Vaimon siskon kanssa...

Mies 40

Nooh, jatkan tätä, jos joku haluaa, aika vähän loppui kesken kirjoittaessa...

'Moi, onko kukaan kotona?' kuului ovelta. Vaimon sisko Anna käveli sisään, pari vuotta vaimoani nuorempi, pikkusisko siis, ei ihan nelikymppinen vielä ja hoikka, muotoja sopivasti ja oikeassa paikassa. Olin pari iltaa aikaisemmin kertonut, että minulla on kannettavassani kuvia heidän serkkunsa häistä ja Anna oli luvannut tulla katsomaan niitä. Vaimoni oli sinä iltana poissa, työmatkalla Keski-Suomessa ja olin kotosalla koiran kanssa.

'Joo, täällä ollaan' hukkasin sohvalta, jossa löhöilin televisiota katsoen. Anna tuli peremmälle ja kysyi, eikö sisko olekaan kotona. Kerroin tilanteen ja Anna ei ainakaan pahastunut asiasta. Kysäisin, tuliko hän kuvia katsomaan ja siemaisin lasistani vähän konjakkia. Siihen hän tokaisi, että kyllä, mutta voisi myös ottaa vähän lämmikettä seurakseni. Ihmettelin, eikö hän tullut autolla ja aikoisi ajaa vielä sinä iltana, mutta Anna sanoi, ettei se matka olisi paha kävelläkään, jos tarve vaatii, tosiaan, ei hänen luokseen ollut kuin pari kilometriä.

Nousin sohvalta ja hain keittiöstä lasin, kaadoin siihen konjakkia pienen siivun, mutta Anna tarttuikin käteeni ja kaatoi lisää pullosta lasiinsa. 'Ohhoh, taidat sitten kävellä kotiin', huomautin ja hänen silmänsä virnistivät sanoessaan, 'no, katsotaan nyt'.

Hain kannettavani ja toin sen sohvapöydälle, istuin Annan viereen ja avasin kuvienkatseluohjelman. Selailimme hääkuvat läpi, Anna osoitteli sukulaisiaan ja kertoi heistä, pikkuhiljaa hän liimautui minun kylkeeni, olihan näyttö aika pieni, nähdäkseen paremmin. Hän tuntui lämpöiseltä vasten t-paitaani ja verkkareitani, enkä voinnut sille mitään, että veri rupesi kohisemaan suonissani. Ei meillä ole ollut aikaisemmin mitään kihinää keskenämme, joskus olin huomannut hänen johdattelevan minua paikkaan, jossa olimme kahden käydessäni hänen luonaan. Vaimoni oli yleensä ollut aina mukana ja olin kuitenkin tulkinnut hänen eleensä pidättyväiseksi, enkä ollut itsekään yrittänyt flirttailla.

Mutta nyt tuntui olevan toinen ääni kellossa. Konjakki maistui Annalle ja ottaessaan toista lasia, hän oli jo humalassa, puhe luisti ja hymyä riitti. Minäkin olin mukavasti kevyessä nousuhumalassa ja hänen kiertäessään kätensä hartioilleni alkoi kaluni kohoilla housuissani.

Katselimme vanhempia kuvia, joita minulla riitti koneen levyllä ja Anna alkoi pikkuhiljaa lämmetä itsekin, sen huomasin hänen kätensä hivelystä selässäni, ja kun laskin käteni hänen polvelleen, Anna huokaisi ja värähti, hänen jalkansa liikahtivat erilleen. Kuin yrittäen saada housujaan paremmin, hän liikahteli vieressäni sohvalla ja nosti sitten toisen jalkansa minun jalkojen päälle.

Katsoin Annaa silmiin, joissa oli kiiman hehku ja kietouduimme suutelemaan toisiamme, kielemme sulautuivat yhteen ja kuuma hengityksemme ympäröi meidät. Anna huohotti korvaani,'haluan sua, haluan tuntea samaa mistä sisko kertoo...', hymyilin ja mietin, että mitähän sitä tytöt ovat puhuneet. Kysyin, että mitä hän on kuullut ja Anna hieroi jo lantiotaan vasten reittäni ja kuiskaili käheällä äänellä, 'haluan orgasmeja, sellaisia pitkiä, sun kielellä tehtynä ja sitten sun kalusi mun pilluun, syvälle, pohjaan asti...' Olin vain odottanut tällaista ja käteni riisui Annan paidan, jonka alta paljastui pienet pyöreät rinnat mustien pitsiliivien verhoamina. Avatessani hänen housujensa nappia nuolin hänen vatsaansa, sitten housujen auettua nostin rintaliivejä saaden esiin hänen näpöttävät nänninsä, imeskelin niitä ja Anna riuhtoi housujaan pois.

Siinä hän makasi sohvalla, rinnat liikkuen kiimaisen hengityksen tahdissa, pienet mustat pitsipöksyt jalassaan, joiden haaroissa mahla kostutti häpyhuulia...

3

20209

  Vastaukset

  • ...oletko miettinyt, että vahvuutesi ovat muualla kuin kirjoittamisessa, kokeile ojankaivuuta. Senkin Sillanpää

  • Jatka, vaikuttaa hyvältä. Joku dorka jotain örisi tuossa jotain Taatasta. Oikein hyvältä vaikutti tuo teksti, ei kun jatkoa odotellen...

  • Joo, tunteella skrivattu! Jatka vaan samaan malliin!!!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   72
   1469