suloinen duunikaveri

mamma

Duunikaverini heidi on aivan mieletön tyyppi. Tulen aina hyvälle tuulelle jos satumme samaan työvuoroon. Tänään olemme taas olleet samassa vuorossa, ja jutelleet ja naureskelleet keskenämme. Heidillä on kauniit luonnolliset piirteet ja ihanat silmät, joita voisin tuijotella ikuisuuden jos kehtaisin. Hän ei juurikaan meikkaa, ja pukeutuu mukavan rennosti, turhia itseään korostamatta.

On jo sulkemisaika, ja mun kassanlaskuvuoro. Heidi menee edeltä pukuhuoneeseen. Lasken kassan tosi nopeasti, että ehtisin vielä nähdä vilauksen Heidistä ennen, kuin tämä lähtee.

Kipitän pukuhuoneeseen, ja hymy leviää kasvoilleni, kun huomaan heidin laittamassa hiuksiaan. "hei mentäiskö samaa matkaa?", heidi kysyy. Hymyilen ja vastaan myöntävästi, vaikka mieleni tekisi hyppiä tasajalkaa ja tuulettaa...

Rupattelemme metrossa niitä näitä. Minun pysäkkini on ennen hänen pysäkkiään. Juuri, kun olen nousemassa heidi laittaa kätensä kädelleni, katsoo minua syvälle silmiin ja kysyy josko haluaisin tulla hänen luokseen iltapalalle. En saa sanaa suustani, mutta jään paikoilleni. Kävelen puoli metriä maan pinnan yläpuolella asemalta hänen kotiinsa.

Hänen kotinsa on kaunis yksiö, joka on sisustettu juuri niin tyylikkäästi, kuin olin mielessäni miettinytkin. Kun hän on saanut oven kiinni hän kääntyy taas tuijottamaan minua syvälle silmiin. Ruskeat silmämme muodostavat niin kiinteän katsekontaktin, että sitä voisi leikata veitsellä. "onko sulla nälkä?", heidi kysyy sen näköisenä, että hänellä ei ainakaan ole. vastaan kieltävästi, minkä jälkeen saan Heidin huulet kiihkeinä omilleni. Tunnen mielettömän adrenaliinin virtauksen kun työnnän käteni hänen vyötäröllään paidan alle, ja kosketan hänen pehmeää ihoaan. "et arvaa miten mä pelkäsin, että sä et haluis suudella mua", heidi sanoo osittain suoraan suuhuni.

riisumme kenkiä ja päällysvaatteita samalla suudellen ja toisiamme hyväillen. Olin sittenkin ollut oikeassa hänen suhteensa, eihän hän koskaan ollut puhunut mistään poikaystävistä.

Kaadan hänet isoon punaiseen nojatuoliin ja alan hitaasti napittamaan hänen paitaansa auki. Hänellä on kauniit rinnat, pienet ja sievät, aivan erilaiset kuin omat runsaat rintani. kun olen napittanut hänen puseronsa auki, kiskaisen oman t-paitani pois. suutelen hänen kaulaansa, ja kostun tuntiessani hänen paljaan ylävartalonsa ihollani. Hänkin taisi innostua tästä, koska seuraavaksi riivimme toisiltamme vaatteet päältä sellaisella vauhdilla, että napit sikoilevat. Heittäydymme hänen sängylleen ja kietoudumme toisiimme nuollen imien ja suudelle, jokaista kohtaa toisessa joka saattuu olemaan tarjolla.

Heidi naurahtaa, ja kertoo haaveilleensa minusta jo kuukausia, vastaan tehneeni samoin. Pysähdyme taas tuijottamaan toisiamme. Liikutan hitaasti kättäni hänen polveltaan ylöspäin kohti reittä ja jalkoväliä, katsoen häntä samalla kiinteästi silmiin. Hän sulkee silmänsä, kun käteni saavuttaa päämääränsä. Hivelen häntä ensin ihan kevyesti hävyn päältä ja hän hengittää raskaasti. Kun sormeni vähitellen löytää tiensä häpyhuulten väliin Heidi voihkaisee kuuluvasti. Tunnen olevani äärimmilleen kiihottunut Heidin katselemisesta, joten kun vihdoin työnnän kaksi sormea hänen sisäänsä painaen samalla peukalolla klitorista voihkaisemme molemmat yhtäaikaa. Liikuttelen sormiani hänen sisällään, samalla vuoroin nuolen ja vuoroin imien hänen klitoristaan. Mikään ei ole ihanampaa, kuin saada toinen kiemurtelemaan mielihyvästä. heidi voihkii, nyyhkii, nauraa ja huohottaa, repien samalla peitteitä ja tyynyjä käsillään. Juuri kun hän on saamassa, lopetan. Ylläpidän kevyellä hipelöinnillä hänen kiihotustaan asettuessani samalla hajareisin hänen reitensä päälle. Olen itsekin niin kiihottunut, ettei minun tarvitse kauaa hieroa itseäni hänen reittään vasten. Heidi tarttuu toisella kädellä rintaani ja toisen hän vie vaginalleni. Hän työntää sormensa sisääni ja minä alan naida hänen kättään. olen niin kiihottunut ja märkä, että hän saa kevyesti neljä sormea sisääni. Panen hänen kättään kunnes olen aivan sekaisin himosta. "tuu mun naamalle", heidi sanoo. Käännyn hajareisin hänen naamalleen, ja samalla asetan omat kasvoni hänen jalkoväliinsä. Olemme molemmat aivan äärirajoilla, kun alamme huolellisen nuolemisen, imemisen ja sormittamisen. Tunnen heidin supistelevan sormieni ympärillä. "sä olet ihana!", heidi huokaiseen, ja alkaa imemään klitoristani todella voimakkaasti, runkaten minua samaan aikaan sormillaan. Tulen hänen naamalleen huutaen: "niin säkin!"

6

8792

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mä vaan.

      Kirjota lisää.

    • ...

      Oisit voinu ehkä kirjottaa vähä pitemmin ja tarkemmin. Jäi vähän lyhyeks. Mut ihan hyvä :)

    • zandra

      ja törkeää lainailua muttei kaikilla kai vaan ole riittävästi mielikuvitusta. Liian realististä minun makuuni.

      • mamma

        Anteeks, mutta mistähän tässä on lainattu ja mitä?


      • frog
        mamma kirjoitti:

        Anteeks, mutta mistähän tässä on lainattu ja mitä?

        Ainakin, kun ne naiset suuteli toisia, oli selvä lainaus.
        Ja nuolemista olen lukenut jostain muualtakin.

        Niin ja nappien availu paidasta.

        Kauniit rinnat.
        Minun isot rintani.

        Klitoris.

        Isojen kirjainten käyttämättömyys.


      • mamma
        frog kirjoitti:

        Ainakin, kun ne naiset suuteli toisia, oli selvä lainaus.
        Ja nuolemista olen lukenut jostain muualtakin.

        Niin ja nappien availu paidasta.

        Kauniit rinnat.
        Minun isot rintani.

        Klitoris.

        Isojen kirjainten käyttämättömyys.

        Siis mä olen kopioinut sanan klitoris jostain? voi olla, että joku muukin on joskus käyttänyt sanaa klitoris. ehkä siksi että SE ON SEN NIMI!

        Mitä tohon muuhun osioon tulee, niin en ole kovinkaan paljoa lukenut muiden tekstejä, enkä pitänyt yhdestäkään niin paljoa, että olisin sitä viitsinyt lainata. Mulla riittää kyllä sen verran mielikuvitusta, että keksin ihan itse miten missäkin tilanteessa nuolen ja nain.

        Niin ja se vielä kiinnostaa, että mistähän te väitätte mun näitä kopioineen?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe