Ostaisinko Triumph Rocket III

Mitä olette pyörästä tykänneet ja onko luotettava peli? Hakusessa vm -07 pyörä.
Ilmoita


Älä osta.

Väpättää vaan kun lyö kaasua esimerkiksi 60- 140 km vauhdeista.
Ei tehoa. Valtavasti painoa, varsinkin paikallaan.

Sopii siwan parkkiin, ei essolle.
1 VASTAUS:
Höpö höpö
+Lisää kommentti
kai se muuten ihan ok pyörä on mut renkaita menee,kaveri kyllä tykkää siittä mut ei voi kovin paljon kallistella kun laudat ottaa kiinni ja löpöä palaa aika runsaasti
1 VASTAUS:
Takarinkula 8000 km ja etu 16000 km eikä silloin vielä sakkomeininkiä.Tottakai pitää ymmärtää että se ei ole mikään kevari painaa noin 350 kg mutta vie noin 6l satkulla vakiona mikä on täysin epäoleelista tämmösen pyörän hankitakriteerinä
+Lisää kommentti
Osta pois.Itellä ollut vuodesta 08 lähtien(R3 Classic)Toi väpättäminen on täysin huuhaata!Mutta voima ja vääntö on raakaa elikkäs pientä kokemusta kakspyöräsistä suotavaa!
1 VASTAUS:
Tohon löpön palamiseen sanoisin että vakiona vei 6.2 litraa satasella ja tehot kaakossa elikkäs täydet tehot haettu motobox sahala niin taitaaolla karvan yli 7 litraa.Tosin kuka hakee minimikulutusta ostaessaan tän kokosen pyörän?
+Lisää kommentti
Jäähdytyspaneeli on ihan hirveen näköinen.
Ilmoita
Sana "Triumph" jo aiheuttaa pahaa oloa. On ne sen verran paskoja ajaa. En suosittele. Yksi oma ollut ja muita kokeillut. Toista en osta ikinä.
4 VASTAUSTA:
Mikä Triumph on noin paska ajaa?
Muistaakseni 2,4 litrainen kone. Aivan huikea on. Renkaan vaihto vaatii kovan kaluston. Ei omalla sorvilla?
Hinta ei sovi kaikille? Ei varmaan edes moni uskalla ajaa….
Joo ei se tosiaan kaikille sovi. Mieluummin jatkat polkupyörällä ajoa, kuin tähänkin saakka.
+Lisää kommentti
Olen ajanut. Mahtava pyörä, on tehoa kokoa ja näköä. Olen vain 170cm, oli mulle ehkä karvan liian iso...
Ilmoita
Itse en ostaisi mitään tuon saarivaltion tuotosta varsinkaan jos ei ole kun 2 pyörää alla hengenpitimiksi. ruma,kömpelö. laatuongelmia yms. lähinnä tuon koon takia hankitaan joka sitten todetaankin negatiivisena loppujenlopuksi,kokeiltu on tuokin norsu, pienempi V2 parempi.
Ilmoita
Jos on yhtään kokemusta moottoripyöristä, niin suosittelen lämpimästi roksua. On aika äijä pyörä. Painopiste niin alhaalla, että painosta huolimatta helppo käsitellä myös hitaassa kaupunki ajossa. Ensimmäiseksi pyöräksi en suosittele.
Ilmoita
En vaan ymmärrä ketä tuo puhuttelee ,ei järjen haiventa.. edes massiivinen koko ei pelasta tyylitöntä ulkoasua.
Ilmoita
Huippupeli, osta pois niin muit harmittaa.
Ilmoita
Hyvä ja luotettava peli. Omalla ajanut nyt (2011vm) n. 80tkm, eikä mitään vikaa. Koskaan. Vähän takarengas on kuluvaa sorttia painon takia, mutta muuten suosittelen. Jos sattuu olemaan osaaja. Ei aloittelijoille.
Ilmoita
älä vitussa osta mitään tollasta paskaa!!!
Ilmoita
En ymmärrä, kun painosta valitellaan.. Rock'su rokkaa niin kaupungissa kuin maantiellä. Mulle tämä on ensipyörä ja ajoin nyt ekana kesänä 10000km. Helppo hallittava. Kuluttaa 11 litraa kaupungissa ja 8 maantiellä, kun miehekkäästi ajelee.
1 VASTAUS:
Hyvä että olet tykännyt, ja mukavan sitkeä valinta ensialkuun jossa on sitä fiilistä joka saa jatkamaan hyvän harrastuksen parissa.
+Lisää kommentti
ostin rocketin kuusikymppis lahjaksi itselleni 2018...muuttopyörä Lutonista..ajo ominaisuudet erinomaiset matalan painopisteen johdosta,,takarengas näköjään vm.2001...ajattelin vaihtaa vaikka pintaa vielä(vanha gummi)turvallisuuden takia..en alle kirjoita suurta kulumista..???.omistin joskus nuorena kawan 900Z...ajo ominaisuudet suunnilleen nakkikioski lisänä pyörät,,renkaita meni ja ketjuja tiukattiin tupakoinnin aikana..tiedoksi rocket "ukot" Motobox Kotka siellä Phill niminen kaveri todella osaa hommansa ja on vielä tosi edullinen
Ilmoita
Aloittelijalle suosittelen jotain pikkupyörää jossa ei tehoa paljon, esim Harley Davidson Heritage , 1700cc kone mutta ei karkaa alta, alle 1700cc koneella ei kannata ostaa jos meinaa ohittaa muunkin kuin traktorin. Sportsterit kiihtyy jotenkin mutta jos olet yli 160cm näyttää se allasi honda monkeyltä. Tietenkin näissä hinta tippuu älyttömästi jos uutena ostat, eikä kelpaa vaihdossa muualle kuin hd liikeisiin.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ostaisinko Triumph Rocket III

Mitä olette pyörästä tykänneet ja onko luotettava peli? Hakusessa vm -07 pyörä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta