detur??

haluaa tietoa

Katselin deturin matkoja ja hotellit marmariksessa näyttäs kivoilta...ollaan ensi kertaa menossa turkkiin, joten olisi hauska tietää onko detur hyvä vai ei?marmarikseen kun ei tee matkoja kovin moni muu...

nyt kaipailisin tietoja:
-onko hotellit hyviä?mikä hotelli?
-oppaat? asiantuntevia?
-retket oppaan johdolla vai kadulta?onko hyviä suosikkeja?
-miten lapset huomioidaan?
-turkish airlines?

jos olet kesällä ollut marmariksessa, kerrohan joitain tietoja!!

6

1383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maya

      Olin elokuussa Deturin viikon reissulla Marmariksessa mieheni kanssa. Deturista ei mitään pahaa sanottavaa. Oppaat olivat koulutettuja ja erittäin asiantuntevia, nuorekkaita ja ystävällisiä. He olivat jokaisella retkellä mukana (siis niissä joissa kävimme = monessa) sekä huolehtivat bussikuljetuksista, lentokenttäkeikoista jne. Heille sai soittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa jos oli asiaa / ongelmia. Lisäksi he tiedottivat erittäin kiitettävästi Marmariksen terveyspalveluista jne.

      Meillä oli hotelli Ceylan, 3:n tähden hotla, joka oli mielestäni oikein mukava. Hotelli oli siisti ja viihtyisä, huoneissa ilmastointi jne. Muut hotellit vaikuttivat myös yleisilmeiltään siisteiltä, tosin negatiivisiakin kommenteja tuli jonkun toisen matkatoimiston hotelleista. Deturin käyttämistä hotelleista kuulimme vain positiivista palautetta.

      Lapsiperheitä kohdeltiin mielestäni samoin kuin meitä "lapsettomiakin", mutten kokemuksen puutteessa osaa sanoa tästä sen enempää. Bussit pysäytettiin jos lapsella pissahätä, siinä taisi olla mieleenpainuvin seikka.

      Turkish airlines oli ehkä hieman kolkompi sisustukseltaan kuin Finnair, mutta henkilöstö oli ainakin paluulennolla rentoa ja ystävällistä Ei valittamista. Itselläni oli myös vähän ennakkoluuloja lentoyhtiötä kohtaan, mutta ne osoittautuivat täysin turhiksi.

      Ei muuta kuin matkaan vaan! Paikka oli upea, tekemistä oli paljon (Deturilla hyvää ohjelmaa) ja mieli haikaa takaisin...!!! :)

    • ööö

      Detur on erittäin hyvä hinta-laatusuhteeltaan. En ole monissa hotelleissa ollut, mutta Bareksessa olen viihtynyt. Pieni hotelli rauhaisalla paikalla, kuitenkin lähellä rantaa ja palveluja. Osa hotelleista on aika kaukana rannasta.
      Opaspalveluja en ole kauheasti käyttänyt, mutta koskaan ei ole ollut mitään valittamista. Yksi tämän kesän oppaista on asunut vuosia Marmariksessa, joten eiköhän asiantuntemusta riitä!
      Retket kannattaa ottaa paikallisilta matkatoimistoilta, Deturilla on paljon kalliimmat retket ja hekin ostavat matkansa paikallisilta matkatoimistoilta. Ainoa ero on että Deturin retkillä on suomalainen tai pohjoismaalainen opas mukana. Koskaan en ole pettynyt paikallisten matkatoimistojen reissuihin. Mitään suosikkia ei ole, otan retket mistä milloinkin halvalla saa!
      Turkkilaiset tykkäävät kovasti lapsista, joten kyllä lapset huomioidaan. Jossain ravintoloissa jopa lapset saavat ruokansa ilmaiseksi, jos aikuiset syövät samalla!
      Turkish Airlinesistakaan ei ole mitään pahaa sanottavaa. Päinvastoin =) Ruoka on ollut aina hyvää (yllättävän hyvää lentokone-ruoaksi) ja lennot ajoissa. Lisäksi tilaa on enemmän kuin Finskin koneissa...

      Ennakkoluulottomasti matkaan vaan, niin viihdyt varmasti!! Jos tulee muita kysymyksiä mieleen, yritän vastailla parhaan kykyni mukaan.

      • hei!

        ei muuten osta!yksikään matkanjärjestäjä ei osta retkiä kadulta/paikallisjärjestäjiltä, siksi heillä on omat bussit, paikallisoppaat,jne!ja parasta kaikessa..vakuutukset!Deturista en tiedä mutta ainakin aurinkoisella näin on!!


    • marmaris

      Oppaatko muka hyviä??nuoria likkoja!Ja oliko yksi nuori poika...??Jutellut en juuri heidän kanssaan mutta jotenkin itse 5kymppisenä ei jaksa kuunnella nuorta yli-innostunutta opasta,tietävätkö edes mitään? Näin ainakin toukokuussa...Onko oppaat aina nuoria?Käykö kukaan oppaiden retkillä?

      • Nuppu

        Olimme elokuussa kaksi viikko Marmariksessa - kokemukseni oppaista on, että he eivät tee mitään kun esim. valitimme hotellimme jatkuvasta metelistä ( MIRAY . )Oppaamme oli 5-kymppinen, erittäin turkkilaistunut nainen...Eli löytyy vanhempaakin opasta.
        Lennot ok Turkish airlinesilla, mielestäni esim. ruoka ja emot paremmat kuin finskillä...
        Itselleni jäi Deturista huono maku, pitänee miettiä valitsemmeko sitä ainakaan ensi kesän matkatoimistoksi...


    • merja

      Hei!

      Kävimme perheeni kanssa Marmariksessa, Deturin matkalla. Turkish Airlines henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja ruoka oli hyvää.
      Lennosta ei todellakaan mitään valittamista.
      Hotellimme oli Ceylan, siisti ja kodikas ja henkilökunta oli hyvin ystävällinen. Palvelu todella pelasi.Menemme varmasti uudestaan. Ei muuta kun matkaan vaan, ennakkoluulottomin mielin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe