Opettajanhuoneessa

SeksinMaailma

Koputin opettajanhuoneen oveen. Viimeinen tunti oli juuri loppunut, eikä huoneessa ollut kuin kemian opettaja Juha Poroinen, joka avasi oven: "Antaisitko tämän luokanvalvojalleni Sanna Horsmalle?" Näytin loma-anomustani miehelle, joka huokaisi: "Olen juuri lährös kotti eikä Sanna oo vielä täällä. Oota sä täällä että se tulee." Juha avasi ovea enemmän, pujahdin sisään ja Juha ulos. Olin huoneessa yksin. Yhtäkkiä huoneen toisesta päästä alkoi kuulua tasaista töminää. Kävelin huoneen toiseen päähän ajatellen, että täällä opettajat välituntisin lusmuilevat. Olin tullut rehtorin työhuoneen oven eteen. Kuulin töminän nyt hyvin. Alapäässä alkoi pakostakin tapahtua, olin jo tajunnut mistä töminä tuli. Ovi oli hieman raollaan, kurkkasin ovenraosta sisään, ja näin alastoman, nuoren miehen selkäpäin ovea kohti, heppi työpöytään päin, ja hänen lantion molemmin puolin olivat nainen mustat sukkahousut kintuissansa. Nainen oli rehtori. Pian tunnistin "miehen" olevankin kasiluokkalainen Pete, joka oli viime tunnilla kuulutettu rehtoin kansliaan. Otin puhelimeni esiin, kyykistyin ja asetin sen oven viereen, seinään nojaten ja laitoin videon päälle. Sillä hetkellä Sanna tuli opettajan huoneeseen ja näki minut toisella puolella huonetta: "Et kai sinä Antti vain salakuuntele rehtoria?" Änkytin hätääntyneenä etten salakuunnellut, jolloin hän alkoi tulla rehtori huonetta kohti. Yritin hieman estellä, ettei hän keskeyttäisi Peteä ja rehtoria. Hän paukkasi oven auki ja aloitti "Tämä poika tässä..." Hän keskeytti ja katsoi rehtoria suu auki. Pete peitto kalunsa, mutta huomasin silti, että se oli valtava. Rehtori alkoi jo laittamaan nopeasti vaatteitaan päälle, ja Pete yritti selittää Sannalle, että kaikki oli hänen syytään, mutta Sanna tönäisi Peten rehtorin pöydälle ja alkoi ottaa tältä suihin. "Pete, sinulla on tyttöystävä!" Sanna sanoi ja jatkoi. Minä katsoin sitä hetken, jolloin laskin housuni alas ja aloin tumputtaa. Minulla laukesi melkein heti, ja silloin rehtori huomasi minut. Hän tuli luokseni, meni kyykkyyn eteeni, ja työnsin vehkeeni sisään. Aloin nussia rehtoria. Hetken jälkeen rehtori kääntyi ja laittoi kaluni rintojensa väliin. Minua hävetti hieman, koska pikkuiseni oli vasta hädintuskin 11 cm, kun taas Petellä oli ainakin 17. Nyt Pete makasi selällään muuten tyhjällä pöydällä Sanna päällään ratstastaja-asennossa. Sanna tuli kuiskaamaan rehtorille jotai ja he aikoivat sormittaa toisiansa pilluihinsa. Nyt menin Sannan taakse ja Pete rehtorin. Hetken päästä rehtori katsoi kelloa ja sanoi lähtevänsä kokoukseen. Jäimme kolmistaan Sannan ja Peten kanssa. Olimme Peten kanssa vierekkäin ja Sanna hyväili pallejamme, tumputti meitä ja otti suihin. Pian hän sanoi meille että nyt täytyy lähteä.
Kotona runkkasin lähes koko illan ja seuraavana päivänä koulussa rehtori kuulutti yhtä ysiluokkalaista poikaa kansliaansa.

4

5118

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eipä taida olla tosi tarina..

   • IDIOOTTI!

    Katoitkohan tätä kategoriaa? Se on seksiNOVELLIT eli ei tarinoiden kuulukkaan olla tosi, päin vastoin


  • makastumputti i

   Hetken päästä rehtori katsoi kelloa ja hyväili pallejamme. Rehtori alkoi jo laittamaan pallejamme suihin. Sanna tuli pilluihinsa suu auki. Hetken jälkeen rehtori kääntyi ja laittoi kaluni opettajanhuoneen oveen. Nyt menin suu auki selällään muuten tyhjällä pöydällä vehkeeni sisään. Pete katsoi rintojensa väliin.

  • M.N

   Ihaaaaan kiva

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   5240
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   27
   1554
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   104
   1442
  4. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1368
  5. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   78
   1214
  6. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   59
   962
  7. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   129
   932
  8. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   53
   900
  9. Professori ministeri Rantasen turvapaikkakirjeestä: Tyrmistyttävä

   Nyt persut haluaa koko Euroopan hylkäävän laillisuuden ja kansainväliset sopimukset. Kansainvälisen oikeuden emerituspr
   Maailman menoa
   216
   810
  10. Mitä olet hankkinut

   kaivatullesi joululahjaksi?
   Ikävä
   47
   717
  Aihe