Phan Thiet

Paskapaikkako

Onks kenelläkään mitään hyvää kerrottavaa ko paikasta? Minkäslainen paikka on Romanaresort?

14

1608

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mui Ne

      Phan Thiet ei ole niinkään tuttu mutta n. 12 km päässä on lomakylä Mui Ne, jossa olen ollut viime talvena. Rannalla on viihtyisiä ja hienojakin resortteja ja kylässä on paljon hyviä ruokapaikkoja. Paljon venäläisiä ja englanninkielen taito paikallisilla melko olematon mutta ihan o. paikka rantalomailuun. Varsinainen Muin Nen kalastajakylä on sitten vähän etäämpänä.

    • Tarkoitus oli jo eilen kysyä Tuosta Phan Tie/Mui Ne,minkälainen kylä tuo Mui Ne on onko siellä kuinka paljon jurrisia suomalaisia ja venäläisiä itse en viitsi ainakaan tuonne asti heidän rymyämistä/huojumista lähteä ihailemaan,näin huhut ainakin vahvasti väittävät.Onko silmälasien hinta sekä laatu minkälainen samoin kuinkahan kauan lasien teko kestää,olen teettänyt 3 pokat Thaimaassa ja kaikki ovat olleet ok.Noista ruokapaikosta olikin jo tuossa edelisessä viestissä,kysytään nyt vielä minkä kokoinen tuo kylä on pystyykö liikkumaan noihin ravintoloihin ja ostoksille kävellen vai pitääkö käyttää taksia tai polkupyöräriksaa onko niitä siellä yleensä vai ovatko ne mopoja

      • hallo

        Venäläiset pisti silmään mutta miksi sanot että suomalaiset rymyää, huojuu ? Tapasin muutaman todella kultiveeratun suomalaisen enkä muutenkaan ole maailmalla huomannut että suomalaiset kansana olisivat huonosti käyttäytyviä. Asunut muualla vuosikausia ja suomesta lähtöisin. Suomalaiset käyttäytyvät hyvin ulkomailla.
        Paljon mopoja ja kaikki halpaa, than Phietin kaupunkiin voi mennä joko bussilla tai taxilla. Taxi odottelee jos haluaa vaikka koko päivän ja on halpaa.


    • tämmöistä

      Hotellit Mui Ne kylän alueella ovat kaikki rannalla ja kylän läpi kulkee yksi tie ja kaupat ja ravintolat ovat kävelyetäisyydellä. Meillä oli Terracotta Resort ja kaikki tarvittava oli lähellä. Alueellä ei ollut esim baarikatua vaan jokunen drinkkipaikka. Polkypyörariksoja en edes nähnyt. Venäläiset eivät häirinneet sen enempää kuin muutkaan ja me suomalaiset olimme vähemmistönä. Viime talvena taisi Suomesta lentää vain 1 lomalento kahden viikon välein. Meillä tjären matka. Kaikista rasittavin oli bussimatka Saigonista loma kohteeseen eli n 5 tuntia ja 200 km. Ei huono paikka lainkaan kun ei ole vielä niin rysämäinen ja erittäin halpa . Optikkoliikkeitä alueella oli ja myös hierontapaikkoja.

      • Kiitti sulle selventävästä vastuksesta,täytyy laittaa harkintaan tarkoitus olisi tehdä tuo Saigon-Phant yhdistelmä reissu.


      • Paskapaikkako

        Kiva kuulla jotain positiivistakin, tällä sivulla ei juuri positiivista ole kirjoitettu ko paikasta. Kohtahan sen näen.


      • budha

        Ovatko Vietnamin hierontapaikat /hieronnat kuten Thaimaassa


      • Siella ollut
        budha kirjoitti:

        Ovatko Vietnamin hierontapaikat /hieronnat kuten Thaimaassa

        No ei todellakaan. Kai Vietnamissakin prostituutiota on mutta se on todella hyvin piilotettua. Se kun on laitonta siella ja sita ei ihmiset siella myoskaan yleensa hyvaksy.


    • vielä vähän

      Saigon on loistava kaupunki. Olimme rantalomalla ensin ja sieltä 2 päivää ennen kotimatkaa lähdimme Saigoniin. Olimme 2 yötä New World- nimisessä hotellissa, joka oli ihan ytimessä. Voisin lähetä Vietnamiin uudestaankin

    • !!!!

      olin muutama vuosi sitten saigon 2 päivää -phan thiet (2 vko tjäreborg)
      mielestäni 2 päivä oli liian lyhyt aika saigoniin niinpä itse maksoimme huoneen ja lähdimme 2 päivää aikaisemmin jo takaisin muuten paikka oli kaunis ja mitään negatiivista sanomista.
      phan thiet oli kiva rauhallinen paikka . minulle ehkä vähän liiankin rauhallinen ja uinva paikka. vuokrasimme pyörät ja pyöräilimme siellä.
      taksilla kävimme muineessa muistaakseeni se oli kalastaja kylä ja markkinonoita. kävimme läheisessä "isossa" kaupungissa myös kerran.
      rannat olivat hyviä siellä ja ruokapaikoissakin löytyi valinnan varaa.
      saigonista pääsi tekemään mielenkiintoisia retkiä paikallisilla järjestäjillä.
      silloin oli rannallakin rauhallinen meininki vain hotellin ranta tuolit varattiin aina jo aamusta varmaan klo 6 joten niistä oli silloin pulaa ja niistä kilpailtiin joka päivä kuka ne saa. sää ja ilmasto täydellinen . phan thiet ei miään shoppailu paratiisi vaan saigonissa jo löytyy ja halvemmalla kaikki.

      • loppu

        Parasta on Saigon muutama yö vaikak 3-4 ja Phan Thiet loppuaika.


    • Iiiiiitt

      Oltiin phan Thietissä 02-03/2013 kaksi viikkoa. Mukava paikka. Hotellit rannalla ja todella viihtyisiä ja aamupalat mahtavat. Venäläisiä liikaa. Ehkä muutaman vuoden päästä sekin paikka jo pilalla turismin takia.paikallisuus katoaa.

      • aina paistaa

        Venäläisiä on maailma täynnä, mutta Putin tekee parhaansa. Vietnamissa venäläiset ovat peruneet varauksiaan roimasti ruplan romahduksen myötä.
        Vietnamissa on halpaa. Kerrankin paikka, missä ei tarvi koko ajan ajatella hintoja.
        Ja Phan Thietissä on todella varma aurinko. Aina paistaa.


      • Muineen
        aina paistaa kirjoitti:

        Venäläisiä on maailma täynnä, mutta Putin tekee parhaansa. Vietnamissa venäläiset ovat peruneet varauksiaan roimasti ruplan romahduksen myötä.
        Vietnamissa on halpaa. Kerrankin paikka, missä ei tarvi koko ajan ajatella hintoja.
        Ja Phan Thietissä on todella varma aurinko. Aina paistaa.

        Ollaan menossa jo neljättä kertaa,nyt omatoimimatka.Kaks eka yötä Saigon ja bussilla PT.hen.Parin päivän reissu sieltä Dalattiin ja takas.Vika kaks yötä Saigon.Ollaan reissussa kolme vkoa.Tykkäämme siitä rauhasta mitä Phan Thietissä ( MUine) on.Hyvää ruokaa,aurinkoa,ystävällisiä ihmisiä,rauhallista lomaa.Kaupunkina Phan Thieth ei ole juurikaan kummonen.Mutta Muine sopii meille.Shoppailut kannattaa tehdä Saigonissa,sieltä löytyy kaikkea kivaa.Hintataso edullinen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9194
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2698
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      150
      2484
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1458
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1320
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    Aihe