Yksinäinen kotona makaaja

yksinvaeltaja

Onko täällä ketään samanlaista jolla löytyy vain jokunen kaveri ja näidenkään kanssa ei useasti tule aikaa vietettyä. Olen löytänyt itseni vain lojumasta kotona koneella päivästä toiseen. Saatan käydä viikossa vain kaupassa ja koiran kanssa ulkona, muuten olen vain kotona. Oon toki ujo, mutta en niin ujo etten ihmisille uskaltaisi puhua tai ulkona käydä, ei vain ole löytynyt mitään syytä/innostusta lähteä minnekkään. Ja nyt kun täysi-ikäisyyskin on saavutettu tää on alkanut tuntua jo naurettavalta. Itsetunnossani ei ole mitään vikaa, en ole kiusattu kouluajoilta tai mitään ja olen tyytyväinen itseeni, mutta valitettavasti vain yksinäinen ilman juuri minkäänlaista sosiaalista kanssakäymistä. Onko kohtalotovereita ja jos on mitä teitte tilanteessani?

21

1405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valitettavasti

      Valitettavasti on... Enkä tee duunin lisäks yhtään mitään... Paitsi joskus kyllä viikonloppuisin juon jotta ei yksin tarvitsi olla...

    • syrjäytynyt

      Sama, olen tosin vielä alaikäinen. En käy edes koulua, makaan vaan koneella päivät pitkät. Teen jotain kotihommia ja lenkitän koiraa. Ahistaa mennä kaupungille yksinään.

      • 96poikaa

        Tuli kyllä minä mieleen, syön nukun ja olen koneella. Lopetin koulut heti peruskoulun jälkeen ja omistan 2 kaveria. Toinen asuu lontoossa ja toinen Pakistanissa, joten ei ole siis oikeita ystäviä.


    • 18vv poika

      Minä! Joka päivä olen vaan himassa, ku en käy koulua eikä oo töitä. Kavereita tasan yks ja senki nään noin kerran kuussa. En ees välttämättä käy viikkoon ulkona ja jos käyn nii se on sitten lyhyt kauppareissu vain.
      Suurimman osan ajasta mä vietän tietokoneella tai pelaamassa.
      Tammikuussa alkaa armeija, saas nähä kuin siellä jaksaa terveisin en ole harrastanut liikuntaa 3-4vuoteen.

      • Uthelias..........

        18vv onko sulla mitään tutkintoa peruskoulun jälkeen?


      • 18vv poika
        Uthelias.......... kirjoitti:

        18vv onko sulla mitään tutkintoa peruskoulun jälkeen?

        Eipä ole :'(


    • Slayer666Prohaxer

      VITTU MIKS ET HANKI KAVEREIT!!

      • Neb

        Mistä kaupasta niitä saa?


    • teri

      Juu, minäkin olen ihan samanlainen..
      Saamaton kotona istuskelija, tosin mulla on kans itsetunto ongelmia...
      Tuntui ihan kuin olisi omasta elämästä lukenut tuohon itsetunto juttuun asti.
      Niin, että ainakaan et ole yksin. :)

    • 19wwwww

      Sama homma, kauppa reissu on sosiaalinen tapahtuma koulunkäynnin ohessa, ihan muutama kaveri mutta tuntuu heilläkin olevan aina kiireitä niin hyvä että kerran kuussa kerkee näkee ku vaivaa näkee...

    • Tohveli

      Täällä kans yks aika yksinäine 15 vuotias tyttö. Ala-asteel ja seiskal kiusattiin mut se jotenki loppu kun ihmiset ei jaksanu enää jatkaa ku en osoittanu minkään näköstä kiinnostusta ulkoo päin.. sisältähän olin tietty täysin palasina. Sen jälkeen on ollut aika tavoin ongelmia itteni kanssa vaikka oonkin hoikka ja ihan ookoon näkönen, mut joku vika mussa pakko on olla kun tuntuu ettei mistään vaan löydä ystäviä tai edes porukkaa mihin menis. Yritän olla ystävällinen mut kuitenkin oma itteni mut tuntuu ettei ketään silti kiinnosta. Mulla on tasan yksi ystävä joka onkin mulle ihan mittaamattoman tärkee ja varmaa ainoo asia jonka takia edes jaksan olla täällä. Päivät kuluu kotona tietokoneella ja lenkkeillessä ja kaks kertaa viikos ju-jutsu treenit. Mut mulla on jotenkin aina sellanen olo et mulla ei ole tässä maailmassa mitään merkitystä eikä väliä enkä oo kellekkään yhtään erikoisempi persoona. Se tuntuu välil aika raskaalta.

    • 18vv poika

      Kamalinta tässä yksinäisyydessä on se että en enää hirveesti ees kaipaa muita ihmisiä ja jätän mieluummin nämä harvinaiset sosiaaliset tapahtumat väliin.

    • 13v poika

      kuulostgaa tutulta. kavereita varmaan se 4 tai 5, niitä näkee vain koulus ja ehkä kerran viikossa muualla. Muuten pelaan ja istun tietokonellä päivät. Ja omatunto huonona oman elämän takia...

    • yellow
      • Älä viiti...

        Mikä helvetin vapauden oppitunti? Ei me mitään vapautta kaivata vaan ystäviä.
        Yksinäiset ihmisethän on vapaimpia kaikista, ei oo suunnitelmia, ei oo ihmisiä jotka arvostelis sun käytöstä, harrastuksia, tekemisiä.


    • sinkkuuu

      ei muuta ku monot jalkaan ja stadin hulinaan

    • neiti19v

      Täällä myös yksi kotiinsa ''linnoittautunut'' 19 vuotias neiti. Lukio loppui, töitä ei ole ja pari hassua kaveria on, mutta emme vietä aikaa keskenämme enää koulun loputtua kuin harvoin, kerran tai pari viikossa sen muutaman tunnin ajan. Muuten vain hengailen kotona yksikseni.

      En minäkään syrjäytynyt ole, hieman ujo ennen mutta tästäkin koko ajan vain parannettu ja nykyään oikein janoan tutustua ihmisiin. Ongelma on vain se, etten mistään enää löydä uusia kavereita tai seurustelukumppania.

      Koulua kun ei ole, ei töitä eikä harrastusta kuin lenkkeily, mistä helkkarista siis niitä ihmisiä edes tapaisin tutustumis mielessä? Suomessa kun melkein keskustelukiellot tuntemattomien välillä ja jos yrität esim. kauppareissulla jotain jollekkin höpistä saat vain kummastuneita katseita ja karkotat ihmiset melkein juosten kassojen läpi ulos kaupasta?
      Ja sitten mietitään kun jäädään yksin että missä vika. No, ehkä meidän suomalaista ahdasmielisten sosiaalisessa kanssakäymisessä! Jos joku keksii tai tietää paikan jossa toisiin ihmisiin pystyy helposti tutustumaan, kertoo sen heti! Eiks niin?!:)

    • Anonyymi

      Kaverit kusettaa. Älkää ikinä lainatko rahaa kellekkään. Takas ei saa. Minä käyn töissä,muun ajan kotona.

    • Anonyymi

      i feel u nibba

    • Täällä näin

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe