Imperial-hotellit

matkalle2014

Elikkäs onko kellään kokemusta noista Imperial-ketjun hotelleista. Lähinnä heidän hotelleista Imperial, Royal National ja President kiinnostais! :)

9

471

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ??mitä haluat kuulla

      Kaikissa tullut oltua - mitä sellaista haluaisit tietää mitä ei esim. netistä katsomalla tai hotelleista suoraan kysymällä selviä?

      • matkalle2014

        No ihan yleinen siisteys ja hotellihuoneiden todellinen koko ei välttämättä tule ilmi kuvia katsomalla. Ovatko esim. kylpyhuoneet missä kunnossa ja eikai ole mitään öttipöttiäisiä löytynyt vierailujen aikana. Myös henkilökunnasta olisi kiva kuulla (ystävällisyys, "hädässä" apua?, kielitaito) kommenttia. Onko lähellä jotain ravintolaa/kahvilaa jota voisi suositella? Jos SINÄ esim kaikissa olleena voisit rankata parhaimman tai jotain /- listaa.


      • Lontoo kaipuu

        Netistä ei välttämättä saa oikeaa kuvaa hotellista ja hotellista kysymällä ei aina myöskään. Eiköhän kaikki hotellit halua antaa myönteisen kuvan hotellistaan, vaikka ei aina paikkaansa pitäisikään. Itsellä kokemuksia positiivisia ja negatiivisia. Kysyin kerran suoraan hotellilta löytyykö heiltä huoneita, jossa ei ole kokolattiamattoa? Kerrottiin, että löytyy kyllä näitä allergia huoneita. Varasin sellaisen ja kas, hotelliin tultuani ilmeni, että koko hotellissa ei ole ns allergiahuoneita olemassakaan.
        Toinen esimerkki olikin positiivinen. Etsin netistä hotellin ja vasta päivää ennen matkaa katselin tarkemmin arvosteluja hotellista...aika negatiivisia olivat. Yllätys kuitenkin, että hotelli oli paljon arvosteluja parempi ja remontoitukin jota ei hotellikuvauksessa edes mainittu. Huoneessani oli suihku sekä amme ja hedelmiä. Hotelli olisi mielestäni ansainnut enemmän tähtiä, josta mainitsinkin lähtiessäni.


      • Aina Imperialiin
        matkalle2014 kirjoitti:

        No ihan yleinen siisteys ja hotellihuoneiden todellinen koko ei välttämättä tule ilmi kuvia katsomalla. Ovatko esim. kylpyhuoneet missä kunnossa ja eikai ole mitään öttipöttiäisiä löytynyt vierailujen aikana. Myös henkilökunnasta olisi kiva kuulla (ystävällisyys, "hädässä" apua?, kielitaito) kommenttia. Onko lähellä jotain ravintolaa/kahvilaa jota voisi suositella? Jos SINÄ esim kaikissa olleena voisit rankata parhaimman tai jotain /- listaa.

        Kannattaa mennä ketjun lippulaivahotelliin, Hotel Imperialiin. Se on iso, siellä on kaikki mitä tarvitsee. President hotelli on kiinni siinä, samaa korttelia. Erinomainen sijainti mutta ei kallis.


    • Kaikissa asunut

      Rankkaisin nämä 3 hotellia järjestykseen: Imperial, President, Royal National. Kuten joku jo vastasikin, on Imperial ketjun "lippulaiva" - vaikkei sekään todella tarkoita mitään neljää tähteä...Mutta tasokkain näistä kolmesta. Meille on osunut siellä yllättävän iso ( 2 sänkyä sohva yms ) ja jossainmäärin remontoitu huone, jossa oli hyvinkin siisti kylppäri ja puhdas kokolattimatto, mutta en oleta kaikkien huoneiden olevan ihan samaa tasoa. (Voin erehtyä). Royal national taas on koko Lontoon suurin hotelli liki 1000 huoneellaan ja meno on sen mukaista, esim. majoittaa paljon koululaisryhmiä. Meluisa, hälyisä majoitustehdas. En menisi uudelleen! Huone oli siellä pieni ja hyvin perus, sanoisinko ankea. President oli pienempi ja kodikkaampi, mutta jo aika kulahtanut sekin.

      Kaikkien kolmen hotellin aamiainen oli hyvin basic : tee/kahvi paahtoleipä mehu jotain purkkihedelmiä. Lisämaksusta enkkuaamiainen eli paistettua munaa pekonia yms , ei kovin houkuttelevan näköistä. Pääseehän tuolla päivän alkuun. Varsinkin Royal nationalin aamiaissali oli ankea kuin koulun ruokala.

      Kaikkien näiden hotellien pluspuolena pidän sijaintia. Heathrowlta pääsee metroa vaihtamatta Russell Squarelle, jonka metroasemalta on vain kivenheitto kaikkiin näihin hotelleihin. Läheltä kulkee myös useita hyviä bussilinjoja ja kävellenkin voi mennä esim. British Museumiin ja muualle. Eli sijianti on oivallinen.

      Kysymyksiäsi taisivat olla:
      Yleinen siisteys : kaikissa mielestäni samaa tasoa. Vähän nuhjuista ja "englantilaista".
      Huoneiden koko :Royal nationalissa oli näistä kaikista pikkuisin huone. On huomioitava että Lontoossa pienet huoneet on enempi sääntö kuin poikkeus. Ja huoneiden koko vaihtelee myös - yhdellä kertaa voi sattua isompi, toisella pienempi ihan samassakin hotellissa.
      Öttimöttiäisiä : ei sattunut meidän silmiin!
      Henkilökunta: kysyit kielitaitoa. Ihan varmasti palvelua saa englannin kielellä, muista kielistä en osaa sanoa. Arvelen että näissä kolmessa hotellissa on yhteensä henkilökuntaa kymmeniä, ellei satoja henkilöitä, joten kukaan tuskin voi arvioida "ystävällisyyttä" tai "avuliaisuutta" kuin hyvin yleisellä tasolla. Mielestäni ihan normaalia asiakaspalvelua niissä saa.

      Itse voisin ehkä mennä uudelleen Imperialiin ellei budjetti antaisi myöten parempaa hotellia, mutta varsinaisesti en menisi mitään näistä hotelleista suosittelemaan ainakaan vähänkään vaativammalle matkaajalle. Royal nationalia välttäisin viimeiseen asti.

      • gyio

        Aika hohdokkaita nimiä noilla hotelleilla.


    • Kaikissa asunut

      Tarkistin vielä Tripadvisorista kyseisten hotellien saamat arvioinnit - ylipäätäänkin sieltä saa usein paljon perusteellisemman ja asiantuntevamman tiedon kuin täältä suomi24 palstalta, ellei erityisesti halua lukea vain suomen kielellä. Oikeastaan sitä tarkoitin ensimmäisessä viestissäni "...mitä ei netistä katsomalla selviä".
      No siis joka tapauksessa Lontoon 1077:stä hotellista Imperial sijoittuu sijalle 578, President sijalle 630 ja Royal National sijalle 730 tällä hetkellä hotellivieraiden antamien arvostelujen perusteella. Nämä luvut antavat jonkinlaista osviittaa hotellien "hyvyydestä" . Imperialissa asuneista 55% voisi suositella hotellia, Royal Nationalissa asuneista vain 35 %.

      Toivottavasti tästä on apua matkaa suunnittelevalle alkuperäiselle kysyjälle. Ja jos olet ensikertalainen Lontoossa, niin varaaudu siihen että tämän hintaluokan hotellit eivät ole suomalaisittain kovin mukavia tai tyylikkäitä, riippuen tietysti millaiseen on tottunut matkoillaan. Mutta Lontoo on Lontoo - hieno kaupunki ja jollei halua maksaa itseään kipeäksi hotellista, niin rahaa jää sitten muuhun hauskanpitoon siellä vähän enemmän!

    • allrightt

      Vaikee löytää noita Imperial-hotellien vaihtoehtoja halvempia yhtä "hyvältä" sijainnilta. Onko teillä jotain ehdotuksia olemassa edullisemman hotellin etsintään? Eli siis suoraan edullisempaa hotelli ehdotusta:D?

    • WOD

      Itse olen Lontoon reissuilla majaillut Mad Hatterissa, Mermaid Suitessa, Royal Nationalissa ja viimeeksi Fielding hotellissa Covent Gardenissa. Mad Hatterista kävelee Sohoon / Oxford Streetille noin 20 min ja Fielding on siis aivan "sykkeessä". Royal oli tosiaankin kolossaalinen ja aivan kuin aikaisempi kommentoija on maininnut; hirveästi porukkaa, ankea aamiaissali jne. Hatteriin ja Fieldingiin voisin mennä uudestaankin, tosi viihtyisiä ja Hatterin alakerrassa mukava ravintoal/pub. Mermaid on aivan Oxford Streetin ja Sohon tuntumassa. Sijainti hyvä ja aamiaisen sai viereisessä ravintolassa, simppelit huoneet jotka kelpaa hyvin yöpymiseen. Kannattaa tosiaan miettiä sitä, mihin huonetta tarvitaan. Yleensä vain nukkumiseen. Muu aika kikkaillaan kaupungilla. Kaikkiin em. hotelleiden lähistölle pääsee Heathrowista metrolla (Piccadilly line). Fieldingiin ilman linjan vaihtoa. Muita kenttiä en ole käyttänyt, joten niiden kulkuyhteyksistä en osaa sanoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3694
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3358
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2438
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1420
    Aihe