Avoliitto ?

Nuorinaine

Olen 17.vee, kenties jo naisen nimikkeellä kulkeva naisolio :D muttajoo asiaan.. Eilen poika ystäväni (20.v) ehdotti jos muuttaisi mun luo, ajatus on toki aivan ihana, mutta mua huolettaa jos kaikki ei menekkään hyvin, miten jakaa taloudelliset vastuut ? Asun siis opiskelija-asunnossa josta alan parin kuukauden päästä maksamaan vuokraa.. Sanoi hakevansa työpaikan eka ennenkuin muuttaa... Jos tuleekin töistä potkut, tai menetän asuntoni, tai mies kyllästyy, koulu ja kaikki hänellä jää yli 100km päähän.. Olemme seurustelleetkin vasta vajaan kolme kuukautta, rakastan häntä kyllä, mut en tiedä mitenkä kestän paineet ja lisästressin.

5

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jkllkjjkl-

      Sanoitko siis, että poikaystäväsi on nyt sadan kilometrin päässä koulussa ja hän aikoo muuttaa luoksesi ja jättää koulun kesken?

      Minä en muuttaisi yhteen kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. En edes trekisi valmisteluja sitä varten. Mutta jos oilet varma että kaikki menee hyvin (mitä et ilmeisesti ole) niin siitä vaan. Toisaalta ei avoliitto/yhdessä asuminenkaan ole lopullista. Kyllä sitä ihmiset eroaa, eikä sen takia kannata jättää kokeilematta että suhde voi epäonnistua, aina voi perääntyä ja muuttaa taas erilleen.

      Iso päätös, ota aikaa.

    • Nitta

      Kannattaa kyllä vielä miettiä ja odotella. Itse muutin yhteen silloisen poikaystäväni, nykyisen aviomieheni, kanssa heti kun olin täyttänyt 18. Olimme kuitenkin seurustelleet kaksi vuotta ennen sitä. Aluksi en halunnut muuttaa, koska en halunnut olla taloudellisesti poikaystäväni varassa. Hän kuitenkin teki selväksi, että aikoo ja haluaa huolehtia minusta, myös taloudellisesti. Siksi uskalsin muuttaa yhteen hänen kanssaan. Nyt olemme asuneet 1,5 vuotta yhdessä ja olleet pian vuoden naimisissa.
      Eli eivät nuoretkaan parit heti eroa. Mutta kannattaa kyllä vielä odotella. Tämä on klisee, mutta ihan oikeasti, jos rakastatte toisianne jaksatte kyllä odottaa vielä ainakin jonkin aikaa. Hyvää jatkoa!

    • r9oiyjkr

      Ootko 97 vai 96?
      Ite oottaisin, sen verran ikäeroa ja ette oo ollu yhessä kauaa.

    • Joo-o,

      Itse muutin poikaystäväni kanssa yhteen vasta vuoden seurustelun jälkeen :O

    • Poika 19v

      En suosittele. Mun tyttöystäväni alkoi puhuun muutosta parin kuukauden seurustelun jälkeen ja mä olin ihan in love -> tyttö muutti mun kämppään. Lopputulos on se että itse en pysty ottamaan yhtään etäisyyttä tai viettään iltaa jätkien kanssa ilman tyttöystävää. Alkanu vähän yhteenmuutto kaduttaa, ois pitäny olla ainakin vuoden verran yhessä niin että voi alotella vasta sitä yhteistä elämää, mut enhän mä enää voi ehdottaa että mitä jos asuttais erillään sittenkin. Siinä vasta ois helvetti irti etten haluukkaan olla tyttöystävän kaa yms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4723
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1471
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1061
    Aihe