Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Windows xp asennus ei onnistu

liikajalka

Yritin tässä asentaa win 7 ultimaten tilalle win xp home edition käyttiksen koska ram muistin määrä.. Kerätään tietoja onnistuu, dynaaminen päivitys onnistuu, valmistellaan asennusta onnistuu, mutta asennetaan windowsin kohdalla tulee vakava virhe. Asennusta ei voi jatkaa havaitun virheen takia. Jotakin WIndowsin jatkamiseen tarvitttavaa osaa ei voitu asentaa. KÄYTTÖ ESTETTY?? valitse tästä OK nähdäksesi Asennuksen lokitiedoston. Osaisko joku auttaa että miten saan ton windowsin asennettua? ja win xp home edition on tämän koneen alkuperäis windows versio. 7 asennettu koska haluttiin tästä nopeampi mikä ei oikeen toiminu koska win7 tarvii liikaa ram muistia joten yritin asentaa xp uudelleen. Niin että osaisiko joku auttaa?:)

7

237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erkki

      Winxp:tä ei voi asentaa koska se on paska käyttis, vaihda ubuntuun. Toimii huonommallakin koneella.

    • kasaa itse PC

      Vastaava onistui kun poltin dvd; FreeDos ohjelman jolla sain PC;n pelkäksi raudaksi,XP asentu mukisematta,ajurit löyty koneelle läppärin valmistajan sivulta.Välttänättömät servis pac2-3 päivitys oli microsoft "piilottanut" omille sivuille,muttalöytyy kun hoksaa etsiä.Aluksi sammutus jäi päivitys ohjelma (päivitää sata kautta jotain elä sammuta itse)

    • e7fyuignok

      Turhaan asennat XP:tä, kun ensi huhtikuussa sen tuki loppuu kokonaan ja sen jälkeen sillä ei ole nettiin asiaa. Hommaa mieluummin lisää muistia siihen koneeseen.

      • jurpo vaan

        Ei ole nettiin asiaa ??? Mitenkäs 98 pääsee nettiin ja huom! turvallisesti. ainakin mulla 98 toimii tossa toises konees ongelmitta. Mikä tekee xp:stä toisenlaisen jolla ei muka pitäs enää mennä nettiin.


      • hjkfsd hjkfsd
        jurpo vaan kirjoitti:

        Ei ole nettiin asiaa ??? Mitenkäs 98 pääsee nettiin ja huom! turvallisesti. ainakin mulla 98 toimii tossa toises konees ongelmitta. Mikä tekee xp:stä toisenlaisen jolla ei muka pitäs enää mennä nettiin.

        Nettiin pääsee, mutta sinne ei kannata mennä. Millään XP:tä vanhemmalla ei kannattaisi olla netissä, ja huhtikuun alun jälkeen ei myöskään XP:llä. Noin vanhoihin käyttöjärjestelmiin ei julkaista enää tietoturvapäivityksiä, eli kaikki korjaamatta jääneet tietoturva-aukot saavat vuotaa vapaasti. Mitkä selaimet edes toimivat Win98:lla? IE6 ja joku muinainen versio Firefoxista kai. Ties miten monta tietoturvareikää niissäkin on ja tukea uusille web-tekniikoille tuskin löytyy.

        Jos kone ei jaksa pyörittää XP:tä uudempaa Windowsia, niin sitten opetellaan Linuxin käyttö tai ostetaan uusi kone. Kaikki muu on pelkkää ongelmien kerjäämistä ja vastuutonta nettikäytöstä.


    • nimmimergi

      sikäli mikäli oikein muistan, niin formatoi se seiskan kovo ennen kuin käyt asentelemaan xp:tä. (katsele onko xp:lle ajurituet rautaan, tahi hanki lisää muistia)

      xp rullaa vanhoilla koneilla hemmetin paljon kivemmin kuin mikään graafinen linux. tietomaturva sitten toinen asia. lataa XPY löytynee tuolla haulla.

      sitten kaikki suhteellisen hyvin, kuhan muistat vittuilla kaikille jokaisella keskustelupalstalla ja käyttää javaa internetwexploreria. ;)

      • Täysin väärin. XP:n asennuksen yhteydessä voi formatoida kovon, ajurituet aivan varmasti on, muistin lisääminen ei liity tähän mitenkään.

        Paskapuhetta, että XP rullais paremmin millään koneella kuin graafinen Linux.

        Jaha, nyt vasta viimesen lauseen lukaistua tajusin, että sarkasmia koko viesti.. :D
        Jääköön pätemiseni silti voimaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe