ja toivottavasti viimeisiä kertoja noihin kunkin yksilön lomamatkakustannuksiin. Lomani ovat "hurjia" joidenkin mielestä; omasta mielestäni lomani ovat hyvinkin leppoisia. Tunnen itseni imarrelluksi tunnistaessani itseni "supermatkaajaksi".
      Arvelit lisäksi että olisi suorastaan vaivaa häädellä syrjemmälle maksajatarjokkaita. Kyllähän ne ovat aika harvassa. Aina kun suuni avaan niin toinen käsi lämskää jo kaivelee.
      Lisäksi viiden tonnin kuukausibudjettini on mielestäni kohtuullinen. Tunnen herrasmiehen joka maksaa pelkästä majoituksestaan tuon verran.
      Hieman nyt jäitä hattuun kustannusten osalta, toisille tonni on paljon toisille ei paljon mitään...

    • maunitsio

      jos on raha tiukassa ja lomaa vain 2 viikkoa. kateellisuus astuu esiin ja sinä 28x olet myrkkyä katkerien/tiukkapipoisten ihmisten maailmassa. varsinkin jos sattuu olemaan naimisissa sen ainoon seksipartnerin kanssa mitä on koskaan kokeillu.

      • Uusi mies

        Minä olin vielä 10 vuotta sitten uskollinen aviomies ja työskentelin 50 tuntia viikossa omassa yrityksessäni. Naisia ei siihen mennessä ollut ollut kuin vaimoni ja jokunen nuoruusvuosilta ennen häntä.

        Eron jälkeen oli itsetuntoni naisten suhteen hukassa. Ajattelin etten kelpaisi juuri kellekään. Oli kulunut 18 vuotta siitä kun olin "joutunut" iskemään naisia ja taidot oli pahasti ruosteessa ja ajat muuttuneet.

        Tietokoneen hallitsevana kokeilinpa ensin chättailyä ja siitä siirryin deittipalstoile. Yhtäkkiä alkoi suksee ja naisia alkoi löytyä sekä netistä että muualta liiankin kanssa ja entinen kiltti aviomies olikin stadin tuorein pässi.
        Tosin pidin matalaa profiilia ja pyrin hoitamaan asiat yksi kerrallaan.

        Samoihin aikoihin aloittelin thaimaan matkailun kokeneen kaverini matkassa ja löysin ihan uuden maailman sieltä ja kyllä siinä Pattayan myllytyksessä äkkinäisellä naama on virneessä kuin linnulla: -Alaleuka vähän kiinni korvista.

        Homma meni siinä määrin veriin että nyt teen duunia sitä varten että saan viettää puolet vuodesta tuossa maassa ja vähän muuallakin kaakkois- aasiassa. Suomesta en juuri muuta tarvitse kuin matkarahat.

        Jos joku olisi sanonut minulle 12 vuotta sitten millaista elämää vietän nykyään niin olisin nauranut sille päin naamaa ja sanonut että suksi nyt suolle ja puhut vähän vääränlaiselle tyypille.

        Elämä voi muuttua enkä ole vieläkään liian vanha mihinkään vaikka olin heittämässä pyyhettä kehään jo vuosikymmen sitten.


    • 28x...

      Ja jumankekka!, mistäs se tuollainen järkimies ilmestyi kuin tämä nimim. Uusi mies?
      Kaltaisiamme ukkeleita on lyöty näillä palstoilla kuin vierasta sikaa. Suorastaan koitettu ihmisarvokin viedä.
      Tiedän että minun kohdallani lomamatkani thaikkuihin on pitänyt mielen virkänä ja nuorekkaana läpi vuoden. Aina sitä odottelee uutta matkaa ja hieman pikkuhiljaa siirtelee ylimääräisiä seteleitä sinne lomakassaan. Se kassa sitten kohteessa rillutellaan.
      Uskon myös että iloinen mieli lisää jopa elinvuosiakin. Pirukin pelkää Pattis- konkaria joka nauraa kuolemalle vanhalta viinalta haisten...

      • en veljeni vartija

        Sitä saa mitä tilaa.. Turha yrittää säälipisteitä uhoamisen jälkeen.

        Eiköhän ne Thaimaan matkat ole kaikille yhtä tärkeitä virkistyksen ja jaksamisen lähteitä. Niin pattiksen yöelämässä bailaavalle kuin vaikkapa Hua Hinin tai Phuketin rannoilla makaavalle. Kukaan ei voi määrätä tai määritellä toisen parasta lomaa tai lomapaikkaa. Jokainen tekee sen itse ja omalla tavallaan. Makuasioita joista toki voi keskustella mutta ihan turha kiistellä. Koitetaan kaikki mahtua samaan koneeseen ja nettipalstallekin riitaa haastamatta.


      • Häirikkö
        en veljeni vartija kirjoitti:

        Sitä saa mitä tilaa.. Turha yrittää säälipisteitä uhoamisen jälkeen.

        Eiköhän ne Thaimaan matkat ole kaikille yhtä tärkeitä virkistyksen ja jaksamisen lähteitä. Niin pattiksen yöelämässä bailaavalle kuin vaikkapa Hua Hinin tai Phuketin rannoilla makaavalle. Kukaan ei voi määrätä tai määritellä toisen parasta lomaa tai lomapaikkaa. Jokainen tekee sen itse ja omalla tavallaan. Makuasioita joista toki voi keskustella mutta ihan turha kiistellä. Koitetaan kaikki mahtua samaan koneeseen ja nettipalstallekin riitaa haastamatta.

        Jos haluatte tutustua 28x ajatuksiin mitä hän kirjoittelee mene ja tsekkaa...

        - Egypti palsta...


    • asiantravel

      kävin kolkuttelemassa mut ei uskaltanu piru ovea avata.

    • Missä palstan sensuu

      Mikä ongelma sinulla on? Kehut Pattayaa, mutta viihdyt enemmän Thaimaan muilla palstoilla? Onko se ruoho sittenkin parempaa muualla Thaimaassa ja et kykene myöntämään sitä?

      EIkö tälle nimimerkille saada jo sitä huorittelu/homo-palstaa, jossa hän voisi ilmaista tuntemuksiaan avoimesti ilman muiden häiritsemistä? Matkailupalstalla näm fetismit, haloo suomi24!

    • 28x...

      Minä ryntään aidan läpi kuin raivo härkä puolustamaan hra asiantravelia. Olen tutustunut kirjoitelmiinsa ja voin vakuuttaa että Hänen thaituntemuksensa on laaja.
      Tämä arvostelija(rva) sen sijaan riehuu palstoilla ainoastaan muita mollaamassa.
      Ensimmäistäkään asiantynkää en ole Häneltä kuullut joka matkailuun millään tavalla liittyisi. Nyt Hän huutaa palstan valvojaa apuun. Oma kielenkäyttönsä on suorastaan masentavan brutaalia.
      Itse en käyttäisi koskaan tuollaista kieltä vähemmistöstä ja ammatinharjoittajasta.

      • asiantravel

        sota on julistettu, peitsi tanaan ja taistoon.


      • Häirikkö

        Sinä teet ihan sitä samaa...turha syytellä toisia.


    • 28x...

      Kunnioitan suuresti hra asiantravelin sotaanlähtöintoa.
      Uskon kuitenkin että pieni mutta tiivis ja voimakastahtoinen fanisoturijoukkomme kokee tällä hetkellä lievää taisteluväsymystä juuri saavuttamamme Hua Hin- taistelun jälkeen. Arvioni mukaan saavutimme nopean ja jopa murskaavan voiton.
      Omat vammamme jäivät hyvin pieniksi ja ovat lääkittävissä muutamalla pullollisella paikallista pontikkaa. Varsinaista ryöstösaalista emme kuitenkaan nyt saaneet; olisiko ollut syynä vastustajan pe**eaukisuus.

      Nyt vastassamme on massaltaan ylivoimainen ja varmasti taistelutahtoinen armeija. Tulevat saamaan apujoukkoja laajalti; myös Hua Hinin armeijan rippeet tulevat heihin liittymään.
      Lisäksi he odottavat hyökkäystä hetkenä minä hyvänsä. Ovat siitä saaneet vakoiltua tiedon internetistä.

      Olen pintapuolisesti sotahistoriaan tutustunut. Pienen armeijan täytyy käyttää viekkautta ja suorittaa yllätysisku silloin kun typerä massa- armeija sitä vähiten odottaa.
      Lisäksi uskon että ulkopuolista apua emme tule saamaan. Olemmehan moraaliltamme hieman arveluttavaa väkeä; värikästä kylläkin. Voinen verrata väkeämme merirosvoihin; hieman kuritonta kylläkin mutta taistelutilanteessa jokainen paikkansa säilyttää jos humalatilaltaan siihen kykenee.

      Jokainen kauppalaivaston väki housuunsa kakkii kun näkee takaa lähestyvän rähjälaivan nostavan mastoon pääkallolipun!

      • Sininen prikaati

        Kuten taas nähtiin niin hyökkäys on paras puolustus. Jo Tali-Ihantala 1944 opetti meille että kun tuhoaa hyökkäykseen valmistautuvan vihollisen jo sen ryhmitysasemiin niin hyökkäys jää suurelta osin torsoksi. Niin kävi nytkin kun Phuketin rohkeat ja uljaat täsmäpommittajat antoivat yllättävän ja kirurgisen tarkan iskun pattijoen hyökkäysoperaation johtokeskukseen ja hyökkäystä valmistelleeseen osastoon. Isku halvaannutti pattijoen hyökkäykseen ryhmittyneen sekalaisen ja krapulaisen resupekkajoukon polvilleen ihmisarvoansa anelemaan.

        Tämä onnistunut isku nostatti Uljaan Phuketin Joukon taistelumoraalin niin korkeaksi ettei sitä mikään mollaus enää pysty murtamaan. Otamme liput liehuen tyynesti vastaan kaikki mahdolliset kampanjat joita pattijoen tappionsa takia taas humalaan itsensä juoneet ja heikentyneet piippalakit pystyvät tarjoilemaan. Olemme nyt kuin teflonia johon mikään heitetty paska ei enää tartu.


      • tali-Ihantala
        Sininen prikaati kirjoitti:

        Kuten taas nähtiin niin hyökkäys on paras puolustus. Jo Tali-Ihantala 1944 opetti meille että kun tuhoaa hyökkäykseen valmistautuvan vihollisen jo sen ryhmitysasemiin niin hyökkäys jää suurelta osin torsoksi. Niin kävi nytkin kun Phuketin rohkeat ja uljaat täsmäpommittajat antoivat yllättävän ja kirurgisen tarkan iskun pattijoen hyökkäysoperaation johtokeskukseen ja hyökkäystä valmistelleeseen osastoon. Isku halvaannutti pattijoen hyökkäykseen ryhmittyneen sekalaisen ja krapulaisen resupekkajoukon polvilleen ihmisarvoansa anelemaan.

        Tämä onnistunut isku nostatti Uljaan Phuketin Joukon taistelumoraalin niin korkeaksi ettei sitä mikään mollaus enää pysty murtamaan. Otamme liput liehuen tyynesti vastaan kaikki mahdolliset kampanjat joita pattijoen tappionsa takia taas humalaan itsensä juoneet ja heikentyneet piippalakit pystyvät tarjoilemaan. Olemme nyt kuin teflonia johon mikään heitetty paska ei enää tartu.

        Hieno taistelu. Onneksi nuo vieläkin sodan jälkeen kunniotusta herättävät ihmisrakkaat saksalaiset tekivät suuren lentokoneilla suoritetun pommituslennon avustaen suomalaisia ennen tuota taistelua.


    • 28x...

      Niinkuin huomaamme viholliskenraalin ilkkuvista sanoista ei vastassamme ole väheksyttävä vastustaja.
      Meidän on mietittävä strategiamme tarkasti. Puolustustaisteluun emme voi jäädä asemiimme makaamaan muuta kuin oikein pahan krapulan ajaksi.
      Ovat valinneet värikseen sinisen; uskon että punaväri ei ole joukkojemme mieleen joten ehdotan mustaa. Sehän edustaa kaikkea pahuutta ja ilkeyttä.

      Viholliskenraalin kehuvat sanat onnistuneesta johtokeskukseemme osuneesta iskusta ovat pelkkää propakandaa. Isku ei aiheuttanut muuta kuin että muutamat kanat nyt vain vähän hypähtivät.

      Sääriluulipput nousevat juuri silloin kun phuket väki sitä vähiten odottaa ja yllätys- ja salamaiskut tulevat suuntautumaan eri tahoilta. Enempää en voi tässä kertoa koska epäilen vastustajan vakoilijoiden istuvan langalla...

    • asiantravel

      olkoon musta pienen mutta uljaan joukkomme väri. taisteluun valmistautuminen alkakoon 18 helmikuuta kokoontumisella helsinki-vantaan lentokentälle. varusteina taisteluvarustus. tämä hirveä ja raadollinen joukko siirretään erääseen nimeltä mainitsemattomaan thaimaan pääkaupunkiin ilmalaivalla. sieltä jatkamme marssirivistönä kumipyörillä pari tuntia erääseen perinteiseen ja rauhalliseen kalastajakylään. tämä tulee olemaan joukkomme tukikohta ja komentokeskus. värväämme sieltä paikallisia oppaita ym väkeä huoltokomppaniaan. täydennämme varustusta, mm: mekhong lamppuöljyä ym taistelussa tarvittavaa. vakoojat tosiaan huolettavat mutta hyökkäys tulee olemaan raaka ja verinen. oletan että hra 28x.. osallistuu lopullisen iskun suunnitteluun.

      • Tavataan pian

        Lisäksi kunnioitamme äitejämme, jotka saattavat meidät vartioidusti kentälle ja antavat käteen opasrahat sekä siunauksen matkallemme. Onneksi kukaan tyttöystävämme tai ex-tyttöystävämme (jos meillä edes sellaisia on).

        Peräkammarinpoikien yhteinen tervehdys nyt: Maksakootg naiset, me emme välitä, tasa-arvoista suhdetta emme kaipaa!

        Olkoomme esimerkkeinä Asiantravel ja 28x.... ikuisesti näistä!


      • Kunnioitusta kaverei
        Tavataan pian kirjoitti:

        Lisäksi kunnioitamme äitejämme, jotka saattavat meidät vartioidusti kentälle ja antavat käteen opasrahat sekä siunauksen matkallemme. Onneksi kukaan tyttöystävämme tai ex-tyttöystävämme (jos meillä edes sellaisia on).

        Peräkammarinpoikien yhteinen tervehdys nyt: Maksakootg naiset, me emme välitä, tasa-arvoista suhdetta emme kaipaa!

        Olkoomme esimerkkeinä Asiantravel ja 28x.... ikuisesti näistä!

        Täytyy muuten kunnioittaa Asiantravell:ia ja 28x:ää, kaikekesta pilkasta huolimatta he kuvittelevat olevansa kovia pelimiehiä, maksullisilla naisilla ja niiden kehuskeluilla palstalla. Sääli vain, että itse eivät ymmärrä tilannetta, mutta parempi niin :D


    • Patilan Ossi

      Mielenkiintoisia ja varsin avartavia kokemuksia matkoiltaan ovat kertoilleet molemmat, 28x ja Asiantravel.
      Hieman osaavat pitää palstaa eloisana.

      • Pattilan se homo

        Samaa mieltä. Mukava että muita kaltaisiamme on täällä


    • 28x...

      Minua on ehdotettu ja nähtävästi kannatettu taistelun päästrategiksi. Otan tehtävän ylpeänä vastaan ja uskon että tulemme viemään sen kunniakkaaseen päätökseen.
      Ylipäällikön tehtävä jäänee vielä auki mutta uskon ja toivon että löydämme siihen sopivan henkilön. Ylipäällikön puute ei estä suorittamasta valmisteluja.

      Sinisen prikaatin kenraali paukutteli tuolla henkseleitään mutta asemapaikkansa on vielä Hua Hinissä. Uskon että kulkiessaan maitse niemen poikki alkuasukkaat hänet nappaavat ja ehkä syövät. Joukkonsa ovat hajanaiset ja sekavat eivätkä nähtävästi tiedä että rynnäkköryhmämme ovat jo tehneet pieniä ilkeitä iskuja siviilikohteisiin. Paikallisjohtoa heillä ei ole.
      Satunnaiset kukkahattutätien sateenvarjopiikkien pistoyritykset on taiten torjuttu.
      Kommandomme ovat vielä lähtökuopissaan Pattiksen rantahietikossa. Valmistautuvat rotaatiovaihtoon; 3-4 viikon jatkuvassa hälytysvalmiudessa olo yövalvomisineen on vienyt voimia. Nyt sinne onkin saapumassa uusi erä taisteluvalmiita uroita.
      Voimamme on pienen keskitetyn ryhmän voimakkaat ja nopeat iskut jotka viikkokausia kestettyään tulevat viemään meidät voittoon ylivoimaisesta vastustajastamme.
      Itse saatan lähteä vielä tämän vuoden puolella tarkastamaan joukkojemme moraalisen kunnon jonka uskon olevan korkealla!

      • Äiti on iloinen

        28x..., äiti tässä. Tulen kanssa mukaan. Mutta tarkistan että muistat pestä korvan tausta iltaisin, etkä sitten viivy liian pitkään auringossa, muuten äiti on hyvin vihainen.

        Nukkumaan sitten kello kymmenen, tarvitset vielä sen 10 tunnin yöunen. Muista ottaa vitamiinit ja pestä hampaat ennen sänkyyn menoa, ja se iltarukous!


      • TWTD

        Those where the days Ilmoittautuu 3.1 paikanpäällä peitsi tanassa taistoon. Alla vielä linkki viholliskaupungistamme. Phuketin Pelkuri Pellet (myöh lyh.PPP) ehkä ovat niin viekkaita että pyytävät phukein kiinalais-kansaa rakentamaan pommeja ja muslimit voivat lähettää itsemurha pommittjat kimppuumme, onhan niitä Phuketissa 35 % molempia siis peräti 70% asukkaista, kannattaa tarkkailla niitäkin, ei vain PPP jengiä.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Phuket#V.C3.A4est.C3.B6


    • asiantravel

      hienoa, tiedustelijat kohta matkalla etsimään vastustajien heikkoja kohtia. tästä PPP porukasta saa varmaan tietoja aurinkomatkojen matkaoppailta. tervetuloa raakaan joukkoon TWTD...

    • 28x...

      Sain juuri sekavahkon raportin tiedustelijoiltamme. Olivat juuttuneet jonnekin soi 6-8 väliseen ruuhkaan ollessaan matkalla pohjoiseen. Epäselvästä viestistä ymmärsin että Phuketin vakoilijat olivat ilmeisesti juottaneet tiedustelijamme melkein tajuttomaan tilaan. Vakoilijat olivat palkanneet baarityttöjä avukseen.
      Olivat houkutelleet miehemme pelaamaan 8- palloa paukuista. Likat olivat hävinneet joka ainoan pelin. Niinkuin tiedämme niin ammattimaista baarilikkaa ei siinä pelissä joka mies lyökään.
      Itsekin olen sen saanut monesti karvaasti kokea. Satasen pelejä olen hävinnyt kai kymmeniä noille tytöille. Vaikka aikoinani stadin Lemuntien bilishallissa kävin peliä opettelemassa. En silloin vielä oikein tiennyt mihin taitojani tulen tarvitsemaan. Nythän sekin on selvinnyt.
      Pattiksen tytöt pelin osaavat. Kun tulet kuselta niin pallot ovat aivan eri paikoissa kuin mihin muistat niiden jääneen. On vuorosi lyödä mutta kivi on piiloitettu tosi pahaan jumiin. Seuraavalla lyöntivuorollaan tytteli lopettaa pelin. Taas meni satanen prrr. Mutta pelimies ei hermostu.
      Ymmärrän hyvin tiedustelijoidemme tilanteen kun voitokkaan pelin jälkeen taas pontikkapannusta tuplat tarjotaan. Siinä hyytyy kovimmankin karjun menohalut. Tai voisiko sanoa unohtuu minne piti mennä. Toinen huikkaa olan yli että mistä me olimme tulossa? Epäilen täydellistä salaliittoa.

      Nyt ihmettelen mitä oikein kirjoittelen? Kävi pari svedua tuossa kylässä. Nillä oli Kossua mukana, onneksi ei ollut silliä. Ruotsalaisuuden päivän kunniaksi muka otettiin. Olen kyllä huomannut että svedut eivät nyt ryyppäämiselle mitään syitä tarvitse, toisin kuin me suomalaiset. Sisko pääsi sahalle etc...

      Jaa juu; se sotatilanne. Viralliseen raporttiin voitaneen kirjata tiedustelijoidemme kunniakas eteneminen kohti vihollislinjoja. Kohdattuaan äärimmäistä vastarintaa palasivat takaisin tuoden mukanaan arvokasta materiaalia. Ylipäällikön allekirjoitusta ei siihen vielä tarvita koska ei ole kyse päiväkäskystä.

      Niin ja tervetuloa joukkoomme hra TWTD! Olen raporttejasi monasti lukenut lämpimin sydämin. Tietotaitosi on arvokasta vielä pienelle mutta sisukkaalle kaapparijoukollemme!
      Sotilaina varmaankin muistatte retorisen toteamuksen toimintakäskyn jälkeen; aikaa on naurettavan vähän ja siitäkin on jo puolet naurettu. Ja sitten mennään!!!

      Saamarin ruotsalaiset; tuo alla oleva yhteenlaskukin meni väärin....kaikki on niiden syytä. Aina.

    • arsee

      Arsee ilmoittautuu myös paikan päällä 25.11 alkaen alna maaliskuulle asti.Valmiina tiedustelu tehtäviin sekä paikallis oppaiden perehdyttämiseen.

    • 28x...

      Sotilas arsee hyväksytään palvelukseen välittömästi. Kahdesta lauseestasi päättelin että sinussa on upseeriainesta. Tiedusteluosastomme tarvitsee paikallista asiantuntijaa joka pystyisi ehkäisemään edellä esittämäni virherekrytoinnit. Emme pistä enää tiedustelijoiksi 8-pallomiehiä.
      Huume- ja alkotestejä emme tee. Palkkaus sopimuksen mukaan kohteen vallattuamme.
      On hienoa että olet motivoitunut tehtävääsi ja pestisi on noinkin pitkäaikainen.
      Totta on myös että paikallisasujaimiston apua tulemme jatkossa tarvitsemaan etenevässä määrin. Oppaiden hallintataito on suureksi avuksi joukoillemme kamppailussa raakaa ylivoimaa vastaan.

      Mietin tässä mikä voisi olla virkanimikkeesi; saksalaisvaikutteiset sotilasarvot ovat julistettu maailamanlaajuiseen boikottiin. Niistä jos mainitsee niin häkki heilahtaa. Sieltä nyt vain löytyisi kertakaikkisen upeita virkanimityksiä.
      Nimikehän nyt näin kamppailun alussa ei ole tärkeää. Uskon että tulet olemaan suureksi avuksi Pattayan vapauttamiseksi raa'asta sortovallasta.
      Tervetuloa!

      • 4 x

        4 X ilmoittautuu palvelukseen!! Tuo helmikuun 18 on aika lähellä omaa lähtölaukausta joten olen valmis taistoon! Olen tappaja ysipallossa ja sen tytöt joka soilla on saanu kokea. Kaisaa tytöt ei varmaan osaa pelaa ja pöytäki voi olla
        kiven alla mut valmiina taistoon! Kerros 28x vanhoista Lemuntien kultaajoista ku
        4 X oli pöydänkorkunen noihin aikoihin..


      • flashpacker

        En pääse irtautumaan vihollisen tiukan piiritysrenkaan takia. Lupaan kuitenkin suorittaa kaukopartiointia muualla Thaimaassa sekä, omia vaivojani säästämättä, myös muualla Kaakkois-Aasiassa pitäen vakaasti mielessä joukkojemme uhrautuvan taistelun sananvapauden puolesta.

        Kutsuttakoon joukkoamme tästä lähtien aina hamaan tulevaisuuteen asti Pattayan Ritareiksi!


      • Taistelevat metsot
        flashpacker kirjoitti:

        En pääse irtautumaan vihollisen tiukan piiritysrenkaan takia. Lupaan kuitenkin suorittaa kaukopartiointia muualla Thaimaassa sekä, omia vaivojani säästämättä, myös muualla Kaakkois-Aasiassa pitäen vakaasti mielessä joukkojemme uhrautuvan taistelun sananvapauden puolesta.

        Kutsuttakoon joukkoamme tästä lähtien aina hamaan tulevaisuuteen asti Pattayan Ritareiksi!

        R R Ritarit ( lue rusk....... reij.... ) Epätoivoissaan ovat pikkupojat jo nallipyssyjå
        esille kaivamassa, KUN harmittavasti Pattaya palstalla varoitellaan pankkikortien
        kopioinnista, sitä se Venäjän mafian valta merkitsee.
        Onhan toki lapsille hyvä harrastus , mutta ehkä aikamiehille outoa ajanvietettä.


      • asiantravel
        Taistelevat metsot kirjoitti:

        R R Ritarit ( lue rusk....... reij.... ) Epätoivoissaan ovat pikkupojat jo nallipyssyjå
        esille kaivamassa, KUN harmittavasti Pattaya palstalla varoitellaan pankkikortien
        kopioinnista, sitä se Venäjän mafian valta merkitsee.
        Onhan toki lapsille hyvä harrastus , mutta ehkä aikamiehille outoa ajanvietettä.

        taistelevat metsot ammutaan oksalta alas, vakoojana epäiltynä. venäläiset tallotaan jalkoihin walkkarin alkupäässä ja paistetaan grillissä muiden saksiniekkojen ja öttiäisten kanssa. uusimman värväreiltä saatujen tietojen mukaan ystävämme norjalaiset aikovat vahvistaa uljaita joukkojamme. heillä on jo rakenteilla viikinkialus kukkahattutätien sabotointiyrityksistä huolimatta. turskat aikovat suorittaa maihinnousun. tiedustelijamme ovat tehneet jo hyvää työtä, on tutkittu kuulemma eräskin kumpu ja kukkulat..


    • Soturi

      Minäkin ilmoittaudun joukkoihin mukaan. 09.12. olen rivivahvuudessa. En kylläkään lähde sotaretkelle Pattikselta mihinkään, mutta taistelen viimeiseen hengenvetoon oppaiden seasta. Sitä ei tiedä jos PPP:n miehet yrittävät viedä oppaamme.

    • Patilan Ossi

      Ossikin ilmoittautuu vapaaehtoiseksi, matkaan mukaan. Ossi on tällähetkellä vielä Suomessa, mutta on ansiokkaasti Thaihieronnassa käväissyt teroittamassa sapelia teräkuntoon ja suoraan Pattikselta tulleelta hierojalta saanut eriomaisia neuvoja sotastrategian muokkaamiseen, sekä kattavan vakoiluverkoston luomiseen oppaiden kanssa, perivihollista vastaan.
      Ossilla on upseerisotilasarvonsa mukainen tietämys tarvittavista vihulaisen nujertamistaktiikoista ja lisäksi mikäli sattuisi vastustajiin Venäläisiä liittymään, niin Ossi kyllä moniaat kerrat sielläkin matkailleena taitaa kunnon temput maatuskojen selättämiseen ja heidän miestensä eliminoimiseen.
      Hieman viinanmenevä kylläkin Ossi on, mutta siitähän on vain apua vakoojaoppaiden hallitsemisessa.
      Ossi voisi olla vaikkapa koko mahtavan ja laajenevan opashaaremin ylin marsalkka.
      Terveisin palvelukseen astuva Ossi.

    • 28x...

      Hra Soturi on tervetullut joukkoomme. Tarvitsemme todellakin oman salaisen poliisin jonka tehtävänä on paljastaa opaslaumasta mahdolliset vihollisen vakoojat.
      Rangaistustoimeksi suosittelen raakaa pamputtamista mitä ei pidä säästellä.

      Nuorehko hra 4 x herätti minussa muistelot Lemuntien bilishallista. Vuodet jolloin siellä kävimme sijoittuvat jonnekin 70- luvun alkuun? Meitä oli 4-5 kaverin porukka ja tapasimme käydä Mäkelänkadun saunassa lauantaina. Vetelimme siellä hieman myös pohjia. Olimme kerran siinä saunareissullamme kulmakuppilassa Sturenkadun kulmassa. Se oli silloin aivan kahvibaari. Ryhdyimme siitä syystä juomaan viinaa pullosuusta; kuinkas muuten. Baariakka kiljumaan että nyt lähti tämä pöytä ulos! Me tottelimme nöyrästi ja kannoimme pöydän jalkakäytävälle.
      Viikoilla tuli aina vapaa päiviä opiskelun lomassa ja päätimme monesti avartaa maailmankatsomustamme biliksen parissa. Hallin pitäjä oli tarkka ukko viinankäytön suhteen. Myi sieltä vain limpparia. Olimme ovelia ja lantrasimme viinaa sekaan kun äijän silmä vältti. Sitten kun älämölö nousi sietokykynsä yli niin ilmoitti rauhalliseen tapaansa joska herrat tulisivat vaikka huomenna pelaamaan uudelleen.
      Oma suosikkipelini oli keilapeli missä pusseja ei ollut vaan vallin kautta kaadeltiin eripisteisiä keiloja. En koskaan saavuttanut mitään menestystä mutta kivaa oli aina.
      Nyt kun mietin sitä aikakautta niin ihmettelen miten saimme aina porukan kasaan kun ei ollut kännyköitä?

    • buriman

      hahhah vau joo buriman saanut värvättyä jo pari pattiskonkaria riviin lisää ja vaki-opas tietysti jo asemissa odottaa käskyjä päivittäin. itse siis taisteluun mukaan ryhmä rämä saapuu tammikuun puolessa välissä mutta sitäkin raaempana panee kaiken siis ihan kaiken likoamaan! myöhemmin siirryn sissisotaan koilliseen loppu talveksi mutta mukana yriä ainakin 12 viikkoa joo :)

    • 28x...

      Kuukauden päivät on käyty kuluttavaa asemasotaa. Olemme saaneet muonatäydennyksinä maalta sen 100 tynnöriä pontikkaa viikottain. Ne ovat kuluneet jatkotoimenpiteiden suunnittelukokouksissa. Merkittävää hyökkäyssuunnitelmaa ei vielä olla saatu aikaiseksi. Kokoukset ovat yleensä päättyneet painikilpailuihin eikä merkittäviä oivalluksia ole vielä syntynyt. Vastavakoilumme päällikkö on saanut paljastettua laajan opasvakoilijaverkoston jotka on karkoitettu Phuketiin.
      Nyt tästä on aiheutunut narinaa urhoollisten taistelijoidemme keskuudessa.
      Sanovat ettei Pattiksella ole enää kuin vanhoja korppuja pureskeltavaksi.
      Ehdotankin vastavakoilustrategiamme muuttamista siltä osin ettei koko opaslaumamme karkaa. Ehdotankin uudelleenkoulutusta. Jätänkin tämän haastavan työn suunnittelun ja toteutuksen alipäällystömme osaaviin käsiin.

      Katson että Phukettilaiset ovat saavuttaneet erävoiton mutta sota tulee olemaan pitkä sekä joukkomme lujat sekä määrätietoiset. Uskon vakaasti lopulliseen voittoomme.
      On selvää ettei tämä väliraportti saa joutua viholliskäsiin eli se on luettuanne välittömästi hävitettävä.

    • Sininen prikaati

      Sininen prikaati arvostaa aina hyvää ja järjissään olevaa vastustajaa, joka osaa arvioida tilanteen ja ymmärtää milloin on mahdottoman edessä. Olemme myös ilolla havinnoineet pattijokelaisten suuresti kasvaneen kiinnostuksen Phuketin laajaan pleasure and enjoyment tarjontaan.

      Turhia uhreja välttääksemme otamme vastaan pattijoen taistelujohdon kauniisti verhotun antautumistarjouksen, ja lopetamme sotatoimet osaltamme. Toistaiseksi. Samalla toivotamme pattijoen riki raastetun joukkion tervetulleeksi Phuketin säihkyvän kauniiden ja asiantuntevien opastyttöjen hellään hoitoon, haavojaan parantamaan. Emme ole opastytöistämme niin mustiksia, ja onhan heistä yhä kasvava määrä vaihtanut pattijoen ankeuden Phuketin Patongin riemukkaaseen ja värikkääseen yö- ja rantaelämään. Suosittelemme teille ensikertalaisille vaikkapa vuodenvaihteen riemukasta happeningia ja majoituksen hankkimista läheltä experience of zero gravityä, jotta voi keskittyä oleelliseen.

    • 28x...

      Sinisen prikaatin kenraali käytti mairittelevan ilkeästi hyväkseen kaappaamansa salaiseksi tarkoitettua väliraporttiamme. Korostan että vastassamme on voimakas armeija joka käyttää säälimättä kaikki huomaamansa aukot hyväkseen.
      Suurin huolenaiheemme on nyt opastarjontamme heikko laatu. Uskon lujasti sen sen parantuvan ennen joulua.
      Myös huippusotureita on saapumassa rannoillemme aivan lähipäivinä.
      Itse käyn rinnakkaissotaa Egyptifanien kanssa jossa olen saavuttamassa loistavan voiton. Pääsen Pattikselle vasta 2/-14 ja suoritan joukkojemme uudelleenryhmityksen.
      Resupekka Singha- paita osastomme tulevat olemaan kuitenkin kärjessä hyökkäyksemme alkuvaiheissa. Lastaamme heidät dzonkkeihin ja rantauduttuaan vihollisen maaperälle tulevat aiheuttamaan hirvittävän sekasorron. Perhematkaajat tulevat järkyttymään nähdessän alan miehet heille sopivissa toimissa.

      • twtd

        Heinät niitetään viikolla 2 . Pojat on jo tuhottu.


      • asiantravel

        näköjään lähdemme rintamalle samoihin aikoihin hra 28x.. kanssa. kukkahattutädit tallotaan jalkoihin, joukkojen henki tulee olemaan erinomainen. oppaathan ovat soluttautuneet vihollisen joukkoihin tiedustelutehtäviin, palaavat helmikuussa iloksemme.


      • Heh,säälittäviä nämä
        asiantravel kirjoitti:

        näköjään lähdemme rintamalle samoihin aikoihin hra 28x.. kanssa. kukkahattutädit tallotaan jalkoihin, joukkojen henki tulee olemaan erinomainen. oppaathan ovat soluttautuneet vihollisen joukkoihin tiedustelutehtäviin, palaavat helmikuussa iloksemme.

        Kannattaako teidän (sinä, 28 ja muut) nyt kehuskella näillä, jos omat sosiaaliset kyvyt ovat sitä luokkaa, että ainoa suhde vastakkaiseen sukupuoleen solmitaan vain rahalla oppaihin (lue katoyhin)? Itse ainakin häpeäisin ja pitäisin tuollaisesta ongelmasta matalaa profiilia ;)


      • jaska
        Heh,säälittäviä nämä kirjoitti:

        Kannattaako teidän (sinä, 28 ja muut) nyt kehuskella näillä, jos omat sosiaaliset kyvyt ovat sitä luokkaa, että ainoa suhde vastakkaiseen sukupuoleen solmitaan vain rahalla oppaihin (lue katoyhin)? Itse ainakin häpeäisin ja pitäisin tuollaisesta ongelmasta matalaa profiilia ;)

        Arvoisa nimim. heh, säälittäviä nämä. Kannattaisiko vähän löysätä karvahatunnyörejä. A. Kaikkea ei kannata ottaa tosissaan ja B. Ei kannata ostaa koko lehmää kun maitoa saa litran purkeissa.


      • Säälittäviä vaan
        jaska kirjoitti:

        Arvoisa nimim. heh, säälittäviä nämä. Kannattaisiko vähän löysätä karvahatunnyörejä. A. Kaikkea ei kannata ottaa tosissaan ja B. Ei kannata ostaa koko lehmää kun maitoa saa litran purkeissa.

        Ihmettelen vaan, että osalla ei itsesuojeluvaisto toimi, näitä näkee turuilla ja toreilla, kertovat suureen ääneen omaa surkeutta. Ihmettelevät samalla, miksi yksikään täys'järkinen nainen Suomesta ei ole kiinnostunut heistä. Ketä tosiaan kiinnostaa henkilö, joka vain valittaa omaa surkeuttaan ja rahan puutetta tehden heidän seurassa olemisen ahdistavaksi. Onneksi näille reppanoille on tämä palsta ja täällä 'mielikuvitusmatkoilla' leuhkiminen. Eräskin on jäänyt jo niin monta kertaa kiinni näistä olemattomista reissuistaan :D


      • kiristääkö
        Säälittäviä vaan kirjoitti:

        Ihmettelen vaan, että osalla ei itsesuojeluvaisto toimi, näitä näkee turuilla ja toreilla, kertovat suureen ääneen omaa surkeutta. Ihmettelevät samalla, miksi yksikään täys'järkinen nainen Suomesta ei ole kiinnostunut heistä. Ketä tosiaan kiinnostaa henkilö, joka vain valittaa omaa surkeuttaan ja rahan puutetta tehden heidän seurassa olemisen ahdistavaksi. Onneksi näille reppanoille on tämä palsta ja täällä 'mielikuvitusmatkoilla' leuhkiminen. Eräskin on jäänyt jo niin monta kertaa kiinni näistä olemattomista reissuistaan :D

        Löysää nyt hyvä mies niitä karvahatunnyörejä. Hjuumor is hjuumor.


    • Perskärpäselle

      Aloittaja Maija se siinä vikisee, että Hua Hiniläiset on jo lyöty.

      Hauskaa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5678
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3485
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe