20 vuotta ja heikko erektio

Nuori poika

Pyydän että vastaisitte ja antaisitte vinkkejä. Olen siis vasta 20-vuotias mies. Erektioni on hyvin, hyvin heikko. Kunnon erektio on hyvin vaikea saada. Käytännössä erektioni on usein sellainen normaalisti puoli kova. Yhdyntä tuskin onnistuu. En ole edes vähään aikaan yrittänyt, koska hävettää niin. En kehtaa sanoa naiselle että sori, mutta nyt ei seiso.

Jos taas onnistun kunnon erektion saamaan niin se pehmenee todella nopeasti. Onko kenelläkään vinkkejä?

7

558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • u5yt3r

      Onko erektio heikko myös itsetyydytyksessä? Jos ei, ongelma lienee henkinen.

    • Nuori poika

      Kyllä on!

      • u5yt3r

        Sit kannattaa mennä psykologin sijasta lääkärille.


    • jotaintietoa

      Oireet viittaa lääkärikäyntiin ja mene mieluiten urologille, tai "miesten ongelmiin" erikoistuneelle lääkärille. Mitään hävettävää ei ole lääkärille menossa, usko pois, et ole yksin oireittesi kanssa.

      99% varmuudella saat jämäkän erektion lääkehoidolla, mutta ikäsi perusteeella kannattaa ehdottomasti selvittää verikokeilla muutama juttu. paljon puhuttu testo ei ole se ainoa asia joka voi viedä erektiokyvyn...

      • Viitearvot

        Ainoa mitä multa on useiden turhien reissujen jälkeen viimein "säälistä testattu" on S-Testo ja koska se oli viitearvoissa, kyse ei ole testosteroniongelmasta.


      • jotaintietoa
        Viitearvot kirjoitti:

        Ainoa mitä multa on useiden turhien reissujen jälkeen viimein "säälistä testattu" on S-Testo ja koska se oli viitearvoissa, kyse ei ole testosteroniongelmasta.

        S-Testo ei kerro loppujen lopuksi paljoakaan, V-Testo (vapaa) on huomattavasti tärkeämpi tieto. Esim, korkea Prolaktiini-arvo voi viedä mieheltä kyvyn/halut...

        Harmi että kohdallesi on sattunut "huonoja lääkäreitä"...suomessa on muutenkin se ongelma, että samoja viitearvoja käytetään eri-ikäisille miehille. Toisekseen jokainen ihminen on yksilö, eli joku voi pärjätä mainiosti 10 testolla, mutta toinen vasta 20 arvoilla....näin karkeasti ilmaistuna.


      • puupla
        Viitearvot kirjoitti:

        Ainoa mitä multa on useiden turhien reissujen jälkeen viimein "säälistä testattu" on S-Testo ja koska se oli viitearvoissa, kyse ei ole testosteroniongelmasta.

        Jos erektion saamisessa/ylläpitämisessä ongelmia myös itsetyydytyksessä, niin -kuten jo joku totesikin -kysymyksessä todennäköisemmin fyysinen syy.

        "Viitearvoissa" oleminen ei itsessään kerro oikeastaan mitään, vaan arvo suhteessa oireisiin ja ikään myö merkitsee. Laboratoriosta riippuen viitearvojen alarajam voi olla 8 tai 10 nmol/l, ja jos 20 vuotiaalla on 11nmol/l ja oireita, niin ihan maalaisjärjelläkin voi päätellä että kaikki ei ole kunnossa, ei ihmisen keho tiedä että onko nyt testosteronipitoisuus 7, 8, 9, 10,11 tai 12 nmol/l, vaan oireet ilmaantuvat kun pitoisuus ei riitä ylläpitämään normaaleja toimintoja. Viitearvot ovat lisäksi ilmaistu ikähaitarilla 18-60(jälleen laboratoriosta riippuen) ja 20 vuotiaalla ja 50 vuotiaalla sama arvo voi olla toisen kohdalla normaali ja toisen kohdalla epänormaali.

        Lisäksi vähintään prolaktiini(kuten jo joku totesikin), shbg(sukupuolihormoneja sitova globuliini), Lh, TSH ja tyroksiini tulee mitata. Korkea prolaktiini aiheuttaa libidon laskua ja erektio ongelmia, korkea shbg tarkoittaa matalaa aktiivisen testosteronin pitoisuutta(sitoo testosteronia, eli normaalikin S-Testo ei välttämättä kerro totuutta). Kilpirauhasen vajaa toiminta myös voi aiheuttaa erektio-ongelmia(matala tyroksiini ja/tai korkea TSH).

        Lisää tutkimuksia, vaikka lääkäristä riippuen yleisellä puolella voi joutua vääntämään. Ihmisellä on oikeus terveeseen elämään ja saada tarvittaessa tutkimuksia.

        Olisi ollut selventävää tietää mikä s-testo arvosi oli....Ja kaikki tutkimustulokset Aina itselle paperilla mukaan kun on jotain kokeita otettu. Myöhemmin voi sekä seurata esim. muutoksia arvoissa ja säästää myös paljon rahaa jos myöhemmin menee yksityiselle(ei tarvitse ottaa kaikkea uudelleen).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      326
      3575
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      222
      3068
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      146
      2583
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      20
      2092
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2085
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      11
      1877
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1722
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1705
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      277
      1396
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      123
      1332
    Aihe