Tähän ketjuun omat Kiira K. alapesu_vitsit, ei lainattuja.

Voisin aloittaa vaikka tällaisella:

Taitoluistelija K. K. meni joukkueen hienotunteisimman lääkärin puheille intiimialueen kiusallisen syyhyn vuoksi.

Lääkärillä oli tuuhea täysparta, joka sai hänet vaikuttamaan usein pelottavalta. Kuitenkin hän oli aina ystävällinen ja pyysi nytkin ymmärtäväisesti taitoluistelijaa riisumaan alaruumiinsa ja käymään tutkimuspöydälle selälleen.

K. K. teki kuten pyydettiin ja levitti jalkansa. Lääkäri katseli karvakolmiota hetken aikaa ja pyysi sitten potilastaan istumaan.

Lääkäri puhui hetken aikaa intiimialueen puhtauden merkityksestä terveydelle ja pyysi kuvittelemaan, että miltä hänenkin partansa näyttäisi, jos hän ei ikinä puhdistaisi sitä aterioimisen jälkeen ja mitä ongelmia ilmenisi, jos hän ei huolehtisi suuhygieniastaan.

K:n kasvoille levisi ymmärtävä hymy ja hän sanoi ymmärtävänsä täydellisesti, mistä on kyse.

Kotona poikaystävä oli romanttisella tuulella, mutta kumppanin vaiva vähän arvelutti. Niinpä hän kysyi K:lta, että ei kai lääkäri kieltänyt seksiä.

K halasi poikaystäväänsä, katseli häntä huolehtivaisesti ja sanoi: " Ei kieltänyt, mutta sinun pitäisi seksin jälkeen pestä hampaasi ja putsata partasi".

3

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taitoluistelijan pellavapäinen tytär Liisa K. oli kouluterveydenhoitajan vastaanotolla, jossa keskusteltiin vakavasta asiasta, intiimialueen hygieniasta ja keinoista ylläpitää sitä.

      Terveydenhoitaja teroitti Liisalle, että paikat tulee pitää puhtaina ja raikkaina. Vesipesu kannattaisi tehdä päivittäin, mutta ilmakylpykin auttaa jos paikkoja aristaa.

      Seuraavana iltana Kiira K. oli kisoissa luistelemassa ja naapurin täti vahti Liisaa sillä aikaa. Tietysti siellä katsottiin telkkarista kun Liisan äiti luisteli ja naapuri kyseli alati, että mikä tuo hyppy on? Liisa tiesi melkein kaikki taitoluisteluhypyt ja kertoi milloin tuli kaksoisaxel ja hyppy-yhdistelmät.

      Naapuri hämmästeli ihastuneena tytön tietämystä ja ohjelma eteni piruettien pyörimisvaiheeseen. Televisiosta nähtiin kuinka Kiira taivutti ylävartalonsa lantiosta eteenpäin ja kohotti toisen jalkansa vaakasuoraksi taakse ja pyöri samalla vinhasti.

      Naapuri kysyi, että "mitäs tuo nyt sitten on". Liisaa vähän arvelutti. Samalla äiti kohotti jalkaansa vaaka-asennosta yhä ylemmäksi ja tarttui siinä olleeseen luistimeen molemmilla käsillään selkänsä takana. Samalla vinha pyöriminen vain jatkui ja kiihtyi entisestään kun jalka kohosi ylemmäs ja ylemmäs.

      "No mitäs se äitisi tuolla oikein tekee", kysyi naapuri ystävällisesti. Liisa tiesi ja häntä nolotti. Naapuri ihmetteli tytön hiljentymistä ja alkoi penätä: "Tottahan sinä tiedät mitä äitisi tuolla touhuaa". Liisa ihmetteli, että eikö naapurin täti muka tiedä? "Sanohan nyt vaan", patisti naapuri vielä kerran. Liisaa, nolotti kauheasti ja häntä alkoi itkettää. Lopulta hän kuiskasi naapurin tädille:
      "putsaa pimpsaa".

    • Kiira K:n tytär Pikku-Liisa ryntäsi ulko-ovesta sisään ja juoksi hidastamatta omaan huoneeseensa ja sieltä keittiöön. Kiira ei tällaistä käytöstä voinut sietää ja hän alkoi torua tytärtään:" Heti kengät pois jalasta. Katso nyt minkälainen sotku täällä on. Vettä ja kuraa joka paikassa. Joutaisit itse siivoamaan jälkesi." Tytär rauhoittui ja pyysi anteeksi ja teki sen juuri niin suloisesti kuin pikku tyttö vain voi. Kiira ei tytön kasvot nähtyään voinut enää olla tälle vihainen ja alkoi hiljalleen siivota tyttärensä jälkiä.

      Illemmalla Kiira oli kylpyhuoneessa WC-istuimella ja otti käsisuihkun kanssa alapesua. Pikku-Liisa tuli arvaamatta kylpyhuoneeseen ja katseli äitinsä touhuja. Liisa huomasi Kiiran jalkovälissä jotain erikoista ja tokaisi: "Onpa siellä iso reikä". Kiira ei ollut tyttärensä huomiosta millänsäkään vaan tokaisi takaisin:" Täytyyhän siellä iso reikä olla. Sieltä se olet sinäkin tullut". Liisa mietti asioita hetken aikaa ja poistui sitten yhtä huolettomasti, kuten oli tullutkin.

      Keittiössä Liisan isä kysyi tältä: "Missä Kiira on? Kohta syödään. Liisa vastasi isälleen:" Tuolla se siivoa kylppärissä minun jälkiäni".

    • Tytöt ja Kiira olivat jäähallilla valmistautumassa piakkoin alkaviin harjoituksiin ja päättivät keskenään testata taaksepäin liukumista yhdellä jalalla. Kuka onnistuisi luistimellaan saamaan aikaiseksi pisimmän viivan jäähän, voittaisi.

      Tytöt lähtivät yksi kerrallaan liukuun ja pärjäsivät kuka paremmin, kuka huonommin. Kiira lähti viimeisenä ja hänen jälkensä piirtyi reilusti pidemmälle kuin kenenkään muun, lähes tuplamatkan seuraavaksi parhaimpaan. Tämä herätti tytöissä suurta ihailua ja ihmetystä. Harjoitukset olivat kuitenkin alkamassa aivan niillä hetkillä ja tytöt lähtivät kiireesti vielä käymään vessassa.

      Vessassa oli vain yksi koppi ja tytöt joutuivat käymään vuorollaan. Kiiran vuoro tuli viimeiseksi, mistä hän oli tyytyväinen, koska huomasi tarvitsevansa alapesua. Tytöt jäivät vähäksi aikaa peilailemaan, niinkuin tytöt aina vessassa tekevät ja puhuivat pikku kisastaan. Valmentaja, joka oli täsmällinen mies, tuli vessaan hoputtamaan tyttöjä, missä kuuli heidän puhuvan äskeisestä kisastaan.

      Valmentaja oli tyttöjen puheista ihmeissään ja kysyi: "Mistäs nyt on kysymys?" Tytöt kertoivat mitatuista viivoista ja valmentaja ymmärsi täydellisesti, mistä oli kysymys. Hän patisti tytöt harjoituksiin ja kuuli jonkun käyttävän käsisuihkua kopissa.

      Valmentaja kysyi varovasti: "Kiira?" Kiira keskeytti suihkuttelun ja kysyi: "Mitä?"

      Valmentaja totesi Kiiralle: "Ihmiset kehittyvät eri tahtia, mutta kaikista teistä tulee ihan samanlaisia naisia. En haluaisi enää kuulla tällaisista viivanmittaus kilpailuista."

      Kiira vastasi: "En yrittänyt nolata ketään, halusin vain vähän näyttää muille."

      Valmentaja kertoi Kiiralle: "Tiedäthän, että valmensin ennen jääkiekkojoukkueta. Siellä oli ihan tavallista, että pojat vähän kisailivat, mittailivat pippeleitä, tiedäthän. Täällä se ei kuitenkaan sovi". Valmentaja lisäsi vielä: "Kaikille tulee välillä mieli vähän näytellä, mutta sellainen ei käy. Jos aikuiset, niin kuin minä, tekisivät sellaista, he joutuisivat vankilaan".

      Kiira ihmetteli valmentajansa epätasa-arvoista asennetta, mutta vastaansanomatta kätki tämän sanat sydämeensä.

      Kotona äiti kysyi Kiiralta: "Mitäs opitte tänään?"

      Kiira vastasi raskaan päivän uuvuttamana lyhyesti: "Me mitattiin meidän viivat, mulla oli pisin. Pojat mittas pippeleitä ja valkku olis näyttänyt meille, jos se ei joutuis vankilaan."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5085
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1315
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe