Toscana kesäkuussa 2014

signora

Ensi kesäkuussa viikoksi Toscanaan 3 henkilöä. Auto käytössä. Tarkoitus käydä mm. viinitiloilla. Majoitus ei missään nimessä hotellissa, vaan majatalot, viinitilat ym. ym. mahdolliset. Kokeneet Toscanan matkaajat, voitteko antaa vinkkejä majoituksista, viinitiloista ja kaikesta muusta, mikä kannattaa ottaa huomioon.

7

628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gaiaMaia

      gaiatravels.com

    • Olly

      Toscana on aika iso, Firenze, Siena, Lucca, Pisa, kukkulakaupungit, viinitarhat.......

      Itse vuokraisin talon jostain tien 222 (Siena - Toscana, menee läpi Chiantin alueen) läheltä viikoksi, ja käyttäisin sitä tukikohtana. (Vaikka jotain tällaista..)
      http://www.homelidays.co.uk/colle-di-val-d-elsa/house-villa-185023en1.htm

      Älkää tehkö kauhean tiukkoja aikatauluja ja joka päivä paikasta toiseen majoitusta, kyllä Toscanassa viihtyy ihan ilman kiirettäkin :D

    • colledivaldelsa

      Hei! Kaksi kertaa olemme vaimoni kanssa viikon autolla kiertäneet Toscanaa. Nähtävää on paljon. Majoitus booking.comin kautta etukäteen joka yö eri paikoissa.
      Majoituksen edellytys oli yksityinen pysäköinti hotellin pihassa tai hallissa. Jos pitää valita mieluummin Siena kuin Firenze. Colle di val D´elsa oli myös mukava pieni kaupunki ja lähellä San Gimignanoa, jos haluaa siellä käydä. Erikoinenhan se on, mutta myös turisteja on. Kesäkuu ei ole onneksi pahinta aikaa.
      Silloin kun on tarkotus siirtyä nopeasti, käyttäkää moottoriteitä vaikka ne maksaa. Jos lennätte Bolognaan, niin motaria Firenzeen asti. Lucca ja Volterra ovat miellyttäviä paikkoja, Pisassa voi käydä toteamassa, että kyllä se torni vinossa on, 20minuuttia riittää siihen. Cortona on myöskin upea, samoin maisemat Sienasta etelään. Siinä jo kahdeksi viikoksi ohjelmaa. Itsellä suunnitelmat lähteä Marcheen..

    • fan italiano

      Suosittelen myös ihastuttavaa Sienaa tukikohdaksi, josta surffailla ympäriinsä, niin etelään Montepulcianon suuntaan kuin Volterraan tai Chiantin alueelle. Kesällä moni majapaikka ei kelpuuta vain yhden yön yöpymistä, jos varaa suoraan, mutta booking.comin kautta se onnistuu. Tosin jos yöpyy pidempään samassa, toimii 5 yötä 4 hinnalla -systeemi. Itse tykkäsimme kovasti Podere Il Perosta Sienan liepeillä.

      Marcheen menijälle suosittelen niin Assisia kuin Gubbiotakin Urbinoa unohtamatta, majapaikaksi vaikka Agriturismo Poggio Duca San Marinon kupeessa.

    • Toscanafani

      Viime kesäkuussa Tocanan reissulla yövymme Agiturismo Fattoria Saint`Appianossa Barderino val d Elsassa, pieni kaupunki Firenzen lähellä. Paikka oli todella viehättävä jos tykkää olla rauhallisessa maalaisympäristössä. Kahden makuuhuoneen huoneisto isolla terassilla ja iso uima-allas käytössä maksoi vain 250 euroa kolme vuorokautta viinitilan omilta sivuilta varattuna http://www.santappiano.it/ita/index.php. Pääsimme myös maistelemaan tilan viinejä. Muutaman sadanmetrin päässä tilalta on viehättävä ravintola jossa oli todella hyvä ruoka ja palvelu.Suosittelen lämpimästi!

    • Liisalotta

      Varatkaa asunto esim. Chiantin alueelta koko ajaksi ja retkeiltää sieltä käsin ympäri toskanaa. Esim. www.to-tuscany.co.uk

    • toscanisti

      Moi! Ihan paras majoitus www.rentavista.fi/ab2034.htm Sienan kupeessa. Oltiin viime kesänä ja mahtava paikka näkymineen. Voi tehdä oman aamiaisen keittiössä ja tuoreet sämpylät tuotiin aamulla niin halutessaan. Suosittelen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe