Battlefield 4

bäfän ystävä

CoD fanboyt tulee tykkäämään:
Battlefield 4:n kampanja taitaa olla täynnä bugeja. Olen läpäissyt vasta kolme ensimmäistä tehtävää ja peli on jumittunut jo kahdesti. En nyt tarkoita koko pelin jäätymistä vaan sitä että seuraava checkpoint ei vaan suostu käynnistymään. Rasittavaa kun hard tasolla vääntää ni turhaan joutuu tehtävät uusimaan. Onko muilla samaa tapahtunut.

Moninpelissä ei ongelmia ole ollut. Mitä nyt uusi nappikartta vähän häiritsee. Miksi tulossivu on pitänyt laittaa Start napin taakse. Niin monesti olen pause valikon avannut tuloksien sijaan. Vanhat napit toimi, miksi mmuutettiin. Muuten on vanhaa kunno bäfä toimintaa.

5

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pelimies90890890890

      Ei ole vastaavaa bugia kuin tuo siun pelin jumitus, kyseessä ei ole mikään bugi vaan homma johtuu jostain sun tietokoneen jutusta.

      Mulla toiminu ihan hyvin eikä ongelmia ja kyllä ite kun pelasin yksinpelin läpi niin ne chekpointit hyvin toimi mihin saakka pelissä oli päässyy eikä jumittanu.

      Olisi hyvä ollut tietää minkälainen kone sulla on, jos näyttis esim. on ns. hieman vanhempaa tarvaraa niin se voi jo senkin takia heittää jumiin pelin kun ei jaksa pyörittää peliä niin kuin pitäis.

      Tuon nappikartan saa pois, jos nyt tarkoitat sitä mikä siinä ruudun keskiosan alhalla on, sehän on ns. pelaajaa auttava "helppi" jonka saa asetuksista pois, kyllähän ne napit itse tietää kun ne kohdilleen asettaa eikä tarvi tollasta ruudulla olla.

      Mutta joo, ei tuo täydellinen ole ja viilattavaa riittää ja menee vähän aikaa ennekuin peli on sellainen kuin pitääkin mutta onhan tuo jo nyt ihan mukiinmenevä ja pelattu on tullut aika reilustikin kavereiden kanssa.

      Yksin peli oli turhan lyhyt, ei sitä kovin montaa tuntia kerenny pelata kun oli pelattu läpi. Mutta pelin anti onkin enempi multiplayer puolella.

      Toivottavasti sun noi ongelmat selviää:

      - zekkaa rauta puoli, riittääkö vai tarvitko uudempaa näyttistä, mikä prossu ym. näistä selviää se, miten tuo peli pelittää raudan puolesta vai onko mahdollisia ongelmia
      - lataa uudet ajurit koska esim. amd ati:lla on varsin hyvä tämä uusin beta jossa on kaikkea muutakin kivaa, millä säätää ja ottaa vaikka screenshottia jne.
      - ite pelissä kandee säätää huolella itelle sopivaksi, esim. graffaa voi hyvin pudottaa vaikka low asetuksiin ja silti näyttää hyvältä, network smootihing vaikkapa vaan 40% niin toimii paremmin nopeisiin taistelutilanteisiin lähimatkan päähän ja mesh quality tappiin niin piirtää näytössä näyttäen pitkälle eli näkee enempi kun näyttö piirtää kunnolla

      Joo eipä tässä muuta

    • ...

      "En nyt tarkoita koko pelin jäätymistä vaan sitä että seuraava checkpoint ei vaan suostu käynnistymään."

      Tähän on syynä jonkun yksittäisen vihollisen satunnainen jumiutuminen jonnekin nurkkaan kiini. Jos ei tunnu juoni etenevän, niin pitää vain tutkia kaikki nurkat ja piilopaikat ja tappaa viimeinenkin vastustaja, niin peli lähtee taas edistymään.

      • +:sti yllättynyt

        Niin siis pelaan Ps3:lla jossa hektisimmissä kohdissa melkoista hidastumista havaitsin. Itsekin tulin tulokseen että joku vihollinen on jossain jumissa mutta tutkittuani mm. vartin toisen tehtävän lentotukialusta en läytänyt enää yhtään vihulaista. Mutta hei, kiitos kuitenki asiallisista vastauksista. Kuoleva osa näitä keskustelupalstoja.


      • HAHAHHAHHAHHAHHA!!!
        +:sti yllättynyt kirjoitti:

        Niin siis pelaan Ps3:lla jossa hektisimmissä kohdissa melkoista hidastumista havaitsin. Itsekin tulin tulokseen että joku vihollinen on jossain jumissa mutta tutkittuani mm. vartin toisen tehtävän lentotukialusta en läytänyt enää yhtään vihulaista. Mutta hei, kiitos kuitenki asiallisista vastauksista. Kuoleva osa näitä keskustelupalstoja.

        Vejäppäs viddu piähäsi! HAHHAHHAHHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHHAHHHEHEHEHEHHEHHEHHEHHEHEHOHOHHOHOHHOHHOHHOHHHAHHAHHAHHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe