RegClean Pro -ohjelman luotettavuus?

tartuntako

Mystiset koneeni kaatavat ongelmani jatkuvat. Koneeni kaatuu kesken nettivideoiden katselun noin 10 minuutissa. Koneeni kaatuu myös kesken täyden virustarkistuksen. Tomintokeskus - Etsi ratkaisuja: Ongelma muodostettaessa yhteyttä Windowsin virheraportointipalveluun. Windows Defender lopettaa kesken, virhekoodi: 0x800106ba. Löysin netistä RegClean Pro -ohjelman, minkä ilmoitetaan korjaavan rekistereitä. Onko ohjelma luotettava?

8

576

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei kannata asentaa tuota ohjelmaa. Ei ole luotettava.

    • tartuntako

      Kiitos, epäilinkin kokeilematta tuon korjaussarjan luotettavuutta. Täytyy tutkia, jos Microsoftin sivuilta löytyisi parempaa. Fix It ilmoitti,ennen asennusta, että se ei toimi versiossani. Rekistereistä saattaa kyllä löytyä syy koneeni kaatuiluun. Muuten koneeni toimii sujuvammin kuin ZoneAlarmin aikoihin.

    • Juu Windowsin oma palomuuri on XP käyttiksestä alkaen ollut sen verran hyvä ettei ,muita tarvitse asentaa.

    • tartuntako

      Päivityksiä ei ole kuulunut sitten Win7:n uudelleenasennuksen. Yhden raportin sain vähän aikaa sitten lähetettyä. Ehkä Microsoft korjaa ongelmani, kun maltan odottaa vielä toisen kuukauden. Olisi vain mukava tietää, mikä on kaatuilun syy? Tuntuu ihan, että jokin laskuri käynnistyisi ja kaataisi koneen valitulla hetkellä.

      • Itse veisin sen johonkin tietokone liikkeeseen ja kysyisin heiltä että onko tässä jotakin suurempaa vikaa. (Jos takuu ei ole voimassa)


    • tartuntako

      En oikein usko suurempaan vikaan. Kokeilin äsken FixIt -ohjelmaa. Se ilmoitti korjanneensa jotakin etärekisteriä ja jotakin toista juttua. Se ilmoitti myös, että IE:n väliaikaisten tiedostojen ja sivuhistorian poistaminen ei onnistunut. Ehkä tätä vaivaa rekisteriongelma tai sittenkin haittaohjelma. Paikallisista tietokoneliikkeistä en usko löytyvän apua, mutta haluan myös oppia pärjäämään ilman maksullista apua, jos suinkin mahdollista.
      FixIt ilmoitti myös olevansa vanhentunut ja että apua saa rekisteröitymällä Microsoftin palveluihin. En haluaisi rekisteröityäkään, mutta aika näyttää, miten äijän käy.

    • ehhkäpä

      Hyvin mahdollista, että on lämpöongelma, kun vähänkin tehoa vaativissa toimissa kaatuu.
      Itsellä ikivanha läppäri teki juuri tuota ennen pölyjen poistoa.

    • tartuntako

      Ehhkäpä osui oikeaan. Pölyongelma oli aluksi minunkin mielessäni, kun aloin ihmetellä kaatumisia. Koneessani oli muutenkin ylimääräistä sälää, mistä tuli kaikenlaisia ongelmia. Tänään putsasin pölyt ja onnistuin tekemään täyden virustarkistuksen eikä kone kaadu enää kesken nettivideoiden katselemisenkaan. Äänenkin huomaan hiljentyneen, kun tuulettimesta on poistettu villakoirat. Lämpenemisongelma iski heti, kun tehoa tarvittiin tiettyihin toimintoihin normaaliselailua enemmän. Ihan hyvä, että kaatui savuamisen sijasta.

      Tämä pintaa syvempi tutustuminen Win7:ään ei mennyt hukkaan, sillä kone toimii kaikin puolin sujuvammin kuin kolmisen vuotta sitten ostettaessa. Kiitokset vapuselle ja kumppaneille tutustumismaratonin tuesta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      149
      10852
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      209
      2890
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1898
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1696
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1546
    Aihe