Windows on iso ongelma Suomessa

ongelmia pukkaa

6

<50

  Vastaukset

  • Windows XP:n käyttäminen pitäisi kieltää lailla siitä päivästä alkaen kun Microsoft vetää siltä lopullisesti hengityskoneen irti. On valtava riski käyttää käyttöjärjestelmää, joka muuttuu rikollisten maalitauluksi välittömästi kun päivityksiä ja paikkauksia ei enää tuoteta.

   Ylipäätään Windowsin käyttäminen Suomessa pitäisi kieltää lailla, sen osoittaa jo ulkoministeriöön kohdistunut windows-vakoilukin.

  • "Selvitykseen haastatelluista organisaatioista 80 prosenttia kertoi, että Windows 7 tulee olemaan heillä yleisin käyttöjärjestelmä tammikuussa 2014."

   Firmoissa sentään ymmärretään toimivan päälle: järkevästi kieltäytyivät linux-tubuttimista.

   • Siksi myös ongelmat pysyvät 80 prosentin tasolla.


   • Tuossa haastateltiin siis ainoastaan firmoja joissa on Windows muutenkin käytössä. Työelämässä yleisin käyttöjärjestelmä on Linux, eritoten Red Hat. Meilläkin töissä koko varastoa ohjataan ja hallitaan Linuxilla. Ei puhettakaan, että firmassa olisi käytössä mitään windowsia, edes toimistopuolella koska kaikki käyttävät samaa Linuxin päälle rakennettua softaa.


   • Tubutin-trollin kirjoitus meni ylläpitoon ilmoitettuna asiattomana kirjoituksena ja laittomana mainostamisena. Microsoftin tuotteiden suoramainostus palstalla on kiellettyä.


   • ylläpidolle meni kirjoitti:

    Tubutin-trollin kirjoitus meni ylläpitoon ilmoitettuna asiattomana kirjoituksena ja laittomana mainostamisena. Microsoftin tuotteiden suoramainostus palstalla on kiellettyä.

    wiettäkäämme minuutin hiljainen hetki windowsin muistoksi


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   193
   6814
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   5216
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3827
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3110