MESTARIN YLITYÖSEKSIÄ....

iltamestari

Olin töissä pienessä rakennusliikkeessä hesassa, päivät venyivät aina aikataulujen vuoksi pitkiksi, ja kun työmaalla ei ollut kunnollista pölytöntä toimistotilaa, lähdin töistä firman pienen konttorin kautta Pakilassa, jossa kirjoittelin läppärillä päiväkirjat y.m. paperit.
Oli syksyinen pimeä ilta jo kun saavuin toimistolle,siellä monitoimisihteerimme Marita teki vielä palkkalaskelmia kun oli tiliviikko menossa ja tiedot piti aamulla olla pankissa.
Tein siinä kaikessa rauhassa omat kirjaamiseni, ja kun olin kuulevinani että ulko-ovi kävi välillä, niin oletin Maritan lähteneen jo kotiin.
Jotenkin tuli siinä mieleen että jospa päivän päätteeksi käväisen pornosivuilla vähän rentoutumassa, vaikka eipäse tainnut oikein rentouttaa, päinvastoin jäykisti ainakin jotakin paikkaa.
Löysäsin siinä farkkujeni vyötä ja avasin vetoketjun, siinä seuratessani ruudulta herkistävää kalun imutusta, otin omankin paisuneen kaluni ulos ja hieroin sitä nautiskellen filmistä.
Oletin tosiaan olevani yksin toimistossa, enkä siinä filmiäänien lomassa kuullut että huoneeni ovi kävi, hieroin kovaa sykkivää kaluani nautiskellen, kun yhtä äkkiä hätkähdin, kun tunsin lämpöisen henkäyksen kaulallani ja kädet laskeutuivat olkapäilleni.
Kuulin kuin unessa Maritan kuiskaavan äänen joka pyysi minua jatkamaan runkkaustani, tunsin kuinka hänen rintansa painuivat niskaani ja päätäni vasten kun hän siirsi kätensä omieni päälle ja yhdessä aloimme hiljaa liikutella niitä edestakaisin kaluni varressa.
Eihän sitä tietenkään kumpikaan halunnut tai voinut tehdä kovin pitkään, ja siksi Marita nousikin ylös, nosti lyhyen hameensa helmoja ja otti pikkarinsa yhdellä pikaisella liikkeellä lattialle.
Käänsin toimistotuolini ympäri, ja Marita istui hajareisin syliini, suutelimme hellästi samalla kun hän toisella kädellä ohjasi sykkivää kaluani kiimasta märkään pillun vakoon.
Emme puhuneet mitään, suutelimme vain ja yhdessä hiljaa keinumalla kaluni painui häneen hitaasti syvemmälle...syvemmälle, sormeni hieroivat samalla hänen pakaroitaan ja peppuvakoaan.
Marika aukaisi paitansa napit ja jo varmaan odotti että avaan rintsikoisen nepparin takaa, huuleni imivät ahnaasti hänen kovia nännejään, kieleni pyöriessä ympäri nännien kovia päitä.
Vauhtimme kiihtyi tuolissa koko ajan, tunsin kuinka Marita kiersi kätensä niskani ympärille hangaten tissejään kovemmin kasvojani vasten, tiesin että kohta räjähdämme molemmat kiiman tuomasta nautinnosta.
En koskaan ole kokenut sellaista orkkua ja sperman syöksymistä kullistani kun nyt koin, huusimme molemmat nautinnosta kun hänen pillunsa kouristui spermaa syöksevän kaluni ympärille.
Emme puhuneet varmaan 10 minuuttiin mitään, istuimme vain sylikkäin, minä suukotellen vuorotellen hänen kovia nännejään ja hän hiljaa silittäen hiuksiani ja samalla lypsäen viimeisiä pisaroita kalustani.
Puhuimme myöhemmin miksi näin oli käynyt ja selvisi että molemmat olimme unelmoineet jostain tällaiseta, uskomatta että näin voisi oikeasti koskaan tapahtua.
Voitte myös uskoa että se tapahtui monta, monta kertaa sen syksyn ja talven aikana.

2

7248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • höpöhöpo

      nepparin?

    • kiinnostaa135

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe