Mitä hyötyä on keskustelukelvottomista palstoista?

Poistoon vaan

Kaikesta päätellen eniten jatkuvaa häiriköintiä tapahtuu mm. näillä palstoilla,

Potkut ja työttömyys
Porvoo
Abortti
Jehovantodistajat
Ydinvoima
Ateismi
Rasismi
Alkoholi
Ilmastonmuutos
RKP
Senioripuolue
Koiramaiset pulinat

Oliko vielä lisäyksiä listaan?
Miksei ylläpito tee näille pilatuimmille palstoille mitään kun ei moderointiinkaan kykene?
Myös S24 Kysy ja auta palstalla joku ilmoittelee järjestelmällisesti asiallisia alotuksia ja viestejä poistoon.
Täällä oli aiemmin Itsemurhapalsta joka kuitenkin poistettiin näillä perustein
"Itsemurha-palsta on tosiaan aikanaan ollut, mutta se suljettiin, koska sen sisältöä ei koettu palvelumme kannalta mielekkääksi. Asiasta kuitenkin keskustellaan lukuisilla muilla palstoilla ja meillä on yhteisössä asiantuntijana myös @sos.kriisikeskus."

Onko ylläluetellut palstat nykyisellään kuinka 'mielekkäitä'?
Ennen kesää lupailtiin myös uudistuksia palstajakoihin
http://keskustelu.suomi24.fi/node/11442586
mutta mitään merkittävää ei näytä tapahtuneen. Mihin tämä unohtui?

11

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja se jatkuu...

      Porvoo palstalla on massakopioden lisäksi tullut viranomaisten lasten,lastenlasten ja muiden palstalaisten uhkailua @suomi24 suosiossa,tästä on ilmoitettu noin vuoden verran,kyseinen massapostaaja saa jatkaa ilman minkäänlaista sanktiota.En yhtään ihmettele että Porvoo on ainoana paikkakuntana kyseisellä listalla!

    • käsittämätöntä!

      @suomi24

      Miten on mahdollista että Abortti-palstalle on päästetty uudeksi "luotsiksi" joku aborttimyönteinen tyyppi, joka taatusti tulee poistamaan tästälähin kaikki epämieluisat abortin vastaiset viestit, oli kuinka sääbtöjen mukasia tahansa??? Eikö hakijoiden taustoja tutkita mitenkään? Aiemmista palstojen kirjoitteluista päätellen on vaikuttanut siltä että sinne ei oteta yleensä ketään uusia moderaattoreita, vai onko tämä joku ylläpidon jengin vanha tuttu? Vai onko sinne epähuomiossa päässy livahtaan joku joka haluaa vallata palstan pelkän sairaan "vertaistuen" leikkikentäksi? Taitaa vaan ne pahimmat ja puolueellisimmat palstankuolettaja-häiriköt päästä luikerteleen valtaan ja riehuun poistonappuloiden äärelle, kuten nyt tuolla on päästetty...
      Tämän mielivalta-säännöillä mm. termit "väki" ja "sakki" on nykyisin määritelty hyshys-kielletyiksi ja aiheuttaa aina viestin poiston. Naurettavaa... Kun tältä kyselee perusteita asiallisten viestien poistoille, poistaa liian kiperät kysymykset ja katoaa offlineen. Ilmeisesti poistoon riittää syyksi luotsin oma mutu siitä että (epämieluisa eli vastustava) mielipide on sitä "loukkaava".
      Väittää olevansa "oikeudenmukainen" mutta tekee aivan muuta kun sanoo. Ei todellakaan kykene puoleettomuuteen, vaan poistaa itselleen epämieluisat mielipiteet jollain "tulee paha mieli" -tyhjänpäiväsillä syillä, ja soveltaa samaa mieltä oleville ihan eri vapauksia, mm. uutisten ja joidenkin marginaalisten tekojen varjolla nälvivään syyttelyyn. Kun kritiikki mielivaltaisesta toiminnasta osuu ja uppoaa, sabotoi kiiruusti poistoon tietysti kaiken senkin. Muun ylläpidon vähintään kertaalleen poistamat asiattomat turhuudet kaivaa roskiksesta takaisin palstalle!
      Säälitävää touhua, ei voi kyllä muuta enää sanoo...

      Abortinvastustajien sananvapaus on siis lopullisesti tuhottu. Jo muutenkin palstalla keskustelu on ollut pidemmän aikaa lähes mahdotonta jatkuvan mielivaltaisen vastustavien viestien poistohäiriköinnin takia (lähinnä yhden häirikön taholta, johon ylläpito lähtee mukaan) ja toisaalta taas vastustajia haukkuvat törkyt ja muut turhuudet jätetään sinne vaikka miten pitkäksi aikaa. Eivät poistu edes useammankaan päivän ilmottamisella.
      Näiden jyrkkien mielipiteiden palstoilla olisi yleinen etu ettei niillä ole ketään luotseja joiden on mahdollista käyttää valtaansa väärin, eli sabotoida poistoon täysin asialliset mutta omalta kannaltaan "mielen pahoittavat" viestit.
      Tämä uusi palstapoliisi tulee tyrehdyttämään senkin vähän keskustelun mikä tuolla "keskustelu"palstan irvikuvalla on ollut enää viime vuosina mahdollista ja näin palstasta tulee entistäkin turhempi.
      Onko Suomi24:n linja tosiaan se että vain yhdenlaisten mielipiteiden julistus enää sallitaan ja kaikki "väärät" eli vastustavat poistetaan? Tätä menoa palsta tulee kyllä kuolemaan, ehkä hitaasti mutta varmasti. Se taitaa olla tarkoituskin.
      Ottakaa nyt joko kiireesti pois tältä puolueelliseksi tiedetyltä nämä luotsin oikeudet, tai vielä parempi olisi sulkea koko tyhjänpäivänen poispilattu palsta!! Tämä on useiden käyttäjien pyyntö ollut jo pidemmän aikaa mutta nähty on, että eihän täällä käyttäjien toiveita kuitenkaan koskaan kuunnella.

      Aivan USKOMATONTA.. no, pitäköön räyhäkiihkosakki vain yhdenlaiset mielipiteet sallivan hiekkalaatikko-sontatunkionsa!! "Väärät" mielipiteet kun lähtee viimestään heti kun luotsi pyyhältää paikalle. Olkoon ton puolueellisen luotsin ja muutaman samanmielisen häirikön yksinpuheluja.
      Toivoa sopii ettei tota uuttakaan kiinnosta ainakaan pidemmän päälle käydä yhtään useemmin häiriköimässä palstalla, kun edellistäkään.. mitä vähemmän näitä sabotööri-luotseja näkyy, sen parempi.
      Oikeita mielekkäitä keskusteluja saamme sitten taas joskus kun tämä ylivaltias kyllästyy tähän mellastukseen leikkikentällään ja omien "sääntöjen" määrittelyyn mistä tuolla palstalla enää saa puhua, mistä ei ja millä sanoilla. Toivottavasti saa täältä pian sen mitä halusi ja ymmärtää sitten jättää keskustelupalstan siihen mihin se on tarkotettukin. Ylläpitokaan kun tuskin myöntää virhevalintojaan ja poistaa häiriköiviä luotseja virasta. Niin kauan kun ei tätä tapahdu ja palsta vapaudu tämän luotsin mielivallasta, vastustajien on täysin hyödytöntä yrittää siellä mitään keskusteluja.
      Aivan turhia koko luotsien virat... ei ne kykene kuitenkaan puolueettomuuteen. Kuten on esim. nyt tuollakin taas nähty. Useimmiten nämä luotsit on vaan pahimpia häiriköitä palstoilla mielivalta-sensuurillaan.

    • .10.

      Mitä enemmän kävijöitä/klikkauksia, sen enemmän mainostuloja voidaan osoittaa.

      Suomi24 ei siis tee rahaa sisällön, vaan kävijämäärien kautta.

      Lisäksi tilanne mainosmarkkinoilla on kiristynyt huomattavasti ja mainosblokkerit lisääntyvät. Itse en oikein tiedä miten tämä koko sivusto voi toimia noin taloudellisesti ajateltuna.

      • .11.

        Palstojen "tyhmentyessä" heikkotasoisen moderoinnin seurauksena ostovoimaiset älykkäät lukijat katoilevat klikkailemasta näitä palstojen kirjoituksia, samoin he katoilevat kirjoittelemasta asiallisempia juttujaan muille foorumeille.

        Mitä tänne jää? Siitä kertoo urbaanisanakirja.

        http://urbaanisanakirja.com/word/kansakunnan-vessanseina/


    • Valdemar

      Aloittaja ei oile ollenkaan tietoinen noiden palstojen nykyisestä tilanteesta.Monella niistä on luotsit jotka pitää palstoja siisteinä ja asiallista keskustelua käydään.
      Asiattomampaa keskustelua on usein etusivun pitkissä keskusteluketjuissa.

    • taidat olla

      "Monella niistä on luotsit jotka pitää palstoja siisteinä ja asiallista keskustelua käydään."

      yksi niistä palstat "asiallisesti siistivistä" (eli keskustelut kuoliaaksi pilaavista) luotseista?
      Mainittujen palstojen nykytilanteesta on kyllä keskusteltu mm. kysy ja auta -palstalla, mistä tosin kaikki nämäkin ketjut "siistitään" jonkun häirikön toimesta aina poistoon....

      • säännöt

        Kuten varmaankin Porvoo palstalla johon on tänäänkin ilmestynyt tappouhkauksia??En odota vastausta koska olen lukenut sen jo niin monta kertaa kuluvan vuoden aikana,odotan sitä hetkeä kun julkaisija myös joutuu vastuuseen!


    • ----?----
      • !!!

        SIIS. Kaiken takana on LUOTSI!


      • maanantai ip?
        !!! kirjoitti:

        SIIS. Kaiken takana on LUOTSI!

        Porvoo palstalla ei ole LUOTSIA ,tietenkin voihan massapostaajakin olla LUOTSI,vastausta saanee odottaa maanantaihin silloin on kai Elinan työtunti?


    • houhou.

      Yllläpito on yhtä kuin S 24 LUOTSI T.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      196
      4592
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      261
      2627
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1391
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1293
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1057
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe