Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

oma koirapuisto!

nic1

Ihanteellista olisi jos rakennutettaisiin tuollaisille roduille kuten pittbullit, staffit, amstaffit oma koirapuisto johon muilta roduilta olisi pääsy kielletty, puistolle olisi varmasti käyttöä! Viettäisin itsekin mieluusti päivääni (tosin aidan toisella puolella) katsellen tälläisten koirien "leikkiä" :)

20

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raappana

      Sellaista kutsuttaisiin nimellä "koiratappelukehä".

    • röhnöttäjää

      No, jopas! Taas joko pölvästi joka ymmärtää koirista vain sen että toiseen päähän lyödään ruokaa ja toisesta päästä se tulee ulos. Jos aletaan etsimään niitä riesakoiria niin ensiksi tulee kääpiöpinsseri ja sitten järjestyksessä kaikki muut pienkoirat jotka reuhaavat ja räyhävät egonsa kohottamiseksi. Ei yksikään rotu ole toistaan kummoisempi. On vain pöljiä koirien omistajia. Ihan sama kuin alettaisiin pitämään karjalankarhukoiraa tappajana, sehän käy hirven ja karhunkin päälle. HEI HALOO?

      • koirarotujen erot

        Voi Röhnö.lueppas rotumääritelmiä,koiria on jalostettu vuosisatoja eritarkoituksiin,ja niissä on erillaisia käyttösominaisuuksia,luonteita,taipumuksia,rotytyypillistä käytöstä.

        Osa koirista tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa,ne on sellaisiksi jalostettu ihan tarkoituksella esim.kettukoirat jotka ajavat kettua ajueissa.

        Ja toiset rodut eivät tule niin hyvin toisten koirien kanssa toimeen esim.taistelukoirarotuiset,koska ne on jalostettu sellaisiksi.

        Koirissa on jo pentuna eroa,roduissa,taipumuksissa,luonteissa,ihan ilman sitä koulutusta,ja koulutuksella saa hillittyä koiran vaistoja,mutta ei niitä kouluttamalla pois koirasta saa.Kyllä se kettukoira aina vaan halajaa ketunperään,vaikka tietää,että kiellettiin justiin...se on "sillä verissä",eli siihen rotuun jalostettu ominaisuus.
        Samoin on muissakin roduissa.Koira roduissa on eroja,kun sen ymmärtää,tietää koirista jo aika paljon.


    • gfhgh

      Koirapuistossa jossa käyn sakemannini kanssa käy amstaffeja silloin tällöin ja hyvin tulevat kaikki toimeen. Joskus tulee epävarmempi koira joka ei niiden leikkityylistä tykkää mutta se sitten pysyy poissa..

    • teeeeeeeeeeee

      Sun staffis on rätti,tiskirätti, lattialuuttu, pölyhuiska. Apollon tultua puistoon.

    • teeeeeeeeee

      Ai mut sillähän siellä oli muut rodut kiellettyjä.

    • teeeeeeeee

      Mites olisko sinne tervetulleita englanninbulldoggi ja vanha englanninbuldoggi ?? Mun Apollo nimittäin rökitti ne maan tasalle. Pelkällä mielentilalla. Omistaja vihelsi pelin poikki. Ei kävelylenkkejä enää Russian Doggien kanssa. Kyllä te ootta huvittavaa porukkaa. Mut jos teihin törmään faktan kera, kohteena ei ole koira.

      • Senakoot

        Russian dogeilla tarkoitat kait venäjänvinttikoiria... Itelläni on kolme joten ei. Kannata motkottaa. Venakoista on muutenkin sitä sun "kultakehäkamppailia maailmanparaskoira Apollo!"


    • teeeeeeeeee

      gfhght -Tasapainoinen koira aistii toisen koiran mielentilan, siks se lähtee kauemmas. Tai pitää tilansa. Ja valtaa sitä huomaamattomastI typerämmiltä :). Tasapainoinen tietää kuinka käyttäytyä epätasapainoista kohtaan.

      Tasapainoinen koira tietää mitä tehdä epätasapainoiselle koiralle. vrt. Cesar Millanin Daddy vs kuka tahansa :D. Jos koira tulee iholle, silloin alkaa pesee :D.

      Niin se Daddykin vaan piteli kiinni :). Niin ne pitelee kiinni tai ravistelee kunnes saavat lisä ohjeita. Nää on tasapainoisia pittejä.

      Doggi taas on omaa luokkaansa. Tosin jos yritätte harjoittaa koirianne tällä rodulla; siitä EI ole mihinkään; sama kuin shihun ottaisit siihen:D.

      Teillä Ei riitä älli ja koiran rodunomaisten piirteiden tuntemus harjoittaa Doggia ÄÄRIMMILLEEN.. Ette saa mitään :). Doggi on kuninkaallisten koira.

      Edes Cesar Millan ei ota Pittejään, Daddya JA Junioria, mukaan yhteenkään filmaukseen missä on Doggi, Hänen perustelunsa oli se että ?!!!

      Sieltä se löytyy :D. Okei, voin lainata sanat; "it is Apollo, it will kill my pitts EVEN, if it*s in good on, the mood, Ican*t not stop it . It will shake their spirit away.

      This Dog is Apollo and it's made for production,AND Hunting. IT WILL FIGHT IN TO A DEATH. This race got a pover what no one can not imagine. This dog race will kill the wolf, and bears, and will be faithful it's owner, un till the end !!!!
      It's so GREAT, that IT WILL NEVER BE submissive my pittpulls."

      • teeeeeeee

        En puhu niistä rusakoista,venäjänvinttareista, vaikka kiinnostavia olikin :). Olin tossa jo Doggien kaveriks ottamassa moista, oli valmiina ( Doggi juoksee kyllä mut muut kattoo äimän käkenä) Mitä se sellanen vintttari touhu on ?? Suomen touhua ??


      • teeeeeeeeeeeee
        teeeeeeee kirjoitti:

        En puhu niistä rusakoista,venäjänvinttareista, vaikka kiinnostavia olikin :). Olin tossa jo Doggien kaveriks ottamassa moista, oli valmiina ( Doggi juoksee kyllä mut muut kattoo äimän käkenä) Mitä se sellanen vintttari touhu on ?? Suomen touhua ??

        Venäjän vinttarit sentään lähtee mukaan :) !!!


      • teeeeeeeeeeee
        teeeeeeeeeeeee kirjoitti:

        Venäjän vinttarit sentään lähtee mukaan :) !!!

        Vähän niinkuin Suomen Doggi touhu. :D.


      • teeeeeeeeee
        teeeeeeeeeeee kirjoitti:

        Vähän niinkuin Suomen Doggi touhu. :D.

        Päivittäkää, etenkin rusakkonne !


    • teeeeeeeeeee

      Mama, Äiti Venäjän tsolle :D.

      • teeeeeeee

        Tanskandoggi ja Tanskan bandoggi rules ! Apollo.


    • siitä vaan hommiin

      Siitä vaan,ei se paljoa edes maksaisi.Jos siis maata satut omistamaan.Sinne vaan aitaat vaikka sata Xsata kaksmetrisen aitauksen,ja haketat tai hiekoitat alueen.Sitten kutsut vaikka naamakirjassa koirakkoja kylään,kyllä niitä varmaan tulee,kunhan kerrot mitä rotuja odottelet.

    • Fuck you ap!

      Yleistystä, et ilmeisesti ole ikinä edes nähnyt livenä mitään noista roduista. Jos uutisissa lukee, että pitbull raateli ihmisen, tarkottaako se sitä että kaikki pitbullit ovat niin huonosti koulutettuja?!

      Aivan = Koirasta kuin koirasta saa vihaisen raatelukoiran jos sitä ei kouluta/kouluttaa agressiiviseksi.

      Jos vaikka uutisissa lukisi chihuahua on raadellut ihmisen tuskin vähät välittäisit, koska "chihuahuat ovat niin kilttejä aina, ne eivät tee mitään pahaa koskaan!"

      Naapurissamme asuu pitbull, joka on todella ihmis -ja koirarakas.

    • hebe

      Minusta olisi aivan loistava ajatus se, että olisi vaikka joku yksityinen tai muu koirapuisto, mihin saisi pientä maksua vastaan varata oman ajan. Osa koirista, ihan rotuun katsomatta, on koira-aggressiivisia, ja nekin saisivat silloin edes joskus olla vapaana. Sitten on niitä arkalaisia, jotka eivät uskalla toisten kanssa samaan puistoon.

      Ajatuksesta, että johonkin yhteen ja samaan puistoon vaan heitettäisiin kaikki aggreyksilöt, on tietenkin kuolleena syntynyt.

    • Valojatauluun

      Hah, siellä taas huutelee kukkahattutädit... Suosittelisin ottamaan selvää esimerkiksi staffeista, tottahan se on että esimerkiksi urokset saattavat olla hieman valikoivempia koirakavereiden suhteen, mutta jos tälläinen on tiedossa sillon tuskin kannattaa puistoon tulla. Pitäisikö staffin olla esimerkiksi ihan rauhassa ja vain sivuuttaa jos esimerkiksi nyt kääpiöpinseri räksyttää toistavalla syötöllä korvaan? Minun mielestä on ihan oikeutettua jos koira hieman ärähtääkin takaisin. Miksi ihmiset ei puutu huonosti koulutettuihin pieniinkoiriin? Siksikö että ne eivät pysty tekemään yhtä pahaa jälkeä? Olen törmännyt ennakkoluuloihin useasti koirapuistoon mentäessä. Mutta aikansa kun koirat ovat leikkineet keskenään, omistajat on sanonut "Ai teidän koirahan osaakin leikkiä nätisti" No tottakai se osaa, jos toisetkin koirat osaa käyttäytyä. Minusta on tärkeää että kaikki koirat sosialistettaisiin kunnolla, kyllä myös ne pienemmät haukkuherkät rodut. Sillä saatettaisi päästä pois siitä turhasta haukkumisesta ja epävarmuudesta. huh tulipa avautuminen mutta itseä ärsyttää suunnattomasti ns."tappajakoira" ennakkoluulot. Ja mitä tuohon staffiin tulee, niiden seurakoira ominaisuuksia on jalostettu 100vuotta. Ja sinua postauksen alottaja suosittelisin ottamaan selvää kyseisistä roduista ja lopettamaan tuon turhan provoilun. Kiitos.

    • oon ollu vauva iteki

      Hyvä jos tappelukoirille oma koirapuisto. Ja tappeluihmisille oma keskutelupuisto siihen viereen malliin: " Mun rambe-koira repii sun koiralta silmät nano-sekunnissa,, tuo vaik mikä piski ni mun Rambe suolistaa sen alta yksikön.."
      ja sitten älykkökerhon jäsenet pakkaavat viirusilmäisen tappelukoiransa mopoautoonsa ja ajelevat kotiin pelaamaan tietsikkapelejä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe