DNA asiakaspalvelun taso

Nyt Entinen Asiakas

Todella ala-arvoista kohtelua saimme (19.11.2013) DNA laskutuksen puhelinpalvelusta. Asiakaspalvelijan käytös ja sanailu oli aiheettomasti, törkeän halventavaa ja ivallista. Liekö asiakaspalvelijalla asiat huonosti itsellään.
Jokatapauksessa tuollaisesta käytöksestä on vain haittaa yrityksen maineelle ja menestykselle.

8

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sarpo

      Hei ikävä kuullä aspan toiminnasta tälläistä. voisitko vielä hiukan enemmmän avata tuota puhelua mitä siinä sovittiin. ja ennenkaikkea miten puhelu loppui.

      • Rikollisliiga johtaa

        Samanlaiset kokemukset tänään klo 11:30.Luuria isketään korvaan.
        Eroon koko puljusta!!


    • BearA

      Tosi surkeat kokemukset minullakin. Hankin heidän myyntimiehen lupauksien perusteella kultapaketin televisiooni. Lupasi että teidän alueella Espoossa toimii kun laitat vain kortin koneeseen - eipä toiminut. Jouduin soittamaan lähes kymmenen kertaa asiakaspalveluun jossa arvottiin kuin bingohallissa joka kerta uusi vika - kortti viallinen, säie poikki antenninjohdossa, kortin pidin viallinen, antenni suunnattu väärin, nolla kaikki tiedot TV:stä jne. - tein kaikki ko. asiat mutta ei toimi jonka jälkeen tuli vain ilmoitus että ei toimi teillä Espoossa!? Olisin palauttanut heille esim. kortin pidikkeen koska minulla niitä jo kaksi - vastaus oli että ei käy koska teitä ei ole pakotettu ostamaan - että sillä lailla. Edesvastuutonta myyntiä ja ala-arvoista palvelua ja asioiden hoitoa! Entinen asiakas

    • välilläpositiivista

      eipä ole DNAn palvelusta mitään valittamista

      • DNATyytymätön

        Minullapa on.
        Kolme viikkoa sitten soitin asiakaspalveluun, kun 4g-motikkani ilmoitti että on saatavilla usi päivitys modeemille. Ok, hain päivityksen ja koitin asentaa. Ilmoitti että on puhelu käynnissä ja asenna sen loputtua. Soitin asiakaspalveluun. Sielä kaveri ei tiennyt mitä tehdä ja lupasi palata asiaan selviteltyään sitä. No, kolme viikkoa meni, mutta vastausta ei koskaan tullut. Tänään sitten menin Jumboon DNA:n toimipisteeseen ja kerroin mitä oli tapahtunut ja kysyin, miten saan päivityksen menemään lävitse. Kysyivät henkilöllisyystodistusta. Eipä ollut mukana kun oli lompakko autossa, enkä olisi muutenkaan nähnyt tarpeelliseksi esittää henkkaria saadakseni tietää, miten heidän motikkansa päivitetään. Laiskanpulska poika esittäytyi myymäläpäällikkö Nicoksi, kun kysyin hänen nimeään. Kertoi että en minä pankistakaan saa rahaa ilman henkkaria. Ja että eivät voi asiakastietoja kertoa minulle ilman henkilöllisyyden varmistusta. Kerroin että en ole kiinnostunut omista tiedoistani, enkä tarvitse mitään sellaista tietoa, johon tarittaisiin henkkari. Nico vaan totesi, että jos et näytä henkkaria niin sitten emme myöskään tee asialle mitään. Siinä vaiheessa kaikki liikkeessä olevat asiakkaat olivat jo kuulleet koko jutun, koska sen verran käytin ääntä. Kerroin äänestäväni jaloillani ja että nettiliittymäni oli viimeinen hankintani DNA:lta. Kerroin myös nettiliittymäni siityvän jollekin toiselle palveluntarjoajalle. Jatkossa en enää kusekaan sinne päin, missä DNA on.


    • ploid

      Hanki prepaid. Jos et anna henkilötietoja ei mikään operaattori voi auttaa eikä avata liittymiä. Onko päivityksen klikkaus ylivoimaista?

      • DNATyytymätön

        Höpö höpö. Jos kaupassa haluat tietää, miksi joku tuote on viallinen, niin näytätkö henkkarisi? Nyt ei ollut kyse liittymän avaamisista, mutta jos oikeasti olet sitä mieltä, että asiakaspalvelu ei voi palvella asiakasta ilman henkkareita, niin kehoitan päivittämään oman yläpääsi.
        Kas kun niissä minun tiedoissani ei olisi lukenut, kuinka modeemi päivitetään, eikä mitään muutakaan asiaan liittyvää.

        Sinuna opettelisin myös lukemaan. Kyse ei ollut päivityksen klikkaamisesta. Luepa uudelleen, niin kenties jo toisella lukukerralla aukeaa sinullekin?
        Oleko kentis DNA:n työntekijä?


    • ploid

      Jos asiakaspalvelu ei osaa auttaa ja tuote on viallinen pitää pyytää tekniseen tukeen yhteys. En ole kuin pitkäaikainen asiakas. Nykyisin kaikki toimii itsepalveluna ja dna sivuilla on kaikki mokkulat ja päivitysohjeet ym. Nopeimmin vastaa https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4590
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe