Perkeleen sonni

Sinkku 55

Olin paljon reissutöissä, ja vaimoni oli yksin kotona. Molemmat lapsemme olivat jo huuhdelleet kodin pölyt harteiltaan. Pyrin käymään kotona joka viikonloppu, mutta joskus sattui, että urakkaa jä viikonlopuksi ja töihin.
Näin oli arkoitus tänä viikonloppunakin tehdä, mutta teollisuushallin lattia oli kiuvunut nopeasti ja tehtyämme tasoitusta perjantaina pitkänpäivän saimme sen valmiiksi. Koska matkaa kotiin oli vain reilut parisataa kilometriä ajattelin lähteä paidan vaihdolle kotiin.

Vaimoni oli kertonut uudesta työkaveristaan Juhasta joka kuulemma oli hauska, avulias, komea ja tosi kohtelias. Olivat kuulemma käyneet yhdessä ruokailemassakin muutamana iltana.
No, ajoin puolenyön paikkeilla kotipihaan ja näin makuuhuoneestamme himmeän hehkun.
Arkaluontoinen vaimoni on jättänyt yövalon päälle, koska hänestä on turvallista nukkua yksin kun ei ole aivan pimeää. Avaan varovasti kotimme oven, etten herättäisi vaimoni. Riisun kengät ja päällysvaatteeni eteiseen jone jätän myös kassin. Mennessäni hiipien pesulle suihkuhuoneeseen sähpähdän. Makuuhuoneestamme kuuluu vaimoni huohotusta. Säikähdän jotain olevan hullusti, mutta sitten kuuleen myös sen tasaisen taonna joka syntyy yleesä naidessa.
Raotan varovasti makkarinovea ja kuinka vierasmies pamputti vaimoani kohtuullisella kullillaan takaapäin. Katselin hetken touhua, kunnes riisuin vyöni ja hiivin Rasputiinin taakse ja vetäisin vyö solkipäällä herraa perseelle. Huuto joka häneltä pääsi ei varmasti johtunut orgasmista. Herra pomppasi kalu laskevana vaimoni pakaroilta tuijottaen minnua kuin pässi uutta karsinaa.
- Mitä sonni, kysäisin
-Minä,me, Eeva ja minä siis työkavereita, siis ei mitään sen kummenpaa.
-Kuules työkaveri, nyt kerää kamasi ja hipsi helvettiin täältä,. Ja vosu tulee kettiöön ja miettii mitä ottaa mukaansa. Talo on minun ja omaisuus on hankittu ennen naimisiin menoa, joten yövy vielä tamä yö täällä mutta muuta aamulla vaikka herra Rasputiinin luokse mutta tässä huushollissa ei nai akaani muut minä.
Vaimoni yritti selitellä ja kuulemma Juhakin pitäisi viedä kotiinsa kun hänellä on pitkämatka. Soittakoon taksin tai kävelköön.
Pirtti tyhjäksi vieraista karjaisin kohottaen vyö lyöntiasento. Vieras läksi loput vaatteet kainalossa ulos ja hävsi syysyön pimeyteen. Vaimo läksi aamulla, lähettiin, en tiennyt minne. Mutta ei Rasputiinikaan saanut lasteni äidistä vaimoa, eikä vaimo minulta pennin jeesusta.
Elelen nyt yksin sinkkuna. Joskus kutsun jonkon hoidon kotiini ja olen helvetin tyytyväinen

13

17160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Annetaan iloa kaikil

      olet aika tosikko,.. ei kai se haittaa jos vaimos oli ilotellut toisen knassa,.. itehän rahan perässä huohotat,.. Eli luuletko että raha ja työ tuo tyydytystä,.. ? jos luulet niin niin et tiedä rakkaudesta yhtään mitään,.. Eikä toista hallitsemalla voi olla pitkiä tulevaisuuksia,..
      Koita ny mennä puhumaan vaimollesi,. ja pyydä anteeeksi käyttäytymisiä.- ei sinun ole ollut oikeus toimia noin,. koska itse laiminlöit velvolllisuutesi vaimoosi,.. sinun olisi pitänyt olla enempi kotona ja hoitaa sinulle kuuluvat hellyydet,.. nyt olet pudonnut tyhjyyteen,.. no omapa on asiasi,.. ehkä kukaan ei haluu sun naiseksi,..paitsi jos tarviivat rahaa niin maksusta,,..
      heh heh,.. taidfat olla maksu-sonni,..

    • seksitön 22 vuotta

      en ole ollut naisen kanssa yhdynnässä 22 vuoteen.En pääse kehuskelemaan seksielämälläni.Vuosia mittarissa on melkein 48 vuotta.Arvostan uskollisuutta,sillä olit avioliitossa tai et,niin kahden väliseen suhteeseen ei hetken himot saisi vaikuttaa.Elämää voi kitkuttaa monella tavalla,ehkä ei ole kiva sitten kiikkustuolissa tuumata seikkailuitaan,mutta meitähän on moneksi

    • kovanyrkki

      oikein ......äijä pääsi helpolla se olis pitäny hakata kunnolla......vanhanajan malliin

    • pikku

      Taas joku joka ei saa muijaansa pidettyä tyytyväisenä kuin rahalla ja luulee vielä pystyvän omistavansa toisen... ihan törkeen hyvä juttu kun muija pääsi eroon moisesta pikkuk****** luuserista! Kaikki naiset ja niinkuin miehetkin jotka eivät saa mitä tarvitsevat... rohkeesti vaan ottamaan mitä haluavat sitten toisaalta.

    • re-eemeli

      Oikea asenne aloittajalla. Petturit saa mennä. Se on kerrrasta poikki. Kaikista pahinta jos jää kotona rysän päältä kiinni :(

      Itse tosin olisin heittänyt naisenkin ulos.

    • Peter Pani

      Aika surkea jäljitelmä öö-luokan pornokertomuksesta.

    • Huoratpellolle

      Conffasin juttuja ja nyt en ole varma toimiiko netti? Kertoisiko joku minulle jos tämä viesti näkyy. Päivitäin sillävälin facebookin.

    • Paskanmarjat

      Molemmat olisivat saaneet läksiä ja nopeasti! Naisen olis pitänyt lopettaa suhde jos haluaa toista munaa! Perkele näitä nykypäivän huoria...

    • paheksuja

      kamalata.

    • novellikertomus
    • Äijä.com

      Jos olisit kunnon äijä niin olisit vaan odotellut että vieras tyhjää kassinsa vaimoos ja sit olisit itte laitellu jälkiliukkaille pokkana..sit oisitte ottanut Wiski paukut ja heittänyt femmat...

      Paska jätkä olet...

    • kerrankos elämässä

      Ihme porukkaa. Luetaan syrjähyppyjä ja sit ollaan tekosiveitä moraalipeukuttajia, jotka vielä hiukan ontuvat suvaitsemattomuudessa.

    • Ihanihanoikeintiet

      Hölmö luulit että nukkumassa. Nussimassa vaimos ol vieraan äijän kanssa. Menit ja annoit vyöllä pakaroille. Komensit kaikki mäkeen huusollista. Niine hyvineen menivät. Mitäs eukos ratsasti vieraan vehkeellä. Siitäs sai. Vyön solesta. Eukkokin sai passituksen mökistä pihalle siltä seisomalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe