Ainakin 11 kohteeseen ensi kesää

MiccoK

Ryanairin ensi kesäkauden lentojen myynti näyttää käynnistyneen. Hienoa, että lennot kaikkiin kohteisiin jatkuvat myös ensi kesäkaudella. Tampereelta pääsee siis Lontooseen, Budapestiin, Frankfurt-Hahniin, Bremeniin, Barcelonaan, Malagaan, Alicanteen, Milanoon, Kaunasiin ja Palma de Mallorcalle. Lappeenrannasta pääsee Düsseldrfiin, Milanoon ja Barcelonaan.

Toivottavasti ensi kesäksi tulisi myös joitakin uusia kohteita pitkähkön tauon jälkeen. Oma suosikkini olisi Rooma, Pariisi ja Berliini. kakso jälkimmäistä ovat tosin epätodennäköisiä, koska ne eivät ole Ryanain hubeja.

10

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RYR

      Pohjoismaiden asukkaille tärkeitä ovat eteläiset, mm. Välimeren kohteet. Ryanair puolestaan ei pidä pitkistä lennoista, joista mm. henkilökunta- ja polttoainekustannukset lisääntyy. Ryanairin strategit saisivat katsoa omalle reittikartalle ja laskea, mitkä välimeren kohteet ovat Suomea lähimpänä kuin esim. Espanjan Malaga tai Alicante. Niistä mieleen tulee esim. Malta, Chania tai Paphos, Ryanairin baseja kaikki.

    • Love Ryanair

      Pariisin lentoja odotan innolla, olen heti lähdössä kun tampereelta Ryanair sinne vaan joskus lähtisi :) En käsitä miksei Paris ole listalla?

      • talvisalo

        Liian keskeinen paikka. Ryanairin politiikan mukaista on lentää syrjäisemmille seuduille. Epäilenpä että vaikkapa Peräseinäjoki on ennen Pariisia Ryanairin kohteena.


      • Häh?

        Minä taas en käsitä miksi sinne mihin haluaa ei voi mennä jollakin muulla firmalla, jos yhdellä ei pääse?


      • 7+2

        Ilmoittivat tänään pääkasvualueikseen seuraavat:

        "High cost competitor airlines are continuing to cut capacity in major markets such as France, Germany, Poland, Spain and Italy and this continues to create growth opportunities for Ryanair."


      • high cost
        7+2 kirjoitti:

        Ilmoittivat tänään pääkasvualueikseen seuraavat:

        "High cost competitor airlines are continuing to cut capacity in major markets such as France, Germany, Poland, Spain and Italy and this continues to create growth opportunities for Ryanair."

        Well, you have a high cost competitor in Finland as well. However, you don't have truely competitive air space there (high fees) and you don't have any low-cost terminal in Helsinki


    • 2+8

      Finavialla olisi itse asiassa aika hyvä mahdollisuus rakentaa laajennuksen yhteydessä halpaterminaali myös Helsinki-Vantaalle, mutta remontti tehdään todennäköisesti tukemaan Finnairin visiota, joten tuskin noin tapahtuu.

      • dsgvfsdvhdsf

        Sinulla olisi itse asiassa hyvä mahdollisuus perustaa yksityinen lentokenttä ja terminaali mihin haluat ja alkaa tehdä bisnestä Ryanairin kanssa.


    • palmaslasse

      Toivottavasti Ryanair avaa Tampereelta reitit kanarialle ensi talvena. Norwegian jyllää näillä reiteillä, luulisi Ryanairin saavan hiljaisen talvisesongin koneille kannattavaa käyttöä.

    • RYR

      On kuulemma tulossa uusi base / tukikohta, josta teoreettisesti olisi melko lyhyt lento eteläkohteesta Suomeen. Tämä olisi kuulemma Thessaloniki (Pohjois-Kreikka). Noh, olisi kylläkin. Veikkaan kuitenkin, etteivät he sitä keksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe