Joukkorunkkaus vs. poikien välinen seksi, kaksi eri asiaa

tilastotieteilijä

"Poikaseksikokeilut" ja "kikkelileikit" -ketjujen jälkeen haluaisin tietää, kuinka monella nuo leikit rajoittuivat "vain" siihen toisen masturbointiin tai spermanlennätyskisailuun yms? Mielestäni kun noissa ei ole mitään homo- tai biseksuaalista, runkkaahan jokainen mies omaa kaluansakin niin miksei voisi yhtä hyvin runkata jotain toistakin kalua? Ja kisaaminen siitä, kenen sperma lentää runkatessa pisimmälle on loppujen lopuksi vain sama kuin lumeenkusemiskisat.

Mutta mielestäni suihinotoissa ja persepanoissa mennään jo siihen, ettette voi oikeasti sanoa olleenne ainakaan siihen aikaan täysin heteroita. Joko olette vähintään bi-seksuaaleja, tai mikäli ette vastaavaa enää voisi kuvitella tekevänne koska se etoo liikaa, niin sitten jokatapauksessa teillä oli tapahtuma-aikaan bi-seksuaalisia taipumuksia. Ainakin, mikäli ne suihinotot ja persepanot jatkuivat oikeasti useiden vuosien ajan, eikä kyse ollut tosiaan mistään yhden kerran kokeilusta tai kännierheestä.

Todellakin mies, jonka on oikeasti tehnyt mieli ihan imeä on ollut vähintään bi-henkinen. Ja mies, joka muistelee kyseistä kokemusta lämmöllä on edelleen bi-seksuaali. Te vain tunnutte tekevänne bi-seksuaalisuudesta kuitenkin jonkin kirosanan siitä huolimatta että nuo kokeilut kyllä muuten hyväksyttekin normaaleina, koska ette voi myöntää olevanne/olleenne teknisesti/ termillisesti muita kuin puhtaita heteroita.

Eli juuri tämän olennaisen eron takia minua kiinnostaa, olivatko ne varsinaiset imuttelut tai persepanot noissa nuoruuden leikeissä kuinka yleisiä? Vai rajoittuivatko kokeilut suurimmalla osalla siihen kaverin runkkaukseen? Jos imeminen ja runkkaus oli erittäin yleistä, niin sehän muuttaisi yleistä kuvaa bi-seksuaalisuuden yleisyydestä tai vähintäänkin bi-seksuaalisten kokeilujen yleisyydestä. Tämänhetkisten tutkimusten mukaanhan miesten välistä seksiä olisi kokeillut "vain" jotakuinkin 11 prosenttia miehistä (Amerikassa taas oli muistaakseni 33 prosenttia, mutta siinäkään ei oltu tarkemmin määritelty oliko niissä kaikissa kyse seksistä vai esimerkiksi suutelemisesta, koska sanottiin vain tuolla määrällä olleen jonkinlaista seksuaalista kokemusta miehistä).

7

4362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • riittääkö tieto?

      Kaikkea kokeiltu 11,5 vuotiiasta 16 vuotiaaksi. Kaksin ja isommassa porukassa.

      • tilastotieteilijä

        Riittäähän se, mutta ihmetyttää kyllä jos et tuon jälkeen ja etenkin noin monta vuotta tuollaisen jatkuneena ajattele olevasi edes vähääkään biseksuaali. Sillä mies joka kykenee nauttimaan munasta ja sen ottamisesta perseeseen tai suuhun ei ole täysi hetero, heteromiehiä ei muna kiinnosta eikä varsinkaan kiihota. Aivan kuten heteronainenkaan ei ole kiinnostunut pillusta eikä sitä "himoitse".

        Homoseksuaaleja vastaan minulla ei ole siis itselläni mitään ja tunnen muutaman aika hyvinkin, ei se heistä sen kummoisempia ihmisiä tee kuin me muutkaan. Mutta näistä palstalaisten kokemuksista tulee väkisin mieleen kaappihomot, jotka kyllä julkisesti irvistelevät homoudelle mutta salassa ovatkin itseasiassa keränneet ne ekat seksikokemukset toisesta miehestä... Mielestäni olisi ok, jos tunnustaisitte ihan reilusti vaan olevanne biseksuaaleja ettekä nimittäisi itseänne heteroiksi.

        Naisellakin pitää sitäpaitsi olla oikeus valita, ottaako miehen jolla on kokemuksia myös miesten välisestä seksistä vai miehen joka on ollut vain naisten kanssa. Sellaisesta joka itseään heteroksi tituleeraa ei näköjään voi nykyisin oikeasti tietää onko oikeasti hetero vaiko biseksuaali. Tosin törkeimpiä siinäkin tapauksessa toki ovat ne miehet, jotka yhä naisen kanssa suhteessa ollessaan jatkavat myös salaa miehissä käymistä, kuin ne jotka ovat kuitenkin uskollisia omalle naiselleen. Kun varsinkin nykyaikana on olemassa sellaisiakin naisia jotka hyväksyvät miehen biseksuaalisuuden tai ainakin biseksuaalisen menneisyyden, miksi pitää tahallaan esittää sille muuta haluavalle naiselle toista kuin on ja salata noinkin merkittävä ja iso asia menneisyydestään? Koska kyllähän se miehen seksuaalisuus vaikuttaa myös parin itsensä seksielämään, ja avoimuus sen suhteen voi jopa auttaa pareja nauttimaan paremmasta seksistä (vrt. naiset jotka naivat miestään strap-onilla).


    • tieteilijä minäkin

      Kuule poikasi me oltiin ja nuo leikit kuuluvat seksuaaliseen kehitykseen, aivan normaalisti.
      Se että olenko hetero vai bi, vai vaihteleeko jää sinun pohdittavaksesi, se (kuten useimmilla miehillä - olisi muuten rikkautta olla bi - kaikki herkut käsillä).

      Tuolta kavereiden kesken, kikkelileikeikeistä löydä minunkin tarinani - jos kiinnostaa. Ja kuten sanoin, useimmilla normi toimintaa nuorena, eikä tee kaikista suinkaan homoja tai bi- seksuaaleja. Toisista ehkä - mutta elämä kulkee omia latujaan ja täysinvarma, voi olla omasta seksuaalisuudestaan n. parikymppisenä.
      Tosin elämä kun on ihmeellistä voi seksuaalinen suuntautuminen, myöhemmällä iälläkin muuttua. Ja lähes poikkeuksetta heterosta vo tulla vähintään bi.

      • tilastotieteilijä

        Anaaliseksi on seksiä siinä missä vaginaalinenkin seksi eikä "vain leikkiä", pitäähän siinä ottaa vastuu mahdollisista taudeistakin yms. Leikiksi itse lasken edelleen korkeintaan toisen runkkauksen ja koskettamisen, se on sitä normaalia lääkärileikkiä jossa mahdolliset tauditkaan eivät leviä.

        En edelleenkään jaksa uskoa että valtaosa miehistä olisi nuorempanakaan ihan seksiin asti toisen miehen kanssa edennyt, nuo yhteysrunkkaukset ovat ihan eri asia. Eiköhän tuo kata korkeintaan 10-20 % miehistä joka olisi jotain sen intiimimpää kokeillut, joskin jo tuo 20 % kuulostaa yhtäkkiseltään hämmästyttävän suurelta.

        Sen verran korjaan, että täysin hetero saattaa ehkä vielä kokeilla pariin kertaan miesten välistä seksiä niin että on itse imettävänä tai anaaliseksissä top. Koska siihenhän ei toisen miehen sukuelin liity mitenkään vaan ne samat suu ja perse joihin moni hetero naisellakin yhtyy, vaikka siinäkin miehen kanssa ollaan. Mutta jos mies kiihottuu/nauttii toisen miehen mulkun ottamisesta suuhun tai anaaliin, niin kyllä täytyy olla vähintään bi, ei vain välttämättä ole myöntänyt sitä puolta itsessään vaan kaikki on jälkeenpäin helpompi pistää "leikin" tai "nuoruuden kokeilun" piikkiin. Miksi niitä sitten haikeana muistelisi, jos ei olisi aidosti nauttinut miehenkin kanssa olemisesta? Eiköhän bi-seksuaalin määritelmä kuitenkin ole se, että pystyy kiihottumaan sekä toisesta miehestä että naisesta ja kykenee nauttimaan seksistä kummankin kanssa.

        "Ja lähes poikkeuksetta heterosta vo tulla vähintään bi." No tästä olen täysin samaa mieltä noiden miesten kohdalla, jotka kaikesta huolimatta kovasti itseään heteroiksi tituleeraavat mutta kuitenkin nauttivat myös miehen sukuelimestä.


    • *facepalm

      vittu turpa kii!!!!

    • ***niin että kuinka

      Omasiko - laita vaan, niin on meille kaikille parempi - sontaahan sieltä vaan tulisi.
      Koetko muuten olevasi asiallinen, kommentistasi, vai peräti ylpeä?

    • csacsa

      Ap ei tarvitse kuin kunnon perspanot. Siihen loppuu se pipoin (ja sulkijalihaksen) kiristely.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe