Ash & Serena

PT.

Mitä mieltä olette Ashin ja Serenan välisestä suhteesta?

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20130919204825/pokemon/images/4/4f/Xy-anime-poster.jpg
Tuossa kuvassa näkyy varsin selvästi, että Serena punastelee katsellessaan Ashia.

Romantiikkaa Ashin kohdalla ei ole juurikaan sarjassa ollut tähän mennessä. Brock on toki ehdotellut treffejä lukuisille vastaan tulleille naisille, mutta nuo tilanteet ovat kuitenkin olleet enemmänkin hauskoja kuin vakavia. Lisäksi ei tietenkään sovi unohtaa Mistyn ja Ashin yhteistä taivalta.

Itse haluaisin ehdottomasti nähdä Ashin ja Serenan suhteen kehittyvän kunnolla. Ash voisi ainakin esimerkiksi pelastaa Serenan vaarantaen samalla oman henkensä. (Vastaava tilannehan tapahtui jo Sinnohissa, kun sankarimme olivat leirikoulussa.)

Sana on vapaa.

18

498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sen ainakin tiiän, että ne on lapsuuden ystäviä. En ainakaan usko, että Ash tulisi romanssia kenenkään tytön kanssa. Ainoastaan olen Ashin kerran nähnyt ihastelevan yhden tytön ulkonäköä ekalla kaudella jaksossa ei oppi ojaa kaada. Sen kummemmin ei ole Ashillä ollu kiinnostusta tyttöjä kohtaan.

      On tietenkiin ollut Ashiin ihastuneita, kuten Melody, Macy, Serena ja Angie.

      • PT.

        "En ainakaan usko, että Ash tulisi romanssia kenenkään tytön kanssa"

        Pahoin pelkään, että olet oikeassa. Jaksan kuitenkin toivoa, että kävisi toisin.

        Huomennahan taas Japanissa esitetään uusi jakso, joten saa nähdä miten käy.


    • S_lalala

      Tässä yksi AmourShippaaja! Kiva törmätä vaihteeksi suomalaisiin, jotka ovat kiinnostuneet tästä parista! :)

      Vaikka tähän mennessä Serenan kiinnostus Ashia kohtaan vaikuttaa melko yksipuoliselta, jaksan toivoa että myös Ashin puolelta saadaan vinkkejä kiinnostuksesta - siitäkin huolimatta että hän on ollut immuuni rakkaudelle... Mun mielestä tällä parilla on todella hyvät mahdollisuudet hyvään suhteeseen, koska ovat tunteneet jo lapsuudessa matkustavat vielä yhdessä. Ottaen vielä huomioon kuinka paljon sarjan tekijät ovat hypettäneet näitä kahta katsojille trailereiden ja tuon julisteen kautta. Ei ihme että tällä parilla on jo paljon faneja...

      Innolla odottelen mitä tästä tulee! Muistaakohan Ash Serenan? :o

      • PT.

        "Muistaakohan Ash Serenan?"
        Veikkaan, että Ash on aluksi hieman hämmentyneen näköinen. Sitten näytetään kuitenkin jokin takauma, jonka jälkeen Ashin ilme kirkastuu ja hän muistaa Serenan. Tämä on siis vain puhdas arvaus.

        "Ottaen vielä huomioon kuinka paljon sarjan tekijät ovat hypettäneet näitä kahta katsojille trailereiden ja tuon julisteen kautta"
        Niinpä.
        Tuntuisi jotenkin katsojien hämäämiseltä, jos kaiken tämän jälkeen Ashin ja Serenan suhde jäisi vain toispuoliseksi ihastumiseksi.


      • S_lalala
        PT. kirjoitti:

        "Muistaakohan Ash Serenan?"
        Veikkaan, että Ash on aluksi hieman hämmentyneen näköinen. Sitten näytetään kuitenkin jokin takauma, jonka jälkeen Ashin ilme kirkastuu ja hän muistaa Serenan. Tämä on siis vain puhdas arvaus.

        "Ottaen vielä huomioon kuinka paljon sarjan tekijät ovat hypettäneet näitä kahta katsojille trailereiden ja tuon julisteen kautta"
        Niinpä.
        Tuntuisi jotenkin katsojien hämäämiseltä, jos kaiken tämän jälkeen Ashin ja Serenan suhde jäisi vain toispuoliseksi ihastumiseksi.

        "Veikkaan, että Ash on aluksi hieman hämmentyneen näköinen. Sitten näytetään kuitenkin jokin takauma, jonka jälkeen Ashin ilme kirkastuu ja hän muistaa Serenan. Tämä on siis vain puhdas arvaus."

        Noin siinä saattaa ihan hyvin käydä. Mitenköhän pitkälle Ashin muistamista venytetään? Noh, toivottavasti (ja aika todennäköisesti) hän sentään muistaa Serenan - tapahtui se sitten pian tai kauden lopussa. :)


        "Tuntuisi jotenkin katsojien hämäämiseltä, jos kaiken tämän jälkeen Ashin ja Serenan suhde jäisi vain toispuoliseksi ihastumiseksi."

        Jep! Jos näin kävisi, se olisi aika paha huijaus ja ehkäpä jopa riski sarjan kannalta. Niin moni on innostunut XY-kaudesta juuri SatoSeren takia...


    • mewtwo9000

      Hmm ite en usko enkä nää järkeä ja yhteneväisyyttä mahdollisuutta oikeeta potenttiaalia tässä pokemon animen ajatuksessa amourshipping ash ja serena parina romanttisesti aika yksipuolista mielestäni toi serenan ja ashi välinen juttu oli serena on toki ihastunut ashii mutta ash ei näytä samalla tavalla olevan ihastunut serenaan mielestäni jos vähääkää alkaa sitä vertailee vaikkapa ash ja misty /ash ja may / ash ja dawn välisiin ystävyys suhteisiin romanttinen potenttiaali mahdollisuus heidän kaikkien välil oli ja on paljon isompi kuin ash ja serenan välillä ash ketchum haluu ja tarvii rinnalleen itsensä kaltaisen kyvykkään karismaattisen innokkaan pokemon trainer/cordinator tytön romanttisessa rakkaudessaki jota esim may tai dawn juuri on ashin kanssa niin paljon enemmän yhteistä heillä on persoonassa ja intohimossa pokemoniem koulutuksen haasteissa ja unelmissa ja niin monissa muissaki asioissa may tai dawn tai misty olisi niin paljon parempi tyttö ashile tyttöystäväksi kuin joku serena tyylii sori nyt vaan mut mielestäni amourshipping ajatus pokemonis haisee/kusee pahasti ei ole serena kyl yhtään ashi tyyppiä tyttöystäväksi toisin kun misty tai may tai dawn todellakin olisi ne pokemon fanit jotka on nähneet pokemon original generation ja advance generation ja pearl generation animet kaikki ja ne leffat päälle tietää että ashile löytyy todellakin paljon parempiaki tyttöystävä ehdokkaita kuin tyylii tämä serena on noh jokainen pokemon fani digailkoon vapaasti mitä tahansa pokemon anime shipping ajatusta ashile itse en kyl usko ja näe mitää mahdollisuuksia amourshipping ash ja serena ideassa itselläni on pokeshipping ja advancedshippin ja pearlshipping ideat joissa näen oikeeta potenttiaalia toimivaa romanttisessa mielessä mutta juuh se niistä

    • mewtwo9000

      Intohimossa pokemonien siis advanced generation siis korjaan =D lol

    • Pikachu

      Nääh =/! en tykkää yhtään itse pokemon fanina ajatuksesta parittaa ashia ja serenaa pariksi en usko että ash olisi ollenkaan aidosti onnellinen serenan kanssa minun mielestäni heidän välisessä ystävyydessään ei ole sellaista vahvaa molemminpuolista kemiaa ja kiintymystä joka viittaisi vahvaan molemmin puoliseen romanttiseen mahdollisuuteen heidän välisessä ystävyydessään serena toki kokee ashia kohtaan hyvin voimakasta romanttista kiintymystä se on päivän selvää mutta vain yksipuolisesti pelkästään serenan puolelta kun taas ashi suunnalta ei ole nähtävissä ja havaittavissa mitään tän tyyppisiä tunteiden merkkejä serenaa kohtaan millään syvemällä kiintymyksen tasolla ash pitää serenaa enemmän vain pelkästään hyvänä ystävänään he ovat vaan liijan erillaisia toisilleen olemaan joku pari itse olen vahvasti advanceshippaaja ja pokeshippaaja eli ash ja may tai ash ja misty on tarkoitetut toisilleen ystävyyttä syvempään suhteeseen eli pariksi minun mielestäni jompi kumpi pitäis parittaa pokemon animessa heistä ashi kanssa suurempaan ja syvempään ja vahvempaa ja läheisempään romanttiseen rakkaus suhteeseen aitoa kiintymystä ja luottoa ash ja may tai ash ja misty heidän välisis ystävyys suhteissaan osoittavat monin tavoin toisiansa kohtaan niin selkeesti ja vahvasti myös siinä romanttisessa rakkaus pariutumis mahdollisuus mielessäkin may tai misty serenan sijasta pitää parittaa ashile ehdottomasti Pokemon AdvanceShipping ja PokeShipping forever and always =D =) https://www.youtube.com/watch?v=fnlgn1rj3ms Satoshi & Haruka「Moments Like This」Advanceshipping https://www.youtube.com/watch?v=ufByYfdFkeE Ash & May - Best Friends https://www.youtube.com/watch?v=26mrFcB73CA Advanceshipping {My Own Way} Reunion https://www.youtube.com/watch?v=zoL5i03tENs Ash and Misty - "True Love

    • Serena

      haluaisin oikeesti tietää mitä pokemon xyn alussa tapahtuu tai kausi 17:lla

    • Anonyymi

      Kaikki ash ketchumin naispuoliset läheiset ystävät/entisen matkakumppanit ovat osoittaneet tavalla ja toisella syviä vahvoja tunteita ja kiintymystä häntä kohtaan misty ja may ja dawn ja serena kaikki he arvostavat ja tykkäävät selvästi ashista paljon jos ash osoittaisi yllättäen romanttista kiinnostusta/kiintymystä tyttöihin/yhteenkään näistä naispuolisista hyvistä ystävistään niin siitä seuraisi kova kissa tappelu/kilpailu et kuka sen ashin saa itselleen heistä se on varmaa =D vaikka ehkä serena osoitti klassisesti suorimmin/tyypillisimmin romanttisen syvän kiintymyksensä ashia kohtaan niin ei ole todellakaan serena ainoa jolle ash on tärkeä ja rakas tytöistä myös may ja dawn ja misty tuntee aivan yhtä voimakasta kiintymystä ashiin hän on myös aivan yhtä merkittävä ja rakas heille älkääpä siis unohtako heitä serena voisi joutua kyllä aika kovaan kissa tappeluun/sotaan mistyn ja mayn ja dawnin kanssa jos ash alkaisi ymmärtää ja osoittaa romanttisen rakkauden elkeitä millään tavalla vähääkään mistyn ja ashin historia ja ystävyys suhde/side on hyvin merkittävä ja syvä ja vahva samoten ashin ja mayn ja samoten ashin ja dawnin kans kuka vaan heistä haluaisi olla ashin rinnalla kumppani sen on selvää ja varmaa serena ei ole ainoa todellakaan eikä viimeinenkään tytöistä ashin ystävissä jolla muodostuu ashia kohtaan voimakkaat syvät ja vahvat tunteet ja kiintymys tässä koko häneen sijoittuvassa pokemon animessa mutta ash ei ole ikinä koskaan osoittanut yhteenkään tyttöön rakkaudellista kiintymystä ja tunteita koko pokemon animensa ajan joten eipä mitään tollaisia tule tapahtumaan välttämättä ashille he kaikki ovat vain parhaimpia ystäviä ja hän arvostaa heitä kaikkia aivan yhtä paljon eikä ash haluaisi loukata ikinä heistä yhdenkään ystävyyttä suurempia tunteita häntä kohtaan joten serenakin tulee jäämään hänelle hyväksi ystäväksi vaan ei muuta joten asia jää siihen ja ehkä parempi niin ystävyys ja sen säilyminen on ashille aina romantiikkaa tärkeempää pokemoniensa lisäksi jos ash kasvaisi aikuiseksi joskus pokemon animessa kuvitellaan näin ja ymmärtäisi tiedostaisi romanttisen rakkauden käsitteen/asian niin hän perustaisi toden näköisesti haaremin romanttisena suhde muotona kaikkiin läheisiin naispuolisiin ystäviinsä mistyyn ja mayhin ja dawniin ja serenaan ainakin he kaikki rakastaa ashia aivan yhtä paljon joten olisi väärin ja täysin ashi luonteen vastaista jos joku heistä menettäisi läheisen ystävyytensä häneen sen takia ettei kaikki voi olla onnellisia yhdessä hänenkaa yhtä aikaa =D ash ei voi olla vaan yhden tytön omistama pokemon animes ikinä jos hän joskus kasvaa aikuseks hahmona se on varmaa =D heh mut eipä siinä tollasta kelaa multa tähän pokemon anime aiheeseen liittyen =) =P terveisin pitkän linjan pokemon fani jo vuodesta 1997 asti =)

      • Anonyymi

        Entiset siis*


      • Anonyymi

        se on selvää* siis


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://m.youtube.com/watch?v=QEnVZ2Ukk5U&pp=ygUVYXNoIGFuZCBtYXkgdHJ1ZSBsb3Zl Ash and may have a genuine true love between them of which may is hiding it because ash is so often ignorant of love unlike may not everyone can see how happy ash and may always make each other and how ash always supports and protects may all the entire pokemon advance generation anime those who have seen it know this advanceshipping now and forever😀😃🙂👍👌

    • Anonyymi

      https://m.youtube.com/watch?v=QEnVZ2Ukk5U&pp=ygUVYXNoIGFuZCBtYXkgdHJ1ZSBsb3Zl Ash and may have a genuine true love between them of which may is hiding it because ash is so often ignorant of love unlike may not everyone can see how happy ash and may always make each other and how ash always supports and protects may all the entire pokemon advance generation anime those who have seen it know this advanceshipping now and forever😀😃🙂👍👌

    • Anonyymi

      https://m.youtube.com/watch?v=3lg7mK4ykhk&pp=ygUVYWR2YW5jZXNoaXBwaW5nIGNydXNo Aww!!😃🙂 ash&may are so cute sweet and perfect couple in all pokemon anime&manga they belong to each other in love as a pokemon fan myself i believe so and i always believed i always supported and believed in ash&may couple/love relationship idea drew never deserves may she is just a green haired jerk player unlike ash definitely deserves her ash has always supported and helped and protected may for completely selfless reasons ash is her hero and protector and the love of her life ash has always made may happy and may's parents norman&caroline and may's brother max have always liked ash and supported/believed in him and may to a deep/strong relationship and friendship and possible love just waiting to happen advanceshipping now and always and forever😀😃🙂👍👌

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3035
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2132
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1953
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1237
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe