Tähän ketjuun omat Kiira K. alapesu_vitsit, ei lainattuja.

Voisin aloittaa vaikka tällaisella:

Taitoluistelija K. K. meni joukkueen hienotunteisimman lääkärin puheille intiimialueen kiusallisen syyhyn vuoksi.

Lääkärillä oli tuuhea täysparta, joka sai hänet vaikuttamaan usein pelottavalta. Kuitenkin hän oli aina ystävällinen ja pyysi nytkin ymmärtäväisesti taitoluistelijaa riisumaan alaruumiinsa ja käymään tutkimuspöydälle selälleen.

K. K. teki kuten pyydettiin ja levitti jalkansa. Lääkäri katseli karvakolmiota hetken aikaa ja pyysi sitten potilastaan istumaan.

Lääkäri puhui hetken aikaa intiimialueen puhtauden merkityksestä terveydelle ja pyysi kuvittelemaan, että miltä hänenkin partansa näyttäisi, jos hän ei ikinä puhdistaisi sitä aterioimisen jälkeen ja mitä ongelmia ilmenisi, jos hän ei huolehtisi suuhygieniastaan.

K:n kasvoille levisi ymmärtävä hymy ja hän sanoi ymmärtävänsä täydellisesti, mistä on kyse.

Kotona poikaystävä oli romanttisella tuulella, mutta kumppanin vaiva vähän arvelutti. Niinpä hän kysyi K:lta, että ei kai lääkäri kieltänyt seksiä.

K halasi poikaystäväänsä, katseli häntä huolehtivaisesti ja sanoi: " Ei kieltänyt, mutta sinun pitäisi seksin jälkeen pestä hampaasi ja putsata partasi".

3

120

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Taitoluistelijan pellavapäinen tytär Liisa K. oli kouluterveydenhoitajan vastaanotolla, jossa keskusteltiin vakavasta asiasta, intiimialueen hygieniasta ja keinoista ylläpitää sitä.

   Terveydenhoitaja teroitti Liisalle, että paikat tulee pitää puhtaina ja raikkaina. Vesipesu kannattaisi tehdä päivittäin, mutta ilmakylpykin auttaa jos paikkoja aristaa.

   Seuraavana iltana Kiira K. oli kisoissa luistelemassa ja naapurin täti vahti Liisaa sillä aikaa. Tietysti siellä katsottiin telkkarista kun Liisan äiti luisteli ja naapuri kyseli alati, että mikä tuo hyppy on? Liisa tiesi melkein kaikki taitoluisteluhypyt ja kertoi milloin tuli kaksoisaxel ja hyppy-yhdistelmät.

   Naapuri hämmästeli ihastuneena tytön tietämystä ja ohjelma eteni piruettien pyörimisvaiheeseen. Televisiosta nähtiin kuinka Kiira taivutti ylävartalonsa lantiosta eteenpäin ja kohotti toisen jalkansa vaakasuoraksi taakse ja pyöri samalla vinhasti.

   Naapuri kysyi, että "mitäs tuo nyt sitten on". Liisaa vähän arvelutti. Samalla äiti kohotti jalkaansa vaaka-asennosta yhä ylemmäksi ja tarttui siinä olleeseen luistimeen molemmilla käsillään selkänsä takana. Samalla vinha pyöriminen vain jatkui ja kiihtyi entisestään kun jalka kohosi ylemmäs ja ylemmäs.

   "No mitäs se äitisi tuolla oikein tekee", kysyi naapuri ystävällisesti. Liisa tiesi ja häntä nolotti. Naapuri ihmetteli tytön hiljentymistä ja alkoi penätä: "Tottahan sinä tiedät mitä äitisi tuolla touhuaa". Liisa ihmetteli, että eikö naapurin täti muka tiedä? "Sanohan nyt vaan", patisti naapuri vielä kerran. Liisaa, nolotti kauheasti ja häntä alkoi itkettää. Lopulta hän kuiskasi naapurin tädille:
   "putsaa pimpsaa".

  • Kiira K:n tytär Pikku-Liisa ryntäsi ulko-ovesta sisään ja juoksi hidastamatta omaan huoneeseensa ja sieltä keittiöön. Kiira ei tällaistä käytöstä voinut sietää ja hän alkoi torua tytärtään:" Heti kengät pois jalasta. Katso nyt minkälainen sotku täällä on. Vettä ja kuraa joka paikassa. Joutaisit itse siivoamaan jälkesi." Tytär rauhoittui ja pyysi anteeksi ja teki sen juuri niin suloisesti kuin pikku tyttö vain voi. Kiira ei tytön kasvot nähtyään voinut enää olla tälle vihainen ja alkoi hiljalleen siivota tyttärensä jälkiä.

   Illemmalla Kiira oli kylpyhuoneessa WC-istuimella ja otti käsisuihkun kanssa alapesua. Pikku-Liisa tuli arvaamatta kylpyhuoneeseen ja katseli äitinsä touhuja. Liisa huomasi Kiiran jalkovälissä jotain erikoista ja tokaisi: "Onpa siellä iso reikä". Kiira ei ollut tyttärensä huomiosta millänsäkään vaan tokaisi takaisin:" Täytyyhän siellä iso reikä olla. Sieltä se olet sinäkin tullut". Liisa mietti asioita hetken aikaa ja poistui sitten yhtä huolettomasti, kuten oli tullutkin.

   Keittiössä Liisan isä kysyi tältä: "Missä Kiira on? Kohta syödään. Liisa vastasi isälleen:" Tuolla se siivoa kylppärissä minun jälkiäni".

  • Tytöt ja Kiira olivat jäähallilla valmistautumassa piakkoin alkaviin harjoituksiin ja päättivät keskenään testata taaksepäin liukumista yhdellä jalalla. Kuka onnistuisi luistimellaan saamaan aikaiseksi pisimmän viivan jäähän, voittaisi.

   Tytöt lähtivät yksi kerrallaan liukuun ja pärjäsivät kuka paremmin, kuka huonommin. Kiira lähti viimeisenä ja hänen jälkensä piirtyi reilusti pidemmälle kuin kenenkään muun, lähes tuplamatkan seuraavaksi parhaimpaan. Tämä herätti tytöissä suurta ihailua ja ihmetystä. Harjoitukset olivat kuitenkin alkamassa aivan niillä hetkillä ja tytöt lähtivät kiireesti vielä käymään vessassa.

   Vessassa oli vain yksi koppi ja tytöt joutuivat käymään vuorollaan. Kiiran vuoro tuli viimeiseksi, mistä hän oli tyytyväinen, koska huomasi tarvitsevansa alapesua. Tytöt jäivät vähäksi aikaa peilailemaan, niinkuin tytöt aina vessassa tekevät ja puhuivat pikku kisastaan. Valmentaja, joka oli täsmällinen mies, tuli vessaan hoputtamaan tyttöjä, missä kuuli heidän puhuvan äskeisestä kisastaan.

   Valmentaja oli tyttöjen puheista ihmeissään ja kysyi: "Mistäs nyt on kysymys?" Tytöt kertoivat mitatuista viivoista ja valmentaja ymmärsi täydellisesti, mistä oli kysymys. Hän patisti tytöt harjoituksiin ja kuuli jonkun käyttävän käsisuihkua kopissa.

   Valmentaja kysyi varovasti: "Kiira?" Kiira keskeytti suihkuttelun ja kysyi: "Mitä?"

   Valmentaja totesi Kiiralle: "Ihmiset kehittyvät eri tahtia, mutta kaikista teistä tulee ihan samanlaisia naisia. En haluaisi enää kuulla tällaisista viivanmittaus kilpailuista."

   Kiira vastasi: "En yrittänyt nolata ketään, halusin vain vähän näyttää muille."

   Valmentaja kertoi Kiiralle: "Tiedäthän, että valmensin ennen jääkiekkojoukkueta. Siellä oli ihan tavallista, että pojat vähän kisailivat, mittailivat pippeleitä, tiedäthän. Täällä se ei kuitenkaan sovi". Valmentaja lisäsi vielä: "Kaikille tulee välillä mieli vähän näytellä, mutta sellainen ei käy. Jos aikuiset, niin kuin minä, tekisivät sellaista, he joutuisivat vankilaan".

   Kiira ihmetteli valmentajansa epätasa-arvoista asennetta, mutta vastaansanomatta kätki tämän sanat sydämeensä.

   Kotona äiti kysyi Kiiralta: "Mitäs opitte tänään?"

   Kiira vastasi raskaan päivän uuvuttamana lyhyesti: "Me mitattiin meidän viivat, mulla oli pisin. Pojat mittas pippeleitä ja valkku olis näyttänyt meille, jos se ei joutuis vankilaan."

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   5878
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   3704
  3. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   235
   1711
  4. Ukrainalaiset varastivat kaikki ruoat

   Olimme leipäjonossa, kuten ennen eläkepäivää muutenkin. Oli jo hyvissä ajoin Ukrainan pojat tulleet. Kun ovet aukesivat, niin kaksin käsin kantoivat
   Maailman menoa
   223
   1527
  5. Millä vitun mandaatilla Sanna Marin

   Menee Ukrainaan heilumaan, sehän antaa Venäjälle, lisäsyyn operoida Suomeenkin?! :x
   Maailman menoa
   321
   1190
  6. Sofian piti taas matkia Martina ja ostaa samanlainen nahkatakki.

   Miksi seuraa Martina ja pukeutuu ja ostaa samoja vaatteita, on kuin kiusan tekoa .?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   158
   1013
  7. Vanhemmalle södelle naiselle

   Olithan ihan mukava, ei siinä mitään mutta pysy jo kauempana minusta. Sydämeni kuuluu nyt naiselle joka voisi ikänsä puolesta olla sinun oma tyttäresi
   Tunteet
   70
   948
  8. Mä haluisin niin paljon nähdä

   Sinut.. voi tätä haluamisen määrää.. :(
   Ikävä
   32
   841
  9. Et sä kehtaisi kumminkään

   Et kehtaisi seistä vierelläni! Vai kehtaisitko? naiselle mieheltä
   Ikävä
   59
   839
  Aihe