Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Insigniaan talvimaski?

gfds

Mites on, onko tarvetta diesel insigniaan vm-09 heittää talvimaskia eteen? Onko semmoisia edes? PK-seudulla ajetaan, joskaan sillä nyt paljon väliä nykyään..

10

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikkiin tarvetta
      • jeps..

        Nojaa... Viimasuojaa tarvitsee ne autot, jotka eivät ole suunniteltu talvisiin olosuhteisiin ja minusta opel muiden saksalaisten merkkien kanssa ei kuulu tähän ryhmään automaattisesti. Ja onhan sitäkin kuultu, että takuukin raukeaa, jos menee tälläisiä virittelemään.. Kyllä ne kuuluisi auton perusvarusteisiin, jos välttämätön talvisilla keleillä.


      • jeps ..
        jeps.. kirjoitti:

        Nojaa... Viimasuojaa tarvitsee ne autot, jotka eivät ole suunniteltu talvisiin olosuhteisiin ja minusta opel muiden saksalaisten merkkien kanssa ei kuulu tähän ryhmään automaattisesti. Ja onhan sitäkin kuultu, että takuukin raukeaa, jos menee tälläisiä virittelemään.. Kyllä ne kuuluisi auton perusvarusteisiin, jos välttämätön talvisilla keleillä.

        Volkkarit sisarmerkkeineen taitavat kuitenkin olla poikkeus tässä saksalaisten merkkien listassa.


      • 17+9

        Astran dieselissä ainakin nopeutti lämpenemistä. Normaali kaupunki ajossa moottorin lämpö pakkasella 55-60C astetta seurauksena egr-venttiili jatkuvasti auki -> imusarja paskassa ja egr jumissa kun ei koko talvena ollut sulkeutunut, huonosta palamisesta johtuen hiukkassuodatin tukkeentuu ja polttoainetta palaa.


    • pöö

      Jonkilaista bisnestä nykyään noillakin yritetään tehdä.. Lähtökohtanahan on kuitenkin, että termostaatti hoitaa lämmön säätelyn riittävän hyvin..

      Mukavuustekijänä voidaan näitä varmasti pitää jonkinlaisena varusteena, mutta huomaako eron oikeasti niin selkeästi? Ja mitä jos kelit heittää välillä kunnollakin plussalle.. Ehkä ne suojaa esim. suolan lentämistä moottoritilaan, mutta eikös Insigniassa muutenkin ole suhteellisen pieni etusäleikkö..

      • pisnestäpä kyllä

        Mutta kuka nyt ostaisi kallista valmissuojaa kun sen voi itse leikata mustasta muovista tai paksusta kankaasta ihan ilmaiseksi. Saa sellaisen joka sopii just eikä melkein.


    • viimasta

      kyllä viimasuojalla on aina parantava lämmöntuotto talvella
      ei mene viima konehuoneeseen.
      lämpö ei nouse liikaa vaikka suoja on jo 10 asteen pakkasella.

      • japadabadui

        Insignia ei tällaisia maskisuojia todellakaan tarvitse, jätetään tällaiset hömpötykset audi/seat/vw/skoda -kuskien huoleksi.

        Kun auto on suunniteltu pohjoisiinkin oloihin, niin se toimii yli kolmenkymoin pakkasillakin ilman mitään kepulikonsteja.


    • näin on

      Ei Insigniassa tuollaisia maskipeittoja tarvita.

    • jaja..

      Pakko sanoa kyllä etten muista nähneeni ikinä insigniassa talvimaskia.. Saahan niitä varmasti, mutta...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe