Ammattikoulutus on turhaa

työtön

Mitä tekee jollai amiksen papereil? Pääse jonnei paska duuni, josta saa paritonnii kuus massii. Kannattaako kärsii 3 vuotta paskas koulus, että saa vähän enemmän massii ku sossust. Vapaa aikakin siin menee. Ite kävin amist vähän aikaa kunnes tajusin et vittu tää on perseestä. Esim vaikka lähihoitajan koulutus saat 2000e kuus rahaa siit et peset mummojen ja pappojen paskoi. Kannataako? Ei minusta ainakaa. Mielummin loinen kun orja. Ihmiset teit vedetäää narust muka koulutus kannattaa aina ja kaikki työ arvokasta. Joo jonkun ne paskat duunitki tehtävä mut kyl siit duunist pitäis saada palkkaa tarpeeks et kannattaa.

30

664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työtön

      Nalle Wahlroos vetää satoi tonnei kuussa ja orjat raataa tääl muutamal tonnil kelatkaa sitä. Ite en suostu orjaks vaan pistän vastaa tälle paskalle systeemille. Herätkää jo ihmiset älkää suostuko tämmöseen paskaan.

      • Perseestäääää

        Oon niin helvetin samaa mieltä!!!! Mä vihaan tätä yhteiskuntaa ja koko hito maailmaa!


      • raha ja työ

        Nallen ym. kokoomuslaisten kuuluisi työllistää työttömiä, mutta he vähentävät työpaikkoja jatkuvasti. Työpaikkansa säilyttävät joutuvat tosiaan orjan rooliin, kuten Raatajat rahanalaiset. Työttömien kuuluu päästä auttamaan näitä orjatyön työntekijöitä, niin sekä raha että työ jakaantuisivat tasaisemmin koko maassa.


      • asdf2

        Kuulostat aika säälittävälle ihmiselle...


    • psyk.hoitaja

      Jos et tee työtä, olet mielisairas

      • nimimerkki

        Hoitajan on parempi olla tekemättä mitään diagnooseja.


      • työtön

        Ei ole tervettä sopeutuu sairaasen yhteiskuntaa.


      • työtön
        nimimerkki kirjoitti:

        Hoitajan on parempi olla tekemättä mitään diagnooseja.

        Näin on.


      • vanha ja viisas
        työtön kirjoitti:

        Ei ole tervettä sopeutuu sairaasen yhteiskuntaa.

        Mutta tervettä on huolehtia itsestään ja yrittää muuttaa sitä sairasta yhteiskuntaakin paremmaksi edes osallistumalla työelämään. Sitten kun koulu on käyty.


      • 14+4=18
        vanha ja viisas kirjoitti:

        Mutta tervettä on huolehtia itsestään ja yrittää muuttaa sitä sairasta yhteiskuntaakin paremmaksi edes osallistumalla työelämään. Sitten kun koulu on käyty.

        Niin eli on pistettävä vastaa systeemille, jos halutaan yhteiskunta paremmaks...


      • Niinpä niin
        14+4=18 kirjoitti:

        Niin eli on pistettävä vastaa systeemille, jos halutaan yhteiskunta paremmaks...

        Yhteiskuntahan tietysti paranee loisimalla...


    • Nasse-setä kertoo

      Kuukaahan pikku nassukat, kun Nasse-setä kertoo: Koulu kannattaa lopettaa viimeistään alakoulun jälkeen. Sitten kannattaa ryhtyä vetämään brenkkua kaksin käsin, eikä haittaa vaikka silloin tällöin laittaa rojua ränniin.

      Tuolla tavalla pääsee paskasta elämästään jo paljon ennen 30-ikävuottaan, eikä tarvitse kärvistellä ikävissä kouluissa tai muissa oppilaitoksissa.

    • minäsevain

      Mietippä tuota sitten uudelleen kun itse olet vaipoissa.

    • työtön

      olen ennemmin työtön kuin orja tälle yhteiskunnallel.

      • Rusinat pullasta?

        Kai olet myös niin ylpeä, ettet ota vastaan rahaa etkä mitään muutakaan tukea tältä paskayhteiskunnalta?


      • työtön
        Rusinat pullasta? kirjoitti:

        Kai olet myös niin ylpeä, ettet ota vastaan rahaa etkä mitään muutakaan tukea tältä paskayhteiskunnalta?

        Tietenkin otan vastaa ilmasta rahhoo... :D Ylpeys on muuten kuolemansynti


    • onnea yritykseen

      Tolla vauhdilla päädyt kiilottamaan huoltoasemien paskahuusseja hammasharjalla tai sitten yöpymään jossain lehtiroskiksissa muun paskasakin jatkona. Opiskele vielä kun ehdit, systeemi antaa vain kaksivaihtoehtoa ja viisas pikkuapina osaa tehdä valinnan itse. Asemalle jäävät korjaa puutarhaosasto.

      • työtön

        Miksi opiskelen kun saan nyt työttömänä niin hyvin rahaa verratun siihen että olisin opiskelemassa. Toiseks en mä jaksa alkaa opiskelee ammattii, että saan semmosen 1800e kuussa rahaa. Liian vähän nykypäivänä ei sillä edes saa kohtuu elintasoo. Ei kiitos mielummin loisin pienellä rahalla kun olen orja


    • Vahvistaa säännön

      En pidä ollenkaan luuseri-sanan käytöstä enkä sitä myöskään periaatteesta käytä. Tällaisessa tapauksessa teen poikkeuksen.

    • ei ketään

      työtön: nosta tuet, vedä jalat pöydälle ja nauti elämästä persläpenä. jos kuset elämäsi, ketä kiinnostaa?

    • Elämässään onnistunu

      Enpä tiedä yhtään ammattikoulusta valmistunutta, joka ei olisi lähes välittömästi päässyt alansa töihin, muutamaa alaa lukuunottamatta. Esimerkiksi lähihoitajista on huutava pula. Töitä löytyy aina sille, joka sitä on valmis tekemään.

      "Kannattaako kärsii 3 vuotta paskas koulus, että saa vähän enemmän massii ku sossust."

      Niin no eikös tämä koulutuksen / palkan laki mene lähes poikkeuksetta niin, että korkeammin kouluttautunut saa parempaa palkkaa. Toisin sanoen:

      Matala koulutustaso = yksinkertainen työ = alhainen korvaus

      Vielä kymmenisen vuotta sitten ammattikouluun menneet kaverini naljailivat minulle: "sä istut kolme vuotta jossai hikises lukios ja et ees valmistu mihinkää ammattii!". Hain lukion jälkeen Helsingin yliopistoon lukemaan valtiotieteitä ja valmistuin neljän vuoden kuluttua valtiotieteiden maisteriksi. Nyt ne samat ihmiset on töissä juuri sillä 30 000 € vuosituloilla kun itse vedän kolminkertaisen summan.

      Suomessa on ilmainen koulutusjärjestelmä eli täällä voi kuka vaan lukea itsensä vaikka ylilääkäriksi jos rahkeet riittää. Yhteiskuntaa on ihan turha syyttää omasta tyhmyydestään.

      • tery67

        "Enpä tiedä yhtään ammattikoulusta valmistunutta, joka ei olisi lähes välittömästi päässyt alansa töihin, muutamaa alaa lukuunottamatta. Esimerkiksi lähihoitajista on huutava pula. Töitä löytyy aina sille, joka sitä on valmis tekemään."

        Ammattikoulutettujen työllisyysaste vuoden päästä valmistumisesta on noin 70% työttömänä on n.12%.. Naisilla työllisyysaste on 75 - 77% miehillä n. 66%. Toki miehillä on armeija tuossa välissä, joten se vaikuttaa työllistymisasteeseen.

        Enpä menisi hurraamaan noilla lukemilla, sillä amk/yliopisto koulutuksen saaneilla työllistymisaste on n. 85- 95%


    • Kiitos aloittajalle

      On hyvä, että aloittajan kaltaiset "ihmiset" avautuvat näillä palstoilla. Näin meille muille avautuu näkymä siihen, mistä sosiaalituissa ja "työttömyydessä" on kysymys. Suurin osa sosiaalitukien saajista ei tosiaan ole mitään kohtalon kolhimia poloisia, vaan nimenomaan aloittajan kaltaisia löysiä p*skoja. Kun tietoisuus tästä leviää, sosiaalituet tullaan lakkauttamaan. Silloin joutuu arvon aloittajakin joko tarttumaan lapioon, hirttäytymään tai kuolemaan nälkään.

    • _amis_työelämästä

      Mikä estää aloittajaa perustamasta esim omaa yritystä tai hakeutumaan lisäopintojen ääreen? Yrityksen perustaminen ei siis aina tarkoita mitään uutta Nokiaa. Esim mainitsemallasi hoitoalalla on kasvava trendi yksityiset hoivapalvelut ja kotikäynnit. Voit laskuttaa siitä ihan kymmeniä euroja per tunti, eikä kukaan työnantaja "vedä välistä".

      Ärsyttää ainaitset valittajat !!!

    • Eroaja

      Tänne palstale päädyin, koska olen paskassa koulussa viimeisellä vuodella ja työssäoppiminen alkaa maanantaina.. Siivousta, joka ei paskaakaan kiinnosta.

      Ajattelin allekirjoittaa eropaperit ja päätyä pummiksi, sillä onhan tämä nyt niin syvältä ettei mitään järkeä. Nauraen kirjoittaisinkin sen paperin ja haistattaisin vitut ja lähtisin menemään.

    • otaota mallia

      Oman firman perustaminen on helppoa eikä maksa kun 105 e plus vaivan. Ite opiskelen amiksessa ja teen vkonloput ja lomat duunia. lähes joka vkonloppu vedän 400 e plus alv eli n 100 e yhteiskunnalle.

    • en usko

      työllisyysaste 70-80% !!??
      ai, että kaikki valmistuneet saavat heti työpaikan, in your dreams.

      • Tarmo

        Riippuu täysin alasta johonka kouluttautuu. Myös asuinpaikkakunnalla on merkitystä.


    • lukiotavastaan

      Täh... Eli sellaisen ihmisen, ketä lukeminen ei kiinnosta niin pitäisi mennä lukioon amiksen sijaan, koska amis on ''turhaa'', vaikka saa itselleen kiinnostavan ammatin.. Näettekö lukiossa sitte jotaa hyvää, opiskelette kolme vuotta ja mahdollisesti valmistutte ylioppilaiksi, mutta se ei ole vielä mitään! Opiskelette lisää 3-10 vuotta ja saatte samanlaisen työn kuin amiksen kautta.. Ei voi muuta kuin ihmetellä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1935
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1868
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1393
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1133
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe