asunnossa asuminen ilman sopimust

make88

miten pystyy asumaan asunnossa ku vuokrasopimus syyskuus purettu omistaja tulle ite joulukuussa asumaan. en oo löytäny kämppää miten voin estää ettei omistaja pääse sisään. haenko jonkun paperin käräjäoikeudesta ettei muuta asuntoa ole? auttakaa!

25

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      oletko itse aiheuttanut syyn vuokrasopimuksen purkamiselle?missä päin asut kun ei uutta asuntoa ole löytynyt.sulla on ollut monta kuukautta aikaa etsiä uusi asunto.

    • Toimintaa

      Kilautapa sossuun, sieltä löytyy jonkulainen murju alkuun... ja sitten alat etsimään ihan oikeasti sitä asuntoa. Ei se peukaloita pyörittämällä ja netissä ruikuttamalla löydy, sen eteen PITÄÄ ottaa itseään niskasta kiinni ja toimia!

      Vuokrasopimuksen purkaminen on perusteltua, jos/kun omistaja, tai omistajan perheenjäsen on itse tulossa asumaan asuntoon.

      Aamulla klo 8:00 känny kouraan ja soittelemaan!

      • 9+6

        Omistajan tai hänen perheenjäsenensä muutto asuntoon ei ole purku- vaan irtisanomisperuste. Tällöin pitää noudattaa lakisääteisiä irtisanomisaikoja. Jos et irtisanomisajan jälkeen lähde niin omistaja hakee käräjäoikeudesta häädön jonka vouti panee täytäntöön, tarvittaessa poliisin avustuksella.

        Vuokrasopimuksen purkuperusteita ovat muun muassa toistuvasti maksamattomat vuokrat tai muilli asukkaille aiheutettu häiriö joka jatkuu varoituksen jälkeenkin.


    • make88

      miten kauan tuossa häädössä menee miten pitkään voin vaan asua ennenkuin vouti on poliisien kans ovella? ei oo paljon menetettävää enää luottotiedot menny.

      • Ziisus...

        Et sitten vieläkään alkanut hommaamaan sitä uutta asuntoa? Mistä näitä oikein sikiää.....


    • ...

      make88 oot säälittävä tapaus.

    • helvatan helvata

      Ei oo menetettävää kun luottotiedot on mennyt? No onko helppoa etsiä uusi asunto kun ei ole luottotietoja? Pystytkö asumaan rappukäytävissä kun mitään menetettäväähän ei siis ole? Onko millään mitään väliä ja miksi siis sinun pitäisi saada asua missään asunnossa tuolla asenteella?
      Pitäisikö minun ostaa sinulle asunto? Haluaisitko myös asua siinä ilmaiseksi? Olenko sinun isäsi ja äitisi?

      Jos ei ole mitään menetettävää niin lähde menemään, mitä siellä vingut ja itket? Itse olet raha-asiasi sössinyt. Meidänkö pitää sulle asunto hankkia kun olet niin kakara?

    • luihu10

      Jos nyt make88 kertoisit onko se vuorkasopimus purettu vai irtisanottu ja minkä vuokranantaja on laittanut perusteeksi.

    • make88

      purettu tulee ite asumaan.

      • ...

        Vuokrasuhteen purkaminen tarkoittaa sitä, että vuokrasuhde päättyy välittömästi ilman irtisanomisaikaa.että näin.


    • luihu10

      koska vuokranantaja on purkanut sopimuksen

    • luihu10

      Siis milloin vuokranantaja on toimittanut sinulle purkuilmoituksen ja miten?

    • make88

      paperissa lukee vuokrasopimuksen irti sanominen ja joulukuun alussa tulee 3kk aikaa siintä. vaati nimen silloin paperiin.

      • Kohta olet kadulla

        No sitten sulla on aikaa etsiä itselles uus kämppä joulukuun ekaan päivään mennessä, muuten joudut kadulle.... TOIMI NYT HYVÄ MIES, ei tuo sun tilanne täällä kirjottelemalla kummene. Tänäänkin oli arkipäivä, virka-aika klo 8-16 ja siinä meni 8 tuntia arvokasta asunnonhankkimisaikaa harakoille....

        TOIMINTAA KITINÄN SIJAAN!


    • luihu10

      Onko vuokrasopimuksesi määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva ja milloin sopimuksesi on alkanut?

    • make88

      toistaiseksi voimassa oleva ja maaliskuussa alkoi

    • minä minä

      Onhan sekin aika kornia, että asunnon omistaja joutuisi muuttamaan kadulle, koska vuokralainen ei osaa etsiä uutta asuntoa monen kuukauden aikana.

      Ok-talo on siitä hyvä, että voin laittaa vedet poikki jos vuokralainen ei muuten älyä lähteä. En tilaa enää öljyä niin talo myös kylmenee.

      Vuokranantaja ei ole sossu. Ehkä on tullut ero, ehkä on menettänyt työn ja joutuu muuttamaan takaisin vuokralla olleeseen asuntoon.

    • ...

      make88 miten sä edes sait ton kämpän kun nyt jo joudut pihalle sieltä?

    • ihmeiden tekijä

      Tällaiset aloitukset laittaa miettimään, että kannattaako vuokrata omaa asuntoaan missään tilanteessa. Ehkä onkin parempi pitää kämppä tyhjillään ja maksaa edelleen itse kaikki kulut mitä asunnossa on.

      Eli kiittäkää kunnon vuokralaiset näitä kuspäitä jos ei ihan tuosta vaan löydy vuokra-asuntoa.

    • luihu10

      Ei taida löytyä irtisanomisilmoituksesta mitään mikä tekisi sen pätemättömäksi?
      Onko siinä myös mainittu se irtisanomisen syy?

    • lasku kantamisesta

      Luehan aloitus uudestaan. Omistaja muuttaa itse asuntoon joulukuussa.

      Itse menisin tosiaan juuri sinä päivänä mikä on oikea muuttopäivä ja lukon vaihto välittömästi. Vuokralaisen kamat pihalle.

      • Luoja armahda

        Juurikin näin! Jos tuo aivoton vuokralainen ei tajua pakata kamppeitaan ja häipyä, niin sillon viimeistään lähtee ja lasku perään. Mistä hitosta näitä oikein sikiää, kuvitellaan että voidaan tuosta vaan jatkaa asumista, vaikka vuokrasoppari on irtisanottu ja uus asukas on jo tulossa... ei evääkään väräytetä uuden kämpän etsimisen suhteen, vaan pyöritellään peukaloita ja ihmetellään, että millähän verukkeella tässä nyt sitten vois vielä asua, vaikka ei ole enää edes voimassaolevaa sopparia.... EN TODELLAKAAN IHMETTELE, ETTÄ "IHMEIDEN TEKIJÄ" TUOLLA YLEMPÄNÄ AIKOO JÄTTÄÄ KÄMPPÄNSÄ VUOKRAAMATTA MYÖS JATKOSSA. Niin jättäisin minäkin... ei vois vähempää kiinnostaa alkaa roudaamaan kenenkään törkyvuoria pihalle omasta kämpästäni, että pääsen itse siihen asumaan, kun joku s**tanan aivoton luuseri ei taaskaan ole tajunnut tosielämän realiteetteja!


    • vilpuriew

      Jos mitään muuta paikkaa ei ole eikä enää mitään menetettävää niin aloittaja voi hakea muuttopäivän siirtoa. Täti oikeusaputoimistossa kyllä neuvoo että kannattaako. Tai hänen pitää siis hakea sekä irtisanomisen julistamista tehottomaksi sekä muuttopäivän siirtoa mutta kyllä ne siellä oikeusaputoimistossa tietää. Vaikkei muuttopäivää saisikaan siirrettyä niin kyllä siinä aina aikaa kuluu ja kevät koittaa taas pian.

      • ...

        Päivää ei voi siirtää, jos siitä aiheutuu vuokranantajalle huomattavaa haittaa tai vahinkoa. Haittaa voi aiheutua esimerkiksi siitä, että omistaja ei pääse itse muuttamaan huoneistoon.eli muuttopäivää ei voi ko. tapauksessa siirtää.


    • Voiko tää olla totta

      SOITA NY VIIMEINKI SINNE SOSSUUN!!! Kyllä ne sieltä kämpän järkkää, mutta sen verran sulla pitää olla omatoimisuutta, että edes soitat sinne...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe